Épp ügyeletes voltam a suliba,és már az utolsó szünet volt,amikor ügyelnünk kellett.Elmentünk a közeli fagyizóba két barátnőmmel,és csokis meg vaníliás és csokis fagyit kértünk,és egy nagy,fekete,fényes dobozban adták,és a fagyi olyan volt mint a tinta
Mit álmodtál?
2012. október 02. 17:25
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
Hülyeség...
Épp ügyeletes voltam a suliba,és már az utolsó szünet volt,amikor ügyelnünk kellett.Elmentünk a közeli fagyizóba két barátnőmmel,és csokis meg vaníliás és csokis fagyit kértünk,és egy nagy,fekete,fényes dobozban adták,és a fagyi olyan volt mint a tinta
2012. október 31. 08:27
|
|
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7036 Csatolások: 1416 Azonosító: 147096 offline
|
Még emlékszek rá, szóval leírom.
Azt álmodtam, hogy egy versenyen vagyok, ahol ilyen harry potter féle rajongás vesz körül (na, ja ezt is csak álmodtam
) és elkell mutogatnom, hogy mi az a 'hale'.Rosszul mutogattam, és a végére kiderült, hogy a pirosse*gű pávián s*ggét jelenti.
Azt álmodtam, hogy egy versenyen vagyok, ahol ilyen harry potter féle rajongás vesz körül (na, ja ezt is csak álmodtam
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2012. október 31. 13:54
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Világ vége x'D Elég gyakori álom
ApusztákBoszorkánya
2012. október 31. 18:47
|
|
dodo120614visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 173 Csatolások: 6 Azonosító: 178199 offline
|
Megkértem a barátnőmet, hogy jöjjön el velem vásárolni a belvárosba. Meguntam a társaságát, otthagytam a város közepén és elmentem a Tesco-ba lekvárt venni. xD
Csillbab
2012. október 31. 18:50
|
|
Elenaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 99 Azonosító: 184154 offline
|
A sulinkban voltam, és az osztálytermünk ötször akkora volt, mint amilyen. Ó és esett a hó.
ApusztákBoszorkánya
2012. október 31. 19:02
nem emlékszem sok mindenre,csak arra a a pár másodpercre,amikor Hutch Danoval és Adam Hicksel(a Zeke és Luther-ből) ott álltunk Budapesten egy hídnál és Hutch megcsókolt..(
)furi volt..
2012. október 31. 19:52
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Úristen... hát már nem nagyon emlékszem, de valahogy úgy volt, hogy összeismerkedtem egy tarantulával, aki tudott beszélni és lila volt. Tök jóba lettünk, de csak messziről, mert féltem tőle.
2012. november 01. 21:34
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
Azt álmodtam hogy szülinapom volt,és szomorú voltam,mert délig nem kaptam ajándékotés olyan délután egy körül apa azt mondta hogy:Akkor most elindulunk Pestre,hogy repülőre szálljunk és átadjuk az ajándékodat,ami Angliában van!Mire én: Angliában
Jesszusom
Aztán mikor odaértünk végig sétáltunk egy olyan utcán,ami igen francia jellegű volt és egy barátnőmnek volt egy ékszerboltja és igen jól keresett,másik barátnőmnek meg egy péksége,és nagyon jól ment neki a bolt
Mindenkihez beköszöntem és dumáltunk egy jót. Aztán megálltunk...Itt volt az ajándékom:Kaptam egy hatalmas házat(inkább villát xDDD ) a,medencével,hatalmas kertel és 3 Wi-fi hálózattal ami nekem nagyon kell!
mindenféle ilyen dologgal,és anyáék adták,ás én beköltöztem.Apa azt mondta,hogy ez még nem minden,és kimentünk a kertbe ahol fel volt állítva egy színpad,és akkor felsétált az 1D *__* Elénekelték a Live While We are Young-ot a az I want-ot és egy még nagyon sok jó számot.Mikor vége volt,Zayn lesétált és telószámot cseréltünk
(Ja meg ez a bolond leugrott a színpadról és szájon csókolt
) És aztán találkozgattunk,összejöttünk,oda költöztünk a villámba,és rá egy évre Mrs.Malik lettem
Ja,és jó pár év múlva lett két kisfiúnk(azt hiszem nem emlékszem pontosan),James és ifj. Zayn Malik
Hogy tudok én ilyet álmodni?!
Ja,és jó pár év múlva lett két kisfiúnk(azt hiszem nem emlékszem pontosan),James és ifj. Zayn Malik
Hogy tudok én ilyet álmodni?!
2012. november 01. 22:18
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Egy hatalmas üres csarnokban feküdtem, ami fehér volt és teljesen üres. Éreztem, hogy semmi nincs mellettem, mintha a levegőben lebegtem volna, csak a padló ott volt alattam. Nem tudtam mozogni, megpróbáltam kiabálni, de semmi, semmire nem voltam képes, csak feküdtem és mintha minden távolodott volna... egyik legpocsékabb rémálmom...
2012. november 04. 18:59
|
|
Briguss0205*Blogger* |
|
Azt hogy egy hatalmas bevásárlóközpont közepén ébredtem fel a saját ágyamban,és az ablakban ott volt egy hatalmas béka
ApusztákBoszorkánya
2012. november 04. 19:04
Azt hogy futok és közbe hullik le rólam a fogszabályozóm
(ez az álmom már négyszer valóra vált)
2012. november 04. 21:03
|
|
marika1997:$Selenator:$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 2666 Csatolások: 36 Azonosító: 129254 offline
|
Nekem ma éjjel két álmom is volt.
Az egyik: Nyílt nap volt a suliban, ahová menni szeretnék továbbtanulni és lezajlott az egész nyílt nap, aztán találkoztam barátnőmmel és mentem haza.
A másik: Lementem barátnőmhöz úgy, hogy az anyja nem tudott róla, miközben az anyja hazajött a munkából és ott talált engem, de nem kezdett el kiabálni, hanem örült, hogy ott vagyok.
Fura álmok, az egyszer biztos!
Az egyik: Nyílt nap volt a suliban, ahová menni szeretnék továbbtanulni és lezajlott az egész nyílt nap, aztán találkoztam barátnőmmel és mentem haza.
A másik: Lementem barátnőmhöz úgy, hogy az anyja nem tudott róla, miközben az anyja hazajött a munkából és ott talált engem, de nem kezdett el kiabálni, hanem örült, hogy ott vagyok.
Fura álmok, az egyszer biztos!
2012. november 13. 19:22
|
Horse1000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 228 Csatolások: 30 Azonosító: 187674 offline
|
Ööömm... azt, hogy rugós cipővel ugrálok a házak tetején.
Szerintetek az álmok néha valóra álnak?
ApusztákBoszorkánya
2012. november 13. 19:23
|
Horse1000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 228 Csatolások: 30 Azonosító: 187674 offline
|
Idézet (kölyökk87 @ 2012.11.04. 19:04)
Azt hogy futok és közbe hullik le rólam a fogszabályozóm
(ez az álmom már négyszer valóra vált)
XDXDXD Télleg? Nekem még... ha jól emlékszem, egyszer se vált valóra egy álmom se... még jó, mert gyakran elég nagy hülyeségeket összeálmodok...
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.