Huhh... hát nekem igazából nem az álmaim voltak olyan félelmetesek (már megszoktam őket, mert napi szinten vannak rémálmaim) hanem az, ami ébredésnél történik velem xP
Egyszer volt egy olyan, hogy: Egy tó partján tartottak valami bált, engem meg kiközösítettek, így leültem a tó partjára. Az öcsém utánam jött és mellémült, de ő belelógatta a lábát a vízba. Beszélgettünk és egyszer csak megláttam a víz alatt valamit közeledni és centiken múlt, hogy nem kapta el a kinyúló kéz az öcsém lábát, mert én még időben kirántottam. Miután megnyugodtunk visszaküldtem az öcsémet bulizni én viszont ott maradtam és figyeltem a tavat. És akkor megjelent a "kísértet" (hasonló mint ami az Odaát-ban volt...) és úgy nézett ki, mint Ruki a Taion klipp-jében és megfogta a combomat. Ekkor ébredtem fel, de amikor már fenn voltam akkor is olyan érzés volt, mintha valami/valaki fogná a combomat. Nagyon félelmetes volt...
Meg volt olyan is, hogy este alig bírtam elaludni mert az öcsém folyton szöszmötölt valamivel a szobájában és járkált. (tetőtérben van a szobánk úgyhogy minden lépést lehetett hallani) Aztán végülis elaludtam, de álmomban folytatódott a zörgés, és amikor kinyitottam a szemeimet (álmomban) egy sötét alak közeledett az ágyamhoz. Ekkor ébredtem fel és gyorsan az ágyam mellé pillantottam és tényleg ott állt valaki. Akkorát sikítottam, hogy az egész ház felébredt. Egyébként kiderült, hogy csak anya jött fel megnézni, hogy mi van velünk...
van még pár ilyen történetem, csak szerintem már ez is hosszú lett xD mondjuk itt nem igazán az álom volt rossz...