Mit álmodtál?
2013. április 14. 12:35
Legutóbb azt álmodtam hogy én és Bridgit Mendler együtt dolgoztunk egy McDonald's-ban.
2013. április 14. 12:40
Én nem rég azt álmodtam, hogy valami trópusi szigeten nyaralok Nina Dobrev-vel és Selena Gomez-zel. Tök jó volt.
2013. április 14. 18:52
|
|
icarlyluvAnti-Fairy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 1142 Csatolások: 1 Azonosító: 196679 offline
|
Legutóbb azt álmodtam, hogy Budapesten a Mammutban találkoztam Kowalskival a Madagaszkárból. Bementünk egy ruhaüzletbe aminek az volt a neve Moe's. Ebben a boltban dolgozott egy öltönyös Barbie hasonmás és mi pont olyan ruhát vettünk ami rajta volt. Aztán kimentünk és láttunk a bolt előtt egy láncfűrészes hajléktalant. A hajléktalan elkezdett üldözni engem én meg kifutottam a Mammutból... Aztán felébredtem.
2013. április 14. 18:55
Azt, hogy apukám nézett egy idióta műsort a tv-ben, itt volt a városunkban a kínai nagy fal, az utcán meg repült egy tehén, aminek a hátán Taylor Swift lovagolt.
2013. április 15. 13:31
Én azt álmodtam, hogy titokban Justin Bieberrel járok
2013. április 15. 18:05
|
|
icarlyluvAnti-Fairy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 1142 Csatolások: 1 Azonosító: 196679 offline
|
A tegnapiból nem sokra emlékszem. Valami olyasmi volt hogy az osztálytársaimmal egy luxusvillában voltunk. Az egyik osztálytársam japán rock számokat énekelt és akusztikus gitáron játszott. Meg valahogy belekerült Cletus a Simpson családból, de arra már nem emlékszem mi volt a szerepe.
1 felhasználónak tetszik:
lola97122
2013. április 17. 08:33
Legutóbb a srácról álmodtam, akit szeretek. Hogy facebook-on beszélgettem vele arról, hogy miért szakított legjobb barátnőmmel(együtt voltak egy hétig, de a srác dobta barátnőmet, nekem persze egyikük sem mond semmit, pedig a sráccal is nagyon jóban vagyok).
Luckie
2013. április 18. 21:01
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Egy lila tehenet fejtem...
7 felhasználónak tetszik:
icarlyluv,
Luckie,
lola97122,
rencsi95,
Destiny015,
Récy98,
ApusztákBoszorkánya
2013. április 21. 07:50
Azt, hogy én voltam Aria a Pretty Little Liars-ból.
Destiny015
2013. április 21. 12:01
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Jó nagy b*r*omságot.
Amibe volt egy kis ciki is.
Azt álmodtam, hogy a sulinkból bentlakásos suli lett, és külön szobám volt, ami ugyanúgy nézett ki, mint az itthoni. Az egyik jelenlegi és volt osztálytársammal (ők tesók) hármasban dumáltunk a szobámban, amikor olyan tizedikes forma csajok meg srácok elkezdtek bevonulni a szobámba.
Mondtam nekik, hogy húzzanak kifelé, mert ez az én szobám, de mintha a falnak beszéltem volna. Erre odamentem az egyik csajhoz aki amolyan főnök típús volt, és mondtam neki, hogy a húzzanak kifele, erre visszap*fázott. Válaszként megmarkoltam a haját és annál fogva kiobtam az ajtón.
Erre már a többi is sürgős iramban kiviharzott.
Aztán meg ugyanezt álmodtam (mármint a sulit), csak a fürdőben voltam. Nem volt órám, szal elmentem fürödni, és nem tudom hogy, de az ajtó nyitva volt amikor kijöttem a zuhany alól. Pont akkor csöngettek ki, a diákok meg jöttem ki a termekből, én meg ott állok a fürdő közepén nyitott ajtónál egy szál törölközőbe és papucsban.
Ezután csak az egyik szokásos álmom volt, hogy valami fejvadász megpróbál kinyírni. -.-"
Azt álmodtam, hogy a sulinkból bentlakásos suli lett, és külön szobám volt, ami ugyanúgy nézett ki, mint az itthoni. Az egyik jelenlegi és volt osztálytársammal (ők tesók) hármasban dumáltunk a szobámban, amikor olyan tizedikes forma csajok meg srácok elkezdtek bevonulni a szobámba.
Mondtam nekik, hogy húzzanak kifelé, mert ez az én szobám, de mintha a falnak beszéltem volna. Erre odamentem az egyik csajhoz aki amolyan főnök típús volt, és mondtam neki, hogy a húzzanak kifele, erre visszap*fázott. Válaszként megmarkoltam a haját és annál fogva kiobtam az ajtón.
Aztán meg ugyanezt álmodtam (mármint a sulit), csak a fürdőben voltam. Nem volt órám, szal elmentem fürödni, és nem tudom hogy, de az ajtó nyitva volt amikor kijöttem a zuhany alól. Pont akkor csöngettek ki, a diákok meg jöttem ki a termekből, én meg ott állok a fürdő közepén nyitott ajtónál egy szál törölközőbe és papucsban.
Ezután csak az egyik szokásos álmom volt, hogy valami fejvadász megpróbál kinyírni. -.-"
2013. április 22. 04:54
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Abból amennyire emlékszem azt, hogy Yugiohzok, amivel alapjába véve semmi baj, mert imádom. Csak azért az egy kicsit fura volt, hogy először úgy, hogy én voltam Joey és Yugi ellen játszottam
, aztán már önmagamként és a volt legjobb haverom ellen. Mindkettőt legyőztem, de a legtöbbször olyan szörnyeket használtam, amiket még életemben nem láttam. Az egész egybe véve egy kicsit fura volt.
2013. április 27. 18:26
Hogy letartóztattak egy gyereket az osztályból, mert egyszerre két lánnyal kavart(?), és az egyik csajra fogták az egészet, mert ő jelentette fel a rendőrségen.
2013. április 27. 18:53
Azt álmodtam,hogy van egy hatalmas házam,és egy Jack Russel Terrierem,akit Pepper Jack-nek hívnak.Olyan cuki volt <3
2013. április 27. 21:22
|
|
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline
|
mára virradóra ezt álmodtam: van egy kövér csaj az osztályba akit senki se bír és valószínű belezúgott az én kiszemeltembe( ez még az igazság most jön az álom) Megyek a szekrényekhez és csak azt hallottam, hogy a kiszemelt mondja egy másik emernek: Tudom, hogy nem bírja senki de nekem akkor is tetszik...erre meglátott és szó nélkül elment...majd pakolásztam a szekrénybe, és valahogy tudtam, hogy ha megvár akkor bejövök neki, erre kimegyek és ilyen zombi képpel nézek ki a zuhogó esőbe és mellettem állt az ofö, és közölte h az XY elment avval a kövér csajjal ha őt keresem.. és aztán felébredtem
2013. április 27. 21:26
|
|
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline
|
Egy iszonyú idióta álom: Van egy lány akit nem bírok, és valahogyan kutyává változott
és a nagynénémék örökbe fogadták, aztán kaptam, a hírt, hogy megveszett és belepusztult és visszaváltozott emberré...és én sírtam a legjobban az osztályból...
2013. április 30. 07:55
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nem emlékszem pontosan, de valami rajongói-tábor szerűség volt, amit a kedvenc énekesnőm, Chenoa vezetett. (vízparton voltunk, de már nem emlékszem, hogy a Balaton volt, vagy sem) Benne volt a párom is, aki mellettem ült. Aztán nem tudom, hogyan, de David Suchet lett belőle.
De közben mégsem, mert a párom volt... Szóval hogy a párom volt, de az álmomban úgy jött le az egész, mintha ő játszotta volna Poirot-ot...
Chenoa egyébként tündéri volt, egyszer szívesen táboroznék vele.
Chenoa egyébként tündéri volt, egyszer szívesen táboroznék vele.
emilinda
2013. május 08. 20:15
Tegnap azt, hogy együtt buliztam David Bowie-val.
Vagy 100 évvel idősebb nálam, de jobban bírta az éjszakázást, mint én.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.