Starity

Mit álmodtál?

43 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 03. 17:57 #801
- törölt felhasználó -    
Már 3 napja ugyanazt és nagyon idegesítő dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2015. június 03. 18:14 #802
Nelia
Nelia
gasoline

StátuszI forgive, but I never forget!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5151
Csatolások: 1554
Azonosító: 233172
Elraboltak. :DDD
2 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, TearsOnMirror
2015. június 20. 23:45 #803
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Három napja történt
Azt, hogy a suliban voltam. Odabugolt az innen megismert lelkitárs-barátné-szerűségem is, de nem álltunk szóba. Után az egyik osztálytársam lesmárolta a másikat, aki őt hímtagon rúgta. Utána egy teljesen más kép, ami bevillant, hogy hanyatt fekszek a ""szerelmemen"", aki közben átkarol és exhaver-osztálytársam előttem áll. mellow.gif Az utóbbitól hányni tudnék egyébként.
Öhöm... a lényeg evidens. Double ****... Még szerencse, hogy többet nem látom, mert a pofám sülne.
crazy.gif
2 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Wyrd
2015. június 22. 10:04 #804
- törölt felhasználó -    
Én most semmit
2015. június 22. 22:28 #805
- törölt felhasználó -    
Teljesen evidens, hogy amelyik álmomban megjelenik drága Rajztanárnőm, abból csak baromság kerekedhet. 110.gif
Éppen az osztályommal tekeregtünk kültéri bankettünk elhagyatott, parlagos helyszínén, ahol egy teljes mértékben leépült kerti budiban a Tanárnőm kijelenti, hogy kövessék az általa skizofréniával (wtf?) diagnosztizált pajtások a tanári kar másik tagjának kertjébe, mivel ott fognak minket tartani örökre. ( 110.gif ) Na, ekkor kaptam fel két barátnőmmel együtt a vizet és kivártuk a megfelelő alkalmat, hogy megszökhessünk, ami egy ápolónő fejbeverésével történhetett meg kétkilós telefontöltőkkel. Ezután futottunk a sarki rendőrségre, ahol egy rendkívül r*raszt alkalmazott wc papírra rajzolgatott feljelentésünk közben és nem hajlott segítségnyújtásra szökésünket illetően, amíg le nem fizettük kellő mértékű aprópénzzel. Na, ekkor a fazon kivitt minket egy tóhoz, ahol felmásztunk egy fára, ahol Snoop Dogg éppen nagyban benne volt a napi drogterítésben. Anyukámat persze hiába hívtam, azontúl, hogy átavanzsálódott Tyra Banks-szé, lefoglalta Pamela Andersonnal közös shoppingolása valami amerikai kisvárosban. mellow.gif bolond.gif
Nem, nagyon nem akarom tudni, mégis mit jelenthet ez. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Wyrd, Bátor Ventillátor, Phaedra
2015. július 19. 00:51 #806
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
2 napja történt...
Elszöktem hajnalban plátói Gyönyörűségemhez. Ő éppen aludt. Megláttam a szőke, szrpattanás-hasú anyját, törölközővel a fején, aki éppen a konyhába sétált be. Közben felbuktam egy asztalban ( think.gif ), ami igazából nem tudom, hogyan valósulhatott meg. Az anyjától kértem inni, pedig még életemben nem láttam, csak fszbukon, de a poharat elejtettem, fssá tört, de még ott volt a kezemben és ittam belőle. 110.gif A nő lebszott. Mind ezt követően vettem az irányt a zárt ajtóhoz, ahol szépségem szundított. Közben felébredtem, de folytatódott tovább. Majd mentettem, mintha oblivion lett volna. blink.gif Elgondolkoztam rajta, hogy ez a való élet, és drágámnak biztosan nincsen feltelepítve a játék, ezért nem parchmentre írok (amitamúgynemislehetlol), hanem szerzek tollat és papírt... a helyett liszt, fahéj és kakaópor lett a kezemben, minekutána elmélkedtem, hogy kiöntöm a szobája közepére, és belerejtem a levelet. lolhit.gif Következő kép, hogy fekszem a szobája közepén a lisztbenlol, mint egy részeg kutyaszr, és az anyja mondja őfelségemnek, hogy megjött az A. Eztán átbugoltam egy vonatra, ahol az Ő, és Nergal társaságában gyilkoltuk a terroristákat, akik hordók mögé voltak bebújva. mellow.gif vonaton hordó, az úgy reális Aztán megint felébredtem full könnyes szemmel, de egy perc se kellett, hogy visszaaludjak és folytatódott tovább. biggrin.gif Most random emberekkel buliztunk ugyan abban a házban, és odagliccselt divatpán/divatvega kisasszonyom, akivel közösen leokádtunk egy kutyát. d3.gif Reggelre bugolt, és kipateroltak a fszba a lakásból, mert elmondásuk szerint majdnem belehalt a kutya a sérülésekbe (?) Tehát könnyes búcsút vetettem attól a Fsztól, akár az életben, és kb. annyit szólt még az álmomban is hozzám. laugh.gif
Megint bőgve ébredtem (jeeetúlérzékenység), és el sem hittem, hogy álom volt. Hozzátenném, hogy ennyire tisztán sosem emlékszem álmaimra, sőt, szerintem nem is szoktam álmodni túlzottan soxor. Biztos jelentése van, hogy keressem fel újra, hogy még jobban pofáraeshessek. biggrin.gif
Megkönnyebbültem, hogy ezt így hajnali egy és éjfél között kiírtam ide. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Wyrd, Bátor Ventillátor
2015. július 22. 21:28 #807
- törölt felhasználó -    
James Hetfield fiatalabb kiadása befészkelte magát a padlásunkra és megmagyarázta, hogy a dream ugyanazt jelenti, mint a crush. biggrin.gif
Mondjuk ez még semmi ahhoz képest, amikor saját monológot költöttem álmomban a Dexter c. sorozathoz... rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Wyrd
2015. július 22. 21:45 #808
perfectionist
perfectionist
visszatérő vendég

Státuszmy mind is full of nothing but darkness
Hozzászólás: 194
Csatolások: 3
Azonosító: 246989
Legutóbb azt, hogy az iskolánkba (bár teljesen más épület volt) jött egy ikerpár, akik lehet, hogy gyilkosok voltak (?!?!? _nevet.gif ), úgyhogy elkezdtünk nyomozni, majd hirtelen valahol máshol voltunk, talán egy táborban, és egy barátommal az volt a feladatunk, hogy pontozzuk a szobákat, hogy melyik mennyire egyedi. _nevet.gif
Érdekes.. crazy.gif
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2015. július 22. 21:47 #809
- törölt felhasználó -    
Legutoljára azt, hogy dalszövegíró lettem, és az One Direction-nak írok dalokat.
Bár csak megtörténne smileeee.gif
2015. július 22. 23:33 #810
- törölt felhasználó -    
Nem szoktam emlékezni, hogy mit álmodok, de most kifejezetten örülök, hogy emlékszem. smileeee.gif Úgy kezdődött az egész, hogy az osztályommal egy hatalmas nagy osztálybulit csaptunk, majd mikor vége lett, akkor hazafelé akartam volna menni, de megállított valaki. Ennyire emlékszem dry.gif
2015. július 23. 13:46 #811
- törölt felhasználó -    
Idézet (Juanita @ 2010.04.11. 08:48)
Szörnyűűűűűűűűűű! Egyik csajszi ismerősöm pasijával (aki mellesleg nyomja a 100 kg-ot) kezdtem el randizgatni reklamalo.gif brrrr

ez még álomnak is szörnyü bad.gif
2015. július 23. 13:47 #812
- törölt felhasználó -    
valamit álmodtam de nem tom mit mellow.gif
2015. július 23. 14:23 #813
xxxCuteGirlxxx
xxxCuteGirlxxx
visszatérő vendég

StátuszIf you think i'm cute now, wait until you see me in my soccer jersey :D
Hozzászólás: 102
Csatolások: 8
Azonosító: 246320
Álmomban egy könyvet olvastam. Az agyam a legmélyebb bugyraiból is előszedte kb. a szókincsem. A könyv hozzátenném nem létezik, csak az agyamban, és soha nem olvastam még csak hasonlót sem. Álmomban ültem a jó vastag könyvvel a kezemben, és amikor felpillantottam belőle, mindig láttam azt, amit éppen olvastam. Egy szellemi fogyatékos, kisegítő iskolás osztályról szólt. Osztálykirándulás, tanórák, stb. Eskü, ha létezne azonnal megvenném, az egyik kedvencem lenne. Csak hogy nem létezik, nem is fog, ha csak meg nem írom. Érdekes.
2 felhasználónak tetszik: Phaedra, TearsOnMirror
2015. július 23. 15:45 #814
- törölt felhasználó -    
Azt hogy osztálykiránduláson voltunk és két barátnőmmel egy matracon ugráltunk (a buszban),majd valami nénivel elmentem egy templomba és az osztályom ott volt és ebédelt.Fura,de hát mindig ilyeneket álmodok biggrin.gif
2015. július 23. 16:43 #815
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
Idézet (Angel @ 2014.07.17. 09:28)
Miután tegnap éjfélig Left 4 Dead-eztem elég brutális álmom volt  blink.gif 
Egy kabinban voltunk 3 társammal, és egy lift fel-le járkált. Elég ijesztő volt, pláne, hogy még nyikorgott is, meg elég ijesztő hangok jöttek az alsó szintről. Így egy pokrócot terítettünk magunkra ( _nevet.gif ), hogy ne lássanak a lények, akik esetleg feljönnek. De egyikük felugrott, és elkezdett magyarázni valami olyat, hogy *késik a film, így az egész el van cseszve, megfogunk halni*  110.gif  Aztán meghalt ő is, meg egy másik társam, aztán én felfedező útra mentem. De szembe jött egy lány, aki elég gonosz volt, és folyamatosan szobáról szobára járkáltunk lőttük egymást, töltényeket kerestünk...aztán egy lépcsőn lementem, és egy fellépés kellős közepébe csöppentem  110.gif Aztán innen nyugodtabb volt a légkör a fellépés alatt, mivel az egyik kedvencem lépett fel éppen (GOT7  wub.gif ). A lány valahova eltűnt, aztán már csak az ismerős arcok maradtak: a csapat, néhány egykori osztálytársam, és egy-két volt tanárom. S valamikor a fellépés közepén keltem fel  rohog.gif  De ahhoz képest egész jól aludtam, csak kicsit fáradtabban keltem, mint szoktam, de így, hogy emlékszem mik történtek, teljesen megértem...  _nevet.gif

Errol nekem rogtom az jutott eszembe, hogy
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicccccccs _nevet.gif
2015. július 25. 15:21 #816
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Státusz"Your love is just a frail disguise to hide the pain behind your eyes."
Hozzászólás: 22345
Csatolások: 7012
Azonosító: 245558
Nagyon furcsa, de általában nem emlékszem az álmomra, de most sikerült néhány részletnek megmaradnia bennem:
A suliban éppen testnevelés óra volt (nyáron), a tanár, pedig felvetette, hogy miért nem megyünk le a Balatonra úszni. Mindenki odavolt az ötletért, kivéve én és a Jenn, mert rossz idő volt és be volt borulva. Végül is kocsival mentünk és én vezettem, mellettem az anyósülésen a Zsóti (a hülye osztálytársam) ült, és lementünk egy ilyen aluljáróba, ami az eső miatt tele volt vízzel. A víz majdnem elnyelte a kocsit, de a végén megmenekültünk, de végül is a Domcsit elnyelte (végreee) a víz, aztán itt vége lett...Voltak még részletek, pl. kék táskám volt a Jennek meg fehér és a cuccomat otthagytam a suliba és visszafutottam érte, ezért a tanár leszúrt. xD Tipikus Grace.
2015. július 26. 11:50 #817
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Ma többet is álmodtam, de ezekre nem emlékszem annyira, mint az előzőre:
1. Egy kerti partyn voltam az osztálytársaimmal és barátaimmal, egy gyönyörű helyen. Egy ilyen kis fakupolás épület ki volt világítva apró lámpákkal, nagyon jól nézett ki. Emlékszem, minden ember megdicsérte az új frizurámat, viszont az egyik barátnőm mérges volt, hogy miért szabadultam meg ennyi hajtól... rolleyes.gif
2015. július 26. 11:56 #818
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

2. Egy ágyban feküdtem egy sötét szobában, egy embernek meg kellett menteni a kisgyerekét, miután ez sikerült örökbe fogadtak egy másik gyereket így 4 gyerekük (?) lett. Aztán egy bulin mindenki ünnepelt és örült. Mindez egy kórházban történt.
2015. július 26. 12:00 #819
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

3. Apuval lementünk valami kocsmaféleségbe, ahol ilyen tetovált, nagy emberek voltak. Nem is tudom, ilyen barna volt az egész kóceráj és piros foltok (?) voltak a falon. Valami telefonhívást véletlenül lehallgattunk, aztán kémkedni kezdtünk utánuk. Később a tulaj kitessékelt minket és azt mondta, mennyünk el oda valahova... Apa elindult valamerre és azt mondta, hogy találkozzunk 12-kor. Otthon anya kérdezte, hogy mi történt én pedig mondtam, hogy nem mondhatom el.
2015. július 29. 22:01 #820
Konvektor
Konvektor
hálni jár belém az életkedv
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 3520
Azonosító: 236767
Csatlakozom a 'színes hajú lányokkal kábszerezek a hatalmas metróállomásszerű csatornában ahol Pókembert keressük'-szerűt álmodok táborához. Ja, ekkora f.szságokat is csak én álmodok, éééértem,..
Többre ebből nem emlékszem, de egyszer álmodtam olyat is, hogy mosom a hűtőt és szomorú kismacskává változtam mert nem köszönték meg, meg egy ilyen oroszlánokból, egész oroszlánokból épült liftből kiestem - ez most arról az oroszlánról jutott eszembe, juj, meglepődtem, ti is?
43 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!