Mit álmodtál?
2010. június 21. 11:12
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Nekem a tegnapi álmom az volt, hogy valamilyen oknál fogva nem volt használható a kád. Ezért kiültem a kertbe hajat mosni. Elég beteges álom volt, ugyanis úgy kezdtem az egészet, hogy földet szórtam a hajamra, aztán leöblítettem, és újra xD
2010. június 21. 11:29
|
|
Urban Ninjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 127 Csatolások: 32 Azonosító: 124448 offline
|
Egyszer azt álmodtam ,hogy az osztályfőnököm a pókember ill. csak az szeretett volna lenni.Beöltözött és neki rohant a falnak.
Amikor felébredtem még akkor is röhögtem.
10 felhasználónak tetszik:
Nana95,
eva tarko,
DisneyFan,
Pepsi8,
Cecília13,
Lady Suzy,
riri17,
ApusztákBoszorkánya,
Bátor Ventillátor,
Phaedra
2010. június 27. 13:42
|
.Fan.ni.^^butterscotch. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 1038 Csatolások: 938 Azonosító: 90885 offline
|
Az egyik az volt, hogy Fernando Torres a bátyám a másik pedig, hogy a Balatonon nem lehetett 500 Forint alatt jégkrémet venni. xD
2010. június 27. 15:03
Felgyújtottam egy pókot, ami valójában egy focista volt.
2010. július 05. 10:55
|
|
delena3cuidado con el ángel♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 1385 Csatolások: 372 Azonosító: 124110 offline
|
uhh hát nekem ma volt egy nagyon rossz álmom. az egész éjszaka lidércben úszott =/
mamámmal voltunk valamelyik országban, egy szállodában, összebarátkoztunk egy helybelivel (jé de furcsa! magyarul beszélt xd), akit aztán valamivel megsértettem (ne is mondjam, mivel), és megfenyegetett, hogy megölet Samara Morgannel. hát, képzelhetitek... mindenhol Samarát kerülgettm, semmit sem mertem csinálni, ezért egész éjszaka gyomoridegem volt (ha gyakorlatban nem is, de elméletben igen), ezért nem is tudtam magamat kipihenni.
mamámmal voltunk valamelyik országban, egy szállodában, összebarátkoztunk egy helybelivel (jé de furcsa! magyarul beszélt xd), akit aztán valamivel megsértettem (ne is mondjam, mivel), és megfenyegetett, hogy megölet Samara Morgannel. hát, képzelhetitek... mindenhol Samarát kerülgettm, semmit sem mertem csinálni, ezért egész éjszaka gyomoridegem volt (ha gyakorlatban nem is, de elméletben igen), ezért nem is tudtam magamat kipihenni.
2010. július 05. 14:22
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Idézet (Urban Ninja @ 2010.06.21. 11:29)
Egyszer azt álmodtam ,hogy az osztályfőnököm a pókember ill. csak az szeretett volna lenni.Beöltözött és neki rohant a falnak.
Amikor felébredtem még akkor is röhögtem.
Hát ez nagyon durva
2010. július 06. 12:14
|
|
vivi bad girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 130549 offline
|
Idézet (Lollipop @ 2010.04.29. 18:58)
Egy srác akibe szerelmes vok vele álmodtam:D Hogy összejövk veleT-T
az tök jóó
és a valóságban nincs rá esély?
2010. július 06. 17:20
Olyasvalakivel álmodtam, akire kb nem is számítottam, illetve elég nagy marhaság
2010. július 06. 17:34
|
|
ichbinkrisztaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 129899 offline
|
Én egyszer azt, hogy valami katapult kilőtt, és egy szürke hatalmas farkas elé estem, aztán meg gyalog elmentem Törökországba XD
2010. július 06. 17:44
|
|
Adam Lambert Rajongóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 165 Csatolások: 1 Azonosító: 130391 offline
|
Én marha nagy hülyeségeket szoktam álmodni!
Egyszer azt álmodtam, hogy otthon voltam néztem a TV-t és egyszer csak sikolyokat hallottam az utcáról és kinéztem az ablakon. Legnagyobb meglepetésemre az utcán dinók baktattak egymás után és egy pár futott is.
Egy betörte az ablakot és itt ébredtem fel...
Egyszer azt álmodtam, hogy otthon voltam néztem a TV-t és egyszer csak sikolyokat hallottam az utcáról és kinéztem az ablakon. Legnagyobb meglepetésemre az utcán dinók baktattak egymás után és egy pár futott is.
Egy betörte az ablakot és itt ébredtem fel...
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.