Mi leszel,ha nagy leszel?
2010. november 03. 10:16
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Millárdos!!!
2010. november 03. 10:21
orvos még hozzá szív sebész
bírom a vért a belsőségeket amiktől más már rosszul lenne de simán megnézek egy igazi műtétet a tv-ben kaja közben is
mondjuk régen én is szinte minden második melóra azt montam hogy azzal akarok foglalkozni a legelső ha jól emlékszem tűzoltó volt
hát most már nem tudom magam elképzelni annak
bírom a vért a belsőségeket amiktől más már rosszul lenne de simán megnézek egy igazi műtétet a tv-ben kaja közben is
mondjuk régen én is szinte minden második melóra azt montam hogy azzal akarok foglalkozni a legelső ha jól emlékszem tűzoltó volt
1 felhasználónak tetszik:
vvivienne8
2010. november 05. 09:01
|
|
csajszikahh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 1899 Csatolások: 811 Azonosító: 136579 offline
|
Ügyvéd
2010. november 05. 09:46
Állatorvos,orvos vagy színésznő
És Kanadában!=)
És Kanadában!=)
2010. november 05. 16:52
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Pszichológus, esetleg újságíró. Vagy ügyvéd.
1 felhasználónak tetszik:
Halál lánya
2010. november 12. 16:35
amiket szeretnék: énekesnő, színésznő, újságíró, grafikus, vagy nyitni egy jó kávézót =)
2010. november 20. 23:18
Régebben újságíró, aztán rendőr. Előtte lakberendező szerettettem volna lenni. Illetve még egy álmom az volt, hogy kövessem apa szakmáját, hogy építész legyek. Egyszer ügyvéd is akartam lenni
Persze ez mindig változik. Az állatokkal, a kutyákkal is szívesen foglalkoznék, biztosan elvállalnám a kutyakiképző szakmát is, helytállnék ebben.
Az a gondolat is felröppent bennem, hogy fotós is legyek, de ez nem vonz. Legszívesebben lakberendező lennék jelenleg. De ki tudja, mit hoz még a jövő
Persze ez mindig változik. Az állatokkal, a kutyákkal is szívesen foglalkoznék, biztosan elvállalnám a kutyakiképző szakmát is, helytállnék ebben.
Az a gondolat is felröppent bennem, hogy fotós is legyek, de ez nem vonz. Legszívesebben lakberendező lennék jelenleg. De ki tudja, mit hoz még a jövő
2010. december 26. 10:56
Idézet (EmilyTaylor @ 2010.11.12. 18:34)
Biológia tanár
és úgy néz ki ez sikerülni is fog

gratulálok
2010. december 26. 15:52
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
Én énekesnő xD de most arra gondolok,hogy színésznő is szíesen lennék
vagy stylist,designer
2010. december 27. 00:21
Idézet (Adriii @ 2010.11.03. 10:02)
Profilozó
De amúgy kicsi koromban sok minden szerettem volna lenni. A boltostól a vízi mentőig. XD
De most a Profilozó a nyerő.
De amúgy kicsi koromban sok minden szerettem volna lenni. A boltostól a vízi mentőig. XD
De most a Profilozó a nyerő.
Gyilkos elmék fíling.XD Hát is Magyarországon maximum helyszínelőnek vagy nyomozónak mehetsz el. Amerikában fel vannak osztva a szervezetek. Az FBI foglalkozik azokkal az ügyekkel, amik több államra terjednek ki, de ők csakis amerikai földön nyomozhatnak. Ezzel ellenkezőleg a CIA a hírszerzési posztot foglalja önmagában. Akkor ott van a DEA, ők a drogkereskedelemmel és annak terjesztésével foglalkoznak, míg az ATF a fegyverkereskedelemmel- és csempészettel, valamint illegális dohánykereskedelemmel és italcsempészettel. Nem tudom, hogy ez, hogyan megy nálunk, de Amerikában minden külön szekciókra van bontva és én is nagyon szívesen lennék profilozó, de szerintem ezek azok az emberek, akik tulajdonképpen pszichológiát tanultak egy kis kriminológiával és egy hunga-bunga állást foglalnak el a rendfenntartóknál. Ők tulajdonképpen pszichológusok szerintem, csak rossz emberek agyába próbálnak belemászni.
Témához térve, jó magam, hát nagyon régóta mentőtiszti főiskolára szeretnék jelentkezni, de érdekelnek a fegyverek is, így gondoltam, hogy lehet, hogy fegyverszakértő leszek. De ezeken kívül nagyon érdekel még a grafológiai is.
2010. december 27. 00:25
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
kutya.
xD
na jó, dehogyis
orvosnak mennék, csak hát a fizika a baki.=/
amúgy kipróbálnák 1-2 évet katonaként is, de persze erre sosem lesz lehetőségem szerintem, mivel az ismerőseim szerint egy marhaság. na passz
xD
na jó, dehogyis
amúgy kipróbálnák 1-2 évet katonaként is, de persze erre sosem lesz lehetőségem szerintem, mivel az ismerőseim szerint egy marhaság. na passz
2010. december 27. 13:32
Én énekesnő szeretnék lenni ha nagy leszek. De színész nő is ha nem sikerülne énekesnek lennem.
De ügyvéd is mert az a szakma nagyon jól hangzik.
De ügyvéd is mert az a szakma nagyon jól hangzik.
2010. december 27. 13:33
|
|
emilycody69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 429 Csatolások: 53 Azonosító: 141288 offline
|
én még nem tudom majd kiderül
2010. december 27. 14:02
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Én gyerekkoromban balett táncos akartam lenni. El is mentem a felvételi vizsgára, de a második rostán kihullottam. Aztán mikor valamivel nagyobb lettem a régészet kezdett érdekelni. Ne tudjátok meg mennyi vackot kiástam a földből. Néhány "értékesebb" darab ma is megvan. Sőt egészen komolyan foglalkoztatott a dolog, de a pályaválasztási tanácsadó szinte a képembe nevetett, amikor megtudta, hogy csak 3-as vagyok töriből. Ekkor merült fel bennem, hogy lehetnék színész is vagy rendőr. Aztán az élet elrendezte a dolgokat. Nem úgy ahogy szerettem volna de végül is így sem rossz.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.