Elég nagy hülyeség volt, kezd az agyamra menni a töritanulás.
Mit álmodtál?
2012. november 25. 11:02
|
|
aranysasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 176656 offline
|
Most éjjel azt álmodtam, hogy álltam egy udvar közepén, zuhogott az eső, és Szent István azt kérdezgette tőlem, hogy "Alapítsak államot, vagy nem éri meg?"
7 felhasználónak tetszik:
Gertie,
rencsi95,
Meisan,
MadHatter,
Alison Lerman,
ApusztákBoszorkánya,
Luckie
2012. december 10. 07:39
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Visszatérőt. Hogy háború van és rettegek.
2012. december 15. 06:19
Idézet (bettike99 @ 2012.11.25. 11:04)
Most éppen semmit.
Dettó.
2012. december 16. 12:34
Valahogyan hozzám került egy gyerek. A kiléte, kinézete mindvégig nem volt tiszta, csak annyi, hogy egy gyerek. Vigyáznom kellett rá, leülni vele tévézni, beszélgetni. Tanítottam arra, hogyan készítse fel magát a felnőttkorra, mikkel kell szembenéznie, plüssállatokkal játszottunk, és elmondtam neki, mindaz, ami történt vele, csak egy szerencsétlenség, ami nem az ő hibája, és nem lehet változtatni rajta, hiába szeretnénk. Akkor derült ki, hogy az a gyerek én vagyok.
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2012. december 16. 13:11
Azt álmodtam, hogy egy repülő dinoszaurusz voltam. Egy tornateremben repkedtem...
2012. december 17. 19:06
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Úgy látszik Bon Jovi életrajzának megírását követően, arról álmodtam ma éjszaka, hogy véletlenül összefutottam vele az utcánkban. Kértem tőle egy autogrammot és csináltunk egy közös fotót. De jó is lenne!
Bár nem hiszem, hogy pont Pest megyébe látogatna el.
2012. december 17. 21:14
Azt,hogy elkéstem a suliból és kint a hidegben meg az iskola előtti téren tesiztünk
Fura álom volt
2012. december 17. 21:19
Visszatérő álmom, hogy egy kutya megharap, és a földön húz maga után.
Valószínűleg még mindig attól rettegek, hogy újra megharap egy kutya, mint 4 éve.
2012. december 18. 17:11
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Csak azt tudom, hogy a barátnőm Martens bakancsában sétáltam a havon egy erdőben, mert hogy abban nem süllyedek el.
Erről persze csak az idióta biosz tanár tehet, aki azzal tömte a fejemet az órán - amin nem is figyeltem, mert ki kellett egészítenem az 5. fejezetem -, hogy valami rohadt madár azért nem süllyed el a hóban, mert recés a lába vagy mittomén.
2012. december 18. 17:22
|
|
MilesssMiley Ray ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 4881 Csatolások: 384 Azonosító: 132143 offline
|
Este: Szerda este kerestem egy balázsolós lapot Babits-hoz fűződően és reménykedtem, hogy nem lesz az irodalomtanár (beteg volt előtte) mert azt mondta leosztályozza.
Álom: a tanár jön a folyosón a terembe és lecsesz, hogy nincs lapom.
Álom: a tanár jön a folyosón a terembe és lecsesz, hogy nincs lapom.
2012. december 23. 21:46
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Azt álmodtam, hogy valami amcsi suliban egy fekete gyerek vagyok. EGY FIÚ. (ez biztos már megint a yaoi miatt van @_@)
Aztán bonyodalmakba keveredtem, volt valami szintén fekete csaj aki vagy szerelmes volt belém, vagy fordítva
Meg egy piros tragacs. Egy hobó kertjében, akitől baromira féltem, pedig kedves volt. És vége...
Aztán bonyodalmakba keveredtem, volt valami szintén fekete csaj aki vagy szerelmes volt belém, vagy fordítva
Meg egy piros tragacs. Egy hobó kertjében, akitől baromira féltem, pedig kedves volt. És vége...
2012. december 25. 12:27
Találkoztam Johnny Depp-pel, és kértem tőle autogramot
2012. december 25. 12:31
Találkoztam Shakirával.
Iszonyatosan kedves és aranyos volt, végig mosolygott, több órán át beszélgettünk, mintha évek óta ismertük volna egymást..Aztán kijelentette hogy mennie kell tovább, és pont amikor az utolsó mondatomat intéztem volna hozzá, felébredtem.
De amúgy fantasztikus volt. xD
Iszonyatosan kedves és aranyos volt, végig mosolygott, több órán át beszélgettünk, mintha évek óta ismertük volna egymást..Aztán kijelentette hogy mennie kell tovább, és pont amikor az utolsó mondatomat intéztem volna hozzá, felébredtem.
2012. december 25. 18:05
Mivel a nyáron voltam nyári melón, és ott találkoztam egy sráccal - ezzel még úgy nincs is baj alapjába véve -, ha nem azt kellett volna hallgatnom, hogy nézd milyen izmos vagyok...
Álmomban találkoztam vele, teljesen kikészültem reggelre, már álmomban is herótom van tőle...
2012. december 28. 16:48
|
|
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline
|
Álmomban kísért a töritanár xdd
Azt álmodtam, hogy vége volt a téli szünetnek és mentem suliba, de el voltam veszve, nem tudtam hogy milyen óra lesz, már javában becsengettek, és ott gondolkozom, hogy milyen nap van ma. és észbe kapok hogy ja hétfő, akkor spuri töri órára. Féltem, hogy leszid a tanár, mert elkéstem, de mikor odaértem a teremhez hirtelen kicsapódott az ajtó (rendesen megijedtem) és ráláttam a tanári asztalra. A töritanár nem volt bent, szóval gyorsan bementem és leültem a szokott helyemre, mondjuk senki se ült a helyén. Aztán rögtön utána be is jött a töritanár mikulásruhában (!!!)
Akkor jutott eszembe, hogy a táskámat valamiért kint hagytam a folyosón..
. Valamit kérdezett a tanár, mire mondták a többiek, hogy nincs itt a cuccunk, úgyhogy a tanár kiment mi meg azt csináltunk amit akartunk. Akkor mikor körbenéztem a fél osztály ott sem volt, Helyettük valami tök idegen sose látott romagyerekek ültek néhány padban.
Egyszer csak bejön egy tök idegen tanár meg egy tök idegen csaj, aki bőgött, és kérdőre vont minket, hogy mit műveltünk szerencsétlen lánnyal, hogy így sír..
Na ilyen hülyeséget is csak én tudok álmodni
Azt álmodtam, hogy vége volt a téli szünetnek és mentem suliba, de el voltam veszve, nem tudtam hogy milyen óra lesz, már javában becsengettek, és ott gondolkozom, hogy milyen nap van ma. és észbe kapok hogy ja hétfő, akkor spuri töri órára. Féltem, hogy leszid a tanár, mert elkéstem, de mikor odaértem a teremhez hirtelen kicsapódott az ajtó (rendesen megijedtem) és ráláttam a tanári asztalra. A töritanár nem volt bent, szóval gyorsan bementem és leültem a szokott helyemre, mondjuk senki se ült a helyén. Aztán rögtön utána be is jött a töritanár mikulásruhában (!!!)
Akkor jutott eszembe, hogy a táskámat valamiért kint hagytam a folyosón..
Egyszer csak bejön egy tök idegen tanár meg egy tök idegen csaj, aki bőgött, és kérdőre vont minket, hogy mit műveltünk szerencsétlen lánnyal, hogy így sír..
Na ilyen hülyeséget is csak én tudok álmodni
2012. december 29. 12:07
Ma már nem emlékszem, hogy mit, de a múltkor azt, hogy fel kellett kantároznom egy lovat, és határozottan emlékszem, hogy bedugtam az öklömet a kantár torokszíja, és a ló torka közé (kb ennyi hely kell, hogy legyen a szíj és a ló között, hogy kényelmes legyen neki) XDD Reggel röhögve keltem fel. XD
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.