Starity

Mit álmodtál?

43 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. február 08. 17:49 #781
- törölt felhasználó -    
Úgy látszik megártott a sok Walking dead. Holnap első dolgom lesz ezt elmesélni osztálytársamnak, mert hála nekem, most ő is tökre rá van kattanva. rohog.gif
Na szóval, a papáméknak van a hegyen egy szőlőjük, és ott játszódott a történet. Ott húzódtunk meg, mert ugye járkáló invázió van. A csapat tagjai kb. ugyan azok, mint akik a walking deadben, plusz még anyu, apu, a papám és a kutyám. Mi éppen a szőlők között gyakoroltunk lőni, mikor jött a hír, hogy erre tartanak a járkálók. És akkor mindenki gyorsan bemenekül egy kis szobába, mire mi nagyokosok rájöttünk, hogy az nem túl jó ötlet, mert onnan hova tovább? Jobb esetben is éhen halnánk ott. omg.gif Szóval gyorsan összerámoltuk a legfontosabb cuccokat, anya meg addig elment megpisiltetni a kutyát a zöldségek közé. Aztán Daryl meg még két emberke pont jött vissza a vadászatból, én meg mikor megláttam, rohantam le a lépcsőn és a nyakába ugrottam. laugh.gif De ezt most úgy képzeljétek el, mikor a filmekben földudál a csávó a csajnak, az meg nagy örömében szinte ugrándozik le a lépcsőről, hogy a nyakába vesse magát. Nagyon gáz volt... rohog.gif Na mindegy, bementünk az alsó szintre, ahol apu meg papám épp a hűtőt javította, mintha egy zombicsorda pont nem felénk tartana. dry.gif
Aztán, hogy ennek a cudar okos csapatnak sikerült-e elmenekülnie, vagy megvárták, míg a zombik odaérnek, nem tudom, mert a kutyám, angyalom fölébresztett, hogy neki márpedig pisilnie kell. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: Konvektor, AFCfan, Bátor Ventillátor
2015. február 09. 01:05 #782
Fabiiola
Fabiiola
új tag

StátuszFrank Sinatra !
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 21
Csatolások: 1
Azonosító: 240136
Nagyapám, neki a tesója, meg annak a fia, pincérek voltak egy mozgólépcsős bárban, majd jött nagyapám felesége, akit Niall Horan kísérgetett. Összeért a kezünk amikor koccintottunk pálinkával, leöntöttem, és felkeltem.
Másnap azt álmodtam hogy vért hányok. Pedig mikor felkeltem rá kellett jönnöm, hogy csak kifolyt a nyálam. ohmy.gif laugh.gif
2015. március 16. 16:17 #783
- törölt felhasználó -    
Azt álmodtam,hogy zombiinvázió van a városunkban,amikor a fizikatanárunk éppen latin órát tartott nekünk,mire beront az osztályfőnök az osztályba ezzel a felkiáltással:-Nekem sokkal jobb a kiejtésem. 110.gif
8 felhasználónak tetszik: cat32, sziv55, dtsz, AFCfan, WhollyGrobanite, Bátor Ventillátor, Phaedra, Törpemókus
2015. március 16. 16:39 #784
cat32
cat32
»hunter«
Hozzászólás: 1727
Csatolások: 153
Azonosító: 240731
Idézet (WhiteAngel @ 2010.04.11. 10:07)
Nekem az a bajom hogy általában nem emlékszem arra hogy mit álmodok,maximum halvány részletekre.

Én is így vagyok....
2015. március 19. 19:38 #785
- törölt felhasználó -    
Azt,hogy kommunista terroristák elfoglalták a sulink épületét és a fiúkat elhurcolták valahová a nagyvilágba,mondván,ellentétes neműek nem lehetnek egy térségben...Minden lánynak visszafogott,"dzsuvásbarna" ruhája és két fonott copfja volt,az épület meg hirtelen tök' ódon lett,omladozott meg ilyesmik,mikor az új tanáraink a szovjet vezérkar vezetői lettek,élükön a Rammstein énekesével. unsure.gif Ezután a fegyveresen maximálisan őrzött épület áttelepült valami dombságra,ahol volt egy majomkenyérfára hajazó cuki kis tölgy.Na,akkor jelent meg Péter nevezetű osztálytársam,mondván:-Miért nem jöttem rá,hogy itt van a kincs?Ezután már zavarosan,de emlékszem,hogy valahogyan egy terepjáró dzsip ülésén kötöttem ki anyu mellett a nagyszüleim városában lévő kis réten,ahol nagyban folyt a II. Világháború és én a nagy hóban megtaláltam teljesen elázva a macskámat kiscicaként.Ennyi.Többre már nem emlékszem.
6 felhasználónak tetszik: sziv55, Konvektor, WhollyGrobanite, Bátor Ventillátor, Phaedra, Törpemókus
2015. március 19. 19:53 #786
- törölt felhasználó -    
Egy pincében voltam, pár emberrel. Ott volt az a srác is, akit szeretek. Elkezdett fájni a fejem, kérdeztem, hogy kinek van fájdalomcsillapítója. Annak a srácnak volt, és adott egyet. De nem volt víz, meg semmi alkoholmentes, amivel lenyelhettem volna. Egy másik srác elém tölt egy pezsgősüveget, amire rá volt írva, hogy "Beer is crap. Champagne is the best!". És én ezen felháborodtam, és leszóltam a pezsgőt, mire az a srác elkezdett velem veszekedni, hogy a pezsgőt ne szóljam le. Aztán felrakott egy elmosódott képet rólam Instára, amiért leszóltam a pezsgőjét.
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2015. május 06. 19:11 #787
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
A barátnőimmel voltam a nagybuszmegbe, és kaptam egy sms-t anyától hogy vár a rendőrségnél, de én visszaírtam neki, hogy majd megyek. Aztán felhívott és 'mutattak' egy képet, ahol anyám eszkimóként áll a jégen és horgászik, közbe telefonál nekem, aztán beszakadt a jég én meg kiabáltam a nevét. És utána keresték meg mi is kerestük. Aztán ültünk a mamiék konyhájába és olvastunk valami napilapot amibe ugyanez megtörtént Ördög Nórával és anyámék meg ott sajnálgatták, szóval anyám a végül meglett valahogy. biggrin.gif
De elég rossz érzésem lett miután felébredtem, nagyon kiabáltam anya után, alig tudtam visszaaludni.
3 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, AFCfan, Törpemókus
2015. május 11. 15:46 #788
- törölt felhasználó -    
Nagyon örülök genetikai programozásomnak,miszerint az álmaim nagy részét az ébredés utáni első 5 percben elfelejtem,mivel este olyat álmodtam a volt angoltanáromról (megjegyzem,férfi volt,és igen rosszra kell gondolni),hogy még most is nézek magam elé elborzadva,hogy a manóba lehet ekkora f*szságot álmodni...Asszem' inkább nem részletezném az esetet,különben hótziher,hogy pszichológusért kiáltanék. unknw.gif
4 felhasználónak tetszik: Konvektor, Bátor Ventillátor, AFCfan, Phaedra
2015. május 11. 19:38 #789
- törölt felhasználó -    
Tegnap este nagyon hosszan álmodtam, de arra emlékszem, hogy benne volt Eminem i love you more c. száma (nem csodálom, rengetegszer hallgattam tegnap), benne volt Chavril, az osztálytársaim, és nem voltam túl boldog, asszem. Meg anyáztam az osztályfőnökömnek, aki meg is hallotta, de nem láttam a reakcióját, mert felkeltem sad.gif rohog.gif
2015. május 11. 19:41 #790
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Idézet (Sydney Adams @ 2015.05.11. 15:46)
Nagyon örülök genetikai programozásomnak,miszerint az álmaim nagy részét az ébredés utáni első 5 percben elfelejtem,mivel este olyat álmodtam a volt angoltanáromról (megjegyzem,férfi volt,és igen rosszra kell gondolni),hogy még most is nézek magam elé elborzadva,hogy a manóba lehet ekkora f*szságot álmodni...Asszem' inkább nem részletezném az esetet,különben hótziher,hogy pszichológusért kiáltanék. unknw.gif

Nekem nyugodtan részletezheted, most kíváncsivá tettél rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2015. május 11. 19:43 #791
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
Idézet (LittleBlackStar23 @ 2015.03.19. 19:53)
Egy pincében voltam, pár emberrel. Ott volt az a srác is, akit szeretek. Elkezdett fájni a fejem, kérdeztem, hogy kinek van fájdalomcsillapítója. Annak a srácnak volt, és adott egyet. De nem volt víz, meg semmi alkoholmentes, amivel lenyelhettem volna. Egy másik srác elém tölt egy pezsgősüveget, amire rá volt írva, hogy "Beer is crap. Champagne is the best!". És én ezen felháborodtam, és leszóltam a pezsgőt, mire az a srác elkezdett velem veszekedni, hogy a pezsgőt ne szóljam le. Aztán felrakott egy elmosódott képet rólam Instára, amiért leszóltam a pezsgőjét.

Ez nagyon jó biggrin.gif És simán meg is történhet rohog.gif
2015. május 11. 19:48 #792
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
Ma hajnali álmomban az exemet bújtattam a tesiterem lányöltözőjében napokig, az igazgatóhelyettes talált ránk, aztán elmondta anyámnak, aki épp abban a pillanatban közölte, hogy ő az új takarítónő a suliban, aztán anyu elmondta apámnak és nem is akadtak ki, csak közölték, hogy küldjem haza _nevet.gif najó, ez annál bonyolultabb, mint aminek hangzik rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, WhollyGrobanite, Phaedra, Törpemókus
2015. május 12. 14:33 #793
WhollyGrobanite
WhollyGrobanite
visszatérő vendég

StátuszI'm nobody! Who are you? Are you nobody, too?
Hozzászólás: 156
Csatolások: 13
Azonosító: 226935
Hát mostanában nem igen marad meg mit álmodok sad.gif
De azért volt egy ami furasága miatt részletekben rémlik ...

Valami elhagyott városfélénél mászkáltam egy elég ismert színésznővel ( nem tudom miért vele, annyira nem komálom ... blink.gif ) és tök sötét hangulat volt, éjjel és minden teljesen ki halt volt... tátongó ablakú panelházak... és valahonnan tudtuk,hogy nem szabad beszélni ohmy.gif Kóvályogtunk összevissza, aztán egyszer láttuk,hogy az egyik háznál eleredt az eső... nagyon fura eső volt, nagyon csendes és csak annál a háznál esett ! Ennek valamiért mi nagyon megőröltünk és oda mentünk nézni... aztán lehet,hogy túl hangosak voltunk, valaki jött és lelőtt minket ohmy.gif
2015. május 12. 14:47 #794
WhollyGrobanite
WhollyGrobanite
visszatérő vendég

StátuszI'm nobody! Who are you? Are you nobody, too?
Hozzászólás: 156
Csatolások: 13
Azonosító: 226935
Idézet (Sydney Adams @ 2015.03.19. 19:38)
Azt,hogy kommunista terroristák elfoglalták a sulink épületét és a fiúkat elhurcolták valahová a nagyvilágba,mondván,ellentétes neműek nem lehetnek egy térségben...Minden lánynak visszafogott,"dzsuvásbarna" ruhája és két fonott copfja volt,az épület meg hirtelen tök' ódon lett,omladozott meg ilyesmik,mikor az új tanáraink a szovjet vezérkar vezetői lettek,élükön a Rammstein énekesével. unsure.gif Ezután a fegyveresen maximálisan őrzött épület áttelepült valami dombságra,ahol volt egy majomkenyérfára hajazó cuki kis tölgy.Na,akkor jelent meg Péter nevezetű osztálytársam,mondván:-Miért nem jöttem rá,hogy itt van a kincs?Ezután már zavarosan,de emlékszem,hogy valahogyan egy terepjáró dzsip ülésén kötöttem ki anyu mellett a nagyszüleim városában lévő kis réten,ahol nagyban folyt a II. Világháború és én a nagy hóban megtaláltam teljesen elázva a macskámat kiscicaként.Ennyi.Többre már nem emlékszem.

WOW ! Mit nem adnék egy ilyen mozgalmas álomért thumbsup.gif meghajolo.gif
2015. május 12. 15:44 #795
- törölt felhasználó -    
Ma álmodtam a legnagyobb hülyeséget a világon. biggrin.gif Itthon voltam, amikor kintről munkagép zajt hallottam. Amikor megnéztem, mi az, az osztályfőnököm volt, aki meztelenül hintázott egy rombológolyón, mint Miley Cyrus. Rám mosolygott, aztán a golyóval betörte a falat a szobámban, és elvitte az angol munkafüzetemet. Kiabáltam neki, hogy hozza vissza, mert még nem csináltam meg a házit, és holnapra kell, de nem is figyelt rám. blush.gif
4 felhasználónak tetszik: dtsz, WhollyGrobanite, Bátor Ventillátor, Törpemókus
2015. május 22. 09:56 #796
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
Idézet (Sydney Adams @ 2015.03.16. 16:17)
Azt álmodtam,hogy zombiinvázió van a városunkban,amikor a fizikatanárunk éppen latin órát tartott nekünk,mire beront az osztályfőnök az osztályba ezzel a felkiáltással:-Nekem sokkal jobb a kiejtésem.  110.gif

Zseniális :'DD
2015. május 22. 21:00 #797
- törölt felhasználó -    
Azt álmodtam, hogy egy zombikkal (igen, hót komolyan megint) körülvett sztráda előtt találtam magam, mikor anyukám kiáltott, hogy fussak be az épületbe, mert Őt éppen zabálják fel a zombik ( 110.gif ).Na, mint az álmom 2/3 részéből kiderült, a metrómegállóknál található mozgólépcsővel felszerelt nagy méretű boltocska mégsem volt olyan elhagyatott, ugyanis éppen ott vásárolt magának Marty McFly-féle Nike cipőt Jared Leto, amiről szépen alássan ki is kérte a véleményem.
Végül is teljesen logikus. 110.gif

2 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Phaedra
2015. május 22. 21:04 #798
- törölt felhasználó -    
Nemrég azt, hogy este mentem hazafelé, mert úgy volt, hogy az egyik ismerősömnél alszok, de haza akartam menni fogrémért (?), aztán előttem ment egy csapat ijesztő ember, ilyen 2 és fél méteresek voltak, meg kopaszak. Aztán megálltak előttem. Gondolkoztam azon, hogy nem érdekel a fogkrém, és visszafordulok, de tovább mentem. Aztán az egyik elkapta a bokámat a levegőben, de elkezdtem capoeirazni, és bemenekültem az ismerősömhöz, a telefonomat meg kint hagytam a teraszon, az ismerősömnek meg nem volt telefonja. Aztán felébredtem.
2015. június 03. 17:01 #799
- törölt felhasználó -    
Hát, éppen az mentem a suliba a barátnőmmel a villamoson, és a fogantyún kapaszkodtam úgy, mint egy panda.(?)
Amikor leszálltunk, megláttuk Niall Horant, aki megkérdezte tőlünk, hogy merre van a sulink, amire én nem tudtam választ adni, csak elkezdtem a suli felé sétálni. Aztán kiderült, hogy ő Timi néni tesója( aki az ofőm), és csak fel akarta köszönteni.
na jó, hagyni kéne egy kicsit a fiúkat, mert ez már túlzás. biggrin.gif
2015. június 03. 17:19 #800
- törölt felhasználó -    
Túl sokat olvastam a Titanic katasztrófájáról, megártott. biggrin.gif
Éppen a korlátnál álltam késő éjjel, amikor zűrzavar támadt, mindenki ordítozott, én meg halál lazán leporoltam az Annihilator-pólóm, nehogy annak essen valami baja, és az egyik osztálytársammal (?) elmentünk mentőcsónakot keresni. Beálltunk a sorba, hogy kapjunk valami cetlit, amin a csónak száma található. Egy olyan szobában adták ezt át, ami nem süllyedt a hajóval (wtf), körös-körül síkképernyős tévék sorakoztak, és senki sem pánikolt. Miután megszereztük a sorszámunk, elhagytuk a helyiséget, de még kb. harmincszor vissza kellett mennünk, mert folyton elhagytuk a cetlit, tehát egy A3-as lapot kaptunk, hogy ne veszítsük el megint. rohog.gif Ekkor megpillantottam az egyik hosszú hajú (fiú) ismerősöm, aki teljesen nyugodtan ácsorgott kitárt karokkal (mint Rose a filmben biggrin.gif ), az osztálytársam meg belökte a vízbe. rohog.gif Ezután sikerült elfoglalnunk a csónakunkat, amiben összesen ketten ültünk. Leeresztettek minket, és mentünk, amerre láttunk, mert amúgy fogalmunk sem volt arról, hogy merrefelé kéne indulni. Itt pedig felébredtem. biggrin.gif
ekkora fszságot
43 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!