Mit álmodtál?
2013. szeptember 28. 14:11
Rólam köztudott, hogy mindenféle hülyeségről tudok álmodni. Ez igy történt az éjszaka is. Annyira emlékszek az egészből, hogy fiú létemre terhes voltam. Jó pár hónapos terhes, mert elég nagy hasam volt. Egyszer csak azt veszem észre, hogy "elvetéltem", mert mintha a hasam aljára lepottyant volna a "babám", és szóltam ijedtemben anyuméknak. Nővérem pedig biztatott, hogy majd kip*s*lem.
Én meg lestem hülyén, hogy ezt ugye ő se gondolja komolyan, mivel nem női nemi szervem volt. XD Szóval én képes vagyok nagyon bizarrakat álmodni. A többség mindig valami értelmetlen, eszement, lehetetlenségről szól. Az égvilágon semmi értelmük, de mégis az egyik legjobb dolog az álom. Belecsöppenünk egy más világba, egy képzeletbeli, valóságtalan filmbe, ami addig tart mig fel nem kelünk.
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2013. október 02. 07:46
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
David Suchet volt benne, de nem részletezem inkább.
2013. október 08. 19:38
Idézet (WhiteAngel @ 2010.04.11. 10:07)
Nekem az a bajom hogy általában nem emlékszem arra hogy mit álmodok,maximum halvány részletekre.
Sajnos Én is mindig elfelejtem. Pedig nagyon szívesen leírnám..
2013. október 17. 07:21
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Hát nem biztos, hogy jó ötlet lenne elmesélni, ki kellene tenni rá a 18-as karikát...
De azért mesélek róla valamit.
Most éppen Halit Ergenç volt, akivel volt szerencsém álmodni.
Fura volt, mert elvileg nála voltunk, de nem is ott voltunk, hanem nálunk, az egyik szobában, ami álmomban az ő otthona volt... Na mindegy. Valahogy odacsöppentem hozzá, mert küldött egy egyszavas SMS-t, hogy "Gyere". Törökül. Anno értettem, hogy azt jelenti, de már nem emlékszem, mi volt az a szó, lehet nem is azt jelentette.
Aztán akart velem beszélgetni, amikor megérkeztem. Épp egy ilyen "kippattintható" fotelszerűségben üldögélt, aminek van lábtartója is. Valamit eszegetett is, aztán ugye szólt hozzám, de törökül. Én meg néztem bután. Majd közöltem vele meglehetősen felháborodott hangnemben, hogy "Please, please, in english!" Erre váltott, akkor már értettük egymást.
Hogy pontosan mi volt már ezután, arra nem tisztán emlékszem. Meg volt az álmomnak egy nevezzük úgy, hogy +18-as része is, de egyrészt erre sem emlékszem tökéletesen, másrészt kiskorúak is vannak...
Egyébként ez volt az első idegennyelvű álmom. Én mindig magyarul álmodtam, még külföldiek esetében is. Tök fura.
De azért mesélek róla valamit.
Egyébként ez volt az első idegennyelvű álmom. Én mindig magyarul álmodtam, még külföldiek esetében is. Tök fura.
CandUs
2013. október 17. 19:11
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
A matektanárommal. Álltunk az igazgatóhelyettesi szobában, mert én valamit intéztem és ő bejött -gondolom neki is volt valami dolga. Aztán egy snitt, utána arra emlékszem, hogy valamiért nagyon szomorú voltam és megkérdezhetem, hogy megölelhetem-e. Bólintott, mi megöleltük egymást és mondta a tanárnő, hogy mi már közelebb állunk egymáshoz, mint egy tanár-diák páros. És az álmomban pont ugyanerre gondoltam. Olyan számomra a matektanárnőm, mintha a második anyám lenne. Nagyon szeretem őt
Egész nyáron leveleztünk, mindig írtam, mi van velem. Szerintem többet tud a lábam állapotáról, mint az ofőm
2013. október 18. 15:35
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
osztálytársam anyukája volt az egyik tanárom
2013. október 18. 17:55
|
|
Evcsuu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.23. Hozzászólás: 638 Csatolások: 2 Azonosító: 186479 offline
|
valamiért nagyon későn érek haza, úgy éjfél körül, kinyitom az ajtót, tök halkan gondoltam már mindenki alszik. leültem gép elé
és valaki elvágta a torkom. ezért felkeltem és nem mertem visszaaludni, és most tök álmos vagyok
és valaki elvágta a torkom. ezért felkeltem és nem mertem visszaaludni, és most tök álmos vagyok
2013. október 18. 17:57
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Hogy meghívtak egy vetélkedőbe, amit én el is fogattam, és ennek kapcsán híres lettem itt Magyarországon, megismertem az összes magyar hírességet, és így tovább. Ez volt eddig a legnormálisabb álmom.
2013. október 27. 17:17
|
|
|
Elég katyvaszosat. Én, Kate Winslet meg még valaki, akire már nem emlékszem, barátnők voltunk. Christopher Eccleston a még valakinek régen a pasija volt, aztán összejött Kate Winslettel, de tulajdonképpen annyira nem is szerették egymást. Aztán Chris félrelépett velem
, ami kiderült és utálat tárgya voltam Kate számára, de idővel megbocsátott, mert rájött, hogy tényleg nem is volt szerelmes Christopherbe...
Érdekes álom.
2013. november 23. 19:55
Ezt azon az estén álmodtam, miután moziban megnéztük a Thor második részét. Nem lesz túl sok értelme, de azért leírom.
Szóval úgy kezdődött, hogy lent voltam a papám borospincéjében, és megfordultam és mögöttem állt Loki. És meg akart ölni (a jó isten tudja miért...), és én tudtam ilyen kék izét lövellni a kezemből, amivel egy időre elkergettem valahova. Aztán egy ilyen hajó féleségen voltunk, valami olyasmi volt, mint a Bosszúállókban. Aztán egyszer csak visszajött Loki, de nem egyedül, hozott magával ilyen furcsa lényeket. Aztán mi, akik azon a hajón voltunk elkezdtünk harcolni velük, aztán hogy ki nyert, azt nem tudom, mert fölébredtem.
Egyébként már megszoktam, hogy általában a kedvenc karaktereim akarnak kinyírni. Volt már Freddy is, de ami a legjobban szíven ütött az Voldemort volt. Én már itt évek óta hűséges rajongója vagyok, ő meg csak úgy egy csettintéssel végzett volna velem..
Szóval úgy kezdődött, hogy lent voltam a papám borospincéjében, és megfordultam és mögöttem állt Loki. És meg akart ölni (a jó isten tudja miért...), és én tudtam ilyen kék izét lövellni a kezemből, amivel egy időre elkergettem valahova. Aztán egy ilyen hajó féleségen voltunk, valami olyasmi volt, mint a Bosszúállókban. Aztán egyszer csak visszajött Loki, de nem egyedül, hozott magával ilyen furcsa lényeket. Aztán mi, akik azon a hajón voltunk elkezdtünk harcolni velük, aztán hogy ki nyert, azt nem tudom, mert fölébredtem.
Egyébként már megszoktam, hogy általában a kedvenc karaktereim akarnak kinyírni. Volt már Freddy is, de ami a legjobban szíven ütött az Voldemort volt. Én már itt évek óta hűséges rajongója vagyok, ő meg csak úgy egy csettintéssel végzett volna velem..
2013. november 23. 20:01
Ezt ma álmodtam:
Azt álmodtam, hogy a tacskóm kiment az útra. Kinéztem az ablakon és a fenyőfánk alatt volt
láttam, hogy a kapu is ki volt nyitva, erre szólok anyának, ő meg azt mondta: OKÉ. Erre én totál dühös lettem és kimentem TACSIÉRT. De mindig elszaladt... Fütyültem neki és végül odajött hozzám. Gyorsan bezártam a kaput. :s Szar volt na mindegy.
A KÉPEN TACSI VAN (a kutyám)
Azt álmodtam, hogy a tacskóm kiment az útra. Kinéztem az ablakon és a fenyőfánk alatt volt
A KÉPEN TACSI VAN (a kutyám)
2013. november 23. 20:06
Hú, én egész érdekeset álmodtam...
A valóságban: Az egyik haverom hozott magával egy jeges valamit, és azzal megérintette a haverja fejét, és attól elkezdett sírni. De ez tavaly történt. És ezzel álmodtam legutóbb.
Az álmomban: Ebbe a "jeges érintésbe" belehalt, és megrendeztük a temetését a suli udvarán. Méghozzá a betonba temettük. Az igazgatónő elmondta beszédét róla, hogy ilyen volt, meg amolyan volt, stb, majd osztott ki mindenkinek egy olyan lapot, amelyen a haverom képe volt, és az volt ráírva:
Dávid (†22)
Bár nem tudom, miért pont 22, mikor csak 12 éves. Hú, akk maradt még 10 éve.
A valóságban: Az egyik haverom hozott magával egy jeges valamit, és azzal megérintette a haverja fejét, és attól elkezdett sírni. De ez tavaly történt. És ezzel álmodtam legutóbb.
Az álmomban: Ebbe a "jeges érintésbe" belehalt, és megrendeztük a temetését a suli udvarán. Méghozzá a betonba temettük. Az igazgatónő elmondta beszédét róla, hogy ilyen volt, meg amolyan volt, stb, majd osztott ki mindenkinek egy olyan lapot, amelyen a haverom képe volt, és az volt ráírva:
Dávid (†22)
Bár nem tudom, miért pont 22, mikor csak 12 éves. Hú, akk maradt még 10 éve.
ApusztákBoszorkánya
2013. november 23. 20:08
Azt álmodtam, hogy Lana Del Rey Magyarországra jön.
2013. november 23. 20:26
|
|
Kate DowneyPolly™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 94 Azonosító: 198539 offline
|
Hihetelen hosszú álom volt, de fantasztikus is.
Először a legjobb barátainkal (a mi családunk és még egy család) Amerikában voltunk, és megnéztünk egy mormon templomot (anyukám nemrég érkezett haza Amcsiktól, és ő mutogatott ilyen templomokról képeket, valószínűleg ezért álmodtam meg.). Aztán hajóztunk egy gyönyörű helyen, majd kikötöttünk egy Egyiptomi szálloda tengerpartjánál. Mondtam anyunak, hogy itt már jártunk egyszer (igazából még nem jártam ott, de előtte már tényleg megálmodtam ugyan azt a hotelt). Aztán hirtelen egy hatalmas udvaron találtam magam, ahol állt egy színpad, (senki nem állt még ott, épp koncert előtt volt.) a színpad jobb oldalán fotelek voltak. Ott voltam én, és a Foo Fighters (!!!
). Dave-hez bújva (
♥
♥)ültem egy fotelben (bár Jordyn, Dave való élet beli felesége is ott volt, de ez cseppet sem zavarta) és beszélgettünk a srácokkal. Majd egy csendes pillanatban Dave megcsókolt (!!!
♥♥♥).
Ezek után arra eszméltem, hogy ott állok a reflektorokkal megvílágított színpadon, mely előtt örjöng a tömeg. Csak én álltam a színpadon és a napjaink beli (!!!) Kurt Cobain (
♥), (az arcára nem emlékszem, csak a szőke hajára, és a hangjára) aki szorosan magához ölelt. Majd elkezte a fülembe suttogni, hogy mennyire sajnálja a drogos éveit, hogy nem akart meghalni. Ekközben én csak zokogtam a vállán.
És felébredtem. Amit nem akartam...
Először a legjobb barátainkal (a mi családunk és még egy család) Amerikában voltunk, és megnéztünk egy mormon templomot (anyukám nemrég érkezett haza Amcsiktól, és ő mutogatott ilyen templomokról képeket, valószínűleg ezért álmodtam meg.). Aztán hajóztunk egy gyönyörű helyen, majd kikötöttünk egy Egyiptomi szálloda tengerpartjánál. Mondtam anyunak, hogy itt már jártunk egyszer (igazából még nem jártam ott, de előtte már tényleg megálmodtam ugyan azt a hotelt). Aztán hirtelen egy hatalmas udvaron találtam magam, ahol állt egy színpad, (senki nem állt még ott, épp koncert előtt volt.) a színpad jobb oldalán fotelek voltak. Ott voltam én, és a Foo Fighters (!!!
Ezek után arra eszméltem, hogy ott állok a reflektorokkal megvílágított színpadon, mely előtt örjöng a tömeg. Csak én álltam a színpadon és a napjaink beli (!!!) Kurt Cobain (
És felébredtem. Amit nem akartam...
2013. november 27. 09:30
|
|
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.10.02. 07:46)
David Suchet volt benne
Detto. De gőzöm sincs, hogy sikerült azt álmodnom, amit.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.