Te szeretsz iskolába járni ?
2013. augusztus 27. 15:03
Nem igazán, szerintem az első nap így fogok kinézni
6 felhasználónak tetszik:
Mrs.Jack Frost,
Betti90,
minibogárka,
Luckie,
belongbrunz,
BloggerinaBella
2013. augusztus 27. 15:05
|
|
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1971 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline
|
Nem Szeretek suliba járni
2013. augusztus 27. 15:24
Én nagyon nem szeretek iskolába járni, de ha muszáj akkor muszáj.
2013. augusztus 27. 15:24
Eddig szerettem, legalább a barátok miatt, de most úgy érzem, hogy még miattuk sem. Történt egy-két gáz dolog bent, semmi kedvem visszamenni.
2013. november 02. 18:34
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Némelyik tantárgyból otthon kell tanulnom, mert a 'drága' tanár nem tudja normálisan leadni az anyagot, csak össze-vissza dumál.
Mellesleg reggel fél 6-kor kelek, és fél 4-kor érek haza. És utána még tanuljak. Szóval nem, egyáltalán nem szeretek iskolába járni.
2013. november 09. 20:50
Egyáltalán nem. Jelenleg 8. osztályos vagyok, és az elmúlt 7 évben igenis szerettem iskolába járni, legalább a barátok és a jó hangulat miatt a szünetekben, most viszont tényleg utálom. Elköltöztünk, új suliban vagyok és egyszerűen nem tudok vele megbékélni, úgy érzem, hogy erre képtelen vagyok. Az egész olyan más, de nem is ezzel van a legfőbb gondom, hanem azzal, hogy körülöttem nincsen olyan ember, akit mondjuk, barátomnak nevezhetnék. Elvagyok a szünetekben, vagy olvasok vagy telefonozok vagy éppen a padtársammal beszélgetek aki egyébként enyhén szólva nyomi, de mással nem tudok beszélgetni. Ott van még egy ember, és ennyi. Szegény csajt amúgy is dobta a legjobb barátnője, így keresi az én társaságomat, mert a "barátnőjén" kívül nem kedveli nagyon senki. Mindenkinek megvan a maga társasága, néha hozzám szólnak, de ennyi, semmi más. Tökre egyedül vagyok, alig várom, hogy elballagjak és aztán menjek középsuliba, hátha ott találok olyan embereket, akiket majd mondjuk áthívok hozzám és a barátom lesz. Az egész iskolának olyan hangulata van, hogy egyszerűen elkap a hányinger. Mindennél jobban gyűlölöm. Úgyhogy mondom mégegyszer, nem szeretek iskolába járni, pont a fent említettek miatt.
2013. november 15. 20:13
Egyáltalán nem szeretek iskolába járni csak a barátok miatt.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.