Na szal. Részt vettem egy sportversenyen, ismeretlen emberek voltak, és 4-fős csapatokba kellett állni. Voltak sztárok ( Vastag Csaba és Tomi, Zséda és még 8-9 sztár de azokra már nem emlékszem... :/ ) . Csaba és Tomi együtt volt, PONT ENGEM meg egy másik lányt választottak. Megbeszéltük, h a sportesemény végén megyünk cukrászdába ünnepelni. Csaba a sportcsarnok előtt várt minket kocsival, mentünk a cukrászdába, és amikor a többiek nem figyeltek, megcsókolt.
Mit álmodtál?
2011. január 02. 16:20
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
Nagyon cikit álmodtam...
Na szal. Részt vettem egy sportversenyen, ismeretlen emberek voltak, és 4-fős csapatokba kellett állni. Voltak sztárok ( Vastag Csaba és Tomi, Zséda és még 8-9 sztár de azokra már nem emlékszem... :/ ) . Csaba és Tomi együtt volt, PONT ENGEM meg egy másik lányt választottak. Megbeszéltük, h a sportesemény végén megyünk cukrászdába ünnepelni. Csaba a sportcsarnok előtt várt minket kocsival, mentünk a cukrászdába, és amikor a többiek nem figyeltek, megcsókolt.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2011. április 05. 16:52
Valami áruházban megvágtam a kezem, ömlött a vérem, és a sötét utcák egyikén belebotlottam Jake Gyllenhaalba.
Először szóba sem akart állni velem, aztán végül beszélgettünk és sétáltunk
Csak a fránya teló ébresztett.
2011. április 05. 22:03
|
|
LadyMusiCúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 78 Csatolások: 2 Azonosító: 139987 offline
|
A haverjaimmal voltam, az utcán szórakoztunk. Eleinte nem értettem mi volt olyan különös, aztán rájöttem. Az, hogy ott volt Ő is... abba a tudatba éltem, hogy nem ismeri a haverjaimat, de az álmom ezt másképp mutatta. Ő volt ott a társaság középpontjában, mindenki ráfigyelt. Játszotta a jófejt, és lassan mindenki elfordult tőlem, a barátaim is. a végén, mint ha láthatatlan lettem volna, nem vett észre senki sem, Ő sem, de tudtam, hogy tudja, hogy ott vagyok, és, hogy ez rosszul esik nekem.
2011. április 05. 22:24
|
|
pookins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.14. Hozzászólás: 831 Csatolások: 946 Azonosító: 140772 offline
|
Húúú tetszik ez a téma, mivel én nagyon beteg dolgokat szoktam álmodnii
Mondjuk, pont ma semmit nem álmondtam, vagyis nem emlékszem rá.. de két napja olyan vicceset álmodtam.. Apummal mentünk a Nílusra vitorlázni, és egy krokodil beharapta a karom, de nem harapta le hanem csak nyalogatta és így szólt: "Hmm, finom kivis ízű a kezed!"
Ééés ennyi volt az álmom
De ezen kívül álmomban megbolondítottam már a matektanáromat is, aki annyira őrült lett hogy akasztófát emeltetett a teremben, sőőt egyszer megnyertem az X faktort is
Mondjuk, pont ma semmit nem álmondtam, vagyis nem emlékszem rá.. de két napja olyan vicceset álmodtam.. Apummal mentünk a Nílusra vitorlázni, és egy krokodil beharapta a karom, de nem harapta le hanem csak nyalogatta és így szólt: "Hmm, finom kivis ízű a kezed!"
Ééés ennyi volt az álmom
De ezen kívül álmomban megbolondítottam már a matektanáromat is, aki annyira őrült lett hogy akasztófát emeltetett a teremben, sőőt egyszer megnyertem az X faktort is
14 felhasználónak tetszik:
orianthi25,
Cierdurus,
thunderbird,
Lady Suzy,
Adri98,
ivonn a demi fan,
Lisa Veronicas,
Lakreen.,
Ronetta001,
riri17,
CandUs,
Brigi77-TWILIGHT FUN,
Bátor Ventillátor,
Phaedra
2011. április 05. 22:39
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
húú.. hát én nagyon brutál dolgokat szoktam álmodi
most spec. nem emlékszek hogy mit álmodtam
de egyszer azt álmodtam hogy dinók elől bujkáltam
utána meg gyors váltás és találkoztam Michael Jacksonnal(vagy is szeritnem ő volt)
nem tudom hogy függ össze a kettő.
most spec. nem emlékszek hogy mit álmodtam
utána meg gyors váltás és találkoztam Michael Jacksonnal(vagy is szeritnem ő volt)
nem tudom hogy függ össze a kettő.
2011. április 06. 15:37
Huu, nagyon nagy baromságokat szoktam álmodni.
Legutóbb azt álmodtam, hogy Manóországban éltem, és manó voltam.
Nagyon szép erdős helyen volt egyébként. Tettem valami törvényelleneset (ezt nem álmodtam meg), és üldöztek a királynő emberei. Valami emeletesházra hasonlító motelben bújtam el. Amúgy az az utca, ahol a motel volt, nagyon hasonlított a Harry Potterben a Privet Drive-ra, csak mini változatban.
Legutóbb azt álmodtam, hogy Manóországban éltem, és manó voltam.
6 felhasználónak tetszik:
cukimálna,
ivonn a demi fan,
Ronetta001,
riri17,
CandUs,
Bátor Ventillátor
2011. április 08. 23:47
|
gandalf007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.15. Hozzászólás: 94 Csatolások: 3555 Azonosító: 122862 offline
|
Idézet (orianthi25 @ 2011.04.05. 22:39)
Én is szoktam ilyet álmodni rendszeresen (aminek valszeg az az oka, hogy kiskoromban első sorban néztem a Jurrassic Parkot :S).
2011. április 09. 00:07
|
|
pookins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.14. Hozzászólás: 831 Csatolások: 946 Azonosító: 140772 offline
|
máár írtam ehhez a témáához, de tegnap nagyon jóóót álmodtam és megosztom veletek
Londonban voltam, pont az angolos csoporttársaimmal jártuk be a várost mikor az út másik oldalán megláttam Ben Barnes-t. Szó nélkül átrohantam, letámadtam, hogy írja alá a füzeteem és hogy csináljunk közös képet (persze ezt mind angolul beszéltem még álmomban is.. tök durva volt, milyen jól tudok angolul
) éés később kérdezte Ben, hogy fennt vagyok-e facebookon. Én egyből rávágtam hogy igen (!!) mire őő megígérte, hogy akkor felvesz isminek és majd beszélgetünk. Hát pár óra múlva már otthon voltam, fenn facebookon, és rámírt egy John Baker nevű gyerek, hogy amúgy ő az Ben, csak álnévvel jelentkezett nehogy felismerjék.. Innentől meg ugye szerintem minden viláágos, dumcsizgattunk, összejöttünk, sata sata
De a vicces, hogy reggel, már a valóságban, miután felébredtem első dolgom volt megnézni John Bakert facebookon és 3 pasit talátlam: egy kopasz kövér csávót, egy kis szemüvegeset és egy képnélkülit. Az utóbbin törtem a fejem, de rájöttem hogy elég nagy hülyeség amit csinálok
Londonban voltam, pont az angolos csoporttársaimmal jártuk be a várost mikor az út másik oldalán megláttam Ben Barnes-t. Szó nélkül átrohantam, letámadtam, hogy írja alá a füzeteem és hogy csináljunk közös képet (persze ezt mind angolul beszéltem még álmomban is.. tök durva volt, milyen jól tudok angolul
De a vicces, hogy reggel, már a valóságban, miután felébredtem első dolgom volt megnézni John Bakert facebookon és 3 pasit talátlam: egy kopasz kövér csávót, egy kis szemüvegeset és egy képnélkülit. Az utóbbin törtem a fejem, de rájöttem hogy elég nagy hülyeség amit csinálok
9 felhasználónak tetszik:
thunderbird,
MycySmiley,
Adri98,
ivonn a demi fan,
Lakreen.,
Ronetta001,
riri17,
Bátor Ventillátor,
Phaedra
2011. április 09. 09:45
Idézet (pookins @ 2011.04.09. 00:07)
máár írtam ehhez a témáához, de tegnap nagyon jóóót álmodtam és megosztom veletek
) éés később kérdezte Ben, hogy fennt vagyok-e facebookon. Én egyből rávágtam hogy igen (!!) mire őő megígérte, hogy akkor felvesz isminek és majd beszélgetünk. Hát pár óra múlva már otthon voltam, fenn facebookon, és rámírt egy John Baker nevű gyerek, hogy amúgy ő az Ben, csak álnévvel jelentkezett nehogy felismerjék.. Innentől meg ugye szerintem minden viláágos, dumcsizgattunk, összejöttünk, sata sata

Lol! Azért milyen durva "véletlenek" vannak
Most keltem fel, de nem tudom, mit álmodtam
Bátor Ventillátor
2011. április 10. 10:38
Mosogatófiúkat kerestem a saját vendéglőmbe
Bátor Ventillátor
2011. április 10. 14:32
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
A szerelmemről álmodtam mint mindig *BENCE* <3
Sellyna99
2011. április 10. 19:05
|
|
erolandúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.09. Hozzászólás: 75 Csatolások: 10 Azonosító: 140433 offline
|
ÉN EGY ŰRHAJÓN VOLTAM AHOL MENEKÜLTEM AZ ALIENEK ELŐL,DE EGY VÁRATLAN PILLANATBAN MÁR OTTHON VOLTAM ÉS OTT MENEKÜLTEM AZ ALIENEK ELŐL!ÉRDEKES!!
Sellyna99
2011. április 15. 09:29
|
|
LadyMusiCúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 78 Csatolások: 2 Azonosító: 139987 offline
|
most keltem fel, elég vicces álom volt.
A nővéremmel tévéztünk az ágyon. És így bemondták a tévébe, hogy a csigákban felfedeztek valami zöld világítós zselés szerű cuccot, ami finom és ehető. Anya kinment szerezni csigát, ami úgy nézett ki, hogy (kb) egy 7cm-s kagylóból (olyan kagyló amiben a tenger zúgását lehet hallani), 4 polipláb szerű végtag jött ki. És abból csinált anya sütit. Tök finom volt, a tévé előtt ettük nővéremmel. Aztán szerzett egy másik csigafajtát is. Ami úgy nézett ki, mint egy rendes csiga, csak nagyobb volt sokkal. és volt feje mint a mesékben, amin két nagy szem volt. Azt is megsütötte és fura íze volt az enyémnek. azt mondta nővérem, hogy anya biztos belesütötte a fejét is.[ez most gusztustalan lesz bocsi...] de utána jöttem rá, hogy a fejét eszem és kiköptem.. olyan volt, mint egy pingpong labda, amire két szem van rajzolva. És elment az étvágyam a csiga evéstől egy életre
2011. április 15. 23:10
Idézet (LadyMusiC @ 2011.04.15. 09:29)
...És elment az étvágyam a csiga evéstől egy életre

Nekem eddig sem volt.
Most remekül rám hoztad a hányingert, így lefekvés előtt...
2011. április 16. 11:16
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Azt, hogy a gitárom csokivá változott, majd magától eljátszott egy dallamot, miközben énekelt...
Komolyan mondom, ilyet is csak én tudok álmodni.
Komolyan mondom, ilyet is csak én tudok álmodni.
7 felhasználónak tetszik:
cukimálna,
ivonn a demi fan,
Ronetta001,
riri17,
Brigi77-TWILIGHT FUN,
ApusztákBoszorkánya,
Bátor Ventillátor
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.