Mit álmodtál?
2015. június 03. 17:57
Már 3 napja ugyanazt és nagyon idegesítő
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 20. 23:45
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Három napja történt
Azt, hogy a suliban voltam. Odabugolt az innen megismert lelkitárs-barátné-szerűségem is, de nem álltunk szóba. Után az egyik osztálytársam lesmárolta a másikat, aki őt hímtagon rúgta. Utána egy teljesen más kép, ami bevillant, hogy hanyatt fekszek a ""szerelmemen"", aki közben átkarol és exhaver-osztálytársam előttem áll.
Az utóbbitól hányni tudnék egyébként.
Öhöm... a lényeg evidens. Double ****... Még szerencse, hogy többet nem látom, mert a pofám sülne.
Azt, hogy a suliban voltam. Odabugolt az innen megismert lelkitárs-barátné-szerűségem is, de nem álltunk szóba. Után az egyik osztálytársam lesmárolta a másikat, aki őt hímtagon rúgta. Utána egy teljesen más kép, ami bevillant, hogy hanyatt fekszek a ""szerelmemen"", aki közben átkarol és exhaver-osztálytársam előttem áll.
Öhöm... a lényeg evidens. Double ****... Még szerencse, hogy többet nem látom, mert a pofám sülne.
2015. június 22. 22:28
Teljesen evidens, hogy amelyik álmomban megjelenik drága Rajztanárnőm, abból csak baromság kerekedhet.
Éppen az osztályommal tekeregtünk kültéri bankettünk elhagyatott, parlagos helyszínén, ahol egy teljes mértékben leépült kerti budiban a Tanárnőm kijelenti, hogy kövessék az általa skizofréniával (wtf?) diagnosztizált pajtások a tanári kar másik tagjának kertjébe, mivel ott fognak minket tartani örökre. (
) Na, ekkor kaptam fel két barátnőmmel együtt a vizet és kivártuk a megfelelő alkalmat, hogy megszökhessünk, ami egy ápolónő fejbeverésével történhetett meg kétkilós telefontöltőkkel. Ezután futottunk a sarki rendőrségre, ahol egy rendkívül r*raszt alkalmazott wc papírra rajzolgatott feljelentésünk közben és nem hajlott segítségnyújtásra szökésünket illetően, amíg le nem fizettük kellő mértékű aprópénzzel. Na, ekkor a fazon kivitt minket egy tóhoz, ahol felmásztunk egy fára, ahol Snoop Dogg éppen nagyban benne volt a napi drogterítésben. Anyukámat persze hiába hívtam, azontúl, hogy átavanzsálódott Tyra Banks-szé, lefoglalta Pamela Andersonnal közös shoppingolása valami amerikai kisvárosban.
Nem, nagyon nem akarom tudni, mégis mit jelenthet ez.
Éppen az osztályommal tekeregtünk kültéri bankettünk elhagyatott, parlagos helyszínén, ahol egy teljes mértékben leépült kerti budiban a Tanárnőm kijelenti, hogy kövessék az általa skizofréniával (wtf?) diagnosztizált pajtások a tanári kar másik tagjának kertjébe, mivel ott fognak minket tartani örökre. (
Nem, nagyon nem akarom tudni, mégis mit jelenthet ez.
2015. július 19. 00:51
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
2 napja történt...
Elszöktem hajnalban plátói Gyönyörűségemhez. Ő éppen aludt. Megláttam a szőke, szrpattanás-hasú anyját, törölközővel a fején, aki éppen a konyhába sétált be. Közben felbuktam egy asztalban (
), ami igazából nem tudom, hogyan valósulhatott meg. Az anyjától kértem inni, pedig még életemben nem láttam, csak fszbukon, de a poharat elejtettem, fssá tört, de még ott volt a kezemben és ittam belőle.
A nő lebszott. Mind ezt követően vettem az irányt a zárt ajtóhoz, ahol szépségem szundított. Közben felébredtem, de folytatódott tovább. Majd mentettem, mintha oblivion lett volna.
Elgondolkoztam rajta, hogy ez a való élet, és drágámnak biztosan nincsen feltelepítve a játék, ezért nem parchmentre írok (amitamúgynemislehetlol), hanem szerzek tollat és papírt... a helyett liszt, fahéj és kakaópor lett a kezemben, minekutána elmélkedtem, hogy kiöntöm a szobája közepére, és belerejtem a levelet.
Következő kép, hogy fekszem a szobája közepén a lisztbenlol, mint egy részeg kutyaszr, és az anyja mondja őfelségemnek, hogy megjött az A. Eztán átbugoltam egy vonatra, ahol az Ő, és Nergal társaságában gyilkoltuk a terroristákat, akik hordók mögé voltak bebújva.
vonaton hordó, az úgy reális Aztán megint felébredtem full könnyes szemmel, de egy perc se kellett, hogy visszaaludjak és folytatódott tovább.
Most random emberekkel buliztunk ugyan abban a házban, és odagliccselt divatpán/divatvega kisasszonyom, akivel közösen leokádtunk egy kutyát.
Reggelre bugolt, és kipateroltak a fszba a lakásból, mert elmondásuk szerint majdnem belehalt a kutya a sérülésekbe (?) Tehát könnyes búcsút vetettem attól a Fsztól, akár az életben, és kb. annyit szólt még az álmomban is hozzám.
Megint bőgve ébredtem (jeeetúlérzékenység), és el sem hittem, hogy álom volt. Hozzátenném, hogy ennyire tisztán sosem emlékszem álmaimra, sőt, szerintem nem is szoktam álmodni túlzottan soxor. Biztos jelentése van, hogy keressem fel újra, hogy még jobban pofáraeshessek.
Megkönnyebbültem, hogy ezt így hajnali egy és éjfél között kiírtam ide.
Elszöktem hajnalban plátói Gyönyörűségemhez. Ő éppen aludt. Megláttam a szőke, szrpattanás-hasú anyját, törölközővel a fején, aki éppen a konyhába sétált be. Közben felbuktam egy asztalban (
Megint bőgve ébredtem (jeeetúlérzékenység), és el sem hittem, hogy álom volt. Hozzátenném, hogy ennyire tisztán sosem emlékszem álmaimra, sőt, szerintem nem is szoktam álmodni túlzottan soxor. Biztos jelentése van, hogy keressem fel újra, hogy még jobban pofáraeshessek.
Megkönnyebbültem, hogy ezt így hajnali egy és éjfél között kiírtam ide.
2015. július 22. 21:45
|
|
perfectionistvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.22. Hozzászólás: 194 Csatolások: 3 Azonosító: 246989 offline
|
Legutóbb azt, hogy az iskolánkba (bár teljesen más épület volt) jött egy ikerpár, akik lehet, hogy gyilkosok voltak (?!?!?
), úgyhogy elkezdtünk nyomozni, majd hirtelen valahol máshol voltunk, talán egy táborban, és egy barátommal az volt a feladatunk, hogy pontozzuk a szobákat, hogy melyik mennyire egyedi.
Érdekes..
Érdekes..
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. július 22. 21:47
Legutoljára azt, hogy dalszövegíró lettem, és az One Direction-nak írok dalokat.
Bár csak megtörténne
Bár csak megtörténne
2015. július 22. 23:33
Nem szoktam emlékezni, hogy mit álmodok, de most kifejezetten örülök, hogy emlékszem.
Úgy kezdődött az egész, hogy az osztályommal egy hatalmas nagy osztálybulit csaptunk, majd mikor vége lett, akkor hazafelé akartam volna menni, de megállított valaki. Ennyire emlékszem
2015. július 23. 13:46
Idézet (Juanita @ 2010.04.11. 08:48)
Szörnyűűűűűűűűűű! Egyik csajszi ismerősöm pasijával (aki mellesleg nyomja a 100 kg-ot) kezdtem el randizgatni
brrrr
ez még álomnak is szörnyü
2015. július 23. 14:23
|
|
xxxCuteGirlxxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.10. Hozzászólás: 102 Csatolások: 8 Azonosító: 246320 offline
|
Álmomban egy könyvet olvastam. Az agyam a legmélyebb bugyraiból is előszedte kb. a szókincsem. A könyv hozzátenném nem létezik, csak az agyamban, és soha nem olvastam még csak hasonlót sem. Álmomban ültem a jó vastag könyvvel a kezemben, és amikor felpillantottam belőle, mindig láttam azt, amit éppen olvastam. Egy szellemi fogyatékos, kisegítő iskolás osztályról szólt. Osztálykirándulás, tanórák, stb. Eskü, ha létezne azonnal megvenném, az egyik kedvencem lenne. Csak hogy nem létezik, nem is fog, ha csak meg nem írom. Érdekes.
2015. július 23. 15:45
Azt hogy osztálykiránduláson voltunk és két barátnőmmel egy matracon ugráltunk (a buszban),majd valami nénivel elmentem egy templomba és az osztályom ott volt és ebédelt.Fura,de hát mindig ilyeneket álmodok
2015. július 23. 16:43
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
|
Idézet (Angel @ 2014.07.17. 09:28)
Miután tegnap éjfélig Left 4 Dead-eztem elég brutális álmom volt
Egy kabinban voltunk 3 társammal, és egy lift fel-le járkált. Elég ijesztő volt, pláne, hogy még nyikorgott is, meg elég ijesztő hangok jöttek az alsó szintről. Így egy pokrócot terítettünk magunkra (
), hogy ne lássanak a lények, akik esetleg feljönnek. De egyikük felugrott, és elkezdett magyarázni valami olyat, hogy *késik a film, így az egész el van cseszve, megfogunk halni*
Aztán meghalt ő is, meg egy másik társam, aztán én felfedező útra mentem. De szembe jött egy lány, aki elég gonosz volt, és folyamatosan szobáról szobára járkáltunk lőttük egymást, töltényeket kerestünk...aztán egy lépcsőn lementem, és egy fellépés kellős közepébe csöppentem
Aztán innen nyugodtabb volt a légkör a fellépés alatt, mivel az egyik kedvencem lépett fel éppen (GOT7
). A lány valahova eltűnt, aztán már csak az ismerős arcok maradtak: a csapat, néhány egykori osztálytársam, és egy-két volt tanárom. S valamikor a fellépés közepén keltem fel
De ahhoz képest egész jól aludtam, csak kicsit fáradtabban keltem, mint szoktam, de így, hogy emlékszem mik történtek, teljesen megértem... 
Egy kabinban voltunk 3 társammal, és egy lift fel-le járkált. Elég ijesztő volt, pláne, hogy még nyikorgott is, meg elég ijesztő hangok jöttek az alsó szintről. Így egy pokrócot terítettünk magunkra (
Errol nekem rogtom az jutott eszembe, hogy
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicccccccs
2015. július 25. 15:21
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Nagyon furcsa, de általában nem emlékszem az álmomra, de most sikerült néhány részletnek megmaradnia bennem:
A suliban éppen testnevelés óra volt (nyáron), a tanár, pedig felvetette, hogy miért nem megyünk le a Balatonra úszni. Mindenki odavolt az ötletért, kivéve én és a Jenn, mert rossz idő volt és be volt borulva. Végül is kocsival mentünk és én vezettem, mellettem az anyósülésen a Zsóti (a hülye osztálytársam) ült, és lementünk egy ilyen aluljáróba, ami az eső miatt tele volt vízzel. A víz majdnem elnyelte a kocsit, de a végén megmenekültünk, de végül is a Domcsit elnyelte (végreee) a víz, aztán itt vége lett...Voltak még részletek, pl. kék táskám volt a Jennek meg fehér és a cuccomat otthagytam a suliba és visszafutottam érte, ezért a tanár leszúrt. xD Tipikus Grace.
A suliban éppen testnevelés óra volt (nyáron), a tanár, pedig felvetette, hogy miért nem megyünk le a Balatonra úszni. Mindenki odavolt az ötletért, kivéve én és a Jenn, mert rossz idő volt és be volt borulva. Végül is kocsival mentünk és én vezettem, mellettem az anyósülésen a Zsóti (a hülye osztálytársam) ült, és lementünk egy ilyen aluljáróba, ami az eső miatt tele volt vízzel. A víz majdnem elnyelte a kocsit, de a végén megmenekültünk, de végül is a Domcsit elnyelte (végreee) a víz, aztán itt vége lett...Voltak még részletek, pl. kék táskám volt a Jennek meg fehér és a cuccomat otthagytam a suliba és visszafutottam érte, ezért a tanár leszúrt. xD Tipikus Grace.
2015. július 26. 11:50
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Ma többet is álmodtam, de ezekre nem emlékszem annyira, mint az előzőre:
1. Egy kerti partyn voltam az osztálytársaimmal és barátaimmal, egy gyönyörű helyen. Egy ilyen kis fakupolás épület ki volt világítva apró lámpákkal, nagyon jól nézett ki. Emlékszem, minden ember megdicsérte az új frizurámat, viszont az egyik barátnőm mérges volt, hogy miért szabadultam meg ennyi hajtól...
1. Egy kerti partyn voltam az osztálytársaimmal és barátaimmal, egy gyönyörű helyen. Egy ilyen kis fakupolás épület ki volt világítva apró lámpákkal, nagyon jól nézett ki. Emlékszem, minden ember megdicsérte az új frizurámat, viszont az egyik barátnőm mérges volt, hogy miért szabadultam meg ennyi hajtól...
2015. július 26. 11:56
|
|
|
2. Egy ágyban feküdtem egy sötét szobában, egy embernek meg kellett menteni a kisgyerekét, miután ez sikerült örökbe fogadtak egy másik gyereket így 4 gyerekük (?) lett. Aztán egy bulin mindenki ünnepelt és örült. Mindez egy kórházban történt.
2015. július 26. 12:00
|
|
|
3. Apuval lementünk valami kocsmaféleségbe, ahol ilyen tetovált, nagy emberek voltak. Nem is tudom, ilyen barna volt az egész kóceráj és piros foltok (?) voltak a falon. Valami telefonhívást véletlenül lehallgattunk, aztán kémkedni kezdtünk utánuk. Később a tulaj kitessékelt minket és azt mondta, mennyünk el oda valahova... Apa elindult valamerre és azt mondta, hogy találkozzunk 12-kor. Otthon anya kérdezte, hogy mi történt én pedig mondtam, hogy nem mondhatom el.
2015. július 29. 22:01
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Csatlakozom a 'színes hajú lányokkal kábszerezek a hatalmas metróállomásszerű csatornában ahol Pókembert keressük'-szerűt álmodok táborához. Ja, ekkora f.szságokat is csak én álmodok, éééértem,..
Többre ebből nem emlékszem, de egyszer álmodtam olyat is, hogy mosom a hűtőt és szomorú kismacskává változtam mert nem köszönték meg, meg egy ilyen oroszlánokból, egész oroszlánokból épült liftből kiestem - ez most arról az oroszlánról jutott eszembe, juj, meglepődtem, ti is?
Többre ebből nem emlékszem, de egyszer álmodtam olyat is, hogy mosom a hűtőt és szomorú kismacskává változtam mert nem köszönték meg, meg egy ilyen oroszlánokból, egész oroszlánokból épült liftből kiestem - ez most arról az oroszlánról jutott eszembe, juj, meglepődtem, ti is?
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.