Te szeretsz iskolába járni ?
2013. április 06. 20:04
Idézet (Lexy15 @ 2013.04.06. 20:01)
utálok szerintem semelyik gyerek se szeret suliba járni
Hmm, akkor én biztos valami ufó vagyok, mert szeretek iskolába járni.
Szeretek, mert ott vannak a heverjaim, a tanáraimat egy kivételével szeretem és még tanulhatok is valamit és nem maradok segghülye..
2013. április 06. 20:05
|
|
Lexy15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 199544 offline
|
Idézet (wiky96 @ 2013.04.06. 20:04)
Hmm, akkor én biztos valami ufó vagyok, mert szeretek iskolába járni.
Szeretek, mert ott vannak a heverjaim, a tanáraimat egy kivételével szeretem és még tanulhatok is valamit és nem maradok segghülye..
hát ó te vagy a kevés gyerek közül az eghyik aki szeret suliba járni
2013. április 06. 20:08
Idézet (Lexy15 @ 2013.04.06. 20:05)
hát ó te vagy a kevés gyerek közül az eghyik aki szeret suliba járni
mégis több mint a senki..
2013. április 06. 20:08
Én szeretem a sulimat, jól tanítanak, és szeretem az osztályom, meg ugye ott vannak a barátaim... a koránkelés az, amit rühellek, de nagyon.
2013. április 07. 17:33
|
|
zivi1996 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 537 Csatolások: 763 Azonosító: 80774 offline
|
Én szeretek. Persze a korán kelést utálom, de magát az iskolát szeretem. Ott vannak a barátaim, akikkel egész nap együtt lehetek és időközben még érdekes dolgokat is tanulhatok.
2013. április 07. 19:36
|
|
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline
|
Igen szeretek járni és jönni de ottmaradni pedig nem...
Viccet félre téve, most már úgy vagyok vele, hogy hiányozni fog az osztálytársaim örökös csipkelődése, az idióta beszólások, ami valószínűleg gimibe máshogy lesz...de már egy kicsikét unom a sulit és szívesebben lépnék, de a NYARAT ne hagyjuk ki..
Viccet félre téve, most már úgy vagyok vele, hogy hiányozni fog az osztálytársaim örökös csipkelődése, az idióta beszólások, ami valószínűleg gimibe máshogy lesz...de már egy kicsikét unom a sulit és szívesebben lépnék, de a NYARAT ne hagyjuk ki..
1 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady
2013. május 03. 18:08
Ezt most komolyan megkérdezted?
Amúgy nem,csak kibírhatóbb a haverokkal
Amúgy nem,csak kibírhatóbb a haverokkal
2013. május 04. 22:28
Utálok, főleg a tanáraim miatt, tanítani nem tudnak csak ordítozni, az óráikon meg halálra unom magamat. Időpocsékolás bejárnom, hisz mindent otthon kell megtanulnom, úgy meg mit ér az egész? (persze nem szoktam lógni, csak szerintem nincs értelme a dolgoknak, mi értelme van ott lennem, ha semmit sem tudnak tanítani?)
2013. május 19. 18:37
Utálok, de ott vannak a barátaim és akkor elvagyunk még úgy ahogy ha a tanár kikészít minket...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.