Mit álmodtál?
2014. augusztus 08. 05:24
Ma este semmit szerencsére bár nem is lett volna rá túl sok időm mivelhogy 5 órakor keltem ><
2014. augusztus 08. 10:35
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Egy hatalmas fekete autót vezettem. Mehettem vagy százzal, nem fékeztem..
2014. augusztus 11. 11:24
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Legutóbb már megint David Suchet
volt az álmom középpontjában. Plusz Solti Ádám is feltűnt, mint fotós és mint egy jó barátom. (nem kéne még ennyi BK-t sem nézni
) Daviddel akartam nagyon találkozni, Ádám elkísért és az utcán sikerült is összefutnunk. David persze nagyon kedves és közvetlen volt, még "pózolt" is a kamerának. Nagyjából ennyi...
2014. augusztus 14. 22:29
|
|
Katerina S.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 168 Csatolások: 1 Azonosító: 228625 offline
|
Minden nap álmodok vagy 5 hülyeséget..
2014. augusztus 14. 22:37
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Idézet (Katerina S. @ 2014.08.14. 22:29)
Minden nap álmodok vagy 5 hülyeséget.. 
Nem emlékszem!
1 felhasználónak tetszik:
Klauflau
2014. augusztus 15. 19:39
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Idézet (Amy4 @ 2010.04.11. 11:33)
Ez mindenkivel így van, legalábbis a legtöbb emberrel...
Én legutóbb horgásztam a haverjaimmal
Amúgy ti nem szoktátok megnézni álmoskönyvekben, hogy mit jelent az álmotok? Mert én néha igen és fura, de 2-3 nappal azután valahogy összejön a dolog...
Én legutóbb horgásztam a haverjaimmal
Amúgy ti nem szoktátok megnézni álmoskönyvekben, hogy mit jelent az álmotok? Mert én néha igen és fura, de 2-3 nappal azután valahogy összejön a dolog...
Nekünk is van "álmos" könyvünk, és én is meg szoktam nézni!
ApusztákBoszorkánya
2014. augusztus 15. 19:43
|
|
Day Dreamer 07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.12. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 224103 offline
|
Nem tudom pontosan, illetve nem emlekszem. De annyi megmaradt hogy a legjobb barataim benne voltak es rohogtem, amire a tesom felebresztett hogy ne rohogjek
2014. augusztus 22. 12:45
na én jó nagy marhaságot álmodtam
na szóval: ahol én lakom, onnan én, pár osztálytársam és a kémiatanárom (
) a levegőben! eveztünk (mi van?) aztán kilyukadunk egy szigetre, majd bemegyünk egy szobába én és 2 osztálytársam, erre megjelenik a sulimból a karbantartó (csak úgy, a semmiből, logikus
) és bezárja ezt a szobát, majd mi ütögetjük az ajtót, hogy engedjenek ki, végül kiengednek. majd egy étterembe lyukadunk ki, ahol ott volt palvin barbi (??) majd mindenki feketébe öltözött, és valaki lelőtte az osztálytársamat (akibe szerelmes vagyok
) és ő ezután meghalt
majd a holttestét beledobták egy kandallóba (
) majd ott én és egy másik osztálytársam levest főztünk. majd ennyi
ugye milyen logikus ez az álom??
na szóval: ahol én lakom, onnan én, pár osztálytársam és a kémiatanárom (
ugye milyen logikus ez az álom??
2014. augusztus 22. 13:46
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
Én valami olyasmit álmodtam mintha én is a vámpírnaplókban lettem volna és találkoztam Ian Somerhalder és Nina Dobrev meg egy pár sztárral!
Többször álmodtam már a vámpírnaplókal, de sajnos nem igazán szoktam emlékezni álmaimra vagy olyan bonyolut hogy nem tudom elmondani!
Többször álmodtam már a vámpírnaplókal, de sajnos nem igazán szoktam emlékezni álmaimra vagy olyan bonyolut hogy nem tudom elmondani!
2014. augusztus 23. 14:15
jaj,érdekes álom volt
Azt álmodtam, hogy ültem az iskolapadban, a tesitanárom és az osztályfőnököm végigjárta az osztályt és kérdőre vonták az embereket. Én következtem. A tesitanárom megkérdezte, hogy miért adtam pengét (igen, pengét) az egyik barátnőmnek. Mondta, hogy nem tudom.
Mondta, hogy adja vissza nekem. Az éles részével belenyomta a tenyerembe a pengét és alig bírtam kihúzni. Majd miután kijött ömlött belőle a vér. De nem volt ám annyira ijesztő, mint ahogyan annak fogjátok képzelni
Aztán ott végeszakadt a történetnek
Azt álmodtam, hogy ültem az iskolapadban, a tesitanárom és az osztályfőnököm végigjárta az osztályt és kérdőre vonták az embereket. Én következtem. A tesitanárom megkérdezte, hogy miért adtam pengét (igen, pengét) az egyik barátnőmnek. Mondta, hogy nem tudom.
2014. augusztus 23. 15:48
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Olaszországban fotóztam a napfelkeltét.
ApusztákBoszorkánya
2014. augusztus 23. 15:59
Elég érdekes álom volt. A szobám televolt vízzel és abban úszkáltam egy sráccal, aztán megharaptam a nyelvét.
2014. augusztus 30. 07:02
Istenem de jó volt ez az álom, kár, hogy végeszakadt.
A példaképemmel, Nicole Raczynski-val beszélgettem mindenféléről.
Tudta, hogy én ki vagyok, mennyire rajongok érte, hogyan ismertem meg őt. Úgy kezelt, mint egy jó régi barátot.
Kár, hogy felébredtem
A példaképemmel, Nicole Raczynski-val beszélgettem mindenféléről.
Kár, hogy felébredtem
2014. augusztus 30. 07:39
Azt hogy sündisznók rágcsálják a törpe nyúkjaink lábát
2014. szeptember 07. 14:43
|
|
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline
|
az egyik osztálytársammal beszélgettem
és egyszer csak a srác elkezdett nyikorogni
aztán pedig rájöttem,hogy a hörcsögeim kerekeztek...
ez után kitapogattam az akváriumot és kilöktem a kerékből a hörcsögöket, majd kivettem a kereket és visszafeküdtem aludni remélve,hogy visszajön az álmom...
és egyszer csak a srác elkezdett nyikorogni
aztán pedig rájöttem,hogy a hörcsögeim kerekeztek...
ez után kitapogattam az akváriumot és kilöktem a kerékből a hörcsögöket, majd kivettem a kereket és visszafeküdtem aludni remélve,hogy visszajön az álmom...
2014. szeptember 07. 15:31
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Vérátömlesztésre volt szükségem - megint -, de ezúttal adtak is valamit a bal karomon keresztül. F*sza, a munka kezd az agyamra menni, de hogy ennyire?
Pénteken túlóráznom kellett, mert egy kisbabát transzfundálni kellett perfúzión keresztül és szegénykém borzasztóan sírt. Gondolom, eme hatására álmodtam ekkora baromságot.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.