Starity

Mit álmodtál?

43 oldal 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 30. 13:15 #581
Claudiia
Claudiia
directioner ♥

Státusz~elmúlik~
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1854
Csatolások: 371
Azonosító: 144535
ma semmit...
2012. december 30. 13:26 #582
- törölt felhasználó -    
Ma azt, hogy volt barátnőmmel jöttünk ki a sulimból, ami olyan volt, mint egy vár. XD És lejöttünk valami utcán és ott volt egy hajléktalan, aki elrabolt két nőt. XD és az elől menekültünk futva. És néha négykézláb mentem, és a körmömmel kapaszkodtam fel az utcán, és megállítottam egy nőt, hogy segítsen, de ő azt mondta, nem tud és elment.És nagyon nagyon menekültünk. XDDD
1 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya
2013. január 06. 13:48 #583
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
A tegnapi álmom, rettentő durva volt! Mostanában nagyon rá vagyok kattanva a Te Hunger gamesre, könyvre, filmre, zenére..
és a te3gnapi álmom is erről szólt. Egy versenyző voltam, az éhezők viadalán ugye, és harcolnom kellett az életemért. A verseny egy közös vacsorán kezdődött, nem tudom miért. Mindenki egy kerek asztalnál ült és ettünk, a vacsora befejeztével pedig visszaszámoltak 10től, mindenki felállt, a széke mögé állt, és futott. A bökkenő az volt, hogy nem találtam a felszerelésemet, pedig tudtam, hogy milyen fegyvereim voltak. Volt egy kis tőröm, egy íj és nyilak. Egy folyóba ugrottam, hogy visszaússzak oda, ahol elvileg hagytam. Szerencsére megtaláltam, és fel akartam mászni egy fára. Emlékszem, hogy volt egy kastély is, és hallottam, hogy ott vannak a többiek, ezért elindultam oda. Ott megtámadtak, 3 srác akiket megöltem. Utána egy fához teleportáltam, de nem tudom, hogy. Ott az egyik legjobb barátom várt, aki azt mondta, hogy tudja én nyerek. Visszamentem, nem tudom, hogy. Üldözőbe vettek 5en, nem akartam egyedül szembeszállni velük, elkezdtem futni. De nem tudtam. Borzasztóan mérges lettem ezért elkezdtem verekedni velük. És itt ébresztett az órám. Kicsit megkönnyebbültem, mert nagyon valóságosnak hittem az álmomat és rettentően izgultam, de kíváncsi lettem volna, mi történik. De az borzasztóan idegesít, hogy nem tudok álmomban futni. Mintha a térdemtől lefelé levágták volna a lábam.
2013. január 07. 20:45 #584
Meisan
Meisan
∆ spica ∆
Hozzászólás: 2260
Csatolások: 88
Azonosító: 156156
Már megint nem voltam suliban, mert folyt az orrom (és ma tényleg folyni kezdett...), megkérdeztem anyámtól, hogy ugye nem kell suliba mennem, ő meg mondta, hogy nem. Ez így rendben is volt, csak valahogy arra eszméltem, hogy az iskola délután kettőkor kezdődik. Legalábbis akkorra kellett volna beérnem, ami nem ment.
Aztán, kimentem az udvarra, és ott volt egy HATALMAS hattyú. Kiderült, hogy a szomszédunk hattyúkat tenyészt, és az az övé, csak átszökött, de repülni nem tud... Vissza kellett volna juttatnom, de folyton ette a kezem az a dög, ami nem fájt ugyan, de idegesített. Szóval, hoztam a létrát - kezemben a kövér hattyúval -, nekidöntöttem a kerítésnek, és felmásztam. A gond csak az volt, hogy dupla kerítése volt a szomszédnak, és a közös kerítés meg a saját belső kerítése között szögesdrót volt, meg persze nagy, gonosz hattyúk. Nem akartam hát a szögesdrótba dobni az átszökött állatot, ezért vártam. Aztán az is kiderült, hogy a szomszéd tulajdonképpen a másik szomszéd fia. Nos, ez a "hattyú-tenyésztő" egy raszta, kreol csávó, aki eléggé füves.
De ez lényegtelen, mert az álmomnak vége lett. A másikra már nem emlékszem. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Rossio, lola97122, ApusztákBoszorkánya
2013. január 19. 20:20 #585
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Azt álmodtam, hogy külföldön vagyok, és babysitter vagyok egy családnál. És egy 5-6 év körüli, barna hajú kisfiúra kell vigyáznom. És annyira megszerettem a kis srácot, hogy állandóan vele akartam lenni, szinte úgy éreztem, mintha a saját kicsikém lenne. Ő is nagyon szeretett engem , a végén meg haza kellett jönnöm Magyarországra, és úgy sírtam, mert egyből hiányozni kezdett a kisfiú...

Nem tudom mit jelenthet ez, de majd megnézem az álmos könyvben.
Az biztos amúgy, hogy imádom a gyerekeket, és majd szeretnék is egy 3 kisgyereket mindenképp blush.gif
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, Luckie
2013. január 19. 20:25 #586
- törölt felhasználó -    
Azt, hogy jöttünk haza kocsival a suliból, és az utcán struccokat, farkasokat, zsiráfokat, majd egy elefántot láttam. Fel akartam hívni a rendőrséget, de hiába ütöttem be a telefonomon a számot, nem ment, egyszerűen nem reagált. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Rekka2
2013. január 19. 21:18 #587
Rekka2
Rekka2
Mrs.Styles♥xx

StátuszI'm addicted to you...♥
Hozzászólás: 1492
Csatolások: 43
Azonosító: 179702
Bekerültem a gimibe, ahova tegnap felvételiztem, és a barátnőm is, és az első napunkról álmodtam. smileeee.gif
(bárcsak így lenne)
2013. január 19. 21:19 #588
Lucky5
Lucky5
state of grace
Hozzászólás: 1086
Csatolások: 1
Azonosító: 133629
Ellopták a telefonomat. blink.gif És kikapcsolták ezért másik telefonról sem tudtam hívni magamat. Nagyon rossz volt, teljesen valóságosnak tűnt. Öröm volt felébredni. biggrin.gif
2013. január 20. 12:03 #589
- törölt felhasználó -    
Nekem hosszú de egy rövidebb részében nagyon jó álmom volt.
Igazából semmi extra de aki hasonlóan rajong Johnny Deppért az érti h miért volt annyira jó egy asztalnál ebédelni vele. Voltak mások is de csak rá emlékszem és az hogy magyarul beszélt vissza gondolva elég fura volt. De jó volt beszélgetni vele XD
Vszinüleg a Kopasz osztag film megnézése okozhatta biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: lola97122, rencsi95
2013. január 20. 12:10 #590
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Nem emlékszem már olyan pontosan, de a Beatles-ről álmodtam valamit. Azt tudom, hogy minden fekete-fehér volt és hogy én is ott voltam a közönségben, méghozzá az első sorban, csak alig hallatszódott a zene a sok rajongó sikítozásától és tisztára mérges voltam ez miatt. mellow.gif
2013. január 20. 14:32 #591
Rossio
Rossio
Wrong Omen ▲
Hozzászólás: 1146
Csatolások: 56
Azonosító: 135191
A legdurvább álmom egyértelműen ez volt: Harmonikus életemet éltem két barátnőmmel a falucskájukban, amikor egyszer csak berontott az Éhezők Viadala Catója, és közölte, hogy márpedig a falu és ezzel együtt természetesen én is az övé vagyok, úgyhogy az eddig a napozó barátnőim mondjanak le a trónról (?). Ezen egyikük rendesen felháborodott, mondván "soha!", majd előkapott egy termetes kardot és nekiment Catónak. Cato azonban (aki a Viadal után valahogy még mindig élt) hevesen visszatámadt, és agresszívan harcoltak. Aztán valamelyikük meghalt, én pedig felébredtem. blink.gif
2013. január 25. 20:17 #592
- törölt felhasználó -    
Jhujj. Ma Joe Wrighttal találkoztam álmomban wub.gif Mint valami őrült tini rohantam oda hozzá, hogy: "OMG, OMG you are the best" rohog.gif Erre leállt velem beszélgetni, hogy őt nem igazán stoppolják le, még premiereken sem, mindenki a színészektől ájul el, őt meg letojják. Elkezdtem áradozni, mennyire tisztelem a munkásságát, és alig várom, hogy lássak tőle ismét valamit, erre benyögi, hogy a következő projektje minden bizonnyal egy színdarab lesz, mert most el akar fordulni a filmipartól. reklamalo.gif
2013. február 25. 07:55 #593
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Kicsit furát. biggrin.gif Magam sem értem, honnan jött az "ötlet", de nagyon tetszett. rohog.gif Szóval Nathan Fillionnal álmodtam. Ő Nathan volt, nem Castle, én meg én, bár egyszer tükörbe néztem álmomban, vagy legalábbis láttam magam és kicsit Beckettes volt a külsőm, legalábbis ami a hajviseletemet és ruhákat illeti. Extravékony, tökszuper szemüvegkeretet hordtam és Nathannal tök jóban voltunk és kicsit úgy húztuk egymást, mint a sorozatban Rick és Kate. tongue.gif Sőt, még beszéltünk is a sorozatról. Nath nagyon cuki volt... biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: rencsi95
2013. február 25. 15:15 #594
- törölt felhasználó -    
Pár elég érdekes álmot megosztok.
Építettük a házat.Ebben semmi gond nincs csak ősemberekkel.Utána meg bebújtunk a szekrénybe mert jött egy kék ruhás férfi aki le akart minket lőni. _nevet.gif

Meteor csapott bele a házunkba ezért átvándoroltunk Afrikába (?),és ott a kutyám elszökött. _nevet.gif
Volt,hogy én voltam Júlia a Rómeó és Júliából.
Meg néztem elalvás előtt egy háborús filmet és pont arról álmodtam. blink.gif
2013. február 27. 09:00 #595
- törölt felhasználó -    
Most éppen azt, hogy a srác, akibe totál bele vagyok zúgva flörtölgetett az egyik legjobb barátnőmmel, akit mellesleg nem is ismer..És fészbúkon jöttek össze mellow.gif
2013. február 27. 20:12 #596
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Ez egy visszatérő álom. Mindig azt álmodom, hogy anyuék felébresztenek, hogy suli van, de annyi ideig készülődök, hogy már rohanok a buszhoz, de mellettem megy el. blink.gif És utána hazamegyek, megvárom a másik buszt, de azis elmegy mellettem.. blink.gif
2013. február 27. 20:15 #597
- törölt felhasználó -    
Ma azt, hogy maximális ponttal engedtek át a nyelvvizsgán. Milyen szép is lenne... rolleyes.gif
2013. február 27. 20:23 #598
- törölt felhasználó -    
Egyszer álmodtam már ezt.Olyan érdekes volt,hogy ott vagyok a nagy semmi közepén.Minden fekete.És ott van a kezemben valami régi elégett lap rajta írással ,ami még látható volt rajta .El akartam olvasni,de egyre kisebb lett, eltűnt végül.Majd felébredtem. blink.gif
2013. március 04. 20:40 #599
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Tegnap Jennifer Lawrencel, és Josh Hutchersonnal találkoztam. Őrületesen fura volt, mert az álmomban üldöztek minket, ezért menekülnünk kellett, és egy cipőboltba szaladtunk. O.o (Ne kérdezzétek miért) Aztán készíteni akartam velük egy közös képet, és beálltunk egymás mellé, megcsináltuk, én meg olyan boldog voltam, hogy nagyon! Aztán pedig egy eltévedt kislányt kellett hazakísérnünk, majd sajnos felébredtem!
Sok logika nem volt benne, de amikor kikeltem az ágyból, és rádöbbentem, hogy a kép, ami készült valójában nincs is meg, majdnem elkezdtem sírni! xDD
2013. március 04. 21:12 #600
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Én kb. 1 hete újra álmodtam azt ami a csillagkapuban volt, azt a rész amikor Jack belenéz abba az izébe és övé lesz az Ősök tudása, csinál egy szerkentyűt, amivel el tud menni az Asgardokhoz hogy kiszedjék a tudást a fejéből. Csak annyi hogy én néztem bele abba az izébe és én kaptam meg az Ősök tudását, elég nyomasztó volt annyi mindent tudni, és az benne a fura hogy tényleg egy csomó mindent tudtam, olyat is amiről nem is tudtam hogy tudom, de amikor felébredtem, akkor nem emlékeztem belőle semmire. Ami kár, mert jó lett volna az a tudás. smileeee.gif
43 oldal 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!