tegnap pedig valami vámpír-szerű férfi üldözött engem, és a családom. A családot úgy kell érteni, hogy kábé 28 lehettem, volt egy lányom, és a férjem elutazott, hogy őt kövesse. Elutaztunk a hegyekbe, különböző városokba, de aztán ránk talált és megölt.
Mit álmodtál?
2011. április 16. 19:04
Valamelyik nap sellőkkel álmodtam,
tegnap pedig valami vámpír-szerű férfi üldözött engem, és a családom. A családot úgy kell érteni, hogy kábé 28 lehettem, volt egy lányom, és a férjem elutazott, hogy őt kövesse. Elutaztunk a hegyekbe, különböző városokba, de aztán ránk talált és megölt.
2011. április 17. 15:27
Idézet (MycySmiley @ 2011.04.17. 15:25)
Én valamelyik nap azt álmodtam,hogy egy légy tud beszélni,de úgy,hogy csak én hallom és dolgozatoknál bejön a terembe és elmondja a válaszokat.
Ma pedig azt álmodtam,hogy Franciaországban sétálgatok és egyszer csak találkozok Johnny Depp-el,ő meg meghív a házába egy teára.
Ma pedig azt álmodtam,hogy Franciaországban sétálgatok és egyszer csak találkozok Johnny Depp-el,ő meg meghív a házába egy teára.
Pár éve én is teáztam Deppel a házában, miközben szidtuk Paradist
2011. április 17. 15:31
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Természetesen megint egy hatalmas hülyeséget!
Ültem az ágyamon és akkor hirtelen megjelent a zongora tetején néhány bikiniben táncoló és éneklő szivárványpóni...
Ültem az ágyamon és akkor hirtelen megjelent a zongora tetején néhány bikiniben táncoló és éneklő szivárványpóni...
8 felhasználónak tetszik:
thunderbird,
ivonn a demi fan,
Hencsó.h,
Lakreen.,
Ariana,
riri17,
ApusztákBoszorkánya,
Bátor Ventillátor
2011. április 18. 12:12
A mai elég érdekes volt..
A párom húgával álltunk egy kertben, ahová bejött két fószer, félmeztelen felsőtesttel. A hátukból és a mellkasukból is hosszú, ősz haj nőtt ki, egészet a térdükig ért. Elkezdték kergeti egymást, a "hajuk" pedig lobogott.
Ennyi XD
A párom húgával álltunk egy kertben, ahová bejött két fószer, félmeztelen felsőtesttel. A hátukból és a mellkasukból is hosszú, ősz haj nőtt ki, egészet a térdükig ért. Elkezdték kergeti egymást, a "hajuk" pedig lobogott.
2011. április 20. 08:53
Sajna nem emlékszem...
De szeretem ezt a topic-ot olvasni.
De szeretem ezt a topic-ot olvasni.
2011. április 20. 08:56
Barátnőmmel készültünk valahová, és fodrászkodtunk egy kicsit. Göndör volt a hajam, továbbá kék és rózsaszín eleggyel. Tök jól nézett ki
Ő napocskás piercinget akart
én pedig tetoválást.
2011. április 20. 15:26
Vmi olyant,hogy elköltöztünk és egy másik iskolába jártam másik városba és mégis ugyan ez az osztályom volt mint most.
2011. április 25. 23:12
azt, hogy szívsebész vagyok és épp műtők
2011. április 28. 12:15
Hogy borotválom a lábam a fürdőben, mivel a Borotvás gyilkos sorra szedte áldozatait: azokat a nőket, akiknek szőrös a lábuk.
Ez mi már?!
Ez mi már?!
12 felhasználónak tetszik:
thunderbird,
Adri98,
anna21,
ivonn a demi fan,
Dzsuwás,
cukorbogyo,
dóóra,
Ariana,
riri17,
Eszter655,
ApusztákBoszorkánya,
Bátor Ventillátor
2011. április 28. 20:23
Idézet (Courtneyy @ 2011.04.28. 12:15)
Hogy borotválom a lábam a fürdőben, mivel a Borotvás gyilkos sorra szedte áldozatait: azokat a nőket, akiknek szőrös a lábuk.
Ez mi már?!

Ez mi már?!
Úristen, te olyan baromságokat álmodsz.
2011. április 28. 20:30
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Nekem rémálmom volt.Azt álmodtam,hogy a ValóVilág világhírű lesz és ott kell majd dolgoznom,mert mindenki csak azt akarja majd nézni és minden sorozat/film stb. tönkre megy.Még jó,hogy ez csak egy álom volt.
2011. április 28. 20:36
azt álmodtam hogy elesstem és az az ember miley cyrus-volt volt egy poszterem aláírást kértem másnap reggel újra elesstem és egy ember kendra wilkson volt egy poszterem aláírás
2011. május 16. 12:56
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ööö.. Hát inkább nem mesélem el...
Valaki volt benne, aki időnként "feltűnik" és mindig meglepődök, hogy tudat alatt ő még mindig ilyen fontos lenne nekem..?
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.