Starity

Mit álmodtál?

43 oldal 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 28. 14:11 #661
- törölt felhasználó -    
Rólam köztudott, hogy mindenféle hülyeségről tudok álmodni. Ez igy történt az éjszaka is. Annyira emlékszek az egészből, hogy fiú létemre terhes voltam. Jó pár hónapos terhes, mert elég nagy hasam volt. Egyszer csak azt veszem észre, hogy "elvetéltem", mert mintha a hasam aljára lepottyant volna a "babám", és szóltam ijedtemben anyuméknak. Nővérem pedig biztatott, hogy majd kip*s*lem. blink.gif Én meg lestem hülyén, hogy ezt ugye ő se gondolja komolyan, mivel nem női nemi szervem volt. XD Szóval én képes vagyok nagyon bizarrakat álmodni. A többség mindig valami értelmetlen, eszement, lehetetlenségről szól. Az égvilágon semmi értelmük, de mégis az egyik legjobb dolog az álom. Belecsöppenünk egy más világba, egy képzeletbeli, valóságtalan filmbe, ami addig tart mig fel nem kelünk. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya
2013. október 02. 07:46 #662
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
David Suchet volt benne, de nem részletezem inkább. laugh.gif
2013. október 08. 19:38 #663
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2010.04.11. 10:07)
Nekem az a bajom hogy általában nem emlékszem arra hogy mit álmodok,maximum halvány részletekre.

Sajnos Én is mindig elfelejtem. Pedig nagyon szívesen leírnám.. wub.gif
2013. október 08. 19:39 #664
- törölt felhasználó -    
Már sajnos nem tudom... mad.gif
2013. október 17. 07:21 #665
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Hát nem biztos, hogy jó ötlet lenne elmesélni, ki kellene tenni rá a 18-as karikát... rohog.gif
De azért mesélek róla valamit. biggrin.gif Most éppen Halit Ergenç volt, akivel volt szerencsém álmodni. biggrin.gif Fura volt, mert elvileg nála voltunk, de nem is ott voltunk, hanem nálunk, az egyik szobában, ami álmomban az ő otthona volt... Na mindegy. Valahogy odacsöppentem hozzá, mert küldött egy egyszavas SMS-t, hogy "Gyere". Törökül. Anno értettem, hogy azt jelenti, de már nem emlékszem, mi volt az a szó, lehet nem is azt jelentette. rohog.gif Aztán akart velem beszélgetni, amikor megérkeztem. Épp egy ilyen "kippattintható" fotelszerűségben üldögélt, aminek van lábtartója is. Valamit eszegetett is, aztán ugye szólt hozzám, de törökül. Én meg néztem bután. Majd közöltem vele meglehetősen felháborodott hangnemben, hogy "Please, please, in english!" Erre váltott, akkor már értettük egymást. rohog.gif Hogy pontosan mi volt már ezután, arra nem tisztán emlékszem. Meg volt az álmomnak egy nevezzük úgy, hogy +18-as része is, de egyrészt erre sem emlékszem tökéletesen, másrészt kiskorúak is vannak... _nevet.gif

Egyébként ez volt az első idegennyelvű álmom. Én mindig magyarul álmodtam, még külföldiek esetében is. Tök fura. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2013. október 17. 07:31 #666
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Ma? Valami nagyon hülyeséget és egyben nagyon szépet. Az a gond, hogy már nem teljesen emlékszek. rohog.gif
2013. október 17. 15:41 #667
Récy98
Récy98

StátuszWake me up when September ends
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
ma azt álmodtam,hogy eltört a lábam és bebicegtem szecskára... blink.gif
2013. október 17. 19:11 #668
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
A matektanárommal. Álltunk az igazgatóhelyettesi szobában, mert én valamit intéztem és ő bejött -gondolom neki is volt valami dolga. Aztán egy snitt, utána arra emlékszem, hogy valamiért nagyon szomorú voltam és megkérdezhetem, hogy megölelhetem-e. Bólintott, mi megöleltük egymást és mondta a tanárnő, hogy mi már közelebb állunk egymáshoz, mint egy tanár-diák páros. És az álmomban pont ugyanerre gondoltam. Olyan számomra a matektanárnőm, mintha a második anyám lenne. Nagyon szeretem őt smileeee.gif Egész nyáron leveleztünk, mindig írtam, mi van velem. Szerintem többet tud a lábam állapotáról, mint az ofőm biggrin.gif
2013. október 18. 14:57 #669
Genie137
Genie137
visszatérő vendég

StátuszЯ♥K
Hozzászólás: 375
Csatolások: 5
Azonosító: 180101
Bill Kaulitz-cal énekeltem a Strange c. dalt... wub.gif
2013. október 18. 15:35 #670
acsgeorgina98
acsgeorgina98
•_•

StátuszByTheWay...
Hozzászólás: 5017
Csatolások: 3868
Azonosító: 181335
osztálytársam anyukája volt az egyik tanárom blink.gif
2013. október 18. 15:38 #671
viki1995
viki1995

StátuszHa valakit meg akarsz jó erősen pofozni,tedd meg nyugodtan és mondd azt hogy pók
Hozzászólás: 1966
Csatolások: 0
Azonosító: 191436
Azt hogy egy láncfűrészes őrült beköltözött a falunkba. :/ biggrin.gif
2013. október 18. 17:55 #672
Evcsuu
Evcsuu
Hozzászólás: 638
Csatolások: 2
Azonosító: 186479
valamiért nagyon későn érek haza, úgy éjfél körül, kinyitom az ajtót, tök halkan gondoltam már mindenki alszik. leültem gép elé
és valaki elvágta a torkom. ezért felkeltem és nem mertem visszaaludni, és most tök álmos vagyok biggrin.gif
2013. október 18. 17:57 #673
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Hogy meghívtak egy vetélkedőbe, amit én el is fogattam, és ennek kapcsán híres lettem itt Magyarországon, megismertem az összes magyar hírességet, és így tovább. Ez volt eddig a legnormálisabb álmom. rohog.gif
2013. október 27. 17:17 #674
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Elég katyvaszosat. Én, Kate Winslet meg még valaki, akire már nem emlékszem, barátnők voltunk. Christopher Eccleston a még valakinek régen a pasija volt, aztán összejött Kate Winslettel, de tulajdonképpen annyira nem is szerették egymást. Aztán Chris félrelépett velem 110.gif , ami kiderült és utálat tárgya voltam Kate számára, de idővel megbocsátott, mert rájött, hogy tényleg nem is volt szerelmes Christopherbe... mellow.gif think.gif Érdekes álom. 110.gif laugh.gif
2013. november 23. 19:55 #675
- törölt felhasználó -    
Ezt azon az estén álmodtam, miután moziban megnéztük a Thor második részét. Nem lesz túl sok értelme, de azért leírom.
Szóval úgy kezdődött, hogy lent voltam a papám borospincéjében, és megfordultam és mögöttem állt Loki. És meg akart ölni (a jó isten tudja miért...), és én tudtam ilyen kék izét lövellni a kezemből, amivel egy időre elkergettem valahova. Aztán egy ilyen hajó féleségen voltunk, valami olyasmi volt, mint a Bosszúállókban. Aztán egyszer csak visszajött Loki, de nem egyedül, hozott magával ilyen furcsa lényeket. Aztán mi, akik azon a hajón voltunk elkezdtünk harcolni velük, aztán hogy ki nyert, azt nem tudom, mert fölébredtem. rolleyes.gif
Egyébként már megszoktam, hogy általában a kedvenc karaktereim akarnak kinyírni. Volt már Freddy is, de ami a legjobban szíven ütött az Voldemort volt. Én már itt évek óta hűséges rajongója vagyok, ő meg csak úgy egy csettintéssel végzett volna velem.. cray.gif
2013. november 23. 20:01 #676
- törölt felhasználó -    
Ezt ma álmodtam:
Azt álmodtam, hogy a tacskóm kiment az útra. Kinéztem az ablakon és a fenyőfánk alatt volt biggrin.gif láttam, hogy a kapu is ki volt nyitva, erre szólok anyának, ő meg azt mondta: OKÉ. Erre én totál dühös lettem és kimentem TACSIÉRT. De mindig elszaladt... Fütyültem neki és végül odajött hozzám. Gyorsan bezártam a kaput. :s Szar volt na mindegy.
A KÉPEN TACSI VAN (a kutyám) heart.gif
2013. november 23. 20:06 #677
- törölt felhasználó -    
Hú, én egész érdekeset álmodtam...
A valóságban: Az egyik haverom hozott magával egy jeges valamit, és azzal megérintette a haverja fejét, és attól elkezdett sírni. De ez tavaly történt. És ezzel álmodtam legutóbb.
Az álmomban: Ebbe a "jeges érintésbe" belehalt, és megrendeztük a temetését a suli udvarán. Méghozzá a betonba temettük. Az igazgatónő elmondta beszédét róla, hogy ilyen volt, meg amolyan volt, stb, majd osztott ki mindenkinek egy olyan lapot, amelyen a haverom képe volt, és az volt ráírva:
Dávid (†22)
Bár nem tudom, miért pont 22, mikor csak 12 éves. Hú, akk maradt még 10 éve. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya
2013. november 23. 20:08 #678
- törölt felhasználó -    
Azt álmodtam, hogy Lana Del Rey Magyarországra jön. smileeee.gif
2013. november 23. 20:26 #679
Kate Downey
Kate Downey
Polly™

Státusz"Whatever doesn't kill you... Is gonna leave a scar..." Marilyn Manson ♥
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 94
Azonosító: 198539
Hihetelen hosszú álom volt, de fantasztikus is. wub.gif
Először a legjobb barátainkal (a mi családunk és még egy család) Amerikában voltunk, és megnéztünk egy mormon templomot (anyukám nemrég érkezett haza Amcsiktól, és ő mutogatott ilyen templomokról képeket, valószínűleg ezért álmodtam meg.). Aztán hajóztunk egy gyönyörű helyen, majd kikötöttünk egy Egyiptomi szálloda tengerpartjánál. Mondtam anyunak, hogy itt már jártunk egyszer (igazából még nem jártam ott, de előtte már tényleg megálmodtam ugyan azt a hotelt). Aztán hirtelen egy hatalmas udvaron találtam magam, ahol állt egy színpad, (senki nem állt még ott, épp koncert előtt volt.) a színpad jobb oldalán fotelek voltak. Ott voltam én, és a Foo Fighters (!!! wub.gif ). Dave-hez bújva ( wub.gifheart.gif drool.gif wub3.gif kiss2.gif ♥)ültem egy fotelben (bár Jordyn, Dave való élet beli felesége is ott volt, de ez cseppet sem zavarta) és beszélgettünk a srácokkal. Majd egy csendes pillanatban Dave megcsókolt (!!! heart.gif heart.gif heart.gif wub.gif drool.gif drool.gif ♥♥♥).
Ezek után arra eszméltem, hogy ott állok a reflektorokkal megvílágított színpadon, mely előtt örjöng a tömeg. Csak én álltam a színpadon és a napjaink beli (!!!) Kurt Cobain ( wub.gif heart.gif drool.gif ♥), (az arcára nem emlékszem, csak a szőke hajára, és a hangjára) aki szorosan magához ölelt. Majd elkezte a fülembe suttogni, hogy mennyire sajnálja a drogos éveit, hogy nem akart meghalni. Ekközben én csak zokogtam a vállán.
És felébredtem. Amit nem akartam...
2013. november 27. 09:30 #680
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Sally Sparrow @ 2013.10.02. 07:46)
David Suchet volt benne

Detto. De gőzöm sincs, hogy sikerült azt álmodnom, amit. 110.gif elég furcsa álom volt. think.gif Annak tudom be, hogy a napokban DS-vel sokat foglalkoztam...
43 oldal 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!