Starity

Mit álmodtál?

43 oldal 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 22. 11:12 #441
LiliREJ
LiliREJ
visszatérő vendég

StátuszMostantól másképp kell, ami nem volt még..
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 109
Csatolások: 3
Azonosító: 169767
Húú hát elég érdekes volt az biztos, de szeretnék még ilyeneket álmodni:D Úgy kezdődött,hogy jelentkeztem valami tehetségkutatóra és ott nem stúdióban volt az élő adás,hanem egy nagyszínpadon olyasmin,mint a MTV WORLD STAGE. nah igen:D És a program úgy volt, hogy a tehetségkutató után,fel fog lépi a 30 seconds to mars:D Eddig okébiggrin.gif 3 csajjal énekeltem volna/énekeltem is rajtam kívül,de őh nem szóltak hogy mit fogunk énekelni és csak aznap derült ki, így semmit sem tudtam gyakorolni. lent állt több ezer ember én meg nem tudtam semmit. egy mondatot sem a dalszövegből és még életemben nem hallottam azt a dalt.. iszonyatosan el voltam keresedve. már álltunk a színpadon,amikor a többiek már egy persze énekeltek, és rám került a sor. valaki még a műsör előtt adott egy ilyen bőrdarab szerű cuccot amire gyűrűk voltak felakasztva és azokra volt ráírva a dalszöveg,de iszonyatosan kicsi volt így nem tudtam elolvasni... nem tudtam a szöveget így leéégtem és sírva mentem le a színpadról. és mivel utánunk jött a 30 seconds to mars, jared a többiekkel már rég ott volt próbálni stb stb, meglátta, hogy mit műveltem és oda jött hozzám, megpuszit és mondta,hogy nincsen semmi baj, nem fognak kiröhögni az emberek ha rajta múlik,majd arréb mentünk és beszélgettünk:D és vagy 1 órán keresztül nyugtatott hogy nem lesz semmi baj, meg nyugodjak meg smileeee.gif utána a színpad sarkáról nézhettem végig a csodálatos koncertet,majd csörgött a telefonom (ami nem álmomban az ébresztőm volt) és fölkeltem sad.gif smileeee.gif
ennyi kb:d utána csak 10 percig ültem az ágyamon és gondolkoztam hogy hogy is történhetett:D.
a képen látható, így volt felöltözve aznap, naná hogy nem felejtettem el!biggrin.gif és nem is fogom soha!smileeee.gif)
2012. április 22. 11:33 #442
Spongya
Spongya
hodor

Státuszha tested fázik, lelkem rád adom
Hozzászólás: 2272
Csatolások: 214
Azonosító: 141897
Hát szerintem ez volt a legjobb álmom. ( tudom, hogy háttal nem kezdünk mondatot biggrin.gif ) Gőzöm nincs, hogy mit álmodtam, annyira emlékszek, hogy egy olyan személyről szólt, akit nagyon szeretek. A többire nem emlékszek, csak, hogy ma mikor reggel felkeltem, hihetetlenül jó kedvem volt. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya
2012. április 23. 18:40 #443
iannina
iannina
focus on the good
Hozzászólás: 5249
Csatolások: 34903
Azonosító: 138106
Hogy egy boltban vagyok és Zayn Malikos felsőt veszek wub.gif Tiszta élethűnek tűnt smileeee.gif
2012. április 24. 19:54 #444
zsanata
zsanata
muse.

StátuszAll I want is the taste that your lips allow...
Hozzászólás: 4024
Csatolások: 213
Azonosító: 125662
Egy cuki boltban voltam, ahol anyunak akartam ajándékot venni anyák napjára, de nem volt nálam pénz, ezért elloptam egy szívecskés micimackó figurát. rohog.gif
2012. április 24. 20:51 #445
doci.
doci.
visszatérő vendég

StátuszMy bed is my best friend, fuck you all.
Hozzászólás: 257
Csatolások: 8
Azonosító: 173538
hogy meglovagoltam egy unikornist rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Eszter655
2012. május 04. 16:32 #446
Briguss0205
Briguss0205
*Blogger*

Státusz-
Hozzászólás: 1724
Csatolások: 115
Azonosító: 159342
Én hasonlót álmodtam nem is olyan régen,az előbbihez
Azt álmodtam,hogy Enrique Iglesias megint itt volt Magyarországon,És megint ott ahol én lakok(Nyíregyháza).
De most dedikált,és én is ott álltam a sorban...
A lábam úgy remegett mint a kocsonya,de mikor oda kerültem...
Enrique:Szia
Én:Sz-Sz-Szia
Látta,hogy kicsit izgulok,és kaptam egy puszit ♥♥
Én:Nagyon nagy rajongód vagyok!Kaphatnék egy aláírást?
Enrique:Gondoltam...Persze,hogy kaphatsz.Közös fotót szeretnél(Ezt ő mondta,ami már nekem nagyon tetszett blush.gif )
Én: ÓÓÓÓÓ,igen wub.gif
Megvolt a közös fotó,kaptam aláírást
Én:Szia
Enrique:Szia,ha vége a dedikálásnak,vissza tudsz jönni?(Ettől a kérdéstől már a föld felett szálltam)
Én:Persze
Ahogy megbeszéltük,visszamentem.Ő már várt engem... heart.gif
Enrique:Szia,már vártalak
Én:Szia, már alig vártam,hogy vissza jöhessek
Enrique:Oh..(Már megint a föld felett) Beszélni szeretnék veled!
Én:Tényleg? Miről?
Ekkor megkért hogy üljünk le egy padra.Leültünk Ő meg átkarolt engem wub.gif
Enrique:Tudod,nagyon tetszel nekem,és én SZERETLEK TÉGED!...
Felállt letérdelt,és úgy folytatta:
-LESZEL A BARÁTNŐM?
Én:Oh,Enrique... wub.gif Jaj,istenem blush.gif én is szeretlek.LESZEK A BARÁTNŐD!!
Ekkor átöleltük egymást,és utána:KISS-KISS!!(Szerintem mindenki értette ezt biggrin.gif )
Olyan jó volt!!
1 felhasználónak tetszik: dóóra
2012. május 05. 08:03 #447
- törölt felhasználó -    
Azt álmodtam, hogy One Direction rajongó voltam cry.gif cray.gif sad.gif
2012. május 06. 21:49 #448
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Én ma azt álmodtam hogy évzárón vagyok rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: dóóra
2012. május 07. 15:05 #449
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Azt álmodtam, hogy kihaltak a pingvinek, és helyettük visszajöttek a dinoszauruszok. mellow.gif fear.gif(többet nem nézek dinó-s filmeket. xd)
2012. május 13. 11:15 #450
k.timike 22
k.timike 22
♡I am fabulous♡™
Hozzászólás: 1155
Csatolások: 307
Azonosító: 145579
Ma nagyon durvát álmodtam ohmy.gif

A ballagásom volt, és megöltem valakit. Lelőttem, de így az egész tárat. ohmy.gif
Aztán hazamentünk és apa hozott nekem virágot ballagásom alkalmából, és azt mondta nekem, hogy senki sem haragszik rám azért amit tettem. ohmy.gif
2012. május 13. 13:53 #451
Briguss0205
Briguss0205
*Blogger*

Státusz-
Szőrnyűűűt!!
Azt álmodtam,hogy a telefonomról eltűntek az Enrique-s képek sad.gif cray.gif :cry: cry.gif cry.gif :cry: sad.gif cray.gif
Ez nálam szörnyűűű,én az Enrique-s képek nélkül senki nem vagyok!! Imádom Enrique-t! laugh.gif
2012. május 13. 15:05 #452
Bella99
Bella99
Fjarna
Hozzászólás: 4376
Csatolások: 58
Azonosító: 130573
Én egyszer megálmodtam, hogy holnap nem lesz megtartva a német óra, és úgy lett. mellow.gif w00t.gif
Máskor meg véletlen matekra pakoltam be nyelvtan helyett, és este azt álmodtam hogy az osztálytársaim ott vitatkoznak velem, hogy nem matek lesz hanem nyelvtan. Másnap reggel ( valóság) kivettem a matek cuccot a táskámból és a nyelvtant raktam be. 7:30-ra odaértem a suliba, megkérdeztem az egyik osztálytársamat első óra nem matek hanem nyelvtan ugye? Mire ő : IGEN. Ismét megálmodtam... blink.gif
2 felhasználónak tetszik: k.timike 22, ApusztákBoszorkánya
2012. május 16. 17:01 #453
- törölt felhasználó -    
Én egyszer azt álmodtam hogy egy folyó partján sétáltam, majd hirtelen felbukkant egy krokodil és elkezdte rágcsálni a lábam. Mellettem volt egy faág és azzal kezdtem el verni az állat fejét, ami ettől visszament a vízbe. Én meg körülnéztem és megláttam egy ruhaboltot, fél lábon beugráltam oda és nézegettem a ruhákat, de bejött egy fegyveres csávó és ide-oda lőtte a golyókat a pisztolyból, majd az egyik golyó felém haladt és már majdnem eltalált, mikor felébredtem.
Fura mód, nekem tetszett ez az álom. laugh.gif
2012. május 16. 17:09 #454
csillaglány
csillaglány
Hozzászólás: 1420
Csatolások: 37
Azonosító: 174497
valami olyasmit, hogy New Yorkba kültöztünk egy lepukkant lakásba. a többire nem nagyon emlékszem biggrin.gif
2012. május 16. 17:39 #455
dóóra
dóóra
gallavich.
Hozzászólás: 6278
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
Idézet (Briguss0205 @ 2012.05.04. 16:32)
Én hasonlót álmodtam nem is olyan régen,az előbbihez
Azt álmodtam,hogy Enrique Iglesias megint itt volt Magyarországon,És megint ott ahol én lakok(Nyíregyháza).
De most dedikált,és én is ott álltam a sorban...
A lábam úgy remegett mint a kocsonya,de mikor oda kerültem...
Enrique:Szia
Én:Sz-Sz-Szia
Látta,hogy kicsit izgulok,és kaptam egy puszit ♥♥
Én:Nagyon nagy rajongód vagyok!Kaphatnék egy aláírást?
Enrique:Gondoltam...Persze,hogy kaphatsz.Közös fotót szeretnél(Ezt ő mondta,ami már nekem nagyon tetszett  blush.gif )
Én: ÓÓÓÓÓ,igen  wub.gif 
Megvolt a közös fotó,kaptam aláírást
Én:Szia
Enrique:Szia,ha vége a dedikálásnak,vissza tudsz jönni?(Ettől a kérdéstől már a föld felett szálltam)
Én:Persze
Ahogy megbeszéltük,visszamentem.Ő már várt engem... heart.gif
Enrique:Szia,már vártalak
Én:Szia, már alig vártam,hogy vissza jöhessek
Enrique:Oh..(Már megint a föld felett) Beszélni szeretnék veled!
Én:Tényleg? Miről?
Ekkor megkért hogy üljünk le egy padra.Leültünk Ő meg átkarolt engem  wub.gif 
Enrique:Tudod,nagyon tetszel nekem,és én SZERETLEK TÉGED!...
Felállt letérdelt,és úgy folytatta:
-LESZEL A BARÁTNŐM?
Én:Oh,Enrique...  wub.gif Jaj,istenem  blush.gif én is szeretlek.LESZEK A BARÁTNŐD!!
Ekkor átöleltük egymást,és utána:KISS-KISS!!(Szerintem mindenki értette ezt  biggrin.gif )
Olyan jó volt!!

Ez de aranyos. biggrin.gif xd

Én hatalmas baromságot álmodtam.xD
Suliban voltunk épp szünet volt a barátom meg kiköpött az ablakon...és pont a dirit találta el. És igazgatóit kapott.
(de a poén az, hogy nincs is barátom most...oO") _nevet.gif wub2.gif
2012. május 20. 12:47 #456
Cintii333
Cintii333
új tag
Hozzászólás: 12
Csatolások: 0
Azonosító: 176150
Égő de a pedomacival reppeltem.XD w00t.gif _nevet.gif
2012. május 20. 20:16 #457
Briguss0205
Briguss0205
*Blogger*

Státusz-
Idézet (dóóra @ 2012.05.16. 17:39)
Ez de aranyos. biggrin.gif xd
Én hatalmas baromságot álmodtam.xD 
Suliban voltunk épp szünet volt a barátom meg kiköpött az ablakon...és pont a dirit találta el. És igazgatóit kapott.
(de a poén az, hogy nincs is barátom most...oO") _nevet.gif  wub2.gif

Köszi.Húú,hát elég érdekeset álmodtál biggrin.gif
2012. május 20. 20:52 #458
xo.Lona.xo
xo.Lona.xo

StátuszI hate all people.
Hozzászólás: 695
Csatolások: 348
Azonosító: 171167
Legutoljára igen izgalmas és tartalmas álmom volt. xD
Én amúgy írok álomnaplót szal ha felkelek azután mindgi az első dolgom leírni hg mit álmodtam.
Az utolsóban először valahol vidéken meg aluljáróban meg levegőben lógó hálón üldözött egy csomó vámpírféleség vérben forgó szemekkel, de akkor felvett egy terepjáró aztán egy szállodának a medencéjénél találtam magam, a medencében meg egy nagy rózsaszín alaktalan szörnyizé volt és egyre csak nőtt és a medence körül mindenki meg volt dermedve csak én tudtam mozogni amikor átkerültem egy erdőbe ahol a suliból az egyik sráccal táncikáltam tűz körül meg volt még ott egy csomó ember suliból.
Ennyi. Hát elég érdekes álmaim szoktak lenni ez a három történés egy álomban volt xd
2012. május 20. 20:53 #459
- törölt felhasználó -    
valami hülyeséget, nem emlékszem blink.gif
2012. május 21. 17:26 #460
Briguss0205
Briguss0205
*Blogger*

Státusz-
Fúú,hát eléggé hülyeséget,DE MÁR MEGINT ENRIQUE VOLT BENNE ♥ ♥
Na,szóval azt álmodtam,hogy anyukámék elmentek otthonról,és én meg a tesóm maradtunk otthon ketten.
A tesóm 6 éves,és nagy ügyesen meggyújtotta a függönyömet,pedig mondtam neki,hogy ne játsszon a tűzzel,de nem hallgatott a nagyobbra.Fújtam a függönyt.Semmi.
Leszedtük és elkezdtük rázni,mint ahogyan egy szőnyeget,és végre nem égett,de az egész függöny tiszta kormos volt...
És pont akkor csengettek,és Enrique elkezdte énekelni a Heartbeat-et wub.gif
Tudom,hogy idegeneknek nem lenne szabad ajtót nyitni,de én kinyitottam(ugyanis azért egy Enrique Iglesiast nem kéne csak úgy nem észrevenni,szerintem heart.gif )
És a legjobb:ENRIQUE PÓLÓ NÉLKÜL(!!) JÖTT BE,ÉS EGY TÖK JÓ FARMERNADRÁG VOLT RAJTA! blush.gif wub.gif
Aztán átkerültem egy másik álmomba,ahol valami egy FBi-osokkal mentem,és megengedték,hogy tegezzem őket,és az egyik úgy nézett ki mint Plazma a CSISZ-ből biggrin.gif _nevet.gif rohog.gif blink.gif rofl.gif lol2.gif
És már megint felgyulladt a függönyöm! biggrin.gif
43 oldal 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!