Pasis álmom volt.
Mit álmodtál?
2012. augusztus 17. 17:34
Pasi álmom volt
Esztergomb-ba mentünk Agusztus 25.-e volt ( elő szülinapom lesz) 1 órára kellett menni oda értünk 1 órára és már jött be a buli
és amikor vége lett a számnak föl köszöntöttek engem a rokonaim és a családom is meg volt a köszöntés jött az ajándék bontás Erika mondta " csukd be a szemed + Kendöt is tett rá el kezte énekelni a another world-öt Niall Szolója volt és élőben is énekelte én mondom ez élőben megy vagy a laptopon ? Erika mondta vegyem le a kendőt és gyísam ki a szemem ott ált élőben Niall és 12. szülinapomra Kaptam töle ajándákul egy csókot:) és + még valamit kaptam tőle egy Randit a Nando's-ban
Meg adta a telefon számát
..stb elég hosszút álmodtam
Esztergomb-ba mentünk Agusztus 25.-e volt ( elő szülinapom lesz) 1 órára kellett menni oda értünk 1 órára és már jött be a buli
..stb elég hosszút álmodtam
2012. augusztus 17. 17:52
|
|
Lisa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 175495 offline
|
Pasis álmom volt.(Megint)
Ne akarjátok tudni...
1 felhasználónak tetszik:
itscandice
2012. augusztus 17. 20:24
Nem emlékszem mindenre, de valami olyasmi volt, hogy egy srác titokban odaadta nekem a telefonszámát
2012. augusztus 18. 15:29
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
nem emlékszem :DDd Manapság nem emlékszem, hogy miket álmodok.
LadyAlexa
2012. augusztus 18. 15:34
|
katherine132I L♥ove You Stefan forever ♥♥♥♥♥♥♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1787 Csatolások: 25 Azonosító: 178955 offline
|
azt h Paul Wesleyel vok valahol és elkezdek vele csokolózni aztán valahogy az ágyba kerültünk meg ilyenek.. jó álom volt
2012. augusztus 20. 10:08
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
Nagy hülyeség
Hát tulajdonképpen a ballagáson volt,és az LMFAO énekelt,és mind a ketten egy szál kisgatyában énekeltek és mikor a Sexy and I know it című számot énekelték,akkor egy pár harmadikos vagy negyedikes fiú is felszaladt,és elkezdték velük együtt ordítani hogy:"Sexy and I know it!
Hát tulajdonképpen a ballagáson volt,és az LMFAO énekelt,és mind a ketten egy szál kisgatyában énekeltek és mikor a Sexy and I know it című számot énekelték,akkor egy pár harmadikos vagy negyedikes fiú is felszaladt,és elkezdték velük együtt ordítani hogy:"Sexy and I know it!
2012. augusztus 20. 11:26
Nagyon rosszat, összevesztem egy barátnőmmel ..
2012. augusztus 20. 11:28
|
katherine132I L♥ove You Stefan forever ♥♥♥♥♥♥♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1787 Csatolások: 25 Azonosító: 178955 offline
|
nem emlékszem
2012. augusztus 31. 19:35
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
Fúú,hát ez elég érdekes volt
Egy medencés partin voltunk egy társasággal,ahol ott volt a Maroon 5 és Adam Levine és az a csuda exbarátnője,Anne Vyalitsyna is (bocsánat,hogy ezt mondom,de szerintem nem valami szép és nem nagyon bírom ezt a nőt,mióta szakított Adammel
)(Ekkor még persze együtt voltak
).
És én csak azért mentem oda Adamhez,mert szerettem volna egy közös képet meg egy aláírást.Erre Anne V is megjelent és kicsapta a hisztit hogy miért,meg hogy ez nem lehet igaz...Erre Adam elkezdte magyarázni,hogy csak egy rajongó,és hogy nyugodjon meg.(Ami persze igaz volt.) Tehát összevesztek.A csajon látszott hogy majd' felrobban,de a pasi csak meglepődött.
Aztán Adam megpróbált békét kötni vele,de a csaj nem engedett,és szakított
Szegénynek nagyon fájt,és annyira szomorú volt,én odamentem,és kérdeztem:Nagyon sz*rul esett?(ekkor már a nő nem volt ott
)
Ő azt mondta,hogy borzasztóan,ez neki nagyon rosszul esett,hogy ilyen hülyeségen kapta fel Anne a vizet.
Én megvigasztaltam,és jobban volt,aztán összeismerkedtünk,és a végén még össze is jöttünk
Aztán Adam teljesen felvidult,és a buli ment tovább
Az első az Adam Levine a mellette lévő pedig az exbarátnője
Egy medencés partin voltunk egy társasággal,ahol ott volt a Maroon 5 és Adam Levine és az a csuda exbarátnője,Anne Vyalitsyna is (bocsánat,hogy ezt mondom,de szerintem nem valami szép és nem nagyon bírom ezt a nőt,mióta szakított Adammel
És én csak azért mentem oda Adamhez,mert szerettem volna egy közös képet meg egy aláírást.Erre Anne V is megjelent és kicsapta a hisztit hogy miért,meg hogy ez nem lehet igaz...Erre Adam elkezdte magyarázni,hogy csak egy rajongó,és hogy nyugodjon meg.(Ami persze igaz volt.) Tehát összevesztek.A csajon látszott hogy majd' felrobban,de a pasi csak meglepődött.
Aztán Adam megpróbált békét kötni vele,de a csaj nem engedett,és szakított
Szegénynek nagyon fájt,és annyira szomorú volt,én odamentem,és kérdeztem:Nagyon sz*rul esett?(ekkor már a nő nem volt ott
Ő azt mondta,hogy borzasztóan,ez neki nagyon rosszul esett,hogy ilyen hülyeségen kapta fel Anne a vizet.
Én megvigasztaltam,és jobban volt,aztán összeismerkedtünk,és a végén még össze is jöttünk
Aztán Adam teljesen felvidult,és a buli ment tovább
Az első az Adam Levine a mellette lévő pedig az exbarátnője
2012. augusztus 31. 21:20
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
ma valami olyasmit, hogy rám akarták kényszeríteni, hogy megházasodjak egy olyan sráccal, aki nem tetszik.
2012. augusztus 31. 21:23
Azt, hogy Amy-vel hamburgerezek az McDonalds-ban
2012. augusztus 31. 22:29
A legutóbbi álmom elég nagy sületlenség volt. Egy ismeretlen házban voltam és menekültem valaki elől , egyfolytában bujkálnom kellett.
Többre nem is emlékszem.
ApusztákBoszorkánya
2012. szeptember 02. 09:08
|
|
Aglaranavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 289 Csatolások: 0 Azonosító: 181194 offline
|
semmit mert nem tartozik rád
ApusztákBoszorkánya
2012. szeptember 23. 19:31
|
|
Briguss0205*Blogger* |
|
Nos,elég nagy hülyeség,de nekem tetszett
Az évnyitó bulira mentünk 2 barátnőmmel, és hallottuk,a What Makes You Beautiful-t,gondoltuk,biztos a rádió.De mikor közelebb értük,nem a rádió volt:Az 1D tényleg ott énekelt a színpadon!
És megfordultak és elkezdtek nekem integetni
Annyira édesek voltak
Aztán meg mikor lementek,akkor én oda tudtam jutni hozzájuk,és kaptam Zayn-től puszikát
(Ő a kedvencem)
A második szünetükben pedig,már Zayn úgy mond "hivatalosan" velem járt.
Az évnyitó bulira mentünk 2 barátnőmmel, és hallottuk,a What Makes You Beautiful-t,gondoltuk,biztos a rádió.De mikor közelebb értük,nem a rádió volt:Az 1D tényleg ott énekelt a színpadon!
Annyira édesek voltak
Aztán meg mikor lementek,akkor én oda tudtam jutni hozzájuk,és kaptam Zayn-től puszikát
A második szünetükben pedig,már Zayn úgy mond "hivatalosan" velem járt.
2012. szeptember 24. 14:11
|
david_salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.23. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 186490 offline
|
jaj lányok én rólatok álmodtam
2012. szeptember 30. 16:50
|
|
Briguss0205*Blogger* |
|
Ez egy nagy hülyeség
Azt álmodtam,hogy elmentem sétálni,mert ki akarta szellőztetni a fejem,azt hiszem azért mert,zavaros volt a fejem valami miatt
Aztán egyszer csak jön Zayn,aki kitárt karokkal fut és azt mondja,várj,állj meg!!!
Én megálltam.Erre Zayn magyarázta nekem,hogy valami különösen furcsa és egy szó szerint kaland filmbe illő dolog fog történni velem,és ha valaki ott van velem vele is.
Én ezt nem akartam elhinni,és ezért szinte földbe gyökerezett a lábam,és nem tudtam futni,amit Zayn észre is vett.Erre azt mondja:Gyere már!!!
És ekkor hirtelen megnyílt alattunk a föld(ami egy füves terület volt) és egy hatalmas szakadék jött létre,és ott álltunk az egyik oldalán
Aztán kb. 40-50 cm-es Louis-ok jelentek meg kb. 3-4 méterrel arrébb,és gépies hangon azt mondták:Le a szakadékba!!! Le a szakadékba!!!(Persze jóindulatból)
Itt kikerekedett szemekkel néztünk egymásra Zayn-nel és egy más alkarját szorongattuk.Mikor kicsi Louis-sereg már aligha 20 centire volt tőlünk elkezdtük:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
Letoltak minket a szakadékba és elkezdtünk zuhanni.Közben leestünk egy ágyra(egymás mellé,nehogy valaki félreértse,és ültünk
)és néztünk egymásra hogy:Hööööm?
Aztán ez az ágy kettészakadt és zuhantunk tovább.Leestünk Louisania-ba ahol az igazi Louis volt a vezető,és hozzá kellett bemennünk
És azt akarta,hogy nézzük meg mi van Niall és Demi Lovato alakuló kapcsolatával kapcsoltban
♥
Mi meg elmentünk és megnéztünk,azt mondtunk:minden a legnagyobb rendben.
Erre Louis:Oké
És kihúzott egy kart,és egy fekete lyuk nyílt ki itt a nagy sötétségben zuhantunk,és újra kint voltunk a földön,mert a felhőkből zuhantunk le
Azt álmodtam,hogy elmentem sétálni,mert ki akarta szellőztetni a fejem,azt hiszem azért mert,zavaros volt a fejem valami miatt
Aztán egyszer csak jön Zayn,aki kitárt karokkal fut és azt mondja,várj,állj meg!!!
Én megálltam.Erre Zayn magyarázta nekem,hogy valami különösen furcsa és egy szó szerint kaland filmbe illő dolog fog történni velem,és ha valaki ott van velem vele is.
És ekkor hirtelen megnyílt alattunk a föld(ami egy füves terület volt) és egy hatalmas szakadék jött létre,és ott álltunk az egyik oldalán
Aztán kb. 40-50 cm-es Louis-ok jelentek meg kb. 3-4 méterrel arrébb,és gépies hangon azt mondták:Le a szakadékba!!! Le a szakadékba!!!(Persze jóindulatból)
Itt kikerekedett szemekkel néztünk egymásra Zayn-nel és egy más alkarját szorongattuk.Mikor kicsi Louis-sereg már aligha 20 centire volt tőlünk elkezdtük:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
Letoltak minket a szakadékba és elkezdtünk zuhanni.Közben leestünk egy ágyra(egymás mellé,nehogy valaki félreértse,és ültünk
Aztán ez az ágy kettészakadt és zuhantunk tovább.Leestünk Louisania-ba ahol az igazi Louis volt a vezető,és hozzá kellett bemennünk
És azt akarta,hogy nézzük meg mi van Niall és Demi Lovato alakuló kapcsolatával kapcsoltban
Mi meg elmentünk és megnéztünk,azt mondtunk:minden a legnagyobb rendben.
Erre Louis:Oké
És kihúzott egy kart,és egy fekete lyuk nyílt ki itt a nagy sötétségben zuhantunk,és újra kint voltunk a földön,mert a felhőkből zuhantunk le
2012. szeptember 30. 18:09
|
|
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline
|
Nagy hülyeséget álmodtam.
Sétálgattam egy utcában ,és egyszer csak egy láma felkap és bevisz egy videójátékba.Ott meg nyitva kellett tartanom a számat,hogy elkapjam a potyogó gumicukrokat.Aztán meg átvitt egy buliba,ahol felöltöztem vmi csillogó ruhába.aztán hazafele versenyt kellett futnom egy antiloppal
(9Okm/h). Azután felébredtem.
Sétálgattam egy utcában ,és egyszer csak egy láma felkap és bevisz egy videójátékba.Ott meg nyitva kellett tartanom a számat,hogy elkapjam a potyogó gumicukrokat.Aztán meg átvitt egy buliba,ahol felöltöztem vmi csillogó ruhába.aztán hazafele versenyt kellett futnom egy antiloppal
ApusztákBoszorkánya
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.