mindig változik, de egy biztos nagy leszek és ez nem változik.
Mi leszel,ha nagy leszel?
2010. július 26. 22:16
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
hát ha megérem akkor felnőtt.
2010. július 26. 22:25
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ez valahogy nálam sosem jött be.
Óvodás koromban kitaláltam, hogy állatorvos akarok lenni. Aztán általános iskola felsőben ez módosult újságíró/fotóriporterre.
A gimnáziumban aztán egy kicsit elment ettől a kedvem, de azért felvételiztem. (Érettségi előtt erősen elgondolkoztam a tanári szakmán.) Nem vettek fel. (Mondjuk nem bánom.) Egy másik szakra viszont igen, el is végeztem. Könyvtáros vagyok. (de tartok tanórákat is --> ) És a szakmában is dolgozom már 1,5 éve. Emellett még mindig tanulok. Ha elvégeztem levelezőn a második szakomat, akkor ifjúságsegítő leszek. Utána pedig szeretnék elmenni valami társadalomtudományos szakra, illetve magyar szakra. Majd még kiderül. (nem nagyon vagyok tisztában az MA rendszerrel) Illetve ezen kívül még tervben van egy bolti eladó képesítés beszerzése is, biztos, ami biztos alapon. A mai világban nem elég egy lábon állni, sőt, sokszor a kettő is kevés... Szóval: TANULJATOK!
Egyébként az életcélom roppant egyszerű dolog: feleség szeretnék lenni és édesanya.
Óvodás koromban kitaláltam, hogy állatorvos akarok lenni. Aztán általános iskola felsőben ez módosult újságíró/fotóriporterre.
A gimnáziumban aztán egy kicsit elment ettől a kedvem, de azért felvételiztem. (Érettségi előtt erősen elgondolkoztam a tanári szakmán.) Nem vettek fel. (Mondjuk nem bánom.) Egy másik szakra viszont igen, el is végeztem. Könyvtáros vagyok. (de tartok tanórákat is --> ) És a szakmában is dolgozom már 1,5 éve. Emellett még mindig tanulok. Ha elvégeztem levelezőn a második szakomat, akkor ifjúságsegítő leszek. Utána pedig szeretnék elmenni valami társadalomtudományos szakra, illetve magyar szakra. Majd még kiderül. (nem nagyon vagyok tisztában az MA rendszerrel) Illetve ezen kívül még tervben van egy bolti eladó képesítés beszerzése is, biztos, ami biztos alapon. A mai világban nem elég egy lábon állni, sőt, sokszor a kettő is kevés... Szóval: TANULJATOK!
Egyébként az életcélom roppant egyszerű dolog: feleség szeretnék lenni és édesanya.
1 felhasználónak tetszik:
prézli
2010. július 26. 22:29
Idézet (Zsüdi @ 2010.07.26. 20:15)
A múltkor még nem Matta tetszett?
Spanyol/olasz/angol állampolgár!!!
Spanyol/olasz/angol állampolgár!!!
De igen, és ezalatt őt értettem.
2010. július 26. 22:44
|
|
petra.xoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 117 Csatolások: 30 Azonosító: 124371 offline
|
angliába vagy oroszországba első dolgom lesz kimenni aztán majd lesz vmi...
2010. július 26. 22:48
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nem akarok senkit elkeseríteni, de a "színész(nő) akarok lenni" dolog 20-ból egyszer, ha bejön... Én is olyan gimibe jártam, ahol volt drámaszak, és az ott végzettek elég csekélyke hányada lett végül színész(nő)...
2010. július 26. 22:49
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.26. 22:48)
Nem akarok senkit elkeseríteni, de a "színész(nő) akarok lenni" dolog 20-ból egyszer, ha bejön... Én is olyan gimibe jártam, ahol volt drámaszak, és az ott végzettek elég csekélyke hányada lett végül színész(nő)...
Nincs még elég pincérnő.
2010. július 26. 22:53
Az lehet..Magyarországon!! De más országban már hires szinésznő is válhat belőled!
2010. július 26. 22:56
|
|
|
Hát erre meg még kevesebb pozitív példát tudok mondani...
Ott van mindjárt Dobó Kata. Elég tehetséges színésznő, hosszú évekig gürizett kint Amerikában hangyasz@r (pardon) méretű szerepekért, és mit csinál most? Hazajött, és idehaza játszik színházakban, néha filmekben. Pedig Ő idehaza még elismert is...
Nem olyan könnyű, egyszerű, és csillogó az élet, ahogy azt Ti elképzelitek! Még pár év, és rájöttök, hogy bizony, ahogy nő az ember, úgy lesz egyre nehezebb az élete...
Ott van mindjárt Dobó Kata. Elég tehetséges színésznő, hosszú évekig gürizett kint Amerikában hangyasz@r (pardon) méretű szerepekért, és mit csinál most? Hazajött, és idehaza játszik színházakban, néha filmekben. Pedig Ő idehaza még elismert is...
Nem olyan könnyű, egyszerű, és csillogó az élet, ahogy azt Ti elképzelitek! Még pár év, és rájöttök, hogy bizony, ahogy nő az ember, úgy lesz egyre nehezebb az élete...
Idézet (Rutie @ 2010.07.26. 22:53)
Az lehet..Magyarországon!! De más országban már hires szinésznő is válhat belőled!
2010. július 27. 10:45
|
|
|
Nem feltétlenül... Ugyanis ha a főoldalról tévedtek a topikba, akkor az égvilágon sehol semmi nem utal arra, hogy van a cím mögött egy zárójeles rész is!
Idézet (ventura @ 2010.07.04. 21:42)
Látom az olvasással nektek is gondotok van... : )
2010. augusztus 31. 11:29
|
|
xXxVadKendeRxXxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.07. Hozzászólás: 242 Csatolások: 7 Azonosító: 124484 offline
|
óvónő vagy zenész amihez jó úton haladok
2010. augusztus 31. 11:31
Helyszínelő/gyilkossági nyomozó
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. augusztus 31. 16:19
|
|
kriszty_14♫Zac Efron♫addict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 442 Azonosító: 130680 offline
|
felnőtt
am nemtom..
gondolkozzta már ezen
vonzott az állatorvos szakma,fodrász xd
am nemtom..
gondolkozzta már ezen
vonzott az állatorvos szakma,fodrász xd
2010. szeptember 09. 14:27
|
|
JustinBieber16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 617 Csatolások: 0 Azonosító: 134503 offline
|
én szinkronszínész. *-*
2010. szeptember 12. 11:54
Én felnőtt -> riporter -> műsorvezető -> és végűl Justin Bieber legjobb barátja
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.