Mit álmodtál?
2012. január 15. 11:24
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Azt hogy Bud Spencer és Terence Hill itt nyaralt a házunktól 5 percre lévő szállodába, és, hogy megismerkedtünk velük, áthívtuk őket hozzánk, és jól elbeszélgettünk, meg csináltunk közös képeket xD
2012. február 06. 12:08
Azt, hogy Ganxsta Zolee tényleg felrúgja SP-t a holdig
kár, hogy csak álom volt
kár, hogy csak álom volt
2012. február 13. 13:33
Castiellel álmodtam (Odaát), és valami eszméletlen volt. Valami rendezvényszerűségen voltunk, és ő volt a – mondhatni – személyi testőröm vagy inkább afféle védőangyal vagy mint egy testvér, nem is tudom, ez a védelmező szerep eggyé fonódott, folyamatosan fogtam a kezét, ölelgettem, a nyakába ugrottam, persze, leszaladt egy-két smaci is, de annyira idilli volt minden, mint Cas mennyországában. Próbáltam visszaaludni, hogy folytassam, ahol abbahagytam, de nem jött össze.
2012. február 13. 20:12
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
Én azzal álmodtam aki tetszik kár h fel kellett kelni
2012. február 13. 22:04
|
|
NorPatchCatnip |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2586 Csatolások: 397 Azonosító: 166568 offline
|
elköltöztünk Lengyelországba
igzából nem emlékszek, hogy tényleg oda költöztünk-e volna, de miután felébredtem, rémlett, hogy volt benne, L, e, o.. így gondoltam Lengyelország
érdekes volt, mivel a házunk tök úgy nézett ki mint a mostani, csak az udvar volt nagyobb. mikor elmeséltem apának, az első reakciója ez volt: "miért pont Lengyelországa?".. jó kérdés.
érdekes volt, mivel a házunk tök úgy nézett ki mint a mostani, csak az udvar volt nagyobb. mikor elmeséltem apának, az első reakciója ez volt: "miért pont Lengyelországa?".. jó kérdés.
2012. február 14. 10:00
Valami iskolában voltunk és egy vitrinbe beraktak egy zombit akiről azt hitték h halott. De azután életre kelt és arról tanakodtunk h vajon törhetelen-e az üveg. De kitörte. Mindenki rohangált és megjelent David Boreanaz (
). Lelötte a zombit, de én mondtam h csak úgy lehet megölni ha levágod a fejét és mivel újra életre kelt David levágta a fejét.
még ilyen baromságot
még ilyen baromságot
2012. február 17. 14:32
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Én valami farsangost, de nem igazán emlékszem, arra igen, h benne volt az országalma, bár sejtelmem sincs mi köze az egészhez, meg egyeltalán, hogyan tudok ilyen baromságról álmodni!
2012. február 17. 19:34
(Ez lehet, hogy kicsit hosszadalmasabb lesz mint amiket előbb olvasgattam.
)
Én azt álmodtam, hogy az iskolánkban vagyunk ami egy eléggé nagy és régi épület. Sötét volt, és én egyedül mentem a felsős folyosón, ami a harmadik emeleten volt. Az ablakok ki voltak tárva, és minden terem ajtaja nyitva volt. Elmentem az egyik terem előtt aminek csukva volt az ajtaja, és az volt ráírva, hogy "NE NYISD KI!!" és én természetesen kinyitottam csukott szemmel... Amikor kinyitottam a szememet egy 2010-es nyári napomon találtam magamat az iskolánkal szembe lévő játszótéren. Ott ültem én a hintában és az akkori szerelmem, meg Lady Suzy. Beléptem az ajtón és ahogy közeledtem saját magamhoz hirtelen megállt az idő. És a szerelmem elkezdett felém futni nyitott karokkal amire én becsuktam a szememet és össze húztam magamat. Mire kinyitottam a szememet újra az iskolánkba voltam, csak éppen Biológia órán. És amikor magam mellé néztem olyan nagy és fekete szemmekkel rámnézett a szerelmem (aki nem mellesleg nem is abba a suliba jár ahova én) és azt mondta, hogy "Most véged van!". És én erre felsikítottam és felkeltem az ébresztő órámra.
Számomra elég horroriztikus álom volt..
Én azt álmodtam, hogy az iskolánkban vagyunk ami egy eléggé nagy és régi épület. Sötét volt, és én egyedül mentem a felsős folyosón, ami a harmadik emeleten volt. Az ablakok ki voltak tárva, és minden terem ajtaja nyitva volt. Elmentem az egyik terem előtt aminek csukva volt az ajtaja, és az volt ráírva, hogy "NE NYISD KI!!" és én természetesen kinyitottam csukott szemmel... Amikor kinyitottam a szememet egy 2010-es nyári napomon találtam magamat az iskolánkal szembe lévő játszótéren. Ott ültem én a hintában és az akkori szerelmem, meg Lady Suzy. Beléptem az ajtón és ahogy közeledtem saját magamhoz hirtelen megállt az idő. És a szerelmem elkezdett felém futni nyitott karokkal amire én becsuktam a szememet és össze húztam magamat. Mire kinyitottam a szememet újra az iskolánkba voltam, csak éppen Biológia órán. És amikor magam mellé néztem olyan nagy és fekete szemmekkel rámnézett a szerelmem (aki nem mellesleg nem is abba a suliba jár ahova én) és azt mondta, hogy "Most véged van!". És én erre felsikítottam és felkeltem az ébresztő órámra.
Számomra elég horroriztikus álom volt..
2012. február 17. 19:47
Azt, hogy a suliban voltam, és elkezdtem keresni a táskámban az uzsonnás dobozomat, de nem találtam.Aztán, azt mondtam a barátnőmnek, hogy "nincs meg a vödröm". (nem tudom ezt honnan szedtem
)Erre elkezdtük keresni az uzsonnás dobozom, de nem lett meg.Közben a másik barátnőm odajött, és megkérdezte mit csinálunk.Mondtuk, hogy a vödrömet keressük, Ő meg erre azt mondta, hogy mondjuk el a magánéletünket.
Úgy látszik, a vödröt, és az uzsonnás dobozt egyazon dolognak tekintettem.
Jó nagy baromság.
Úgy látszik, a vödröt, és az uzsonnás dobozt egyazon dolognak tekintettem.
Jó nagy baromság.
1 felhasználónak tetszik:
NorPatch
2012. február 18. 09:36
Hát,én azt álmodtam,hogy horgásztam,kifogtam egy halat,és az elkezdett velem beszélgetni..
2012. február 18. 09:44
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Azt,hogy Ian Somerhalder ott volt az ebédlőben,mint valami ebédeltetős, és elkezdtem vele beszélgetni angolul,és megkérdezni,hogy mikor jönnek magyarországra(ami egy kicsit hülyeség,mivel már ott volt), és utána megölelt,és utána átkerültem egy másik álomban,amiben a Balaton volt,és utána az egyik áruházba mentem,ahol megnéztem egy saját készítésű rajzfilmet.
A legjobb az Ian-es rész volt,bár lehet,hogy Damon volt.
A legjobb az Ian-es rész volt,bár lehet,hogy Damon volt.
2012. február 18. 15:09
|
|
NorPatchCatnip |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2586 Csatolások: 397 Azonosító: 166568 offline
|
azt, hogy a házunk tele volt Pepsi kólával..
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2012. február 19. 13:21
|
|
vani10visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 344 Csatolások: 99 Azonosító: 137007 offline
|
én egyszer mé honap elején én is olyasmit álmodtam a macskkám 8 honapos volt és mindig az és szült és ki cuki cicái voltak aztán meg elszöktek és kerestük a városba és valahgy megletek tudom nagy hülyeség
meg kicsi koromban mndig Michael Jackson Thrilerel álmotam mert ahoz a zenéhez rosz multam van
,eg igy ahogy olstam avril4ever sulisát álmát
nekem is volt hogy a barátnőimel ott voltuk a suliba valamiér kirugtak minket és áthelyeztetek minket japán suliba és a tanárok külön orákat tartotak nekünk magyarul és végig kelett halgatnuk a japán beszédüket
meg olyan sulis álmom is volt már hogy nekünk eleve alsos meg felsös épület van már 5 dikes vagyok az álmomban anyi voltam ott is és bemetünk az osztályal minden terem be az angol terembe a magyar terembe töribe stb és ahogy be mentünk a termekbe és mindenki meg halt ki véve én meg a legjobb barátnöm érdekes mi ???
meg a sulit megszálta a kör sikoly zombik vámpírok fürész minden rosz horroros és az egyk barátnöimmel kijutotunk a sulibol és ott kergetek minket és nem tom mi volt a vége mert anyu felkelteet
meg kicsi koromban mndig Michael Jackson Thrilerel álmotam mert ahoz a zenéhez rosz multam van
,eg igy ahogy olstam avril4ever sulisát álmát
nekem is volt hogy a barátnőimel ott voltuk a suliba valamiér kirugtak minket és áthelyeztetek minket japán suliba és a tanárok külön orákat tartotak nekünk magyarul és végig kelett halgatnuk a japán beszédüket
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.