Összetalálkoztam Zayn Malik-al a buszmegállóban (?!) és elkezdtünk beszélgetni, tök jóba lettünk, tartottuk a kapcsolatot, ami lassan de biztosan kezdett elmélyülni, és mikor éppen bevallotta volna nekem az érzéseit... felébredtem.
Hülyeségnek hangzik, de maga volt a tökéletesség... <3
[érdeklődve várom majd a történet folytatását...]
Mit álmodtál?
2013. március 09. 08:29
Én a múltkor azt, hogy Robert Carlyle énekelt nekem, és Ginnifer Goodwin az egyik ablakban állt, és őt nézte, mialatt Jennifer Morrison hátulról átölelte Robertet. De Robert csak engem nézett, és énekelt, én meg tökre boldog voltam. XD
2013. március 22. 13:23
Legutóbb azt álmodtam, hogy egyik osztálytársam leordította a fejem azért, mert nem hoztam be valami pénzt..
2013. március 23. 09:40
|
|
Katherinesexypiercevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 235 Csatolások: 17 Azonosító: 198388 offline
|
nem tom de tuti valmi pasiról
2013. március 24. 17:17
kilőttek a Holdra és ott ugyanolyan világ volt mint itt,csak mindenki fordítva gondolkozott,és nekem az volt a legjobb barátom akit igazából utálok xDDD
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2013. március 24. 17:30
|
|
lucifer19941120visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.20. Hozzászólás: 106 Csatolások: 1 Azonosító: 198239 offline
|
sajnos már nem emlékszem
2013. március 29. 22:42
|
|
juhászancsiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 198963 offline
|
Egy gyönyörű álmom volt!
Álarcos bálon voltam, szép fehér abroncsos ruha volt rajtam és a "kiszemeltemmel" táncoltam.
Egy gyönyörű zenére: Only Hope
Egy kissé nyálas, de nem baj. Letörtem, mikor felébredtem.
Álarcos bálon voltam, szép fehér abroncsos ruha volt rajtam és a "kiszemeltemmel" táncoltam.
Egy kissé nyálas, de nem baj. Letörtem, mikor felébredtem.
2013. március 29. 22:46
Én nagyon jót álmodtam. Összetalálkoztam Ian Somerhalderrel és összehaverkodtunk
2013. április 01. 20:33
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Azt álmodtam, hogy nagy abroncsos szoknyám volt, és egy férfival álltam szembe, aki Jonathan Rhys Meyers volt.
Ő bevallotta, hogy szeret, összeházasodtunk, lovaskocsival indultunk haza a lagziból, és nem sokkal később gyerekem lett, aztán kitört valami háború és futottunk, aztán egy téren voltunk, ami a sulimhoz közel található.
Én elbújtam a kék zubbonya mögé, (a háta közepéig értem. xd), és ekkor elkezdtek valamit lőni felénk, aztán elbújtunk egy ház mögé. Az ellenség már oda is eljutott, aztán a 'férjem' felvett egy lövedéket, ami egy kihegyezett ceruza volt.
Szerintem nem kellett volna Napóleon szerelméről szóló könyvet olvasnom elalvás előtt.
Szerintem nem kellett volna Napóleon szerelméről szóló könyvet olvasnom elalvás előtt.
2013. április 03. 19:25
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
én valahogy az űrbe kerültem és bejutottam valami űrhajóba, ami tele volt tehenekkel és volt ott valami kopasz pasi. aztán megjelent Britney Spears és abban az undorító piros latex szarban. Oo És a legdurvább az, hogy az 'Oops!...I Did it Again' klipet meg magát a számot is már vagy 2 éve nem hallottam. Oo ja és énekelt is. De az 'I Wanna Go't. Oké, ez kicsit zavaros, de így volt. aztán elkezdett arról magyarázni, hogy rohadtul fáj a gyomra és elrohant wcre. miután visszajött mondta, hogy valami baj van az űrhajóval és segítsek neki és a kopasz pasinak.
Okkéééé... kezdek félni saját magamtól. Na meg Britney Spearstől is.
Okkéééé... kezdek félni saját magamtól. Na meg Britney Spearstől is.
2013. április 07. 15:48
Én arról álmodtam,hogy a kedvenc színészem Gabriel Coronel az egyik ismerősömtől megkérdezte,hogy hol lakok és hova járok suliba.Egyik osztálytársammal kimentünk a folyosóra és leültünk a padra.Elkezdtünk beszélgetni míg fel nem kiáltott "ott jön a díszbzi",de nem ő volt.Nem tudtuk,hogy ki lehetett,de az a fickó körbe nézett és a végén felém jött.Ott állt és mosolygott rám.Én meg az osztálytársam nem tudtuk,hogy miért bámul engem.Megkérdeztem,hogy segítsek-e valamit és kérdeztem is a nevét,de nem tudott magyarul,spanyolul beszélt.Utána megkérdeztem angolul,hogy hívják és akkor elmondta.Ott álltam csodálkozva,hogy OMG itt van
A kezében pedig egy vörös rózsa volt
2013. április 07. 17:29
|
|
zivi1996 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 537 Csatolások: 763 Azonosító: 80774 offline
|
Trónok Harcából Sansa voltam és Tyrion vademberei kísérgettek mindenhova, valamint a királynőjüknek hívtak
D Aztán valami emberke rám támadt, se az egyik vadember levágta a fejét...elég durva álom volt.
2013. április 07. 19:42
|
|
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline
|
Ezt szombatra virradóra álmodtam: Konkrétan az volt, hogy konyhakéssel levágtam a kezem, és visszanőtt gondoltam akkor levágom a másikat is, na de az nem akart visszanőni, és az volt a legnagyobb problémám, hogy hova dugjam el anyáék elől a kezem (?) de végül is visszacelluxoztam és felébredtem.. xd hülye álom tudom
i need you
2013. április 07. 19:45
|
|
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline
|
Idézet (Ayame.01 @ 2013.03.04. 21:18)
Összetalálkoztam Zayn Malik-al a buszmegállóban (?!) és elkezdtünk beszélgetni, tök jóba lettünk, tartottuk a kapcsolatot, ami lassan de biztosan kezdett elmélyülni, és mikor éppen bevallotta volna nekem az érzéseit... felébredtem.
xd nekem álmomba úgy vallott szerelmet Zayn, hogy egy kemping biciklivel jött elém (mert elfújtam egy gyertyát és azt kívántam, hogy összejöjjek vele) és miután leparkolt azt mondta, hogy szeret.. xd akkor nem csak nekem vannak ilyen álmaim
2013. április 08. 13:01
Azt, hogy nem messze a helyi temetőtől volt egy kis bolt, ami narancssárga volt. Kívülről elképesztően pici volt, belülről viszont tök nagy, és mindent lehetett ott kapni, csak azt nem, ami kéne.
És apukámmal bementünk oda fogkefét venni (?), de csodák csodájára, nem volt.
i need you
2013. április 08. 18:25
legutóbb azt,hogy féltem haza menni egyedül mert a fák ijedten meredtek rám xDDD és már ott voltam az utcánkba amikor felhívtam anyumat hogy jöjjön el értem xD:DD a barátnőm meg azt álmodta hogy kaptam egy iPhone-t:DD bárcsak valóra válnának az álmai,vagy legalábbis ez az egy:DD
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.