Starity

Mit álmodtál?

43 oldal 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 27. 14:44 #681
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.11.27. 09:30)
Detto. De gőzöm sincs, hogy sikerült azt álmodnom, amit. 110.gif elég furcsa álom volt. think.gif Annak tudom be, hogy a napokban DS-vel sokat foglalkoztam...

Amúgy asszem a felesége voltam. blink.gif 110.gif unsure.gif
2014. január 15. 20:25 #682
- törölt felhasználó -    
A legutóbbi álom, amire emlékszem, elég érdekes volt.
A közeli város vasútállomásán voltam, jegyet kértem a falunkig (ami amúgy busszal negyed óra, és nálunk nem megy vonat). Kicsivel később a teljesen modern vasútállomásnál az egyik padon ültem az egyik osztálytársammal, majd megjelent még pár osztálytársam, akikkel beszélgettünk egy ideig. Aztán megjelent az a bizonyos srác. Beszélgettünk, majd valahogy hirtelen nálunk voltunk. Barátnőm, a srác, meg én. Barátnőm a szobámban volt, tévét nézett, a srác és én a szüleim szobájában ültünk az ágyon, beszélgettünk és zenét hallgattunk - ez azért jó, mert ugyanazt a zenét szeretjük. Aztán lefeküdtünk az ágyra, és hülyéskedtünk. Próbáltuk lelökni egymást az ágyról, és sokat nevettünk. Aztán én annyira próbáltam lelökni, hogy már az ágy szélén voltunk mindketten, de végül feladtam. Elfordultam tőle, az oldalamon feküdtem, és hallgattam a zenét, ő pedig átkarolt, és úgy maradtunk, aztán elaludtunk...
Szép álom volt. Túl szép ahhoz, hogy egyszer valóra váljon. blush.gif
2014. január 15. 20:56 #683
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Nem igazán emlékszem rá, de benne volt Goofy és egy szökőkút. blink.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya
2014. január 29. 08:00 #684
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Szokás szerint hülyeségeket. rohog.gif

Először is Chris Eccleston valamiért itt volt nálunk a városban (ha jól rémlik, éppen forgatott valamit) és az egyik buszmegállóban találkoztunk és átjött hozzánk is???! Aztán beszélgettünk és megcsókolt. 110.gif

Aztán a következő kép, amire emlékszem, hogy a reptéren vagyok - Lutonban. De egyébként tök máshogy nézett ki minden, de tudtam, hogy ott vagyok... Aztán a csomagoknál megjelent Selim Bayraktar. ???! Ő foglalkozott a csomagfeladással. És ismert engem (?), aztán ki akart velem szúrni, pontosan nem emlékszem, hogyan... Gonoszkodott, aztán jött egy csaj, egy kollégája és a kezembe nyomott valami kütyüt, hogy ez nyitja a bőröndömet a .. kóddal, de ilyen megjegyezhetetlen kódot hadart el, én meg néztem, mint boci az új kapura, aztán ideges lettem és elkezdtem kiabálni, hogy b*ssz*k meg... rolleyes.gif Selim széles vigyorral az arcán elégedettnek tűnt, ekkor meg én is felismertem (??) és közöltem vele, hogy üdvözlöm Halitot (akivel álmomban közelebbi kapcsolatban (khm) álltunk régebben és onnan ismertem). Erre lefagyott a mosoly az arcáról... És egyszeriben mindjárt normálisan viselkedett, kikísért, meg hozta a csomagom is..? Fene sem érti, honnan szedtem ilyeneket össze az agyamban... rofl.gif
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, drfan
2014. január 29. 09:05 #685
- törölt felhasználó -    
Újabban gyakran álmodok teljes baromságokat...

Neki álltam sütni, vagy valami ilyesmit csinálni, de erre a részre annyira nem emlékszem. Beraktam a sütit a sütőbe, és akkor jutott eszembe, hogy nem sokára mennem kell a vonatra,mivel valahova készültem. Aztán a vonat pontban kettőkor indult, én 13:55-kor kezdtem készülődni, de ahogy oda értem az állomásra, elindult a vonat. Erre egyszer csak vissza húztam a vonatot. Mármint így felszívtam a levegőt, és a vonat vissza jött, nagy nyikorogva. rohog.gif
2014. január 29. 09:52 #686
JapaneseGirl
JapaneseGirl
۞

Státusz× Itt vagyok veled, fordulj ide, és nézz rám! ×
Hozzászólás: 3498
Csatolások: 168
Azonosító: 215737
Felrobbantottam a sulit.

Asszem a technika teremben sütögettem,amikor hirtelen robbant egyet. A hajam az égnek állt és fekete korom volt az arcomon. Mint a rajzfilmekben. xD
2014. február 14. 18:20 #687
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Hogy hülyeség vagy nem azt az emberekre bízom.
A lényeg, hogy az osztályunkba találtam magam. Szinte, mnitha ténylegesen benne lettem volna. Mintha nem is álmodnék. Aztán jött az igazi álom. A fiú, aki tetszik nekem oda ül mellém és elkezd beszélgetni velem. Szinte túlságosan is valódi volt, éreztem, hogy a szívem hevesen dobog, ahogy a közelébe vagyok. Aztán a fülembe súgja szó szerint: Bízok benned.
Komolyan olyan valóságos volt, hogy éreztem a meleg leheletét a fülembe, ahogy a szívem egyre csak kalimpál. Nem bántam volna, ha nem virraszt az ébresztő. rolleyes.gif
Ha még valógásban nem is, de legalább álmamimban elhihetem ,hogy egyszer történnek ilyen dolgok.
2014. február 26. 07:43 #688
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

David Suchet volt benne, de már nem igazán emlékszem sajnos. sad.gif
2014. március 03. 07:35 #689
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Megint egy nagy (katyvaszos) hülyeséget. rohog.gif

Szerepelt benne El Sevilla, Chenoa, Edurne, Jennifer Lopez, meg még valaki, akire már nem emlékszem. Valami nőszemély. Ja, meg én.

Volt valami forgatás, klip vagy film, nem emlékszem pontosan, amiben J.Lo volt a főszereplő és ilyen hófehér, hatalmas bundában, meg hosszúszárú, fehér lakkcsizmában sétálgatott egy szórakozóhelyen... Hogy mit kerestem ott és miért láttam, nem tudom... laugh.gif Aztán a következő emlékképem, hogy egy medence partján vagyunk, ez is valami klip lehetett, itt Edurne, Chenoa és Sevilla voltak. Annyi rémlik, hogy Chenoa fürdőruhában Sevilla nyakába ugrott... rofl.gif Aztán a következő emlékem az, hogy megbeszéltem egy találkozót, felszálltam a buszra, de elfelejtettem leszállni, később eszmltem... Valami faluszerűségben landoltam. A nyárból (?) hirtelen tél lett, valami adventi vásáron találtam magam, ahol mindenféle emberek árultak mindenféle saját készítésű cuccot. És itt találkoztam Sevillával és mutatott nekem egy füzetet... Voltak benne viccek, fel is olvasott belőle, elnevetgéltünk, aztán elhívott valahová, de már nem emlékszem. 110.gif

Nem sok értelme van az álmomnak, de gondoltam, ezt is megörökítem, majd ha x idő múlva visszaolvasom, megint egy betűjére nem fogom emlékezni és milyen vicces lesz... rohog.gif
2014. március 03. 20:35 #690
demi01
demi01
Cortez <3

StátuszSok embert szerethetsz a világon, de mindennél jobban csakis egyet.
Hozzászólás: 1643
Csatolások: 10
Azonosító: 207792
Hogy megcsókolt életem szerelme. wub.gif blush.gif
De ez úgy volt hogy 1 fehér lovon ült és ezt mondta nekem előtte:
Én soha nem tudnék nélküled élni és szeretlek.
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif
2014. március 03. 20:37 #691
- törölt felhasználó -    
Azt amit meg akartam. Egesz este erre gondoltam es megalmodtam. Azt hogy egy buliban vagyok vampirnak oltozve ugyanis halloween buli volt. Es tacoltam Billy Ungerrel xdd heart.gif heart.gif wub.gif
2014. március 21. 12:44 #692
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Mily meglepő, már megint egy hírességgel... rohog.gif Ezútal Fernando Colungával, aki álmomban tök máshogy nézett ki, mint egyébként plusz idősebb is volt... Álmomban tanított engem, már meg nem mondom, mire. Halványan dereng valami sportpálya, meg az autószerelés (?!). Oké, tudom, hogy Fer ért ehhez, nyilván azért pont ezt, de fel nem foghatom, miért tanultam én álmomban autószerelést... rofl.gif
2014. március 22. 09:01 #693
Récy98
Récy98

StátuszWake me up when September ends
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
Mai fejlemény _nevet.gif
Amíg nekünk töri óránk volt addig az unokatesóm vágta a hajam (?), és azt mondta,hogy ismeri az egyik oszt. társamat( a kiszemeltet)
Mikor elmentem hallottam,hogy megkérdezte tőle,hogy mit gondol rólam. De őt tudta,hogy hallom így nem reagált.
Később ment le a lépcsőn (az általános sulimban játszódott ez az egész) és mondta a többieknek,hogy bejönnék neki csak mindent elcseszek... hátoké unsure.gif rohog.gif
2014. március 26. 14:04 #694
- törölt felhasználó -    
Azt hogy suli után könyvtárba mentünk és a könyvtáros a kezembe vágta anyukám szakácskönyvét mondván ,Ti csak nagyon populáris dolgokat olvastok, tanuljatok illemet' aztán pedig át mentünk egy ünnepségre, ahol Draco Malfoy ( a Harry Potterből ) egy gyönyörű szőke nő es Pókember is táncolt és hirtelen észre vettem hogy egy öltönyös fickó vagyok. Miután kajáltunk egy gonosz tudós kilőtt minket az űrbe és kilökött az űrhajóból és ráestünk a Föld tetejére, ahol Pókember átakarta törni a légteret és sikerrel is járt. Leestünk egy dzsungelbe, ahol a Hobbit: Szmaug puaztaságábol ránk támadtak a pókok, de megijedtek a szőke nőtől, mert az pillangó jelmezben volt. Malfoy is megijedt a pillangó jelmeztől ( mert előtte valami fekete ruha volt a nőn ) és követelte a kis néger kislánytól, aki közben megjelent, hogy öltöztesse át. Na, ő rádta Katnissnek ( a THG-ből ) a poszáta jelmezét és elővett egy Ferrarit, amivel visszarobogtunk az ünnepségre. Mindeközben újra a régi lettem és a barátnőm szólt hogy valami vizsga van a suliban. Elmentünk én meg a vizsga közepén odamentem az egyik osztálytársamhoz és a matek tanár üvöltözni kezdett. Elővettem egy üveget amivel lehet időutazni és átugrottam a kiabálást, de Draculaura megharagudott rám és elkezdett üldözni. ( ezt ma álmodtam, szerintem éjjel lázas lehettem ) _nevet.gif _nevet.gif
2014. március 26. 14:07 #695
- törölt felhasználó -    
Idézet (Moncsii1D @ 2014.03.03. 20:37)
Azt amit meg akartam. Egesz este erre gondoltam es megalmodtam. Azt hogy egy buliban vagyok vampirnak oltozve ugyanis halloween buli volt. Es tacoltam Billy Ungerrel xdd  heart.gif  heart.gif  wub.gif

Én pont ugyanezt álmodtam a múltkor vámpír jelmez nélkül xddd
2014. március 26. 14:13 #696
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

StátuszAnd who are you, the proud lord said, that I must bow so low?
Hozzászólás: 1004
Csatolások: 62
Azonosító: 217259
Egy osztálytársam beszívva, kidülledt szemekkel mesélte, hogy itt mennyivel jobb anyagot lehet kapni, mint a régi sulijában... wtf.gif
2014. március 26. 14:13 #697
WWE Rajongó20
WWE Rajongó20
visszatérő vendég

StátuszImádok minden pankrátort, de főként John Cená-t és Nikki Bella-t.
Hozzászólás: 144
Csatolások: 1
Azonosító: 221165
Egy lánnyal álmodtam, mikor egy cipőboltban voltam mellette és megkérdezte tőlem, hogy jól áll-e rajta a papucs. Mondtam neki jó a lába a papucsban.
Szóval egy lánnyal voltam egy cipőboltban. biggrin.gif
2014. március 26. 14:18 #698
- törölt felhasználó -    
Elég hülye álmom volt, az hogy Harry Styles szoknyában megkérte a kezem xdd wub.gif rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Récy98
2014. március 27. 20:21 #699
Récy98
Récy98

StátuszWake me up when September ends
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
elém jött a szőke herceg fehér lovon majd átváltott arra,hogy fogvatartottak a szobámban. 110.gif unsure.gif
2014. április 23. 08:23 #700
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

David Suchet volt a központi figurája az álmomnak. Nem emlékszem pontosan, csak arra, hogy iszonyatosan izgultam, mert tudtam, hogy találkozni fogok vele. Viszont mivel nem nagyon tudok angolul (beszélni főleg) és mert alapvetően is lefagyós, izgulós vagyok, majd' megevett a fene. Voltak még mások is ott, de rájuk már nem igazán emlékszem. Lényeg, hogy egyszer csak megjelent David, nagyon aranyos, tündéri volt, mosolygott végig, rózsaszín inget viselt és kedélyesen ült le hozzám/hozzánk. Dedikált nekem pár fotót, én meg olyan zavarban voltam, mint a nemistudommi. Azt hiszem, söröztünk is...

Amúgy szerintem tuti a valóságban is ilyen töketlen, félős nyúl lennék, ha ott állna előttem. Még ha beszélnék angolul, de így... Pedig pontosan tudom, hogy a hírességek is ugyanolyan emberek, mint mi, de akkor is betoji lennék szerintem. rohog.gif

Csak hogy illusztráljam, álmomban valahogy így festett a művész úr heart.gif :

http://photos.newknd.com/media/x600/DavidSuchet1777280023.jpg
43 oldal 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!