Mit álmodtál?
2011. október 26. 17:10
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
huh én azokat a álmokat utálom amibe futni kell mert álmomba egyszerűen lassan futok! :S de mér nem tudom
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2011. október 26. 18:38
Azt, hogy a suliban voltunk (valami tök más suliban...), és az egyik srác oroszról párszor random elővette a gitárját (csak úgy a semmiből), és elénekelte a Bleedet a Hot Chelle Rae-től.
És még rendesen tudott gitározni, meg énekelni. Azért röhejes volt kicsit, pedig a Bleed az egyik leggyönyörűbb szám a világon.
2011. október 26. 18:44
Azt,hogy egy csapat palotapincsit sétáltatok más-más színű pórázon a környéken az összes csaj engem nevet ki a "macsó" kutyáim miatt O.o
2011. október 28. 09:03
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Úriisteen én meg már álmomban is suliba vagyok és tanulok xD Most épp azt álmodtam,hogy angol órán angol szavakat kellett elmagyarázni angolul, és nekem jutott a pingvin xD
Ennyire emlékszem
Ennyire emlékszem
CandUs
2011. október 30. 13:17
|
|
Tina19990306új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.13. Hozzászólás: 64 Csatolások: 271 Azonosító: 160516 offline
|
Én sajna nem emlékszek...
2011. október 30. 15:24
Én olyan borzalmasat álmodtam,hogy nem is merem leírni.
Alig tudtam visszaaludni és állandóan úgy éreztem,hogy a szobámban van valaki rajtam kívül...Ez nem olyan volt,hogy beijedtem mert horror filmet néztem.(egyébként sem néztem)
2011. október 30. 18:22
Azt álmodtam, hogy balesetem volt, így tolókocsiba kényszerültem, és az a fiú, aki nagyon tetszik nekem, ő tolt engem mindenhova.
2011. november 01. 00:56
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
barátommal álmodtam valami hülyeséget
2011. november 01. 20:03
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Legutoljára Lady Gagával álmodtam
Egy házban voltam és Gaga is ott volt. Anyám már dumált vele és azt mondta, hogy tök jó fej. Kimentem n is az udvarra és találkoztam vele. Először megkérdeztem, hogy hogy hívhatom, erre azt mondta, hogy Stefani. Elmondtam még neki, hogy nagyon örültem, amikor a Yoü and I -ból csinált klipet, mert az az egyik kedvencem a Born This Way-ről. Innen képszakadás
Egy házban voltam és Gaga is ott volt. Anyám már dumált vele és azt mondta, hogy tök jó fej. Kimentem n is az udvarra és találkoztam vele. Először megkérdeztem, hogy hogy hívhatom, erre azt mondta, hogy Stefani. Elmondtam még neki, hogy nagyon örültem, amikor a Yoü and I -ból csinált klipet, mert az az egyik kedvencem a Born This Way-ről. Innen képszakadás
2011. november 03. 10:40
Úúúúristen nagyon sok hülyeséget szoktam. Oo
Már egy csomószor álmodtam buszokkal :'D
Múltkor azt, hogy a 463 -at vezetem, és addig nyomkodom az első-hátsó ajtó gombokat, míg a busz majdnem felrobban xD
Ma azt álmodtam, hogy furcsa, emeletes buszok álltak a nagybuszmegben. Már hajnalban kint voltam, akkor egy busz se volt még ott. Az emeletes buszok tetején meg emberek ültek. Meg bementünk a kínaiba, ahol nem találtuk a kijáratot, mert vécéken kellett átmenni és már kb. a 25. en mentünk át, amikor felfedeztem egy ajtót a másik irányban, és akkor kijutottam oO
Kicsit nyomasztó volt. xD
Már egy csomószor álmodtam buszokkal :'D
Múltkor azt, hogy a 463 -at vezetem, és addig nyomkodom az első-hátsó ajtó gombokat, míg a busz majdnem felrobban xD
Ma azt álmodtam, hogy furcsa, emeletes buszok álltak a nagybuszmegben. Már hajnalban kint voltam, akkor egy busz se volt még ott. Az emeletes buszok tetején meg emberek ültek. Meg bementünk a kínaiba, ahol nem találtuk a kijáratot, mert vécéken kellett átmenni és már kb. a 25. en mentünk át, amikor felfedeztem egy ajtót a másik irányban, és akkor kijutottam oO
Kicsit nyomasztó volt. xD
ApusztákBoszorkánya
2011. november 04. 18:02
Kint voltunk két barátnőmmel egy ház udvarán ahol még sosem jártam.Az egyik barátnőm beesett egy kisebb gödörbe és vérezni kezdett a lába.Erre én segíteni akartam neki de ekkor mindhármunkat elrabolt valami nem emberi házaspár
bevittek minket a házba és ott fogva tartottak
Az egyik barátnőmnek sikerült kiszabadulni de azt nem tudom,hogyan.Csak azt láttam,hogy már kint van az udvaron és ott már egy buli van
A másik barátnőmet hipnotizálták és ezzel azt érték el,hogy úgy viselkedjen mintha a lányuk lenne és robothangon beszéljen
Én meg eljátszottam,hogy én is hipnotizálva lettem csak,hogy kitudjak jutni az udvarra.Kijutottam de azt már nem tudom,hogy.A hipnotizált barátnőmmel nem tudom mi történt.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.