Mit álmodtál?
2014. április 23. 12:42
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
David Henrie a pasim és szeretjük egymást. Egyik nap a gokartpályán vagyunk és hülyéskedtünk egymással meg gokartoztunk
2014. április 23. 15:13
|
|
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline
|
misén voltam az osztályommal, és egyszer csak megjelent a pápa, és közölte,hogy szívesen tartaná a misét egy tanítványa... és akkor bejött vállig érő hajjal, műszakállal, és nem utolsó sorban félmeztelenül... Zayn Malik
2014. április 23. 15:56
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Én azt, hogy mentünk felfelé a lépcsőn az iskolában és senki sem tudott haladni a nagy tolongás miatt, így én ráestem egy srácra, aki mellesleg nem csúnya... ^^ És akkor megszólalt egyik osztálytársam: Ti jártok? Erre a srác: Mostantól igen.
^^
2014. április 29. 19:26
Nekem fóbiám van három nyolcas fiúval... Azóta mindig velük álmodom... Szörnyű...
2014. május 12. 14:22
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Félálomban, de valami olyasmit, hogy "én vagyok Thalía" (pontosabban én voltam én, de énekesnő voltam és Thalía gyereklemezéről énekeltem számokat a kölyköknek egy koncerten
). Gyerekeknek énekeltem gyerekdalokat (pl. a Vamos a jugart), s ott volt Cukros Charlie is, mint fellépő (aki nem tudja: a Két pasi, meg egy kicsiben Charlie Sheen, amikor éppen gyerekeknek ír és ad elő dalokat
). Nagyon bejöttem neki és elhívott engem is a malibui házába.
De én nem adtam be a derekam.
2014. május 13. 10:55
Ezt par hete almodtam, de ha eszembe jut a szituacio meg minidg megmosolyogtat.
Azt almodtam, hogy egy kutya kergetett, en meg mar nem birtam tovabb futni ezert megalltam es elkezdtem ra ugatni, es ahogy ugattam, kozben felebredtem es meg ugattam kettott ebrenletemben is. Ez azert volt vicces, mert egyik ismerosomnel aludtam, de nem ebredt fel ra. En meg meg egy sort nevettem is magamban
aztan elmeseltem neki masnap es o is nevetett egy jot.
Meg mostanaban visszatero almom, hogy sikitani akarok almomban, de nemjon ki egy hang sem a torkomon, es ugy ebredek fel, h sikitani akarok.
Azt almodtam, hogy egy kutya kergetett, en meg mar nem birtam tovabb futni ezert megalltam es elkezdtem ra ugatni, es ahogy ugattam, kozben felebredtem es meg ugattam kettott ebrenletemben is. Ez azert volt vicces, mert egyik ismerosomnel aludtam, de nem ebredt fel ra. En meg meg egy sort nevettem is magamban
Meg mostanaban visszatero almom, hogy sikitani akarok almomban, de nemjon ki egy hang sem a torkomon, es ugy ebredek fel, h sikitani akarok.
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2014. május 27. 16:57
Elmentem a boltba és vettem egy iPhone-t, és találkoztam Stevie-vel a Family Guyból, utána anyám felhívott, hogy vegyek WC papírt xDD Persze hogy én ilyen hülyeségeket álmodok.
2014. június 21. 21:48
Hát én ezt múlt éjszaka álmodtam, egyébként nekem tetszett!
Úgy kezdődött, hogy valami olyan hajóféleségen voltunk, mint ami a Bosszúállókban volt, ami tudott repülni is. Csak ez belülről máshogy nézett ki, úgy nézett ki mint a gyár, ahova gyakorlatra járok.
Na mindegy, és mi ilyen Shield ügynökök voltunk, és itt jött az izgalmas rész, mert megtámadott minket a Hydra. Lőttek ránk, meg minden, és láttuk, hogy nem bírunk velük, mert sokan vannak. És arra jutottunk, hogy kinyitjuk a kaput (ilyen jó vastag vas kapu volt), beengedünk közülük egy keveset, és ha azokat kiiktattuk, beengedünk még egy keveset és így tovább
(tudom, nincs benne sok logika, de ha egyszer ezt álmodtam, akkor ezt álmodtam
). Ez mág hagyján, de ránk küldtek valami lényt, amit legjobban úgy tudnék leírni, hogy olyan volt, mint a Harry Potterben a troll, csak tömzsibb, ronda kelések voltak a testén, és az egyik karja háromszor vastagabb volt mint a másik és azzal ütött, zúzott amit ért. Na, és ez pont engem vett üldözőbe.
Sikerült sarokba szorítania, de hála az égnek, egy ilyen bazi nagy fegyverrel, a Tél katonája megsemmisítette (aminek megint csak semmi értelme, mert ő ugye ellenünk volt..
.). Aztán végül vesztettünk, elfoglalták ezt a hajó valamit, és fölébredtem.
Tudom, elég hülyén hangzik, így leírva még inkább, de ettől függetlenül bekerült a kedvenc álmaim közé..
Pedig mostanában nem is néztem semmi Marvel filmet, nem tudom miért pont ez volt a fő téma.
Úgy kezdődött, hogy valami olyan hajóféleségen voltunk, mint ami a Bosszúállókban volt, ami tudott repülni is. Csak ez belülről máshogy nézett ki, úgy nézett ki mint a gyár, ahova gyakorlatra járok.
Tudom, elég hülyén hangzik, így leírva még inkább, de ettől függetlenül bekerült a kedvenc álmaim közé..
Pedig mostanában nem is néztem semmi Marvel filmet, nem tudom miért pont ez volt a fő téma.
dtsz
2014. június 22. 11:43
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nemrég azt álmodtam, hogy valami okból kifolyólag - nem derült ki, hogy miért -, de vérátömlesztésre volt szükségem.
Aztán vagy ötször szúrták belém a szárnyastűt (ami fura, mert szárnyas tűvel nem adnak vért), de a vénáim mindig eltűntek. Bazzeg, kezd a meló az agyamra menni, ha már az álmomban is transzfundálok, csak ugyebár nem mindegy, hogy én egy beteget, vagy éppen engem.
2014. június 22. 11:52
Hát azt álmodtam 2 nappal ezelőtt (csak arra emlékszek) ,hogy voltam ilyen szobában volt 3 ágy két balhadinos egy sima és akkor a sima melletti balhadinos ágyban aludtam mindig és a simát szellemek "lakták" meg az álmomban este mindig felkeltem,meg találkoztam ott az udvaron ünneplőben az osztálytársaimmal meg féltem a szellemektől aztán megöltök őket vagy mi volt tehát elég morbit álom volt
ApusztákBoszorkánya
2014. június 22. 11:55
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
húúú hát elég nagy hülyeséget
volt egy ilyen Árkád nagyságú terem,és abban olyan padok voltak,h volt rajtuk csövek.a csövekből egy szlovén szeszes ital folyt,ami tulajdonképpen egy borókapálinka,a neve Borovickevec.ez egy lilás-színű pia.azon fejlesztettek valamit,már nem tudom mit,és rajtunk(felsősökön) próbálták ki.fura módon nem rúgtunk be tőle(nem tudom,miért),ezért utána voltak ilyen versenyek,arra már nem emlékszem,milyenek.de nagyon furcsa volt,viszont röhögtem rajta egy jót
volt egy ilyen Árkád nagyságú terem,és abban olyan padok voltak,h volt rajtuk csövek.a csövekből egy szlovén szeszes ital folyt,ami tulajdonképpen egy borókapálinka,a neve Borovickevec.ez egy lilás-színű pia.azon fejlesztettek valamit,már nem tudom mit,és rajtunk(felsősökön) próbálták ki.fura módon nem rúgtunk be tőle(nem tudom,miért),ezért utána voltak ilyen versenyek,arra már nem emlékszem,milyenek.de nagyon furcsa volt,viszont röhögtem rajta egy jót
ApusztákBoszorkánya
2014. június 23. 14:32
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
hát ez egy picit érdekes álom; a vb hatása lehet. xd barátnőmmel egy ágyban feküdtünk Neymarral és a mellbimbóit nyaltuk. jó is lenne ha megvalósulna! bár a mellbimbós részt kihagyva.
2014. június 23. 16:51
Hát, én nem szoktam emlékezni az álmaimra. A legutóbbi, amire emlékszem, pedig meglehetősen furcsa...
Az egyik osztálytársammal a Titanicon utaztunk (?), XXI. századi ruhában. Egyszer csak süllyedni kezdtünk, és a mentőcsónakokhoz jegyet kellett váltani egy olyan szobában, ami nem süllyedt (???), és LCD-tévék voltak mindenütt. Mi háromszor is visszamentünk jegyért, mert folyton elhagytuk, mire kaptunk egy hatalmasat, amit nem akartak elfogadni, de nagy nehezen bejutottunk egy csónakba. Hirtelen megjelent mellettünk két kutya (az osztálytársamé és az enyém), aztán elkezdtünk evezni. Ennyi, itt felébredtem x DDD
Tudom, hogy hülyeség, de nem tehetek róla, hogy ezt álmodtam
És még egy csomó részletet ki is hagytam belőle, de azokkal együtt nagyon sok idő lenne leírni
Az egyik osztálytársammal a Titanicon utaztunk (?), XXI. századi ruhában. Egyszer csak süllyedni kezdtünk, és a mentőcsónakokhoz jegyet kellett váltani egy olyan szobában, ami nem süllyedt (???), és LCD-tévék voltak mindenütt. Mi háromszor is visszamentünk jegyért, mert folyton elhagytuk, mire kaptunk egy hatalmasat, amit nem akartak elfogadni, de nagy nehezen bejutottunk egy csónakba. Hirtelen megjelent mellettünk két kutya (az osztálytársamé és az enyém), aztán elkezdtünk evezni. Ennyi, itt felébredtem x DDD
Tudom, hogy hülyeség, de nem tehetek róla, hogy ezt álmodtam
2014. június 23. 18:56
Leégett a nagymamám háza.
De miért álmodok ilyet?
2014. június 27. 10:27
Starity-vel kelek, fekszek, na és még álmodok is?
Egy nap rátévedtem egy bizonyos Carly Rae Jepsen profiljára (nem a sztáradatlapjára).
A profilképe helyén a Clean Bandit ~ Rather Be klipjében szereplő kínai nő volt.
Folyton szólítgatta Carlyt egy hang hogy cserélje le a profilképet, de ő félre értette és folyton a hátterét cserélte le .
Azután felébredtem...
Egy nap rátévedtem egy bizonyos Carly Rae Jepsen profiljára (nem a sztáradatlapjára).
A profilképe helyén a Clean Bandit ~ Rather Be klipjében szereplő kínai nő volt.
Folyton szólítgatta Carlyt egy hang hogy cserélje le a profilképet, de ő félre értette és folyton a hátterét cserélte le .
Azután felébredtem...
ApusztákBoszorkánya
2014. június 27. 19:08
|
|
Axenne |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.08. Hozzászólás: 764 Csatolások: 63 Azonosító: 222385 offline
|
Elmentem az egyik legjobb barátnőmékhez mert elhagyott valamit, és elvittem neki, de eleredt az eső és totál eláztam. Az öccse (aki nekem régen nagyon tetszett) nyitotta ki az ajtót, és behívott de a barátnőm nem volt otthon, ezért nekiálltunk horrorfilmet nézni (?) és odabújt hozzám az 5 éves kishúguk, mert félt, a Ricsi meg úgy karolt át, hogy a mellkasán volt a fejem és játszott a hajammal és hallottam a szívverését
Aztán megjött a barátnőm odaadtam neki azt a valamit, és akkor a Ricsi kikísért aztán az ajtóban átölelt és homlokon puszilt
2014. június 28. 17:52
Egy öregebb ember el akar rabolni és Diego Dominguez pedig megment,és én adtam neki egy puszit és ő átölelt
kár,hogy fel keltem
2014. június 28. 17:55
Azt, hogy végre sikerült megváltoztatnom a nevem egy közösségi oldalon, ugyanis két évente háromszor lehet.
Elég furi álom...
Ma ki is próbáltam, hátha valóra válik az "álmom", és igen, sikerült megváltoztatnom.
ApusztákBoszorkánya
2014. június 29. 00:28
Azt, hogy végre lilák a hajvégeim, mert már régóta szeretném. Reggel nagyon csalódott voltam, amikor felébredtem
ApusztákBoszorkánya
2014. július 01. 09:03
Azt hogy az utcánkban annak a Lali gyereknek bulija volt és én is megvoltam hívva. Érdekes módon az ő kertjükben nem esett az eső de minden máshol igen. Én elmentem venne neki egy okostelefont de amikor már az utcánkban jártam ott kerékpározott mellettem egy csöves.
Kikapta a kezemből a telót erre én meg lerúgom őt a bicajról.
És felébredtem
Kikapta a kezemből a telót erre én meg lerúgom őt a bicajról.
És felébredtem
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.