Úgy látszik megártott a sok Walking dead. Holnap első dolgom lesz ezt elmesélni osztálytársamnak, mert hála nekem, most ő is tökre rá van kattanva.
Na szóval, a papáméknak van a hegyen egy szőlőjük, és ott játszódott a történet. Ott húzódtunk meg, mert ugye járkáló invázió van. A csapat tagjai kb. ugyan azok, mint akik a walking deadben, plusz még anyu, apu, a papám és a kutyám. Mi éppen a
szőlők között gyakoroltunk lőni, mikor jött a hír, hogy erre tartanak a járkálók. És akkor mindenki gyorsan bemenekül egy kis szobába, mire mi nagyokosok rájöttünk, hogy az nem túl jó ötlet, mert onnan hova tovább? Jobb esetben is éhen halnánk ott.

Szóval gyorsan összerámoltuk a legfontosabb cuccokat, anya meg addig elment megpisiltetni a kutyát a
zöldségek közé. Aztán Daryl meg még két emberke pont jött vissza a vadászatból, én meg mikor megláttam, rohantam le a lépcsőn és a nyakába ugrottam.

De ezt most úgy képzeljétek el, mikor a filmekben földudál a csávó a csajnak, az meg nagy örömében szinte ugrándozik le a lépcsőről, hogy a nyakába vesse magát. Nagyon gáz volt...

Na mindegy, bementünk az alsó szintre, ahol apu meg papám épp a hűtőt javította, mintha egy zombicsorda pont nem felénk tartana.
Aztán, hogy ennek a cudar okos csapatnak sikerült-e elmenekülnie, vagy megvárták, míg a zombik odaérnek, nem tudom, mert a kutyám, angyalom fölébresztett, hogy neki márpedig pisilnie kell.