Starity

Mit álmodtál?

43 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 13. 23:14 #381
Timyy
Timyy

StátuszCause in the end only love survives...:3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 530
Csatolások: 0
Azonosító: 158267
egy oltári nagy hülyeséget _nevet.gif
2012. január 15. 11:24 #382
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Azt hogy Bud Spencer és Terence Hill itt nyaralt a házunktól 5 percre lévő szállodába, és, hogy megismerkedtünk velük, áthívtuk őket hozzánk, és jól elbeszélgettünk, meg csináltunk közös képeket xD
3 felhasználónak tetszik: Dancsyy97, ApusztákBoszorkánya, AngyalClau
2012. február 06. 11:40 #383
- törölt felhasználó -    
Hogy Chris Evans öltözőkben és mosdókban gyilkolt fiatal, szőke lányokat 110.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. február 06. 12:03 #384
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Azt, hogy újra HQ Paradise van ... de ilyen álomhoz aludnom sem kell pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. február 06. 12:08 #385
- törölt felhasználó -    
Azt, hogy Ganxsta Zolee tényleg felrúgja SP-t a holdig laugh.gif
kár, hogy csak álom volt sorry.gif
2 felhasználónak tetszik: Bella99, csilagoseg
2012. február 07. 22:14 #386
cucika
cucika
▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™

StátuszMeine Ehre heißt Treue! Ein Volk, ein Reich, ein Führer! Ungarn erwache!
Hozzászólás: 1108
Csatolások: 55
Azonosító: 151711
Legutóbb azt, hogy egy őrült tini lány késsel rohant utánam. mellow.gif Nem volt szép álom... ohmy.gif Sőt... unsure.gif Még jó, hogy álmomban gyorsabban futok mint az életben. fear.gif
2012. február 07. 22:27 #387
NorPatch
NorPatch
Catnip

StátuszMeghalni csak emberek tudnak, de benne nem volt már semmi emberiség..
Hozzászólás: 2586
Csatolások: 397
Azonosító: 166568
újra általános 1.-be voltam, és egy gyereket lelöktünk a lépcsőről. szegény nyekkenni se tudott xd
2012. február 13. 13:33 #388
- törölt felhasználó -    
Castiellel álmodtam (Odaát), és valami eszméletlen volt. Valami rendezvényszerűségen voltunk, és ő volt a – mondhatni – személyi testőröm vagy inkább afféle védőangyal vagy mint egy testvér, nem is tudom, ez a védelmező szerep eggyé fonódott, folyamatosan fogtam a kezét, ölelgettem, a nyakába ugrottam, persze, leszaladt egy-két smaci is, de annyira idilli volt minden, mint Cas mennyországában. Próbáltam visszaaludni, hogy folytassam, ahol abbahagytam, de nem jött össze. sad.gif
2 felhasználónak tetszik: LadyAlexa, ApusztákBoszorkánya
2012. február 13. 13:39 #389
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7036
Csatolások: 1416
Azonosító: 147096
Azt álmodtam, hogy a suliban odamgyek a barátnőmhöz, de ő háttal volt, s ilyen nagy tűfogai vannak és megkért, hogy hozzak neki vizet. blink.gif
3 felhasználónak tetszik: csilagoseg, Eszter655, Sugarbabes
2012. február 13. 20:12 #390
csilagoseg
csilagoseg
california dream.♡

StátuszLove is louder than the presurre to be perfect.ღ
Hozzászólás: 2315
Csatolások: 850
Azonosító: 128064
Én azzal álmodtam aki tetszik kár h fel kellett kelni dry.gif
2012. február 13. 22:04 #391
NorPatch
NorPatch
Catnip

elköltöztünk Lengyelországba rohog.gif igzából nem emlékszek, hogy tényleg oda költöztünk-e volna, de miután felébredtem, rémlett, hogy volt benne, L, e, o.. így gondoltam Lengyelország rohog.gif
érdekes volt, mivel a házunk tök úgy nézett ki mint a mostani, csak az udvar volt nagyobb. mikor elmeséltem apának, az első reakciója ez volt: "miért pont Lengyelországa?".. jó kérdés. biggrin.gif
2012. február 14. 10:00 #392
- törölt felhasználó -    
Valami iskolában voltunk és egy vitrinbe beraktak egy zombit akiről azt hitték h halott. De azután életre kelt és arról tanakodtunk h vajon törhetelen-e az üveg. De kitörte. Mindenki rohangált és megjelent David Boreanaz ( wink.gif ). Lelötte a zombit, de én mondtam h csak úgy lehet megölni ha levágod a fejét és mivel újra életre kelt David levágta a fejét.

még ilyen baromságot blink.gif
2 felhasználónak tetszik: LadyAlexa, vani10
2012. február 17. 14:32 #393
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Én valami farsangost, de nem igazán emlékszem, arra igen, h benne volt az országalma, bár sejtelmem sincs mi köze az egészhez, meg egyeltalán, hogyan tudok ilyen baromságról álmodni! tongue.gif
2012. február 17. 14:45 #394
Claudiia
Claudiia
directioner ♥

Státusz~elmúlik~
Hozzászólás: 1854
Csatolások: 371
Azonosító: 144535
nem emlékszem rá :$:)
2012. február 17. 19:34 #395
- törölt felhasználó -    
(Ez lehet, hogy kicsit hosszadalmasabb lesz mint amiket előbb olvasgattam. blush.gif )
Én azt álmodtam, hogy az iskolánkban vagyunk ami egy eléggé nagy és régi épület. Sötét volt, és én egyedül mentem a felsős folyosón, ami a harmadik emeleten volt. Az ablakok ki voltak tárva, és minden terem ajtaja nyitva volt. Elmentem az egyik terem előtt aminek csukva volt az ajtaja, és az volt ráírva, hogy "NE NYISD KI!!" és én természetesen kinyitottam csukott szemmel... Amikor kinyitottam a szememet egy 2010-es nyári napomon találtam magamat az iskolánkal szembe lévő játszótéren. Ott ültem én a hintában és az akkori szerelmem, meg Lady Suzy. Beléptem az ajtón és ahogy közeledtem saját magamhoz hirtelen megállt az idő. És a szerelmem elkezdett felém futni nyitott karokkal amire én becsuktam a szememet és össze húztam magamat. Mire kinyitottam a szememet újra az iskolánkba voltam, csak éppen Biológia órán. És amikor magam mellé néztem olyan nagy és fekete szemmekkel rámnézett a szerelmem (aki nem mellesleg nem is abba a suliba jár ahova én) és azt mondta, hogy "Most véged van!". És én erre felsikítottam és felkeltem az ébresztő órámra. mellow.gif

Számomra elég horroriztikus álom volt.. unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: LadyAlexa, NorPatch, vani10
2012. február 17. 19:47 #396
- törölt felhasználó -    
Azt, hogy a suliban voltam, és elkezdtem keresni a táskámban az uzsonnás dobozomat, de nem találtam.Aztán, azt mondtam a barátnőmnek, hogy "nincs meg a vödröm". (nem tudom ezt honnan szedtem blink.gif )Erre elkezdtük keresni az uzsonnás dobozom, de nem lett meg.Közben a másik barátnőm odajött, és megkérdezte mit csinálunk.Mondtuk, hogy a vödrömet keressük, Ő meg erre azt mondta, hogy mondjuk el a magánéletünket. think.gif blink.gif
Úgy látszik, a vödröt, és az uzsonnás dobozt egyazon dolognak tekintettem. _nevet.gif

Jó nagy baromság. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: NorPatch
2012. február 18. 09:36 #397
- törölt felhasználó -    
Hát,én azt álmodtam,hogy horgásztam,kifogtam egy halat,és az elkezdett velem beszélgetni.. blink.gif rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: BeautifulTears, NorPatch, ApusztákBoszorkánya
2012. február 18. 09:44 #398
Vampiregirl1
Vampiregirl1
Angel.

Státusz"Girls don’t like boys, girls like fanfiction, food and middle aged celebrities"
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 318
Azonosító: 166234
Azt,hogy Ian Somerhalder ott volt az ebédlőben,mint valami ebédeltetős, és elkezdtem vele beszélgetni angolul,és megkérdezni,hogy mikor jönnek magyarországra(ami egy kicsit hülyeség,mivel már ott volt), és utána megölelt,és utána átkerültem egy másik álomban,amiben a Balaton volt,és utána az egyik áruházba mentem,ahol megnéztem egy saját készítésű rajzfilmet. blink.gif
A legjobb az Ian-es rész volt,bár lehet,hogy Damon volt. unsure.gif rohog.gif
2012. február 18. 15:09 #399
NorPatch
NorPatch
Catnip

azt, hogy a házunk tele volt Pepsi kólával.. w00t.gif
1 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya
2012. február 19. 13:21 #400
vani10
vani10
visszatérő vendég

StátuszNekem nem kell szőke herceg fehér lovon nekem a one direction kell turnébuszon<3
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 344
Csatolások: 99
Azonosító: 137007
én egyszer mé honap elején én is olyasmit álmodtam a macskkám 8 honapos volt és mindig az és szült és ki cuki cicái voltak aztán meg elszöktek és kerestük a városba és valahgy megletek tudom nagy hülyeség w00t.gif rohog.gif blush.gif blush.gif

meg kicsi koromban mndig Michael Jackson Thrilerel álmotam mert ahoz a zenéhez rosz multam van sad.gif blush.gif blush.gif laugh.gif

,eg igy ahogy olstam avril4ever sulisát álmát
nekem is volt hogy a barátnőimel ott voltuk a suliba valamiér kirugtak minket és áthelyeztetek minket japán suliba és a tanárok külön orákat tartotak nekünk magyarul és végig kelett halgatnuk a japán beszédüket laugh.gif laugh.gif laugh.gif blush.gif blush.gif meg olyan sulis álmom is volt már hogy nekünk eleve alsos meg felsös épület van már 5 dikes vagyok az álmomban anyi voltam ott is és bemetünk az osztályal minden terem be az angol terembe a magyar terembe töribe stb és ahogy be mentünk a termekbe és mindenki meg halt ki véve én meg a legjobb barátnöm érdekes mi ??? blush.gif meg a sulit megszálta a kör sikoly zombik vámpírok fürész minden rosz horroros és az egyk barátnöimmel kijutotunk a sulibol és ott kergetek minket és nem tom mi volt a vége mert anyu felkelteet
43 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!