Mit álmodtál?
2012. július 09. 21:11
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Nagy hülyeség az egész de Én az egyik ismerősömmel álmodtam akinek(tényleg) lesz majd az esküvője és ahol én koszorús lány leszek. És hogy a tortával dobálóznak meg tömeg verekedés tör ki utána meg jön a rendőrség.
1 felhasználónak tetszik:
Rebus0312
2012. július 11. 13:47
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Sajnos nem igazán emlékszem pontosan. De benne volt Chenoa és David Bisbal.
Ja, és még az is rémlik, hogy Londonban voltunk... Nem is értem, hogy álmodhattam pont ezt..?
2012. július 11. 13:55
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
A legfurább álmom ami a múlt héten volt, Anyumékkal jöttem haza valahonnan és a mi faluházunk elött van egy nagy tér aminek az egyik részén van egy hatalmas domb ott Wolf kati énekelt és ott dühöngtem anyuéknál, hogy de utálom és minek van itt meg minden, és az álmomban a domb egyik oldalán egy aluljáró szerű épület volt és oda bementem ott találkoztam Karda Beával meg egy jó barimmal aztán beszélgettem egy kicsit velük és arrébb sétáltam és utána megláttam Rákóczi Ferit és Vadon Janit akik egy padon ültek, természetesen első volt az, hogy oda rohantam és kértem Feritől egy autógrammot de nem tom honnan szereztem a papírt nah mind1 aztán beszélgettem vele majd elindultam hazafelé de egy tök ismeretlen úton és mát Janiék is mentek valamerre aztán láttam egy robot macskát ami úgymond má nem volt a legjobb állapotban, aztán felébredtem és nem tudom, hogy most valóban kaptam-e autógrammot vagy nem. Aztán rájöttem, hogy nem csak olyan valóságos volt.
2012. július 11. 14:32
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Egy üres szobában ültem egy kanapén VELE...és nem csináltunk semmit. Csak ültünk és mosolyogtunk egymásra. Végülis semmiség, de mégis a legboldogabb és legszomorúbb álmom volt egyben...
2012. július 12. 08:49
Bementem egy tánc iskolába.Elkezdtem járni.Pár nappal utána meg én lettem a világ legjobb táncosa.
ApusztákBoszorkánya
2012. július 12. 08:57
Idézet (Jessie @ 2012.07.12. 08:56)
Hogy elköltöttem az összes pénzem.. 
Haha.
2012. július 19. 08:08
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ritka furát.
Azt álmodtam, hogy 18 éves vagyok és egy gyönyörű szép, ám régi vonaton utazom. (olyasmi, mint az Orient Expressz, bár nem az volt feltehetően) Valamikor az 1900-as évek első felében járhattunk, legalábbis a ruhám, a hajam és a környezet, meg maga az álom is erre engedett következtetni.
Ja, és nem kevesebb úriemberrel osztottam meg a kocsit, mint az ifjú (!) Hercule Poirot (??!), aki gyanúsan közvetlenül viselkedett velem álmomban, szóval asszem én lehettem a kedvese..?
Mindenesetre ilyet szerintem még sosem álmodtam, de nagyon tetszett.
Csak azt nem értem, miért pont Poirot..? Előző nap Sherlock Holmest néztem...
Azt álmodtam, hogy 18 éves vagyok és egy gyönyörű szép, ám régi vonaton utazom. (olyasmi, mint az Orient Expressz, bár nem az volt feltehetően) Valamikor az 1900-as évek első felében járhattunk, legalábbis a ruhám, a hajam és a környezet, meg maga az álom is erre engedett következtetni.
Mindenesetre ilyet szerintem még sosem álmodtam, de nagyon tetszett.
ApusztákBoszorkánya
2012. július 19. 08:12
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Egy 5 méteres Balotelli elkapott, majd köztem és egy ismeretlen kb. 10 éves gyerek között - aki hasonlított öcsémre - érdekes párbeszéd kezdődött.
riri17
2012. július 26. 14:30
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
Egy nagy baromságot
Azt álmodtam,hogy a sulink előtt volt valami esküvő
(Ezt én se értettem
) és én is ott voltam.A sztárvendég a One Direction volt,és mikor szünetet tartottak,én elmenten sétálni,és az egyik kocsiba ott volt Niall,akit a legkevésbé bírok az 1D-ből,de őt is szeretem
Beszélgettem vele(angolul,nagyon jó volt
)
Aztán a többiekkel is összehaverkodtam,leginkább Zayn-el
.
Aztán a szünetek alatt is együtt hülyültünk,és volt velünk valami csaj,vele is jóba voltam.
Mikor vége lett az esküvőnek,elmentünk a Plaza-ba,ahol minden boltba bementünk,és pont az egyik cipőboltban,hagytam el a papucsom(legalábbis én úgy hittem
)
Zayn és az a lány segített megkeresni,és kiderült.hogy végig a lábamon volt
Ekkora hülyeséget
Aztán a szünetek alatt is együtt hülyültünk,és volt velünk valami csaj,vele is jóba voltam.
Mikor vége lett az esküvőnek,elmentünk a Plaza-ba,ahol minden boltba bementünk,és pont az egyik cipőboltban,hagytam el a papucsom(legalábbis én úgy hittem
Ekkora hülyeséget
Rebus0312
2012. július 28. 09:45
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Azt, hogy otthon állok az erkélyünkön, amikor egyszer csak egy ismerős férfit veszek észre, nézem nézem, mondom áááááá ő Dolhai Attila , gyorsan futottam is le a házunk elé, hogy odamenjek hozzá.
Na, oda is mentem hozzá, és elkezdtünk beszélgetni, nagyon nagyon közvetlen és aranyos volt, meg csináltunk egy pár közös fotót is...: )
Aztán mentünk motorozni : D Nagyon jó volt : )
Csak ennyire emlékszem, de nagyon jó álom volt, imádom ezt a pasit ..
Na, oda is mentem hozzá, és elkezdtünk beszélgetni, nagyon nagyon közvetlen és aranyos volt, meg csináltunk egy pár közös fotót is...: )
Aztán mentünk motorozni : D Nagyon jó volt : )
Csak ennyire emlékszem, de nagyon jó álom volt, imádom ezt a pasit ..
2012. július 28. 10:18
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Álmomban "kívülállóként" figyeltem ahogyan főzök.
ApusztákBoszorkánya
2012. július 28. 10:19
valami olyasmi volt, hogy enmtommilyen táborba voltam.xd a többit meg már elfelejtettem.xD
2012. augusztus 03. 21:12
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
Idézet (Briguss0205 @ 2012.07.26. 14:30)
Egy nagy baromságot
(Ezt én se értettem
) és én is ott voltam.A sztárvendég a One Direction volt,és mikor szünetet tartottak,én elmenten sétálni,és az egyik kocsiba ott volt Niall,akit a legkevésbé bírok az 1D-ből,de őt is szeretem
)
.
)
Ekkora hülyeséget
Ekkora hülyeséget
De a végén a kiscsaj annyira tapadt Zayne-re,annyira nyalizott neki,hogy egy perc nyugdta nem volt szegénynek.Én pedig szépen kiosztottam,aztán pedig békén hagyta,és tőlem meg félt
2012. augusztus 04. 13:15
|
|
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline
|
Most kivételesen emlékszem de ez csak akkor fordul elő, ha hülyeséget álmodok, és ez is olyan
Terhes voltam
Ezen kívül, ott voltam a volt sulimban, akkor kezdődött nekünk a nyolcadik év (pedig már rég leballagtam
) Év nyitó volt, én pedig 4 hónapos terhesen állítottam be.
Terhes voltam
Ezen kívül, ott voltam a volt sulimban, akkor kezdődött nekünk a nyolcadik év (pedig már rég leballagtam
ApusztákBoszorkánya
2012. augusztus 04. 14:26
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Valami nagy emelvényem álltam pár haverommal, és lent elkezdődött a 13. Wrestlemania.
Nemtudom miért pont ez jelent meg.
Aztán valami videojátékba csöppentem, és ugrálnom kellett valami bolhával, hogy meg ne fogjon egy öreglány.
k.timike 22
2012. augusztus 17. 17:07
|
|
Blarymajdnem |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 1107 Csatolások: 11 Azonosító: 141855 offline
|
Arra emlékszem hogy ilyen tábor szerűségben voltam, és megláttam Nina Dobrevet (lerobbant a kocsija) és odafutottunk bnőmékkel és lefotóztuk, de eltakarta az arcát. Aztán arrébb ment és telefonált, a többi bnőm elment, én ott maradtam és beszélgettem vele (angolul) és tök kedves volt. Bár nem tudom miért ő szerepelt az álmomban amikor annyira nem is szeretem, na mindegy..
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.