Starity

Javaslat a felesleges topikok ellen

28 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. április 11. 10:13 #81
dreamgirl
dreamgirl
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 260
Csatolások: 54
Azonosító: 18804
Sztem amugy az egy kevésbé "kegyetlen" megoldás lenne a sok idióta hozzászólogatás ellen, ha ez a csillagos rendszer megszűnne, mert a kicsik ettől teljesen begerjednek biggrin.gif Higgyétek el, én már csak tudom, járok pszichológia órára és ott is megmondták laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2010. április 11. 10:13 #82
- törölt felhasználó -    
Idézet (Tamás2.0 @ 2010.04.11. 10:11)
Durva leszek:
A címet át kellene írni: Javaslat a "felesleges" tagok ellen

http://i39.tinypic.com/2804ie9.gif
2010. április 11. 10:19 #83
Dius 18
Dius 18
visszatérő vendég
Hozzászólás: 484
Csatolások: 242
Azonosító: 123162
Vissza térve ahhoz,hogy az új tagok mindenkit barátnak jelölgetnek és nem is ismernek szinte személyesen senkit! Engem épp most jelölt barátnak valaki aki ma 08:40-kor regizett fel,és nem is ismerem,sohasem halottam róla!De nem tudom mit csináljak mert nem akarom megsérteni azzal hogy nem fogadom el,mert egyszer már volt ilyen és privát levélben úgy le oltott és lehordott mindennek,hogy az valami nem emberi!
2010. április 11. 10:19 #84
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dius 18 @ 2010.04.11. 10:19)
Vissza térve ahhoz,hogy az új tagok mindenkit barátnak jelölgetnek és nem is ismernek szinte személyesen senkit! Engem épp most jelölt barátnak valaki aki ma 08:40-kor regizett fel,és nem is ismerem,sohasem halottam róla!De nem tudom mit csináljak mert nem akarom megsérteni azzal hogy nem fogadom el,mert egyszer már volt ilyen és privát levélben úgy le oltott és lehordott mindennek,hogy az valami nem emberi!

Ő bejelölt engem is, majd amikor nem figyel kitörlöm rohog.gif
2010. április 11. 10:20 #85
Dius 18
Dius 18
visszatérő vendég
Hozzászólás: 484
Csatolások: 242
Azonosító: 123162
Idézet (inspiredboy @ 2010.04.11. 10:19)
Ő bejelölt engem is, majd amikor nem figyel kitörlöm  rohog.gif

_nevet.gif
2010. április 11. 10:21 #86
Nesquik
Nesquik

Státuszprincess
Hozzászólás: 576
Csatolások: 10896
Azonosító: 66298
Idézet (Dius 18 @ 2010.04.11. 10:19)

még engem is bejelölt xD pedig még csak zöldfülü vagyok (igaz, már majdnem 2 éve regiztem...)
2010. április 11. 10:25 #87
- törölt felhasználó -    
Idézet (Freeze @ 2010.04.10. 23:43)
Nem olvassák el. A cikkekhez pirossal írtam ki, a szabályokat, ennek ellenére tömegével küldik be a másolt vagy két éves híreket. omg.gif
Szerintem nincs erre pontos méret meghatározás. Számokkal nem lehet kifejezni.
LQ = Low Quality = Szar minőség... ránézel és látod hogy rossz a kép minősége.
MQ = Medium Quality = Közepes minőség... Nem túl nagy felbontású, de jó minőségű kép.
HQ = High Quality = Jó minőség... Látod hogy baromi jó minőség.

És még hozzátenném a Large-ot (az MQ és a HQ között van, pl. a min. 700 px szélességű állókép). smileeee.gif
2010. április 11. 10:27 #88
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Ez a bejelölgetős dolog olyan, hogy engem is számtalan alkalommal jelölt barátnak olyan ember, aki éppen előtte regisztrált. Eddig egyszer írtam privit, azért mert az illető rákérdezett, hogy miért is utasítottam vissza. Ebben kifejtettem, hogy azért, mert nem ismerem, ugyanakkor azt nem zártam ki, hogy a későbbiek folyamán ez nem változhat.

Szóval aki engem bejelöl, és nem ismerem, azt úgy utasítom el, ahogy van. Minden különösebb szívfájdalom nélkül. És ha ez neki nem tetszik, attól én még nyugodtan fogok aludni.
2010. április 11. 10:27 #89
- törölt felhasználó -    
Idézet (Freeze @ 2010.04.10. 23:39)
Hidd el, hogy lennének. Nagyon sokan vannak a fórumon, akik személyesen is ismerik egymást. De ha még élőben nem is találkoztak, msnen napi-heti szinten is lehet tartani a kapcsolatot és egyéb közösségi oldalon is. Lényeg, hogy  személy szerint tudod, hogy kicsoda, tudod mi történik vele, belelátsz az életébe és ha nem a világ másik végén lakna, akkor mehetnél vele esténként sörözni is. 
Direkt nem ismerősnek jelölés van. Azért van barátnak jelölés mert ez inkább szól haverkodásról, mint személyes ismeretségekről. Akivel néha váltasz egy privit, már lehet a fórumos barátod, attól függetlenül, hogy nem tudod név szerint, hogy kiről van szó. De ebből kialakulhat személyes ismeretség, barátság, szerelem, akármi.... ez már egy másik téma.  smileeee.gif
A mai interneten az anonimitás már nagyon megszűnőben van, évekkel ezelőtt, amikor még se iwiw se facebook nem volt, nagyon gyakran lehetett beszélgetni olyan emberekkel, akikről csak annyit tudtál, amennyit msnen vagy a fórumon elmondott. Nagyon sok visszaélés is volt ezzel kapcsolatban. Ma már nem beszélek olyannal msnen, akiről ne láttam volna egy iwiw/facebook adatlapot, legalább egy képpel. Innentől viszont már személyes jellege lesz az egésznek.

Ebben teljesen igazad van, viszont innentől — gondolok itt az IWIW, Facebook és hasonló oldalakra — a személyes adatokkal való visszaélésnek van veszélye. Velem már megcsinálták, azóta sehol nem használom a rendes nevemet az interneten, fényképet pedig pláne nem töltök fel — magamról.
2010. április 11. 10:29 #90
tironman
tironman
HQParadise.
Hozzászólás: 1908
Csatolások: 774
Azonosító: 5
Idézet (Freeze @ 2010.04.10. 23:43)
Nem olvassák el. A cikkekhez pirossal írtam ki, a szabályokat, ennek ellenére tömegével küldik be a másolt vagy két éves híreket. omg.gif
Szerintem nincs erre pontos méret meghatározás. Számokkal nem lehet kifejezni.
LQ = Low Quality = Szar minőség... ránézel és látod hogy rossz a kép minősége.
MQ = Medium Quality = Közepes minőség... Nem túl nagy felbontású, de jó minőségű kép.
HQ = High Quality = Jó minőség... Látod hogy baromi jó minőség.

UHQ: óriási felbonátás és méret, mikor megnyitod a képet és nem töltött még be rendesen, csak szőrszálakat/pihéket látsz... biggrin.gif
2010. április 11. 10:32 #91
- törölt felhasználó -    
Lásd. a saját státuszom..... most meg megyek "takarítani".
2010. április 11. 10:35 #92
- törölt felhasználó -    
Idézet (tironman @ 2010.04.11. 10:29)
UHQ: óriási felbonátás és méret, mikor megnyitod a képet és nem töltött még be rendesen, csak szőrszálakat/pihéket látsz... biggrin.gif

Ezt én GQ (Giga-Quality) néven ismertem. laugh.gif
2010. április 11. 10:36 #93
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Idézet (inspiredboy @ 2010.04.11. 10:32)
Lásd. a saját státuszom..... most meg megyek "takarítani".

Hiába írsz ilyeneket, mert ezeket is lusták elolvasni! Én a státuszomba és a profiloldalam bemutatkozásánál is írtam hasonlókat. De minek? cool.gif
2010. április 11. 10:38 #94
- törölt felhasználó -    
Idézet (Tamás2.0 @ 2010.04.11. 10:36)
Hiába írsz ilyeneket, mert ezeket is lusták elolvasni! Én a státuszomba és a profiloldalam bemutatkozásánál is írtam hasonlókat. De minek?  cool.gif

...valamit csak írni kell. biggrin.gif
2010. április 11. 10:39 #95
- törölt felhasználó -    
A cikkírás témához szólnék még hozzá. Én is gázosnak tartom a cikkek másolását máshonnan, nemcsak azért, mert nincs benne semmi eredeti és ráadásul jogsértő is, hanem azért is, mert a bulvároldalakon lévő cikkek egyrészt tele vannak helyesírási hibákkal, másrészt a leírt tartalom kb. fele nem igaz. Én éppen ezért csak arról a sztárról írok cikket, akit jól ismerek, és garantált, hogy az információ igaz, mert megtörtént tényeken (riportok, interjúk stb.) alapul, vagy személyesen tőle származik.
2010. április 11. 10:39 #96
- törölt felhasználó -    
Azért ez durva, hogy így kibeszéljük őket. Nem szégyellitek magatokat? biggrin.gif
2010. április 11. 10:40 #97
- törölt felhasználó -    
Idézet (CanDee Sweet @ 2010.04.11. 10:39)
Azért ez durva, hogy így kibeszéljük őket. Nem szégyellitek magatokat?  biggrin.gif

Igazad van, vissza a topikokhoz.... laugh.gif "Nyaralni" meg pláne senki sem szeretne, pláne önbíráskodni...
2010. április 11. 11:41 #98
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Aki ezt elolvassa, és tudja, hogy az itt leírtak ráillenek, remélem elgondolkozik. Bár kétlem, mert ahogy Freeze is mondta pár oldallal előrébb, még arra sem veszik a fáradtságot, hogy áttanulmányozzák az oldal szabályait.
Most nem azért, mindenki volt már új tag ilyen-olyan oldalon. Ám a minimum az szerintem, hogy azért a szabályokkal tisztában legyen. Ha meg nem olvassa, akkor ne csodálkozzon, ha páros lábbal repítik innen.
Nem elég, hogy néha a régi tagok is bele futnak egy téma repizésébe, amit javítaniuk kell az erre kijelölt személyeknek, de nyilván van még elég dolguk ezeken kívül. Erre jönnek ezek a felesleges topikok létrehozása. Rengeteg felesleges munkát adnak nekik. Nagy türelmük van, annyi szent. blush.gif
És ezzel a kijelentésemmel nem hinném, hogy megsértenék bárkit. Egyszerűen csak tisztelni kéne mások munkáját.
2010. április 11. 11:41 #99
Freeze
Freeze
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Nem akarok megbántani senkit, de az egész topik körülbelül vihar a biliben.

Ide nem való tagok, rendbontók és azok akik többszöri figyelmeztetés ellenére is folytatják a dolgaikat, el lesznek távolítva. Azért van a moderátorok topikja, hogy a visszaéléseket be lehessen jelenteni.

Az oldal nem lesz meghívásos.
2010. április 11. 13:38 #100
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
Hozzászólás: 3295
Csatolások: 6266
Azonosító: 24869
Idézet (El Mexicano @ 2010.04.11. 10:39)
A cikkírás témához szólnék még hozzá. Én is gázosnak tartom a cikkek másolását máshonnan, nemcsak azért, mert nincs benne semmi eredeti és ráadásul jogsértő is, hanem azért is, mert a bulvároldalakon lévő cikkek egyrészt tele vannak helyesírási hibákkal, másrészt a leírt tartalom kb. fele nem igaz. Én éppen ezért csak arról a sztárról írok cikket, akit jól ismerek, és garantált, hogy az információ igaz, mert megtörtént tényeken (riportok, interjúk stb.) alapul, vagy személyesen tőle származik.

Igen! beer.gif
Ne legyünk má' bulvároldal!
Írjon mindenki arról, amihez lövése van. Máshonnan másolt HAZUGSÁGOKNAK itt nincs értelme.
Az már más kérdés, ha valaki csak divatból rajongó és nem is ismeri "imádata tárgyát".... itt most a máshonnan másolt cikkekre és a "taliztam egy oldin egy cikket, szerizem a csajszit, ő a kedvencem, mert szupcsi a haja"-kategóriás tagokra célzok laugh.gif dry.gif

Ejj, gyerekek, nehéz ez... blink.gif rolleyes.gif
28 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!