Mit álmodtál?
2011. november 04. 20:31
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Huh...én akkora hülyeséget...Facebookoztam Johnny Deppel xD...és megbeszéltük, hogy találkozunk Zalaegerszegen xD...találkoztunk is meg minden...aztán megjelentek Harryék...amit máig se értek xD...aztán kitalálták a szüleim,hogy menjünk Londonba...szóval elég nagy hülyeséget álmodtam...xDDD
2011. november 05. 13:28
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Én már 3napja az "imádott" osztályommal álmodok.
De a legfrisebb..
Az iskolában sportnap volt,ahol szülők is voltak.Legjobb barátnőm anyukája,rendesen kiosztotta a tesitanárt,de durva volt.Mondjuk ki is nézem belőle...
De a legfrisebb..
Az iskolában sportnap volt,ahol szülők is voltak.Legjobb barátnőm anyukája,rendesen kiosztotta a tesitanárt,de durva volt.Mondjuk ki is nézem belőle...
2011. november 07. 23:01
Ronnie Radke-val voltunk valami erdőben található lakásban, agyon voltunk tankolva fegyverekkel, én pedig kértem, mutassa meg, hogy kell a shotival bánni. Mint később kiderült, azért, mert megtámadtak az idegenek, konkrétan ilyen kétemeletes lakás méretű zöld szörnyek borították fel a városok csendjét.
2011. november 08. 21:22
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Valami Harry Pottereset...x"D
2011. november 11. 11:54
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Én elég nagy hülyeséget álmodtam
Azt, hogy a sulimban voltunk és egyszer csak mindenkinek az egész iskolából az ebédlőbe kellett mennie ( nem volt ott az ebédlő, gőzöm sincsen miért )
Aztán a tanárok mondták hogy semmi baj, az alsósok sírtak meg minden, és egy nagyon hatalmas robot bukkant fel.
Mindenkit el akart taposni, és így szó szerint menekültünk. Egymást a földre löktük csak hogy a saját életünket mentsünk. Aztán az egyik folyosón az emeletre felfutottam, és hirtelen a tanári helyen egy ilyen ebédlő szerűség volt de rendesen ilyen szobában
Na, és akkor oda bementem ott volt pár tanár meg még ilyen idegen indiai előkelő emberek és akkor ettek
Hát, én is ettem
Aztán az egyik osztálytársam szintén betévedt oda
Majd pár perccel megjelent az egyik rokonom
és ő is evett
nagyon féltünk kimenni nehogy a robot megtaláljon minket és megöljön. De végül egy kis idő után én és az osztálytársam kimerészkedtünk felkeresni a többieket. A robotnak nyoma se volt, de hatalmas nagy volt a csönd.. többre már nem emlékszem
Azt, hogy a sulimban voltunk és egyszer csak mindenkinek az egész iskolából az ebédlőbe kellett mennie ( nem volt ott az ebédlő, gőzöm sincsen miért )
2011. november 18. 22:16
Tegnap álmodtam
Tengericsikókat akartam fogni a tengerben, de a bátyám azt mondta, hogy túl sok zsömlét ettek ezért nem foghatom meg őket.
Tengericsikókat akartam fogni a tengerben, de a bátyám azt mondta, hogy túl sok zsömlét ettek ezért nem foghatom meg őket.
2011. november 19. 16:50
Idézet (Avril4ever @ 2011.11.18. 22:16)
Tegnap álmodtam

Istenem
2011. december 06. 18:26
|
|
Ziittavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 155438 offline
|
hárman fekszünk a nagy fűben, s henyélünk. egyszer csak egy nagy Border Collie "csorda" fut át rajtunk. egyik b.nőm elkezdd sírni, hogy ez milyen szép látvány a másik pedig felkiált, hogy odanézzetek: -Justin Bieber éppen most lovagolta meg az egyik kutyát indiánruhában.
a másikat pedig, ugyan nem én álmodtam, de rólam szólt.
valamiért megharagudtam b.nőmre, ezért bosszúból megettem a szaloncukrát
a másikat pedig, ugyan nem én álmodtam, de rólam szólt.
valamiért megharagudtam b.nőmre, ezért bosszúból megettem a szaloncukrát
2011. december 09. 11:55
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Azt álmodtam,hogy jelentkeztem az x faktorba, és valami helikopterrel mentem a válogatásra. Aztán énekeltem, de hogy mit azt nem tudom, és 5 en voltunk, ésés mondták,hogy közölünk csak 1 juthat tovább, és kimondták a nevem hogy én jutottam tovább, azt mondtam,hogy jajj ne.
Nem tudom miért nem örültem...
Nem tudom miért nem örültem...
2011. december 12. 12:25
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Úúúú!!! De nagy hülyeséget álmodtam x'DDD Nemrég voltunk az állatkertben,semmi extra,de szerintem ennek hattására álmodtam ilyet xDD :
Nem emlékszem miért csak arra,hogy költöznünk kellett.Kérdem apát,hogy melyik autóval visszük a cuccaimat (mert ugye 2 kocsink van) apa erre meg rávágja,mintha misem lenne természetesebb,hogy "a teve viszi" ekkor esettle,hogy ott volt melette egy bazi nagy,lógó szájú,büdös,teve,jön anyám,elmegy melettem mintha ott se lennék és egy répát dug a teve szájába (anya!aki fél minden nagytestű állattól,még egy ölebben is azt látja,hogyan támadhatná meg)...aztán meg ott volt a tesóm aki kapott egy fehér (!) Yorshire terriert (atyám,minden szülinapjára ilyen kutyát kér -.-"),mind1 álmomban megkapta,csak fehéret,aztán megyek a konyhába,anya ott van megint,valamiért megint nem szólt hozzám,csak tovább pakolgatok,megyek a fürdőszobába,a vécépapíros csomagokon ott egy vidra! Megöbbenve megyek viszza a konyhába,kiakadva mondom anyának,hogy egy vidra van a fürdőszobában,erre csak megvonja a vállát+legyint,hogy "elfér az ott"..innen már nem bírtam,kipattant a szemem a sötétben,hajnali 4 órakor...x'DDD Sok őrültséget álmodtam már,de erre emlékszem a legtisztábban...x'DD Mikor reggel elmeséltem az ősöknek,kijelentették: "Többet nem megyünk állaterbe!"
Nem emlékszem miért csak arra,hogy költöznünk kellett.Kérdem apát,hogy melyik autóval visszük a cuccaimat (mert ugye 2 kocsink van) apa erre meg rávágja,mintha misem lenne természetesebb,hogy "a teve viszi" ekkor esettle,hogy ott volt melette egy bazi nagy,lógó szájú,büdös,teve,jön anyám,elmegy melettem mintha ott se lennék és egy répát dug a teve szájába (anya!aki fél minden nagytestű állattól,még egy ölebben is azt látja,hogyan támadhatná meg)...aztán meg ott volt a tesóm aki kapott egy fehér (!) Yorshire terriert (atyám,minden szülinapjára ilyen kutyát kér -.-"),mind1 álmomban megkapta,csak fehéret,aztán megyek a konyhába,anya ott van megint,valamiért megint nem szólt hozzám,csak tovább pakolgatok,megyek a fürdőszobába,a vécépapíros csomagokon ott egy vidra! Megöbbenve megyek viszza a konyhába,kiakadva mondom anyának,hogy egy vidra van a fürdőszobában,erre csak megvonja a vállát+legyint,hogy "elfér az ott"..innen már nem bírtam,kipattant a szemem a sötétben,hajnali 4 órakor...x'DDD Sok őrültséget álmodtam már,de erre emlékszem a legtisztábban...x'DD Mikor reggel elmeséltem az ősöknek,kijelentették: "Többet nem megyünk állaterbe!"
2011. december 12. 18:37
Egy olyan udvaron voltam a húgommal és egy alsóssal(akit látásból ismerek, sose beszéltünk) ahol azelőtt sose voltam. Aztán ott szaladgáltunk fel-alá mint három idióta
És ekkor a semmiből megjelent egy gödör, az ismeretlen csaj beleesett, leesett a szája
és eltört a lába
Aztán nem tudom hogy felállt, és elkezdett bőgni, hogy: A fogam, a pici fogam!!Erre megjelent három űrlény dokiruhában, visszarakták a száját, és begipszelték a lábát. Aztán meg mintha mi se történt volna, futkároztunk tovább..és ekkor elkezdett csörögni a telefonom
1 felhasználónak tetszik:
Selena111
2011. december 12. 18:41
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
Azt álmodtam, hogy az egyik legjobb barátnőm át jött hozzánk de nem akárhogyan, beugrott az ablakon
erre megkérdi ,megyünk síelni
Aztán meg felébredtem.
Christinna
2011. december 12. 18:58
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Valamiért beneveztem egy rally versenyre, nem tudom miért voltam ilyen hülye
És egyszercsak ott volt Jenson Button
És elindultunk, és Baricz Gergő ült mellettem, és tök féltem, nehogy miattam kerüljön kórházba
Aztán ott volt a mamám, és mondta hogy lassabban. xDD Szóval irdatlan nagy baromság volt. Egyébként szeretnék is majd jogsit
De legtöbbször történeteket álmodok, amiket meg is lehetne filmesíteni
Egy egész világot képzelek közé, meg legendákat stb. Durva
2011. december 15. 15:35
Azt, hogy az egyik fiú barátom bevallotta, hogy tetszem neki.
csilagoseg
2011. december 17. 14:27
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
azt, hogy felvettek a Színművészetire :'DD
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.