Starity

Mit álmodtál?

43 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. július 07. 20:37 #81
- törölt felhasználó -    
Idézet
A hálószobám ablaka előtt van egy nagy fenyőfa,és azt álmodtam,hogy gorilla hullák esnek le róla...de mint a zápor eső..smileeee.gif)
ezt,hogy hoztam össze?smileeee.gif)

Ez nagyon érdekes, az én legbugyutább álmomban is fa van és ablak. Meg kéne nézni, mit jelentenek. biggrin.gif

Egszer azt álmodtam, hogy papírból kivágott békák vannak az ablakom elé függesztve, rózsaszín balerinatütüben. Rettentően meg akartam szabadulni tőlük, mert úgy éreztem, hogy veszélyesek. laugh.gif Ezután észrevettem, hogy embernagyságú békák kezdtek el körbe-körbe ugrálni a kertünkben egy fa körül blink.gif Nem, nem szívtam. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2010. július 11. 16:55 #82
Adam Lambert Rajongó
Adam Lambert Rajongó
visszatérő vendég

StátuszEgy nappal előbb vége lett a nyaralásnak!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 165
Csatolások: 1
Azonosító: 130391
Ma nagyon rossz álmom volt...

A barátnőimmel beszélgetünk a lakásban olyan kb. este 10 óra felé és alattunk egy csomó piás és drogos csaj bulizott.
És pár perc múlva csöngettek. Ajtót nyitottunk és az ajtóban egy nő állt. Azt mondta ha nem megyünk le bulizni megölnek minket... Ezért lementünk és minden asztalon drog volt meg pia... Fura volt, de a TV2 műsorvezetői is ott voltak és megállás nélkül csak drogoztak és drogoztak...
Hajnali kettőkor hazamehettünk és aztán egy óra múlva megint megjelent a nő és azt mondta, hogy még egy órát ott kell lenünk vagy különben nyekk... Megint lementünk és most meg mindenki cigizett... unsure.gif blink.gif

Hál' Istennek itt felébredtem, de nagyon durva volt és nem tudom honnan jött ez az egész! unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Bátor Ventillátor
2010. július 11. 17:18 #83
Dóríthá
Dóríthá
Hozzászólás: 734
Csatolások: 22
Azonosító: 130234
az egyik, hogy meghalt a mamám, a másik meg, hogy a régi kocsiból szedtem ki valamit, és a szomszéd kutyák szédszednek, és sikítani akartam, de egy hang nem jött a számon. és arra keltem fel, hogy próbálok sikítani.
most ez a kettő jutott eszembe, de ha álmodok nagyon ritkán álmodok jót, inkább rosszat
2010. július 15. 10:18 #84
Lady Boo
Lady Boo
visszatérő vendég

Státuszmegintegészhéttábor. Adam(L) -Justinisták kerüljenek.-
Hozzászólás: 407
Csatolások: 74
Azonosító: 130298
OMG.
hozzámentem Robert Pattinsonhoz. :I
azt vhogy nem bírnám ki : )
2010. július 19. 13:44 #85
Hiroto
Hiroto
visszatérő vendég

Státusz세상를 바꿀 수 있는 유일한 사람들은 오직 그렇게 믿는 사람들뿐.
Hozzászólás: 117
Csatolások: 0
Azonosító: 131491
Huhh... hát nekem igazából nem az álmaim voltak olyan félelmetesek (már megszoktam őket, mert napi szinten vannak rémálmaim) hanem az, ami ébredésnél történik velem xP

Egyszer volt egy olyan, hogy: Egy tó partján tartottak valami bált, engem meg kiközösítettek, így leültem a tó partjára. Az öcsém utánam jött és mellémült, de ő belelógatta a lábát a vízba. Beszélgettünk és egyszer csak megláttam a víz alatt valamit közeledni és centiken múlt, hogy nem kapta el a kinyúló kéz az öcsém lábát, mert én még időben kirántottam. Miután megnyugodtunk visszaküldtem az öcsémet bulizni én viszont ott maradtam és figyeltem a tavat. És akkor megjelent a "kísértet" (hasonló mint ami az Odaát-ban volt...) és úgy nézett ki, mint Ruki a Taion klipp-jében és megfogta a combomat. Ekkor ébredtem fel, de amikor már fenn voltam akkor is olyan érzés volt, mintha valami/valaki fogná a combomat. Nagyon félelmetes volt... blink.gif

Meg volt olyan is, hogy este alig bírtam elaludni mert az öcsém folyton szöszmötölt valamivel a szobájában és járkált. (tetőtérben van a szobánk úgyhogy minden lépést lehetett hallani) Aztán végülis elaludtam, de álmomban folytatódott a zörgés, és amikor kinyitottam a szemeimet (álmomban) egy sötét alak közeledett az ágyamhoz. Ekkor ébredtem fel és gyorsan az ágyam mellé pillantottam és tényleg ott állt valaki. Akkorát sikítottam, hogy az egész ház felébredt. Egyébként kiderült, hogy csak anya jött fel megnézni, hogy mi van velünk... laugh.gif

van még pár ilyen történetem, csak szerintem már ez is hosszú lett xD mondjuk itt nem igazán az álom volt rossz...
2010. július 28. 20:10 #86
- törölt felhasználó -    
meghaltam:O:O
de szerencsére csak álom volt
2010. július 28. 20:39 #87
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
A családban vagy 10-en voltunk és kimentünk egy fesztiválszerűségre. Megtámadta az embereket egy óriás húsevő madár. mellow.gif Futottunk mindannyian be az erdőbe árkon bokron keresztül mellow.gif Aztán egyszer csak mindenki visszafordult és rohant én meg még mindig előre. Megálltam és körülnéztem. Egyszercsak leszállt elém a madár és hangtalanul próbáltam sikítani. Próbáltam futni de olyan volt mintha egyhelyben álltam volna... mellow.gif

És ezzel a madárral már nem először álmodom. blink.gif
2010. július 30. 08:22 #88
Amy4
Amy4
♥тαтυм♥

StátuszI just want to be ok, be ok, be ok .....
Hozzászólás: 1222
Csatolások: 690
Azonosító: 47755
Tegnap éjjel édesanyámat mentettem ki egy kórházból. mellow.gif
Földrengés volt és zuhanó lépcsőkön ugráltam, hogy feljuthassak hozzá.
Röviden fogalmazva csak ennyi volt a lényege. Nagyon rémisztő volt. unsure.gif
2010. július 31. 01:13 #89
Csilla19
Csilla19
*Crazy Girl*

Státuszáhh. szerelmes vagyok az uj Csabi & Tomi klippbe/számba ♥ ♥ ♥ :DDDD
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 53
Azonosító: 123941
Hát így msot az, hogy üldözött egy maffia

kiskoromban meg, hogy megjelent egy zöld ember! xD
2010. július 31. 01:21 #90
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Freddy Krueger jött utánam az utcán, gyors bementem egy házba, de tudtam, hogy másikba be fog menni, mert hiába van bezárva azzal a hegyes izével ami az ujján van (nem ismerem) kitudja nyitni a zárakat, én biztonságban voltam valamiért, de féltettem a többieket. Pedig még nem láttam egyik filmét sem. mellow.gif
De talán a legrosszabb az amikor zuhanok a nagy semmibe és arra ébredek, hogy megremegtem álmomban, mint ha becsapódtam volna, viszont azt soha nem álmodom meg, csak azt hogy zuhanok majd ébredés. Gyerekkoromban volt utoljára ilyen álmom, de akkor sokszor és nagyon rossz érzés fogott el mindig.
3 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Bátor Ventillátor, Phaedra
2010. augusztus 05. 18:21 #91
NituskaH
NituskaH

Státusz╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Hozzászólás: 574
Csatolások: 44
Azonosító: 127042
Amikor megálmodtam a saját halálom reklamalo.gif mellow.gif
2010. augusztus 09. 20:08 #92
dóóra
dóóra
gallavich.
Hozzászólás: 6278
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
Nekem az,hogy elraboltak,és a szüleimtől váltságdíjat kértek ohmy.gif
2010. augusztus 12. 12:42 #93
shadowcat
shadowcat
visszatérő vendég

StátuszHülye vagyok, csak nem normális :DDD
Hozzászólás: 108
Azonosító: 131088
Egy erdő felől hazafelé tartottam estefele miközben a III. Világháborúról gondolkodtam. Ekkor hirtelen néhány sötét ruhás alak a panelházak közelében lángszóróval gyújtogatott fel mindenfélét, behatoltak a házakba is ahonnan(szintén lángszóróval) kilakoltattak mindenkit. Persze hozzánk is bejutottak, én próbáltam menteni a családomat, kivinni őket, és asszem sikerült is... A következő pillanatban meg az egyik sötét ruhás gyújtogatóval verekedtem, és győztesen kerültem ki belőle.

A másik mikor egy nyitott koporsóban ébredtem, és ilyen apácaféleségek feketében járkáltak ide-oda a koporsóm felett
Plusz a temetési harang... az hátborzongató volt w00t.gif

Eskü, nem néztem előttük(meg a közelmúltban) semmit tongue.gif
2010. augusztus 18. 15:54 #94
Alíz
Alíz
új tag

StátuszAdam Lambert *-* ♥
Hozzászólás: 68
Csatolások: 3
Azonosító: 132337
Nah, nekem elég fura álmom volt!
Bicikli versenyen voltam és valahogy lemaradtam, ezért gondoltam szabálytalankodok egy kicsit és levágom az utat. És valahogy a Duna melletti telkünkre kerültem (gondolom ott próbáltam időt nyerni) és egy hatalmas lejtő tetején voltam, amikor észrevettem, hogy a szomszédban ott ül egy csávó egy puskával a kezében és rám céloz... aztán ahelyett, hogy lőtt volna felállt és elindult felém... És tudjátok ki volt az?? JOHNNY DEPP! És elindult felém és azt mondta, idézem: "Ki foglak nyírni" ohmy.gif B*ssza meg mennyire féltem! Aztán rám fogta a fegyvert és lelőtt. blink.gif (A bicikli amúgy eltűnt, szal nem tudtam elmenekülni, meg sokkos állapotban is voltam.)
Aztán minden elsötétült, és tisztára remegtem amikor felébredtem.
De értitek, ő a kedvenc színészem, erre ez a hála! mad.gif xD
2010. augusztus 31. 00:07 #95
NDropxXx
NDropxXx
új tag
Hozzászólás: 99
Azonosító: 133252
Az 1ik az,h látom magamat miközben alszok és közben hallom,h valami tök nyugodt hangú nő szólongatott engem... ohmy.gif *utánna felriadtam és tiszta viz voltam dry.gif ** a másik nagyon szar álmom pedig az volt,h belefeküdtem 1 koporsóba és vártam a saját halálomat blink.gif Hát most még ha nem is hangzik rosszul hidjétek el szar volt blink.gif
2010. szeptember 09. 09:09 #96
- törölt felhasználó -    
Az amikor a Rémálom az Elm utcából című horrorfilmből Freddy Krueger el akarta törni a kezemen a középső újjamat.
2010. szeptember 09. 09:17 #97
Jessica77
Jessica77
♥Peace♥™

Státusz♥ Harry Styles ♥ LA ♥ BTR ♥ summer ♥
Hozzászólás: 2633
Azonosító: 131949
Hát,sok furát olvastam..de nekem talán az volt a legrosszabb,amikor zuhanok lefelé és látom lent magam alatt a földet,aztán még mindig zuhanok..meg volt olyan,amikor tengerben voltam,és félek a cápáktól,bár ki nem?..na,és merülök el a mély tengerbe,aztán csak sötétség és félelem..
szal nagyon szörnyű volt... ohmy.gif ohmy.gif
2010. október 09. 01:40 #98
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Ez nem régen volt, hogy valami olyat álmodtam, hogy semmibe vettek, hiába kértem valamit, nem törődtek vele, pedig csak tolerancia kérdése lett volna és nekem ez annyira rosszul esett, hogy amikor felriadtam elkezdtem sírni. mellow.gif
Idézet (Juanita @ 2010.09.09. 09:09)
Az amikor a Rémálom az Elm utcából című horrorfilmből Freddy Krueger el akarta törni a kezemen a középső újjamat.

Juj, ez a Freddy befurakszik az álmunkba. ohmy.gif
http://starity.hu/forum/topik/158661-mi-volt-a-legrosszabb-almod/oldal/2/#p865544
2010. október 10. 23:18 #99
Abby92
Abby92

StátuszNE LOPD EL AZ AVATAROM!!!! Lesz kapsz,ha ellopod!
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 746
Csatolások: 2771
Azonosító: 135519
nekem az,hogy egy ősember majdnem megölt blush.gif reklamalo.gif
megvágott késsel,majdnem meghaltam,de felébredtem meghajolo.gif
vagy 1 hétig ez volt bennem és csak ez jutott eszembe még az utcán is w00t.gif reklamalo.gif
2010. október 10. 23:20 #100
cintia0023
cintia0023
everybody needs a little poison ivy
Hozzászólás: 6399
Csatolások: 1056
Azonosító: 85065
Nem is tudom. A legtöbb rémálomra már szerencsére nem emlékszek, de bennem akkor is rossz érzés van, ha egy tök átlagosat álmodok. mellow.gif
43 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!