Starity

Mit álmodtál?

43 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 21. 17:32 #461
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Valami szobában voltam, fáztam, csak egy hosszú póló volt rajtam, és erre felém jött egy gigaóriásmegapók. blink.gif Ott sikonyáltam meg minden, aztán jöttek a Power Rangers izék, és megölték. blink.gif
2012. május 21. 17:58 #462
- törölt felhasználó -    
Ma éjjel azt álmodtam, hogy mályvacukorban úsztam. Nagy ragadós volt. rohog.gif
2012. május 27. 17:46 #463
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Ez nem mostani álmom, asszem pénteki. biggrin.gif Na, Perrie Edwards-al álmodtam, és álmomban még rondább, mint a valóságban. fear.gif Valami téren voltunk, én meg beszóltam neki, aztán megkergetett. blink.gif Amúgy valahol ott volt Zayn is, szerintem Őt készültem megmenteni a hárpia karmaiból. [I'm not superhero.]
2012. június 02. 12:04 #464
- törölt felhasználó -    
Én ma álmodtam azt, hogy egy nagy Tesco-szerű áruházban voltam, és minden polc egyforma dobozokkal volt feltöltve, és ott mászkáltam a gondolák között. Hogy ez mit jelenthet?!
2012. június 08. 19:48 #465
Briguss0205
Briguss0205
*Blogger*

Státusz-
Hozzászólás: 1724
Csatolások: 115
Azonosító: 159342
Azt álmodtam,hogy a sulit elkezdte megenni valami fekete lyuk féleség,és azon a részen kezdte ahol a német terem van.Mindenki tudta,hogy jön ez a fekete lyuk vagy mi,kivéve én,és pont angol óránk volt,úgy 11:00 körül,és bementem és nem volt ott senki ...
Aztán láttam az ablakon keresztül,hogy jön ez valami az égen,és mikor kimentem a folyosóra,az egész suli üres volt.
Ez a valami gyorsabb volt nálam,és mikor kimentem,akkor már az ablakokat megette,és már engem akart megenni,mikor lefutottam a lépcsőn a nevelőihez,és már megint összetalálkoztam ezzel az izével,és elkezdett utánam ,jönni,meg elkezdtem körbe forogni,mert szédültem,és akkor valaki szólította a nevem,én megfordultam és ott állt előttem Enrique,és én meg nem bírtam megmozdulni,és akkor ezt mondta(ráadásul magyarul!!!) :Azért jöttem hogy segítsek neked kijutni!
Én:De hogy?
Ő:Ezt most nem magyarázom el,fogd meg(!!) a kezem és gyere!
Én(de úgy hogy a szemem tágra nyílt) : Megyek máris És akkor elkezdtünk futni a tanárin át,és már a másik oldalt is majd nem megette ez a bigyó,és akkor nem tudtunk se hol se,Csak egy kis lépcső maradt az egyik lépcsőből,mivel nem fértünk el ketten,Felkapott az ölébe(!!)(61 kg vagyok) És úgy vitt le földszintre,ki a suli elé,és ott tett le
Én(de úgy hogy a szemem tágra nyílt) : Megyek máris És akkor elkezdtünk futni a tanárin át,és már a másik oldalt is majd nem megette ez a bigyó,és akkor nem tudtunk se hol se,Csak egy kis lépcső maradt az egyik lépcsőből,mivel nem fértünk el ketten,Felkapott az ölébe(!!)(61 kg vagyok) És úgy vitt le földszintre,ki a suli elé,és ott tett le
Erre én:De rendes vagy! Az életemet mentetetted meg,mit tegyek ezért?
Erre Enrique:Ha érted kell megtenni valamit,nekem természetes.Nekem az lenne a legnagyobb köszönet ha a barátnőm lennél!
Én,akinek majd kiugrott a szeme:Ó,hát persze
Majd ugye összejöttünk,azon belül magán ügy hullam.gif
1 felhasználónak tetszik: Rebus0312
2012. június 08. 19:56 #466
lilla0007
lilla0007
'A'

Státusz~ What doesn't kill me, makes me stronger.
Hozzászólás: 1416
Csatolások: 0
Azonosító: 130643
Én nagyon hülyeséget álmodtam és az a durva, hogy már volt egy hasonló álmom, szóval egy háború szerűség volt, valamilyen nép megtámadta azt a várost ahol lakok és én is ott voltam az osztályommal, mindenki próbált keresni különböző búvóhelyeket, lövöldöztek és az egyik legjobb barátnőmet eltalálta egy golyó..nekem sikerült elbújnom, de nem tudom mi történt utána mert felébrettem. unsure.gif Valószínűleg azért álmodtam ilyet, mert agyamra ment a töri.. rohog.gif
2012. június 08. 20:47 #467
Rebus0312
Rebus0312
♥....♥....szőke herceg....♥....♥
Hozzászólás: 3080
Csatolások: 1093
Azonosító: 161867
Hát nekem úgy volt hogy akibe szerelmes vagyok,(Áron.)Jött az ebédlőbe, ott volt az ebédlőbe és ott le ült, ahol a tanárok szoktak ahol nem lenne szabad! És így oda ültették a mi hátunk mögötti asztalhoz de egész alatt néztem! laugh.gif laugh.gif Még álmomba is nézem. laugh.gif laugh.gif (Amúgy igazából is szoktam nézni. biggrin.gif )
1 felhasználónak tetszik: Briguss0205
2012. június 08. 20:50 #468
Vivyy22
Vivyy22
~کŧụьь๑гŋ~

Státusz~ Carry on my wayward son... ~
Hozzászólás: 2028
Csatolások: 143
Azonosító: 169884
Én tegnap este azt álmodtam,hogy kinéztem a régebbi házunk ablakán,és jött (látszott) a föld felé lassan közeledve egy fekete lyuk,az ég besárgult,aztán feketés-szürkés színűek lettek a felhők,az emberek rohangáltak az utcán félve.Éppen ment a híradó és mondták,hogy nincs már esély a menekülésre,csak Európa területét fogja beszippantani a fekete lyuk szerűség.Kimentem az utcára,hogy jobban megnézzem a dolgokat.3-4 perccel utána fellökött(mert annyira sietett ide hozzám) egy ifjú(4-5 hónapos) gepárd,és beszélt hozzám magyar nyelven(!!),és azt mondta,hogy jöjjek vele,mert csak úgy menekíthetem meg elsősorban magamat,és utána a családomat.Azt kérte,hogy száljak fel rá,és elvisz a Francia-Spanyol határig,onnantól,viszont valamit ki kell majd találnom,hogy hogy érhetnénk el a Gibraltári szorost.Felugrottam a hátára és elvitt a Francia-Spanyol határig,közben megálltunk egy pár boltban élelmet venni,ő azt kérte tőlem,hogy vegyek neki antilophúst,de helyette répát vettem neki és rászoktattam a vegetáriánus életmódra.Amikor odaértünk megkértem,hogy még vigyen el a legközelebbi városig,ahol "kölcsönvettünk egy szép kis sportmotort.Én vezettem,ő pedig a hátamon utazott,és végül Spanyolország legdélebbi részére értünk,(a motorút alatt gepárd barátom kifújhatta magát) ott a parton elneveztem a fiatal gepárdomat Taloh-nak(nem tudom,hogy honnan álmodtam elő ezt a nevet),és legjobb haverok lettünk.Nos együtt átúsztunk Európából Afrikába.Nagyon szomorú voltam,hogy szülőföldemet és szeretett kontinensemet felfalja ez az idétlen fekete lyuk.
A Taloh (nőstény gepárd) elvitt a Kalahárira és ott bemutatott a sámánnak,aki idevarázsolta a házunkat és a családomat.Én egy a házunkhoz közeli faházban laktam Taloh-hal,és éltem tovább életemet.Egy dologra még emlékszek az álomból:Taloh megkóstoltatta velem az antilophúst(a nyerst) és annyira rossz volt,hogy kiköhögtem( a valóságban biztos nyitva volt a szám alvás közben és biztos beleszállt egy porszem/bogár/akármi.)
Imádtam azt az álmot! Biztos azért álmodhattam ilyent,mert elalvás előtt gepárdos dokumentumfilmet néztem! biggrin.gif
2012. június 08. 21:09 #469
XxCrazyn3ssxX
XxCrazyn3ssxX
warrior

Státuszx_O
Hozzászólás: 1834
Csatolások: 19
Azonosító: 176832
Ezt nem mostanában álmodtam hanem kb 1 éve de eddig ez a leghülyébb álmom, hogy az iskola folyosóján engem és a barátaimat hatalmas uborkák üldöznek XDDD
2 felhasználónak tetszik: Rebi12, ApusztákBoszorkánya
2012. június 09. 08:38 #470
Briguss0205
Briguss0205
*Blogger*

Státusz-
Azt álmodtam,hogy a sulit elkezdte megenni valami fekete lyuk féleség,és azon a részen kezdte ahol a német terem van.Mindenki tudta,hogy jön ez a fekete lyuk vagy mi,kivéve én,és pont angol óránk volt,úgy 11:00 körül,és bementem és nem volt ott senki ...
Aztán láttam az ablakon keresztül,hogy jön ez valami az égen,és mikor kimentem a folyosóra,az egész suli üres volt.
Ez a valami gyorsabb volt nálam,és mikor kimentem,akkor már az ablakokat megette,és már engem akart megenni,mikor lefutottam a lépcsőn a nevelőihez,és már megint összetalálkoztam ezzel az izével,és elkezdett utánam ,jönni,meg elkezdtem körbe forogni,mert szédültem,és akkor valaki szólította a nevem,én megfordultam és ott állt előttem Enrique,és én meg nem bírtam megmozdulni,és akkor ezt mondta(ráadásul magyarul!!!) :Azért jöttem hogy segítsek neked kijutni!
Én:De hogy?
Ő:Ezt most nem magyarázom el,fogd meg(!!) a kezem és gyere!
Én(de úgy hogy a szemem tágra nyílt) : Megyek máris És akkor elkezdtünk futni a tanárin át,és már a másik oldalt is majd nem megette ez a bigyó,és akkor nem tudtunk se hol se elmenekülni,Csak egy kis lépcső maradt az egyik lépcsőből,mivel nem fértünk el ketten,Felkapott az ölébe(!!)(61 kg vagyok) És úgy vitt le földszintre,ki a suli elé,és ott tett le
Erre én:De rendes vagy! Az életemet mentetetted meg,mit tegyek ezért?
Erre Enrique:Ha érted kell megtenni valamit,nekem természetes.Nekem az lenne a legnagyobb köszönet ha a barátnőm lennél!
Én,akinek majd kiugrott a szeme:Ó,hát persze
Majd ugye összejöttünk,azon belül magán ügy hullam.gif
2012. június 12. 21:54 #471
Rebus0312
Rebus0312
Most nem álmodtam semmit. cry.gif cray.gif sad.gif
2012. június 13. 12:35 #472
- törölt felhasználó -    
Én múlt éjjel azt álmodtam, hogy nagymamám lakásán voltam, és takarítottunk. Aztán hirtelen az utcán találtam magam, és meg kellett keresnem valamit. Meg is találtam a nagymamám dolgait (személyi, lakcímkártya), meg egy rakás pénzt, amit elrejtettem. Aztán leültem a járdára, és hirtelen láttam, hogy egy pénztárca van nálam, csak mindenféle hitelkártyák voltak benne. Felálltam, és elindultam bal felé, ahol megpillantottam egy asztalt - olyat, amilyen a parkokban van, ilyen nagy faasztal -, amin egy tévé távirányítója volt. Nem tudtam, hogy került oda, de felvettem. Ekkor már egy parkban voltam, és nagyon féltem, mert tudtam, hogy valami rossz közeleg. Két út volt, én pedig elindultam az egyiken, ami átvezetett a hídon. Közben farkasokat hallottam vonítani, és láttam egy vámpírt is. Amolyan igazi vámpírt, nem ilyen tvájnyálast. De nem bántott, hanem mondta, hogy sietnem kell, különben veszélybe kerülök. Én meg elkezdtem futni végig az utcán, be egy házba, és azon is át. Közben tudtam, hogy van benn valaki, akit szeretek, és akit meg kell védenem, de nem lehetek vele. Kimásztam az egyik ablakon, és visszafordulva megláttam egy fiút, és tudtam, hogy ő az. Megfogtam a kezét, és arcon pusziltam, és mondtam neki, hogy vissza fogok jönni érte. De közben hallottam egy rendőrautót, így elszaladtam, végig egy úton, miközben hátranézve láttam a kocsi fényszóróit és hallottam a szirénát. Szerencsésen kijutottam egy kapun át a parkból - a ház a parkban volt -, és futni kezdtem, de a kocsi nem jött utánam. Ekkor felébredtem.
2012. június 13. 15:11 #473
Rebus0312
Rebus0312
Én azt álmodtam hogy, ének óra volt és írtunk, de én meg nem tudtam meg nem is mondták! Úgy hogy én kilestem a könyvből de, valami hülyeség volt mert emberi test volt. (De ruhába volt.) de nagyon h*lyeség volt mert, d volt talánha két lába volt és gondolkodtam hogy ha két lába van akkor jó, én kérdeztem a többiektől hogy tudják e és azt mondák hogy igen, de amúgy ennyi volt! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Briguss0205
2012. június 13. 15:21 #474
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Hihetetlen! Tuti, hogy ez még kiskori frusztráció! Az Oroszlánkirály című mesét dolgoztam át! rohog.gif
Pontosabban én voltam Mufasa vagy Szimba, fogalmam sincs, de az a lényeg, hogy Zordon üldözött! xD
Előtte még odaadtam Nalának egy edényt, amiben Timon kiskölykei voltak! blink.gif (Ezt nem egészen értettem!)
És ami a legrosszabb, hogy nem bírtam futni! Csakúgy, mint az összes álmomban! Annyira rossz érzés, hogy nem tudok! Ebből kifolyólag menekülni sem tudtam előle, mert ő mindig utolért. De, mégis egy tanyán voltunk! Én mindent megtettem, hogy ne jusson a közelembe, bezártam az ajtókat, de természetesen mivel ez egy álom volt, könnyűszerrel kinyitotta! Aztán fára másztam, rugdostam, mert semmi sem találtam, amivel ártalmatlanná tehettem volna a dögöt! dry.gif És végül, elkapott! Csak arra gondoltam, hogy azt akarom, hogy vége legyen és ekkor hirtelen fölébredtem, és az első gondolatom az volt, hogy nekem biztos pszichológushoz kell mennem ezzel! tongue.gif
2012. június 16. 13:29 #475
Briguss0205
Briguss0205
*Blogger*

Státusz-
Azt álmodtam,hogy mikor én kapcsoltam be a TV-t akkor Enrique Iglesias-os reklámok vagy filmek,sorozatok mentek.De mikor más kapcsolta be a TV-t akkor nem.Ekkora hülyeséget... ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
2012. június 16. 13:30 #476
- törölt felhasználó -    
Én este nem álmodtam semmit,de szoktak fura álmaim lenni.wink.gif
2012. június 16. 20:45 #477
Sheba
Sheba
új tag

StátuszDream on! :)
Hozzászólás: 49
Csatolások: 0
Azonosító: 173446
Legutóbb úgy emlékszem csókolóztam Ben Barnes-al blush.gif wub.gif Tök jó álom volt.. biggrin.gif
2012. június 17. 11:43 #478
Briguss0205
Briguss0205
*Blogger*

Státusz-
azt álmodtam,hogy elmentem Enrique iglesias-nak a koncertjére,és ott volt Vastag Csaba is ,én meg nem akartam összefutni vele, elkezdtem futni,de nem tudom hova,a lényeg az,hogy valahol az Enrique öltözőjénél kötöttem ki,és pont jött utánam Csaba,én meg kértem Enrique-t hogy menjünk be az öltözőjébe,azt mondta,hogy jó(pedig nem kérdezte meg miért),kinyitotta(ráadásul kulccsal!) az ajtót,és utána meg be is csukta biggrin.gif És bent ültünk vagy 10 percig,beszélgetünk,meg kértem autogrammot,képez,mert volt nálam telefon,utána meg kinéztem az ajtó kulcslyukján keresztül,és mikor láttam hogy tiszta levegő,kinyitottam az ajtót,mivel Enrique odaadta a kulcsot,és mikor kimentem Enrique azt mondta nekem,hogy azon mindig ott lesz velem a koncert alatt,kivéve akkor,mikor színpadon van.Mondom,hogy jó,köszi,bár ebbe nagyon belepirultam.És ugye a fellépések alatt voltak szünetek,és közbe végig ott volt velem,és volt valami büfé,ahova elment venni Enriquevel valami üdítőt,és közbe megint majdnem összefutottunk Csabával, és egyszer pont nem tudtunk elmenekülni,én meg beálltam Enrique mögé,és akkora mázlim volt,hogy Csaba nem vett észre(szerencsére biggrin.gif)! És amikor a koncertnek vége lett akkor én odamentem Enriquehez,de most nem bujkálni,hanem azért,mert Enrique azt mondta,hogy a ha vége a koncertnek,menjek oda hozzá,mert beszélni akar velem biggrin.gif És akkor odamentem hozzá és azt kérdezte tőlem,hogy én járnék-e vele? Én meg ugye azt mondtam,hogy igen... Utána meg ki lehet találni mindent biggrin.gif
2012. június 17. 12:15 #479
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

StátuszNo one can hurt us like we've hurt ourselves
Hozzászólás: 1355
Csatolások: 106
Azonosító: 166064
Hát, én nemrég álmodtam egy olyat, hogy valaki, akit ismerek kimegy New Yorkba, valami fura ok miatt, én meg nem tudtam, hogyan találkozhatnék vele még utoljára. dry.gif Nem volt kellemes.
2012. június 18. 08:52 #480
Briguss0205
Briguss0205
*Blogger*

Státusz-
Én a múltkor nagyon nagy ostobaságot álmodtam rohog.gif
Azt álmodtam,hogy,Pitbull azt állította nekem,hogy ő írta Jlo-nak az új számát,amit egyébként Enrique Iglesias írt biggrin.gif
Így mondta nekem:De ezt én írtam,ezt én írtam _nevet.gif
Ilyet ohmy.gif
43 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!