Starity

Mit álmodtál?

43 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. szeptember 07. 17:16 #761
- törölt felhasználó -    
A Smiley című horrorfilmből Smiley-al álmodtam,hogy ott volt egy pasi meg Smiley és Smiley elesett a pasi még rálépett az arcára rohog.gif wink.gif durva volt mivel Smiley-től félek a legjobban smileeee.gif biggrin.gif
2014. szeptember 07. 17:19 #762
- törölt felhasználó -    
Én azt hogy az anyukám testvérének az élettársa lett az osztályunk új erkölcstan tanárja. Ez mit akar jelenteni? blink.gif
2014. szeptember 07. 17:21 #763
tamcica
tamcica

Státuszkhiphop & chill
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 528
Csatolások: 69
Azonosító: 204490
Joel Peat megkéri a kezem... wub.gif
Sosem lesz ennél jobb álmom...
1 felhasználónak tetszik: Minimanó94
2014. szeptember 09. 17:26 #764
- törölt felhasználó -    
Egy szobában voltam, aztán a szoba hirtelen "elolvadt". Leolvadtak a falak én pedig már egy sakktáblán álltam. Ennyi mellow.gif
2014. szeptember 26. 12:10 #765
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Sajnos nem emlékszem pontosan. Én, David Walliams és még egy pasi (aki szintén híresség, de már nem emlékszem rá, ki volt 110.gif ) mentünk valamiért valahová, de mivel hosszú volt az út, ezért meg kellett szállni valami hotelben. Nem túl érdekfeszítő vagy izgalmas álom, de ezt álmodtam. laugh.gif
2014. szeptember 26. 15:26 #766
Ariana000
Ariana000

StátuszAz ember néha szomorú, néha nem.
Hozzászólás: 666
Csatolások: 6
Azonosító: 228178
Valamiért bezártak egy börtönbe, ahol zombik voltak és a csapatommal megpróbáltunk elszökni. És mivel nem voltak fegyvereink, citrommal dobáltuk őket.. rohog.gif Túl sok Walking dead-et néztem biggrin.gif
2014. szeptember 29. 14:09 #767
- törölt felhasználó -    
Most az volt az álmomba, hogy egy plázapitsa voltam, magassarkúban tipegtem a városban, a közelbe volt 2 rendőr, kiugrik a bokorból egy puskás bácsi és azt kiabálja, hogy gyere elő józsi... ekkor megfordultam, megpróbáltam futni a magassarkúban, odajön az egyik rendőr, hogy hadd segítsen, én meg enyhén szólva ribis hangon válaszolok neki, hogy nem kell és leveszem a magassarkút és elkezdek futni. pff, ennyi.xdd
2 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Bátor Ventillátor
2014. október 27. 11:44 #768
- törölt felhasználó -    
pont ma éjjeli álmomat osztom meg veletek! beer.gif
tehát, elég érdekeset álmodtam. azt álmodtam, hogy a volt sulimból megyek haza, aztán ahol a régi játszóterünk volt, helyette ott volt egy üres ház és azon kellett keresztül menni unsure.gif én ott sz_rakodtam vagy 20 percig. utána mentem, de sötét volt, és nem égtek a lámpák az utcán, és hallottam magam mögül egy hangot, és én erre mint az örült elkezdtem futni. ez az egyik fele
a másik fele az álmomnak (mert én kettőt szoktam álmodni egyszerre) az volt, hogy esett az eső, és bementem egy boltba, ahol volt egy kis pisis 11 éves csaj aki folyton mondta, hogy ez meg az nem áll jól nekem mad.gif aztán hirtelen ott volt a szekrény tetején egy gyerek, aki ketchup-ot nyomott rám blink.gif na erre mondom: le vagytok ti sz_rva, és elmentem laugh.gif
tudom, elég érdekes, de én márcsak ilyeneket álmodok biggrin.gif
2014. október 27. 16:20 #769
- törölt felhasználó -    
"Kissé" érdekes volt a legutóbbi álmom...
Mai: Először is a suliban voltunk az énekteremben és arra vártunk hogy elkezdjünk valamilyen műsort, amikor hirtelen megrepedt a föld és valami folyó jelent meg és az egyik 7-es lány hozott egy csónakot és azt ajánlotta hogy szálljunk be és evezzünk el. Szóval mi meg beszálltunk és ki tudja hogy, de ki jutottunk a tengerre és ott egy csomó mindenki elsüllyedt a tengerben mi meg kivedődtünk a partra és ott volt Nagy Feró. rohog.gif Aztán bejelentették hogy elkezdődik a Celeb vagyok ments ki innen! és hirtelen megjelentek a versenyzők: két osztálytársam, a barátnőm, Skylar Storm a Mighty Med-ből és Castiel a Csábításból jelesből és aztán előjöttek valami őslakosok, akik valami eskővőt kezdtek el szervezni és akkor felébredtem. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Bátor Ventillátor
2014. október 27. 16:27 #770
Klauflau
Klauflau
Cinderella♥

StátuszAz igazi élet első szabálya... tedd meg azt, amitől a legjobban félsz.
Hozzászólás: 4445
Csatolások: 248
Azonosító: 226010
Egy lehetetlenség, katasztrófát álmodtam!
A suliban voltam és a 3-dik egyesemet kaptam műszakiból, egyetlen egy elenörzőre ami teljesen érthetetlen volt ami nem is műszakival kapcsolatos és én anyira kiborultam hogy ahogy mentem mindent leboritotam az asztalról....aztán mikor felébretem akkor megnyúgodtam mert tudtam hogy műszakiból csak 5-eim vannak!
(egyébként régen álmodtam már olyant ami úgy nézet ki mint a való élet!) wink.gif
2014. november 09. 12:34 #771
- törölt felhasználó -    
háttőő elég érdekeset álmodtam mellow.gif
azt álmodtam, hogy a szüleim, a nővérem, és a nagyim lent áll az udvaron, és erre 20 millió veszett kutya lefut oda, és erre a nővérem felhívja a férjét, hogy jaj megfognak halni, és aztán a kutyák megették őket. aztán körbejártam a házat, hogy hátha a szüleim túlélték, de nem sad.gif és ekkor ami a kezembe volt (már nemtom mi volt az) azt dühösen lecsaptam a földre
másik felébe hercegnőt kellett játszanom, és (részletekre nem emlékszem) később kiugrottam egy liftből wtf.gif majd kijutottam az 59-es villamos végállomásához a szent jános korházhoz, és találkoztam csomó volt osztálytársammal. abból az egyik elkezdett ölelni
logika: nullaaa
jó nagy marhaságokat álmodok blink.gif biggrin.gif
2014. december 22. 14:12 #772
ApusztákBoszorkánya
ApusztákBoszorkánya
♥Alexandra♥xD

StátuszNézd meg mama a sminkem,szép lettem,éljen!!
Hozzászólás: 5000
Csatolások: 0
Azonosító: 228068
Nem tudom mi az a Beavatott,valami tini hülyeség...de én egy olyan könyvvel álmodtam,aminek az volt a címe,hogy a Kiavatott..xD meg kórházban voltam,álmomban(igazából nem ismerem)egy ismerősöm feküdt bent,és amit odatettünk neki gyógyszert,az eltűnt,ami megmentené az életét(jó,ez eleve hülyeség)..és állítólag a nővérek vitték el,és valami kérvényt kellett írnunk,hogy visszaadják neki a gyógyszerét..pfff a többire nem emlékszem,de elég unalmas volt.Volt benne kettő normális féle rendőr...xD
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2014. december 22. 16:44 #773
ApusztákBoszorkánya
ApusztákBoszorkánya
♥Alexandra♥xD

leírok egy álmomból egy részletet,igaz azt nem most álmodtam..nem is tudom miért pont ezt,mert voltak érdekesebbek is..: sötét hangulat volt,egy tetves ronda,iszonyat régies faluban voltam anyáékkal egy tragacs kocsiban,úgy kellett a kocsit a lábunkkal tekerni...ronda,rohadt szerű földes úton át mentünk,falusias szétdülöngélő kunyhók között,egyszer csak egy különösen elhagyatott részre érünk,és ott nyitva volt az ajtó,egy ronda színekkel ellátott kis összetákolt kunyhó volt ott(mintha nagy színes kockákból,téglalapokból lett volna),és éreztem,hogy oda nem akarok bemenni,de bementem,én egyedül,a többiek a kocsiban maradtak.Nem is volt rendes talaj,hanem sima föld volt ott,és kiderítettem,hogy minden színes téglalap mögött egy ember van befalazva az épületbe,és olyan erősen kezdett el dobogni a szívem...és nyirkos volt a hely...aztán végre kimentem onnan,és akkor az úton előtte találtam egy fém színű iránytűt,ami mutatott egy kis helyre e mellett a házszerűség mellett,és én arra mentem,ki voltak teregetve ronda,öregasszonyos ruhák...és azt a szót hallottam,hogy Teréz anya...Teréz anya...és tudtam,hogy valami gonosz dolog van arra(de hát Teréz anya nem gonosz laugh.gif ),és ennyi...de nagyon rossz volt,mert mikor felkeltem patakban folytak a könnyeim,és a szapora szívdobogás nem akart elmúlni..mondjuk így leírva nem gáz,de álmodva...brrr (eleve utálom az antik bútorokat,meg elhagyatott helyeket)
2015. január 07. 07:27 #774
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Most egy jót. biggrin.gif rohog.gif

Valahol itt, a városban, egy lépcsőházban játszódott az egész, de nem létező lépcsőházban, mert itt ilyen nincs, mindegy. Az volt a lényeg, hogy ebben a bizonyos lépcsőházban szerveztek egy "Top Gear" forgatást, amire el lehetett menni. Amolyan karácsonyi különkiadást, vagy ilyesmit. Elvileg ott volt Jeremy, Richard és James is, de én csak utóbbi kettővel találkoztam álmomban. Richard mellé kellett leülnöm, ő meg hülyéskedett mellettem... Aztán már nem emlékszem pontosan, hogy hogyan, de odakeveredtem Jameshez, akivel tök jól megértettük egymást, beszélgettünk (angolul), meg ilyesmi. Aztán volt valami kis előadás-szerűség egy másik helyiségben, ahol gazdára talált egy-egy kis karácsonyi ajándékszatyrocska és James nekem adta az övét... w00t.gif biggrin.gif
Aztán menniük kellett, de James még visszaszaladt a folyosón, és tátogott valamit meg kacsintott egyet, de nem teljesen emlékszem már arra, mit olvastam le a szájáról... De olyan aranyos volt... blush.gif biggrin.gif

http://cdn.hitfix.com/photos/1159451/James-May-and-Richard-Hammond-on-Top-Gear_event_main.jpg
2015. január 07. 18:51 #775
westher
westher
Hozzászólás: 1585
Csatolások: 225
Azonosító: 238307
Tegnap este azt álmodtam, hogy Teresa után még én is bekerültem az Útvesztőbe, és Chuck helyett én haltam meg. laugh.gif Azt hiszem túl sokat néztem a filmet. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya
2015. január 09. 19:53 #776
- törölt felhasználó -    
Ma azt álmodtam, hogy aki tetszik a rokonom, szóval érdekes volt. rohog.gif (még ennek az álomnak is örülök, mert 1. benne volt, 2. rengeteg-rengeteg álmomra nem emlékszem)
2015. január 13. 22:10 #777
- törölt felhasználó -    
Nem emlékszem... tongue.gif
2015. február 03. 22:20 #778
ApusztákBoszorkánya
ApusztákBoszorkánya
♥Alexandra♥xD

Egy elhagyatott helyen voltam egy ronda erdőben,egy ijesztő házban,ami kívül régies volt,belül modern,és Avril Lavigne lakott benne,hallottam is álmomban az I'm with you c.számát,és össze-vissza sétálgattak ott emberek a házában...olyanok,akiket én ismerek a valóságban,meg hírességek is,mint pl.: Josh Hutcherson,vagy Hilary Duff... _nevet.gif (ezt tegnap álmodtam,nem ma)
2015. február 08. 16:56 #779
- törölt felhasználó -    
múltkor azt álmodtam hogy töri órán ülök, de tudatosult bennem h álom, és felálltam és elküldtem a tanárt a francba hogy elég hogy a valóságban idegesít nem kell az álmomban is szóval tűnés. :DDDDDDD és a vicc h utána valami mást álmodtam amire már nem emlékszem...
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2015. február 08. 17:09 #780
- törölt felhasználó -    
Egy faluban sétáltam, aztán két gyerek talált egy pisztolyt, elkezdtek vele játszani és hason lőttek, aztán a kómába kerültem, de kívülről láttam magamat, mint az If I Stay-ben, és ott volt az egyik csaj, akit utálok, és megkérte azt a srácot, akit szeretek, de leszarja, hogy jöjjön be a kórházba hozzám, különben meghalok. És úgy ért véget, mint a film.
43 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!