Mit álmodtál?
2010. október 19. 20:04
|
|
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline
|
az amikor egy helikopterrel leszáltam a patak parton és megölt egy ember
2010. október 19. 20:06
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Több is volt. Például, hogy részese voltam valamelyik világháborúnak és hogy óvóhelyre menekültem, meg kint voltam az utcán, azok a hangok, a látvány, a félelem... Mai napig rettegek. Azóta gyűlölöm a tüzijáték hangját is...
De álmodtam más dolgokat is, azokat már le sem merem írni...
De álmodtam más dolgokat is, azokat már le sem merem írni...
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2010. december 20. 21:01
|
|
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline
|
Körülbelül 6 és 12 éves korom között volt egy visszatérő rémálmom
az álomban :
Körülbelül 4-5 esetleg 6 éves lehettem és a Nagyimmal sétáltunk az utcán fényes nappal volt és jött egy férfi biciklivel a férfi leszállt a bicikliről és leszúrta a Nagymamámat ( és a Nagymamám az álomban meghalt ) üvöltöttem és azt ordítottam Nagyi és utána üldözőbe vett engem a férfi de sosem kapott el mivel felkeltem mielőtt utol ért volna
...tudom hogy nem annyira ijesztő de annyira beleéltem magam ,hogy mindig sírva keltem fel
az álomban :
Körülbelül 4-5 esetleg 6 éves lehettem és a Nagyimmal sétáltunk az utcán fényes nappal volt és jött egy férfi biciklivel a férfi leszállt a bicikliről és leszúrta a Nagymamámat ( és a Nagymamám az álomban meghalt ) üvöltöttem és azt ordítottam Nagyi és utána üldözőbe vett engem a férfi de sosem kapott el mivel felkeltem mielőtt utol ért volna
...tudom hogy nem annyira ijesztő de annyira beleéltem magam ,hogy mindig sírva keltem fel
2010. december 20. 21:39
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Nekem mostanában nem az a rossz, amit álmodok, hanem az, hogy felkőlök.
ApusztákBoszorkánya
2010. december 20. 22:32
jöttek a mezsgyék és megettek. xD amúgy meg az volt, hogy ugye elaludtam, és valami hülyeséget álmomdtam, nem is volt félelmetes, valami olyasmi, hogy beneveztem a megasztárba, és csak a színpadon jöttem rá, hogy nem tudok énekelni vagy ilyesmi... aztán rájöttem hogy á ez tuti csak egy álom, megpróbáltam kinyitni a szememet (ez be szokott jönni!) és azt hittem hogy felébredtem, és visszafeküdtem álmomban az ágyba, betettem a fülhallgatót, és valami így mocorgott a matracom alatt, aztán már nem tom mi volt, és megint azt hittem hogy falébredtem, aztán megint történt valami, és lehet hogy még mindig alszom!!! xD na jó nem
ez kicsit hosszú lett
Bátor Ventillátor
2010. december 21. 01:07
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Én egyszer álmomban lövöldözésbe keveredtem és hátba lőttek. Ez igazából nem egy rossz álom, bár ahogy vesszük, az ébredés volt rémületes, ugyanis arra ébredtem, hogy iszonyúan hasogat a hátam és nem tudom mozgatni a bal lábamat. Ehhez tudnotok kell, hogy lumbágóm volt, ami akkoriban újult ki. Valószínűleg azért álmodta ilyen hülyeséget mert fájt a hátam. Egy kicsit sokkoló volt. Mintha tényleg hátba lőttek volna.
Esküszöm még a becsapódást is éreztem.
Bátor Ventillátor
2010. december 21. 08:58
|
|
Nana95Cián |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 812 Csatolások: 3 Azonosító: 132107 offline
|
nekem az, hogy egy faluban voltam, és mindenkit elraboltak, és szétszaggattak a farkasok, aztán jöttek értem is.
Meg az, hogy megyek az utcán, és hirtelen valaki egy pisztolyt szegez rám.
Meg az, hogy megyek az utcán, és hirtelen valaki egy pisztolyt szegez rám.
2010. december 21. 09:08
volt már olyan, hogy a kőkorszakban vok, és egy t-rex üldöz
meg olyan is volt már, hogy a szüleim űrlények
meg olyan is volt már, hogy a szüleim űrlények
2010. december 21. 11:43
|
|
Lilla10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 128 Csatolások: 78 Azonosító: 133051 offline
|
Meghalt balesetben az a fiú aki tetszik nekem.Kiderült hogy az egyik (Naon) közeli rokonom okozta a balesetet,mert"Ő" kreol volt.
És a normális nagymamám is mellé állt.Csakaz egyik rokonom volt mellettem.
És a normális nagymamám is mellé állt.Csakaz egyik rokonom volt mellettem.
2010. december 21. 13:22
|
|
krisztin005visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 12 Azonosító: 136058 offline
|
Pár nappal az álmom előtt megjelentek a nyakamon fura kiütések.
Na nem is kellett több már is parámba vele is álmodtam, hogy a nyakamon lóg a bőr és mikor lehúztam bőröm alatta bogarak voltak. Jajj...
Na nem is kellett több már is parámba vele is álmodtam, hogy a nyakamon lóg a bőr és mikor lehúztam bőröm alatta bogarak voltak. Jajj...
Bátor Ventillátor
2010. december 27. 15:00
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
fú.. nem tudom... talán egyszer, amikor azt álmodtam, hogy egy vámpír ki akarja szívni a véremet... de az volt a durva, hogy az a vámpír nem Ian Somerhalder volt... xD
2010. december 30. 00:44
|
|
sz.fannie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 607 Csatolások: 242 Azonosító: 121776 offline
|
az enyém nem félelmetes volt hanem megrázó..ezért inkább azt haggyuk is..
és nekem általában csak akkor ijesztőek amikor "megtörténnek" vagy ha vissza gondolok rá de ha elmondom valakinek akkor már egyáltalán nem is olyan borzalmas..
és nekem általában csak akkor ijesztőek amikor "megtörténnek" vagy ha vissza gondolok rá de ha elmondom valakinek akkor már egyáltalán nem is olyan borzalmas..
2010. december 31. 10:26
azt álmodtam még egyszer a Lady Gaga koncert előtt hogy nem jutok el, és sírva keltem fel
De eljutottam
2011. január 02. 16:11
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Ma éjszaka azt álmodtam, hogy Vastag Csabával és Vastag Tomival mentünk osztálykirándulásra, busszal. Vastag Csabával beszélgettem is, mivel mellettem ült a buszban, tök jó fej volt, Tomi, aki meg előttük ült meg csak vihogott (vajon min?).
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.