Javaslat a felesleges topikok ellen
2010. április 11. 10:13
|
|
dreamgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 54 Azonosító: 18804 offline
|
Sztem amugy az egy kevésbé "kegyetlen" megoldás lenne a sok idióta hozzászólogatás ellen, ha ez a csillagos rendszer megszűnne, mert a kicsik ettől teljesen begerjednek
Higgyétek el, én már csak tudom, járok pszichológia órára és ott is megmondták
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2010. április 11. 10:13
Idézet (Tamás2.0 @ 2010.04.11. 10:11)
Durva leszek:
A címet át kellene írni: Javaslat a "felesleges" tagok ellen
A címet át kellene írni: Javaslat a "felesleges" tagok ellen
2010. április 11. 10:19
|
|
Dius 18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.19. Hozzászólás: 484 Csatolások: 242 Azonosító: 123162 offline
|
Vissza térve ahhoz,hogy az új tagok mindenkit barátnak jelölgetnek és nem is ismernek szinte személyesen senkit! Engem épp most jelölt barátnak valaki aki ma 08:40-kor regizett fel,és nem is ismerem,sohasem halottam róla!De nem tudom mit csináljak mert nem akarom megsérteni azzal hogy nem fogadom el,mert egyszer már volt ilyen és privát levélben úgy le oltott és lehordott mindennek,hogy az valami nem emberi!
CandUs
2010. április 11. 10:19
Idézet (Dius 18 @ 2010.04.11. 10:19)
Vissza térve ahhoz,hogy az új tagok mindenkit barátnak jelölgetnek és nem is ismernek szinte személyesen senkit! Engem épp most jelölt barátnak valaki aki ma 08:40-kor regizett fel,és nem is ismerem,sohasem halottam róla!De nem tudom mit csináljak mert nem akarom megsérteni azzal hogy nem fogadom el,mert egyszer már volt ilyen és privát levélben úgy le oltott és lehordott mindennek,hogy az valami nem emberi!
Ő bejelölt engem is, majd amikor nem figyel kitörlöm
2010. április 11. 10:21
|
|
Nesquik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.15. Hozzászólás: 576 Csatolások: 10896 Azonosító: 66298 offline
|
Idézet (Dius 18 @ 2010.04.11. 10:19)
még engem is bejelölt xD pedig még csak zöldfülü vagyok (igaz, már majdnem 2 éve regiztem...)
2010. április 11. 10:25
Idézet (Freeze @ 2010.04.10. 23:43)
Nem olvassák el. A cikkekhez pirossal írtam ki, a szabályokat, ennek ellenére tömegével küldik be a másolt vagy két éves híreket.
Szerintem nincs erre pontos méret meghatározás. Számokkal nem lehet kifejezni.
LQ = Low Quality = Szar minőség... ránézel és látod hogy rossz a kép minősége.
MQ = Medium Quality = Közepes minőség... Nem túl nagy felbontású, de jó minőségű kép.
HQ = High Quality = Jó minőség... Látod hogy baromi jó minőség.
MQ = Medium Quality = Közepes minőség... Nem túl nagy felbontású, de jó minőségű kép.
És még hozzátenném a Large-ot (az MQ és a HQ között van, pl. a min. 700 px szélességű állókép).
2010. április 11. 10:27
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Ez a bejelölgetős dolog olyan, hogy engem is számtalan alkalommal jelölt barátnak olyan ember, aki éppen előtte regisztrált. Eddig egyszer írtam privit, azért mert az illető rákérdezett, hogy miért is utasítottam vissza. Ebben kifejtettem, hogy azért, mert nem ismerem, ugyanakkor azt nem zártam ki, hogy a későbbiek folyamán ez nem változhat.
Szóval aki engem bejelöl, és nem ismerem, azt úgy utasítom el, ahogy van. Minden különösebb szívfájdalom nélkül. És ha ez neki nem tetszik, attól én még nyugodtan fogok aludni.
Szóval aki engem bejelöl, és nem ismerem, azt úgy utasítom el, ahogy van. Minden különösebb szívfájdalom nélkül. És ha ez neki nem tetszik, attól én még nyugodtan fogok aludni.
CandUs
2010. április 11. 10:27
Idézet (Freeze @ 2010.04.10. 23:39)
Hidd el, hogy lennének. Nagyon sokan vannak a fórumon, akik személyesen is ismerik egymást. De ha még élőben nem is találkoztak, msnen napi-heti szinten is lehet tartani a kapcsolatot és egyéb közösségi oldalon is. Lényeg, hogy személy szerint tudod, hogy kicsoda, tudod mi történik vele, belelátsz az életébe és ha nem a világ másik végén lakna, akkor mehetnél vele esténként sörözni is.
Direkt nem ismerősnek jelölés van. Azért van barátnak jelölés mert ez inkább szól haverkodásról, mint személyes ismeretségekről. Akivel néha váltasz egy privit, már lehet a fórumos barátod, attól függetlenül, hogy nem tudod név szerint, hogy kiről van szó. De ebből kialakulhat személyes ismeretség, barátság, szerelem, akármi.... ez már egy másik téma.
A mai interneten az anonimitás már nagyon megszűnőben van, évekkel ezelőtt, amikor még se iwiw se facebook nem volt, nagyon gyakran lehetett beszélgetni olyan emberekkel, akikről csak annyit tudtál, amennyit msnen vagy a fórumon elmondott. Nagyon sok visszaélés is volt ezzel kapcsolatban. Ma már nem beszélek olyannal msnen, akiről ne láttam volna egy iwiw/facebook adatlapot, legalább egy képpel. Innentől viszont már személyes jellege lesz az egésznek.
Direkt nem ismerősnek jelölés van. Azért van barátnak jelölés mert ez inkább szól haverkodásról, mint személyes ismeretségekről. Akivel néha váltasz egy privit, már lehet a fórumos barátod, attól függetlenül, hogy nem tudod név szerint, hogy kiről van szó. De ebből kialakulhat személyes ismeretség, barátság, szerelem, akármi.... ez már egy másik téma.
A mai interneten az anonimitás már nagyon megszűnőben van, évekkel ezelőtt, amikor még se iwiw se facebook nem volt, nagyon gyakran lehetett beszélgetni olyan emberekkel, akikről csak annyit tudtál, amennyit msnen vagy a fórumon elmondott. Nagyon sok visszaélés is volt ezzel kapcsolatban. Ma már nem beszélek olyannal msnen, akiről ne láttam volna egy iwiw/facebook adatlapot, legalább egy képpel. Innentől viszont már személyes jellege lesz az egésznek.
Ebben teljesen igazad van, viszont innentől — gondolok itt az IWIW, Facebook és hasonló oldalakra — a személyes adatokkal való visszaélésnek van veszélye. Velem már megcsinálták, azóta sehol nem használom a rendes nevemet az interneten, fényképet pedig pláne nem töltök fel — magamról.
CandUs
2010. április 11. 10:29
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
Idézet (Freeze @ 2010.04.10. 23:43)
Nem olvassák el. A cikkekhez pirossal írtam ki, a szabályokat, ennek ellenére tömegével küldik be a másolt vagy két éves híreket.
UHQ: óriási felbonátás és méret, mikor megnyitod a képet és nem töltött még be rendesen, csak szőrszálakat/pihéket látsz...
2010. április 11. 10:32
Lásd. a saját státuszom..... most meg megyek "takarítani".
2010. április 11. 10:35
Idézet (tironman @ 2010.04.11. 10:29)
UHQ: óriási felbonátás és méret, mikor megnyitod a képet és nem töltött még be rendesen, csak szőrszálakat/pihéket látsz... 
Ezt én GQ (Giga-Quality) néven ismertem.
2010. április 11. 10:36
|
|
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7114 Csatolások: 43437 Azonosító: 19754 offline
|
Idézet (inspiredboy @ 2010.04.11. 10:32)
Lásd. a saját státuszom..... most meg megyek "takarítani".
Hiába írsz ilyeneket, mert ezeket is lusták elolvasni! Én a státuszomba és a profiloldalam bemutatkozásánál is írtam hasonlókat. De minek?
2010. április 11. 10:38
Idézet (Tamás2.0 @ 2010.04.11. 10:36)
Hiába írsz ilyeneket, mert ezeket is lusták elolvasni! Én a státuszomba és a profiloldalam bemutatkozásánál is írtam hasonlókat. De minek? 
...valamit csak írni kell.
2010. április 11. 10:39
A cikkírás témához szólnék még hozzá. Én is gázosnak tartom a cikkek másolását máshonnan, nemcsak azért, mert nincs benne semmi eredeti és ráadásul jogsértő is, hanem azért is, mert a bulvároldalakon lévő cikkek egyrészt tele vannak helyesírási hibákkal, másrészt a leírt tartalom kb. fele nem igaz. Én éppen ezért csak arról a sztárról írok cikket, akit jól ismerek, és garantált, hogy az információ igaz, mert megtörtént tényeken (riportok, interjúk stb.) alapul, vagy személyesen tőle származik.
2010. április 11. 11:41
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Aki ezt elolvassa, és tudja, hogy az itt leírtak ráillenek, remélem elgondolkozik. Bár kétlem, mert ahogy Freeze is mondta pár oldallal előrébb, még arra sem veszik a fáradtságot, hogy áttanulmányozzák az oldal szabályait.
Most nem azért, mindenki volt már új tag ilyen-olyan oldalon. Ám a minimum az szerintem, hogy azért a szabályokkal tisztában legyen. Ha meg nem olvassa, akkor ne csodálkozzon, ha páros lábbal repítik innen.
Nem elég, hogy néha a régi tagok is bele futnak egy téma repizésébe, amit javítaniuk kell az erre kijelölt személyeknek, de nyilván van még elég dolguk ezeken kívül. Erre jönnek ezek a felesleges topikok létrehozása. Rengeteg felesleges munkát adnak nekik. Nagy türelmük van, annyi szent.
És ezzel a kijelentésemmel nem hinném, hogy megsértenék bárkit. Egyszerűen csak tisztelni kéne mások munkáját.
Most nem azért, mindenki volt már új tag ilyen-olyan oldalon. Ám a minimum az szerintem, hogy azért a szabályokkal tisztában legyen. Ha meg nem olvassa, akkor ne csodálkozzon, ha páros lábbal repítik innen.
Nem elég, hogy néha a régi tagok is bele futnak egy téma repizésébe, amit javítaniuk kell az erre kijelölt személyeknek, de nyilván van még elég dolguk ezeken kívül. Erre jönnek ezek a felesleges topikok létrehozása. Rengeteg felesleges munkát adnak nekik. Nagy türelmük van, annyi szent.
És ezzel a kijelentésemmel nem hinném, hogy megsértenék bárkit. Egyszerűen csak tisztelni kéne mások munkáját.
CandUs
2010. április 11. 11:41
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Nem akarok megbántani senkit, de az egész topik körülbelül vihar a biliben.
Ide nem való tagok, rendbontók és azok akik többszöri figyelmeztetés ellenére is folytatják a dolgaikat, el lesznek távolítva. Azért van a moderátorok topikja, hogy a visszaéléseket be lehessen jelenteni.
Az oldal nem lesz meghívásos.
Ide nem való tagok, rendbontók és azok akik többszöri figyelmeztetés ellenére is folytatják a dolgaikat, el lesznek távolítva. Azért van a moderátorok topikja, hogy a visszaéléseket be lehessen jelenteni.
Az oldal nem lesz meghívásos.
CandUs
2010. április 11. 13:38
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.04.11. 10:39)
A cikkírás témához szólnék még hozzá. Én is gázosnak tartom a cikkek másolását máshonnan, nemcsak azért, mert nincs benne semmi eredeti és ráadásul jogsértő is, hanem azért is, mert a bulvároldalakon lévő cikkek egyrészt tele vannak helyesírási hibákkal, másrészt a leírt tartalom kb. fele nem igaz. Én éppen ezért csak arról a sztárról írok cikket, akit jól ismerek, és garantált, hogy az információ igaz, mert megtörtént tényeken (riportok, interjúk stb.) alapul, vagy személyesen tőle származik.
Igen!
Ne legyünk má' bulvároldal!
Írjon mindenki arról, amihez lövése van. Máshonnan másolt HAZUGSÁGOKNAK itt nincs értelme.
Az már más kérdés, ha valaki csak divatból rajongó és nem is ismeri "imádata tárgyát".... itt most a máshonnan másolt cikkekre és a "taliztam egy oldin egy cikket, szerizem a csajszit, ő a kedvencem, mert szupcsi a haja"-kategóriás tagokra célzok
Ejj, gyerekek, nehéz ez...
CandUs
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.