Meg ha nem csak dolgozatokból állnának a heteink, természetesen.
Te szeretsz iskolába járni ?
2015. április 27. 16:59
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Többségében igen, de ha tegyük fel, 9-10 körül kezdődne a tanítás, repülnék
2015. szeptember 03. 21:03
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
imádom. ez a kedvenc időtöltésem, de komolyan. #irónia mi jobb dolgom lehetne tizenévesként, minthogy 4-5 között felkeljek, koszos (és 80 percet késős) vonatokhoz járkáljak hol -20, hol 40 fokban. majd végigüljek 8-9-10 órákat olyan dolgokat hallgatva, amik kicsit sem érdekelnek és a többségének hasznát sem veszem. egész nap max hangerőn ordibáló és vihorászó, magukról sokat képzelő emberkék között, ahelyett, hogy a családommal és a cicámmal lennék, vagy azt csinálnám, amit szeretek.
teljesen feleslegesnek tartom az iskolát. magántanulónak lenni ezerszer értelmesebb. a tanulás még hagyján, arra nyilván csak szüksége van az embereknek, de a társaság...nem igazán ismerek olyan embereket, mint én. jobban örülnék, ha egy üres épületbe kellene járnom, én szeretem a nyugalmat.
teljesen feleslegesnek tartom az iskolát. magántanulónak lenni ezerszer értelmesebb. a tanulás még hagyján, arra nyilván csak szüksége van az embereknek, de a társaság...nem igazán ismerek olyan embereket, mint én. jobban örülnék, ha egy üres épületbe kellene járnom, én szeretem a nyugalmat.
2015. szeptember 05. 17:00
Nem, utálok. Az egész suli egy nagy Hierarchia, #temenővagy, #temeglúzer státuszokkal..
2015. szeptember 28. 19:05
Az általánost utáltam, viszont a gimit szeretem
sokkal másabb, jobb hangulata van egésznek és mind a tanárok, mind pedig a diákok normálisabbak. A magyar oktatási rendszer persze közel sem tökéletes, sok hiba van benne, vannak felesleges órák, és az sem lenne rossz, ha legalább egy órával később kezdődne a suli...
2015. október 27. 13:00
|
|
Kitti Mimi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.18. Hozzászólás: 816 Csatolások: 20 Azonosító: 248600 offline
|
Az iskola és a gyerek két külön fogalom.
2015. november 03. 18:44
A tanulással még nem is lenne semmi bajom (persze, csak akkor nincs bajom vele, ha értem az anyagot) de az ott lévő közösség valami borzalom. Az osztályom utál, ahogy az egész iskola is. Valamit nagyon jól csináltam/csinálok.
Csak néha jön rám, hogy meg akarok halni.
1 felhasználónak tetszik:
Shadygirl
2015. november 28. 15:57
Idézet (Shadygirl @ 2015.11.28. 14:18)
Hm. Csak akkor, ha bekísér a kapuig Póli.
Amúgy nem.
Amúgy nem.
ja, most nálad van Pólcsi? pár napja elköszönt tőlem és nem láttam azóta
Amúgy én sem, nem szeretek iskolába járni.
2015. november 28. 16:00
|
|
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline
|
Nálam a tanulással semmi gond nincsen, nálam a reggeli kelés okoz problémát. Alapjáraton az osztálytársaim is elviselhetőek :)De ez még nem jelenti azt, hogy szeretek járni
2015. november 29. 00:31
Most már igen. Bár néha pár órát kihagynék, de ezzel jár.
2016. február 24. 12:09
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
is-is... a társaság 80%-a egy barom, a többi 20% jó fej. a tanárok 90%-a barom, a többi 10% jó fej. csomó fölös tantárgy van, de legalább osztálytársakkal tudunk szórakozni néha
2017. február 01. 19:02
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Szeretek suliba járni, de azért azt nagyon tudnám díjazni, ha nem fél nyolckor kezdődne a suli, hanem nyolckor. És még az se lenne utolsó szempont, ha nem úgy lennének beosztva az óráim, hogy egyszer 3. emelet, egyszer pince. Értem én, hogy odafigyelnek a megfelelő mozgásra, de a heti 5 tesi bőven elég.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.