Starity

Mit álmodtál?

43 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 13. 21:59 #821
- törölt felhasználó -    
nagyon ritkán szoktam álmodni, és mindig ritka nagy f.szságokat.
szóval történetünk egy teremben kezdődött, ahol volt valami buláj, és az ismerőseimmel ott csöveztünk. egyszer csak megjelent a Venom, és egyből lementünk egy pincébe, ahol nem volt semmi, de tényleg, csak rohangáltunk fel alá, és nagyon szvegjoló lettem a barátaim szemében, mert összespanoltam a bandával, majd a pincében fokozatosan kezdtek megjelenni tárgyak, normális szobák, mi meg csak mentünk előre, lol. ekkortájt kezdett feltűnni, hogy a tagok olyanok, mint fiatalként, na mondom mi ez kérem, és hopp, kint is voltunk a pincéből. nem, nem mentünk fel semmilyen lépcsőn vagy valami, csak... hopp. odakint az osztálytársaim méregettek gyilkos tekintettel, engem meg megszállt valami és hirtelen felindulásból Cronos nyakába ugrottam, amikor felébredtem.
te jó ég, mi a f.sz volt ez?
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2015. augusztus 29. 18:25 #822
- törölt felhasználó -    
"az első nap a suliban" vajon mért ezt álmodtam? think.gif
de az osztályom az a mostani, és a régi osztályom keveréke volt mellow.gif full pattanásos voltam, és elég béna ruhában jelentem meg. (senki se volt ünneplőben, plusz már kezdődött is a tanítás). ja és az előző sulimban voltunk. aztán arra leszek figyelmes, hogy valamiért kint volt a mellem a ruhából ohmy.gif ohmy.gif reméljük, ez igaziból nem történik meg rohog.gif _nevet.gif
2015. szeptember 28. 17:32 #823
Hopeh.
Hopeh.
visszatérő vendég

StátuszI can be nice only 1 person a day. And today isn't your day.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 108
Csatolások: 17
Azonosító: 250117
Azt h elraboltak :DDD mert én pont kellek mindenkinek..
2015. október 27. 13:00 #824
- törölt felhasználó -    
Hogy ülök a gép előtt és Skype-olok.
2015. október 28. 11:29 #825
- törölt felhasználó -    
Nekem az álmaim általában teljesen összevisszák és értelmetlenek, csak képek villannak be, majd megint semmi.. mellow.gif
2015. október 28. 11:44 #826
- törölt felhasználó -    
Nagy hülyeséget XD (játék: számold össsze hányszor van benne a Minecraft, Minecraftos szó)
Éltem egyszer egy MINECRAFT házban (persze én nem voltam MINECRAFT emberke) és egyszer csak látom, hogy a falon van egy kígyó (persze Minecraftos(van egy olyan Mod)) és egyszer csak lejött a falról és hirtelen ember lett (persze nem Minecraftos) elkezdtem futni egy parkba, ami persze nem volt Minecraftos(onnantól fogva semmi nem volt Minecraftos) és minden ismerősömnek elmondtam mi történt és bementünk egy házba. Ott volt minden cuccunk (jó nem minden) és akkor ott volt a sulis tolltartóm, meg egy másik tolltartó. Kerestem a gyémántkardomat (a Minecraftosat), mert meg akartam ölni azt a "kígyóembert", de nem találtam, szerencsére megtaláltam az ollómat, a tolltartómból és gondoltam magamba -jó lesz az-. Aztán történt valami amire nem emlékszek. Utána bejött a "Kígyóember" és megöltük.

THE END
2015. október 28. 20:42 #827
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233911
Azonosító: 59785
Ugyan még tegnapi álom, de nem baj... a maira úgysem emlékszem. Szóval tegnap azt álmodtam, hogy olyan gazdag voltam, hogy megvettem az egész Toro Rosso csapatot (reszkess Carlitos, muhahahahaaaa). Hmm igen... aztán megszólalt az ébresztőóra... cry.gif reklamalo.gif
2015. október 29. 09:51 #828
amanda2000
amanda2000
₩αяяıסя†

Státusz✘and when you're mad, you cease to exist✘
Hozzászólás: 5952
Csatolások: 116
Azonosító: 201753
Azt, hogy neveztem a Hungary's Got Talentbe, és...énekeltem...hallottam a saját hangom ahogy éneklek...ami azért borzasztó mert brutálisan rossz hangom van, de engem ott és akkor nem érdekelt, csak énekeltem. Amikor befejeztem, azt mondta a zsűr, hogy azért nem jutok tovább mert nem SPCCELTEM...nem is értek, hogy az éneklés meg a spicc hogyan függ össze, de azért nem jutottam tovább._nevet.gif
2016. február 24. 12:56 #829
megeszekvalakit
megeszekvalakit
hunter

Státuszso what's the plan, exactly? -don't die
Hozzászólás: 2863
Csatolások: 672
Azonosító: 239298
azt álmodtam, hogy mentem a tengerre és valakinek a törölközője alatt találtam két iphone 6-ot, meg még csomó értéket de azokra már nem emlékszem rohog.gif
2016. július 25. 13:19 #830
- törölt felhasználó -    
Tegnap egy barátnőmmel beszélgettem tök sokat meg nosztalgiáztunk, és ezek alapján állt össze szerintem a mostani álmom.
Nagyon sok ember volt benne és sok helyszín, ezért nem is nagyon emlékszem rá, csak néhány dolog maradt meg. Többek között egy fiúhaverom kérdezte, mennyi pénzem van, én meg ilyen öt forintosokból összeszedtem ezer forintot, amire ő úgy reagált, hogy "jó akkor megyünk inni". rohog.gif Egy másik gyerekkel meg ilyen kipusztult apokaliptikus Mad Max-szerű roncstelepen sétáltunk. :'D És egy fura vasútállomás is volt, aminek a közepén volt egy nagyon hosszú asztal, ahol nagyon sok ismerősöm ült, mert ott ettünk. Egy barátnőm késve jött az ebédhez, mert szakított a barátjával. Az asztalnál még ott volt az oviskori szerelmem is, aki úgy viselkedett, minta érdeklődne irántam, de én leszrtam, főleg mert tudtam, hogy mindez csak azért volt, mert van egy Nirvanás pulcsim! És azelőtt az álmomban máshogy voltam felöltözve, fogalmam sem volt hogy, de azt tudtam, hogy amikor lenéztem magamra, akkor került rám.
De az a szép, hogy ez az álom még értelmes is a többihez képest, amiket szülni szokott az agyam.
2016. július 25. 13:29 #831
- törölt felhasználó -    
Azt hogy egy Justin Bieber koncerten voltam (h*lye álom). Majd amikor vége volt a koncertnek a kocsim tele volt pézzel. Többre nem emlékszem
2016. szeptember 18. 08:55 #832
- törölt felhasználó -    
Az egyik legjobb barátnőmmel elaludtunk a buszon, miközben Raffaellót ettünk
Nem, nem tudom mi volt ez az álom rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl
2016. szeptember 18. 10:39 #833
- törölt felhasználó -    
A legutóbbi, amire emlékszem, az volt, hogy egy random starity-s ember, aki szerintem nem is létezik, bejelölt francbúkon, én meg tanakodtam, hogy mégis miféle hacker ez, hogy rám talált. rohog.gif
2016. szeptember 19. 07:09 #834
- törölt felhasználó -    
Vigyázat, fangirlködés következik.
Annyira már nem emlékszem, bocsi :D

Huh. Hát az úgy volt, hogy az iskolában voltam egy esküvői ruhában (gondolom farsang miatt vagy nem tudom)és ott állt előttem Luke Hemmings... jó ez így fura, mert mit keresne Magyarországon, egy általános iskolában Luke?? :'D Mindegy, ezért álom. Na igen és megkérdeztem tőle hogy majd lesz-e a párom a táncnál (vagy mi) és azt mondta hogy IGEN. */-/* (ez a fangirl emoji, én találtam ki:3) meg azt is megkérdeztem, hogy majd eljön-e velem Dél-Koreába(???) és arra is azt mondta hogy IGEN. Aztán amikor ott voltunk Arzióna el akarta csalni, de Luke azt mondta hogy engem szeret */-/* váááá olyan jó volt :')
2016. szeptember 19. 19:14 #835
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
valami olyan volt, hogy ültünk a barátnőmmel a buszon négyesbe, én vele szembe és egy öregember állandóan őt nézte, le se vette róla a szemét aztán a barátnőm ráordított, hogy mit nézi már és felriadtam. mellow.gif de amúgy az a durva, hogyha szembe jönne velem az öregember esküszöm megismerném.
2016. szeptember 21. 23:19 #836
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Egy Glock 40-est szedtem szét álmomban. mellow.gif Azt hiszem, a tudatalattim így akarja azt közölni, hogy ideje lenne a Kaliber magazinra előfizetni.
2016. szeptember 21. 23:30 #837
- törölt felhasználó -    
Sorry nem nagyon emlékszek...
Nos ezt tegnap szülte az agyam...
A suliba voltam Matekon és egyszer csak beröpül az ablakon a mikulás(érdekeség:szárnya volt rohog.gif )Az egyik barátnömmel elkezdtünk éljenezni,de hogy minek...Jó kérdés...A mikulás meg megkérte a matekosunk kezét...A tanító nénikénk Igent mondott akkor meg mimdenki Hurrá!Élejen az ifjú pár!Aztán valahogy odakerült egy vérfarkas(További érdekeség:emberek volt ájfonja....Ha nem a legmenöbb vérfarkas? rohog.gif )na akkor mindenki megilyett kivételesen én nem...Odamentem hozzá és elkezdtem ölelegetni...Aztán filmszakadás...Többre sajna nem emlékszek...
1 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl
2016. szeptember 27. 11:59 #838
- törölt felhasználó -    
Nem is én lennék, ha nem valamiféle kedvencemről álmodtam volna. Most épp egy Ossian koncerten voltam, csakhogy nekem a koncert alatt erről tudomásom sem volt, hátul ültem egy padon, és nem jutott el hozzám a zene. wtf.gif A koncert után rájöttem, hogy ők vannak ott, és mentem, hogy képet csinálhassak velük. Egy jó fej csávó előreengedett, én hálálkodtam, aztán a semmiből ott termett anyu, én meg megkérdeztem, megcsinálja-e a képeket. Mikor odaértünk a srácokhoz, le kellett ülnöm a földre Ricsi mellé, mert lusta volt felkelni... rohog.gif Utána Endrével is csináltunk képet, random megöleltem, és miközben öleltem, megkérdeztem, megölelhetem-e, ő meg közölte, hogy már azt csinálom. Aztán valahogy kint voltunk anyuval az utcán, de én rájöttem, hogy Gergővel és Krisztiánnal még nincs képem, így visszamentünk, de addigra már valamiféle buli volt bent. Egy teremben ilyen diszkózene szólt, ott nem találtuk a srácokat - helyette összefutottam unokatesómmal, anya meg felszívódott. Unokatesómmal átmentünk a másik terembe, ahol bál volt, báli ruhás hölgyek és öltönyös férfiak leptek el mindent, és... és jelzett a mobilom, hogy ideje felkelni. rolleyes.gif
Éljenek az értelmes álmok. _nevet.gif
2016. október 22. 17:08 #839
- törölt felhasználó -    
Ma ledőltem egy délutáni szundira, hogy rájöhessek, az agyam egy felettébb ééérdekes hely.
Azt álmodtam, hogy mentem egy buszon, de alig láttam valamit, és hirtelen észrevettem, hogy két különböző osztályomból ül egymás mellett két volt/-osztálytársam, akikben az a közös, hogy nincs bajom velük, csak nem szeretek velük beszélgetni, mert felidegesítenek. Aztán leszálltunk, én hirtelen a családommal és a legjobb barátommal voltam, de megint nem láttam semmit és nem tudtam magamról, de nekem mindenképp cigi kellett ezért bekísértek a dohányboltba, ahol egy alig álló mozgólépcsővel lehetett odamenni az eladóhoz. Utána a hátsó kertünkbe kerültem, aminek a végébe valahogy odakerült egy tenger, közben esett az eső. De ahogy egy csepp beleesett a vízbe, 1 másodperc elteltével az egy centiméterrel előtte lévő helyről a fél tenger rádzúdult. És álmomban erről voltak internetes mémek, hogy ez egy létező jelenség.
Bekerültünk valami nagy plázába, ahol ilyen életveszélyes magas helyekről másztunk le tesómmal, ott is mozgólépcsők voltak, amiket egy nagy ember közben kiszedett puszta kézzel és úgy szerelte. xD
Majd egy probably nyócker területi retro kávézó/kajáldában vettem észre magam, ahol dolgozott valami rokonunk, és volt külön orvosi részleg benne, mert helyi jellegzetesség volt, hogy a római légiósok szétvertek ott mindenkit. Ott ült valami nő, de néha mókusnak láttam őt, és unalomól elkezdtem neki üvölteni. Jöttek a haverjai és az egyik elkezdett a karmaival hadonászni nekem. Beleállt egy üvegszilánk a kislábujjamba, amiről lejött a bőr is, annyira fájt, hogy bőgtem.
Majd még voltam még egyszer buszon, és vannak ködös emlékeim arról is, hogy ebben az álmomban is benne volt valaki, aki nemrégóta kezdett el megjelenni az álmaimban.

nem tudom mennyire értelmesen írtam le ezt az amúgy is keszekusza dolgot, de miután felkeltem úgy, hogy az összes végtagom el volt zsibbadva, mert megint valami freestyle pozícióban aludtam, félig agyhalottan, gyorsan le akartam írni, mielőtt elfelejtem
2016. október 22. 17:11 #840
- törölt felhasználó -    
Csak halványan emlékszem rá, de miután hajnali fél ötkor sikerült visszaaludnom, nem volt túl kellemes álmom. Valami ősrégi moziban ment egy ősrégi vámpíros film, és körülöttünk (nem tudom, ki volt velem) emberek voltak, de az emberek valójában vámpírok voltak, hiszen mi mások lehetnének. Meg akartak ölni, és igazából nem tudom, mi történt, mert 1. felébredtem 2. csak álmodtam, hogy felébredtem. Tudom, utóbbi elég fura, de ez az álom hirtelen eltűnt, és annyi maradt meg bennem, hogy próbálom kinyitni a szemem, hogy felébredjek (ahogy mindig, ha olyat álmodok, ami nincs ínyemre), majd próbálom kitapogatni a telefonom (még mindig csukott szemmel), hogy a telefon fénye felébresszen. Az egészben az a legrosszabb, hogy tényleg nem tudom, ez a része álom volt-e, vagy sem. mellow.gif
43 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!