Starity

Mit álmodtál?

43 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. január 02. 16:20 #121
Puszedliii
Puszedliii

Státuszѕzєηт נσнαηηα gιмι. ♥ | "вση νσуαgє"♥♥ |
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 723
Csatolások: 4
Azonosító: 133281
Nagyon cikit álmodtam... blush.gif
Na szal. Részt vettem egy sportversenyen, ismeretlen emberek voltak, és 4-fős csapatokba kellett állni. Voltak sztárok ( Vastag Csaba és Tomi, Zséda és még 8-9 sztár de azokra már nem emlékszem... :/ ) . Csaba és Tomi együtt volt, PONT ENGEM meg egy másik lányt választottak. Megbeszéltük, h a sportesemény végén megyünk cukrászdába ünnepelni. Csaba a sportcsarnok előtt várt minket kocsival, mentünk a cukrászdába, és amikor a többiek nem figyeltek, megcsókolt. wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2011. január 05. 11:02 #122
sammo
sammo
Sammo

Státusz" Mások rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a te valóságoddá váljon "
Hozzászólás: 19290
Csatolások: 52
Azonosító: 105854
_nevet.gif U.S.S.(NCC-1701)Enterprise Főderációs csillaghajó kapitánya voltam!
2 felhasználónak tetszik: roswene, Bátor Ventillátor
2011. április 05. 16:52 #123
- törölt felhasználó -    
Valami áruházban megvágtam a kezem, ömlött a vérem, és a sötét utcák egyikén belebotlottam Jake Gyllenhaalba. wub.gif Először szóba sem akart állni velem, aztán végül beszélgettünk és sétáltunk biggrin.gif Csak a fránya teló ébresztett.
2 felhasználónak tetszik: Sellyna99, Rékakroki72
2011. április 05. 22:03 #124
LadyMusiC
LadyMusiC
új tag

StátuszHa nem fognám fel tréfásan az életet, most sírnék
Hozzászólás: 78
Csatolások: 2
Azonosító: 139987
A haverjaimmal voltam, az utcán szórakoztunk. Eleinte nem értettem mi volt olyan különös, aztán rájöttem. Az, hogy ott volt Ő is... abba a tudatba éltem, hogy nem ismeri a haverjaimat, de az álmom ezt másképp mutatta. Ő volt ott a társaság középpontjában, mindenki ráfigyelt. Játszotta a jófejt, és lassan mindenki elfordult tőlem, a barátaim is. a végén, mint ha láthatatlan lettem volna, nem vett észre senki sem, Ő sem, de tudtam, hogy tudja, hogy ott vagyok, és, hogy ez rosszul esik nekem.
2011. április 05. 22:24 #125
pookins
pookins

Státuszafter a hurricane comes a rainbow
Hozzászólás: 831
Csatolások: 946
Azonosító: 140772
Húúú tetszik ez a téma, mivel én nagyon beteg dolgokat szoktam álmodnii w00t.gif
Mondjuk, pont ma semmit nem álmondtam, vagyis nem emlékszem rá.. de két napja olyan vicceset álmodtam.. Apummal mentünk a Nílusra vitorlázni, és egy krokodil beharapta a karom, de nem harapta le hanem csak nyalogatta és így szólt: "Hmm, finom kivis ízű a kezed!" ohmy.gif
Ééés ennyi volt az álmom biggrin.gif
De ezen kívül álmomban megbolondítottam már a matektanáromat is, aki annyira őrült lett hogy akasztófát emeltetett a teremben, sőőt egyszer megnyertem az X faktort is cool.gif
14 felhasználónak tetszik: orianthi25, Cierdurus, thunderbird, Lady Suzy, Adri98, ivonn a demi fan, Lisa Veronicas, Lakreen., Ronetta001, riri17, CandUs, Brigi77-TWILIGHT FUN, Bátor Ventillátor, Phaedra
2011. április 05. 22:26 #126
- törölt felhasználó -    
Ha jót álmodsz és leírod, akkor nem fog valóra válni.
Személy szerint én nem emlékszem szinte soha az álmaimra sad.gif
3 felhasználónak tetszik: Cierdurus, anna21, CandUs
2011. április 05. 22:39 #127
orianthi25
orianthi25
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 37
Azonosító: 117371
húú.. hát én nagyon brutál dolgokat szoktam álmodi biggrin.gif
most spec. nem emlékszek hogy mit álmodtam rohog.gif
de egyszer azt álmodtam hogy dinók elől bujkáltam w00t.gif
utána meg gyors váltás és találkoztam Michael Jacksonnal(vagy is szeritnem ő volt)
nem tudom hogy függ össze a kettő. _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: ivonn a demi fan, Lakreen., Ronetta001
2011. április 06. 15:37 #128
- törölt felhasználó -    
Huu, nagyon nagy baromságokat szoktam álmodni. rohog.gif
Legutóbb azt álmodtam, hogy Manóországban éltem, és manó voltam. _nevet.gif Nagyon szép erdős helyen volt egyébként. Tettem valami törvényelleneset (ezt nem álmodtam meg), és üldöztek a királynő emberei. Valami emeletesházra hasonlító motelben bújtam el. Amúgy az az utca, ahol a motel volt, nagyon hasonlított a Harry Potterben a Privet Drive-ra, csak mini változatban. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: cukimálna, ivonn a demi fan, Ronetta001, riri17, CandUs, Bátor Ventillátor
2011. április 08. 23:47 #129
gandalf007
gandalf007
új tag

StátuszBSG fanatik
Hozzászólás: 94
Csatolások: 3555
Azonosító: 122862
Idézet (orianthi25 @ 2011.04.05. 22:39)

de egyszer azt álmodtam hogy dinók elől bujkáltam  w00t.gif 

Én is szoktam ilyet álmodni rendszeresen (aminek valszeg az az oka, hogy kiskoromban első sorban néztem a Jurrassic Parkot :S).
2 felhasználónak tetszik: ivonn a demi fan, ApusztákBoszorkánya
2011. április 09. 00:07 #130
pookins
pookins

Státuszafter a hurricane comes a rainbow
Hozzászólás: 831
Csatolások: 946
Azonosító: 140772
máár írtam ehhez a témáához, de tegnap nagyon jóóót álmodtam és megosztom veletek laugh.gif
Londonban voltam, pont az angolos csoporttársaimmal jártuk be a várost mikor az út másik oldalán megláttam Ben Barnes-t. Szó nélkül átrohantam, letámadtam, hogy írja alá a füzeteem és hogy csináljunk közös képet (persze ezt mind angolul beszéltem még álmomban is.. tök durva volt, milyen jól tudok angolul ohmy.gif ) éés később kérdezte Ben, hogy fennt vagyok-e facebookon. Én egyből rávágtam hogy igen (!!) mire őő megígérte, hogy akkor felvesz isminek és majd beszélgetünk. Hát pár óra múlva már otthon voltam, fenn facebookon, és rámírt egy John Baker nevű gyerek, hogy amúgy ő az Ben, csak álnévvel jelentkezett nehogy felismerjék.. Innentől meg ugye szerintem minden viláágos, dumcsizgattunk, összejöttünk, sata sata blush.gif
De a vicces, hogy reggel, már a valóságban, miután felébredtem első dolgom volt megnézni John Bakert facebookon és 3 pasit talátlam: egy kopasz kövér csávót, egy kis szemüvegeset és egy képnélkülit. Az utóbbin törtem a fejem, de rájöttem hogy elég nagy hülyeség amit csinálok biggrin.gif biggrin.gif
9 felhasználónak tetszik: thunderbird, MycySmiley, Adri98, ivonn a demi fan, Lakreen., Ronetta001, riri17, Bátor Ventillátor, Phaedra
2011. április 09. 09:45 #131
- törölt felhasználó -    
Idézet (pookins @ 2011.04.09. 00:07)
máár írtam ehhez a témáához, de tegnap nagyon jóóót álmodtam és megosztom veletek  laugh.gif 
Londonban voltam, pont az angolos csoporttársaimmal jártuk be a várost mikor az út másik oldalán megláttam Ben Barnes-t. Szó nélkül átrohantam, letámadtam, hogy írja alá a füzeteem és hogy csináljunk közös képet (persze ezt mind angolul beszéltem még álmomban is.. tök durva volt, milyen jól tudok angolul  ohmy.gif ) éés később kérdezte Ben, hogy fennt vagyok-e facebookon. Én egyből rávágtam hogy igen (!!) mire őő megígérte, hogy akkor felvesz isminek és majd beszélgetünk. Hát pár óra múlva már otthon voltam, fenn facebookon, és rámírt egy John Baker nevű gyerek, hogy amúgy ő az Ben, csak álnévvel jelentkezett nehogy felismerjék.. Innentől meg ugye szerintem minden viláágos, dumcsizgattunk, összejöttünk, sata sata  blush.gif 
De a vicces, hogy reggel, már a valóságban, miután felébredtem első dolgom volt megnézni John Bakert facebookon és 3 pasit talátlam: egy kopasz kövér csávót, egy kis szemüvegeset és egy képnélkülit. Az utóbbin törtem a fejem, de rájöttem hogy elég nagy hülyeség amit csinálok  biggrin.gif  biggrin.gif

Lol! Azért milyen durva "véletlenek" vannak biggrin.gif Szerintem egyikük sem Ben, de azért vicces biggrin.gif
Most keltem fel, de nem tudom, mit álmodtam sleep.gif
2011. április 10. 10:38 #132
- törölt felhasználó -    
Mosogatófiúkat kerestem a saját vendéglőmbe biggrin.gif
2011. április 10. 14:30 #133
Durcika
Durcika
visszatérő vendég
Hozzászólás: 256
Csatolások: 5
Azonosító: 131977
Azt hogy elraboltam egy lovat mert rosszúl bántak vele
2 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, ivonn a demi fan
2011. április 10. 14:32 #134
Fruzsyka11
Fruzsyka11
Princess❤️

Státusz3 év után újra aktív ! :)
Hozzászólás: 1534
Csatolások: 530
Azonosító: 126243
A szerelmemről álmodtam mint mindig *BENCE* <3 wub.gif wub.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Sellyna99
2011. április 10. 19:05 #135
eroland
eroland
új tag
Hozzászólás: 75
Csatolások: 10
Azonosító: 140433
ÉN EGY ŰRHAJÓN VOLTAM AHOL MENEKÜLTEM AZ ALIENEK ELŐL,DE EGY VÁRATLAN PILLANATBAN MÁR OTTHON VOLTAM ÉS OTT MENEKÜLTEM AZ ALIENEK ELŐL!ÉRDEKES!! ohmy.gif
1 felhasználónak tetszik: Sellyna99
2011. április 11. 16:41 #136
eva tarko
eva tarko
єxpєc†o pα†ronum™
Hozzászólás: 2133
Csatolások: 7196
Azonosító: 114770
Nem emlekszek mar ra unsure.gif
2011. április 15. 09:29 #137
LadyMusiC
LadyMusiC
új tag

most keltem fel, elég vicces álom volt. beer.gif A nővéremmel tévéztünk az ágyon. És így bemondták a tévébe, hogy a csigákban felfedeztek valami zöld világítós zselés szerű cuccot, ami finom és ehető. Anya kinment szerezni csigát, ami úgy nézett ki, hogy (kb) egy 7cm-s kagylóból (olyan kagyló amiben a tenger zúgását lehet hallani), 4 polipláb szerű végtag jött ki. És abból csinált anya sütit. Tök finom volt, a tévé előtt ettük nővéremmel. Aztán szerzett egy másik csigafajtát is. Ami úgy nézett ki, mint egy rendes csiga, csak nagyobb volt sokkal. és volt feje mint a mesékben, amin két nagy szem volt. Azt is megsütötte és fura íze volt az enyémnek. azt mondta nővérem, hogy anya biztos belesütötte a fejét is.[ez most gusztustalan lesz bocsi...] de utána jöttem rá, hogy a fejét eszem és kiköptem.. olyan volt, mint egy pingpong labda, amire két szem van rajzolva. És elment az étvágyam a csiga evéstől egy életre unsure.gif _nevet.gif
5 felhasználónak tetszik: Adri98, ivonn a demi fan, riri17, ApusztákBoszorkánya, Bátor Ventillátor
2011. április 15. 23:10 #138
- törölt felhasználó -    
Idézet (LadyMusiC @ 2011.04.15. 09:29)
...És elment az étvágyam a csiga evéstől egy életre unsure.gif  _nevet.gif

Nekem eddig sem volt. rohog.gif
Most remekül rám hoztad a hányingert, így lefekvés előtt... bad.gif
4 felhasználónak tetszik: cukimálna, ivonn a demi fan, Lakreen., Bátor Ventillátor
2011. április 16. 09:47 #139
LadyMusiC
LadyMusiC
új tag

XD bocsi blush.gif inkább a mostani álmomba bele se kezdek. mondjuk nem volt hányinger keltő, de ez most csak az én titkom lesz... tongue.gif
2011. április 16. 11:16 #140
Catherine
Catherine
boobtana

StátuszCas, buddy, I need you.
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 30
Azonosító: 137378
Azt, hogy a gitárom csokivá változott, majd magától eljátszott egy dallamot, miközben énekelt... _nevet.gif
Komolyan mondom, ilyet is csak én tudok álmodni. rohog.gif
7 felhasználónak tetszik: cukimálna, ivonn a demi fan, Ronetta001, riri17, Brigi77-TWILIGHT FUN, ApusztákBoszorkánya, Bátor Ventillátor
43 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!