Starity

Mit álmodtál?

43 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 11. 19:27 #301
Punka
Punka
visszatérő vendég

StátuszAlways Keep Fighting❤️
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 415
Csatolások: 1
Azonosító: 139694
életem legrosszabb álma volt... sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
2011. október 11. 19:31 #302
- törölt felhasználó -    
Hogy matekból dogát írtunk.És reggel mikor bementem a suliba otthonhagytam a füzetet a matektanár meg dogát íratott velem.
2011. október 11. 19:36 #303
Punka
Punka
visszatérő vendég

StátuszAlways Keep Fighting❤️
Hozzászólás: 415
Csatolások: 1
Azonosító: 139694
majdnem lehányt a kedvenc énekesem... :/
2011. október 13. 21:44 #304
- törölt felhasználó -    
1. Úgy néztem ki, mint Nina Dobrev, és teherbe estem, de ezt nem mondtam el senkinek, és hirtelen hánynom kellett, ezért beszaladtam a fürdőszobába (közben vacsora volt, behajtottam a fürdőszoba ajtaját) és hánytam egyet, majd jött a szőke hajszínű anyám, hogy kint várnak rám, kimegyek egy ismeretlen ismerősömmel a kapu elé, kinyitottuk, erre ott van Damon és Stefan (a Vámpírnaplókból) a The Secret Circle-s Diana apja, az ismerősömet elkezdi Stefan üldözni, engem meg Damon, és Damon megharap. rohog.gif
2. Öltöztünk a tesiöltözőben vissza tesiről, és egy szemüveges lány is bejött öltözni, de az osztálya elkezdte csúfolni, mi megsajnáltuk szegényt, ő az mondta, hogy mennie kell edzésre. Másnap technika óra előtt látok egy német juhász kutyás rendőrt, az meg mondja, hogy egy lány meghalt, és kiderült, hogy az a lány volt...
3 felhasználónak tetszik: KathPierce., anna21, Alexis_0504
2011. október 13. 21:56 #305
- törölt felhasználó -    
1.Azt hogy van két srác aki nagyon tetszik az osztályomból.Persze az egyik nap az egyikkel a másik nap meg sikeresen a másikkal mellow.gif .Persze mind a kettőször ugyanaz a történet csak más-más szereplőkkel.Szerelem.Érzelmek.Árulás.
2011. október 13. 22:03 #306
Roxy bébi
Roxy bébi
új tag

Státusz"GERAPPAGERAPPAGERAPPAGERAPPA' - Én
Hozzászólás: 62
Csatolások: 0
Azonosító: 138411
Én elfelejtettem...de utolsó elöttiként tiszta szerelmekről először hogy porrá lett az aki tetszik annyira aztán elmentem a bálba sírdogálva majd megjelent ő a nagy Ő és táncolni kezdtünk wub.gif xDDmeg egyszer felébredtem aztán meg azt hogy én wok Avril Lavigne és üldöz egy jóképű pasas asszem a Vámpír naplókból aza fekete hajú mert szerelmes belém és megakar őlni..szal őrült egy álmaim vannak xDD biggrin.gif blink.gif blush.gif
2011. október 15. 18:21 #307
- törölt felhasználó -    
Az öcsémnek esküvője volt, és egy tengerparton volt. Én fotóztam, de mivel pisilnem kellett, ezért néhány kép rosszul sikerült. A menyasszony pedig az öcsém egyik osztálytársa volt, csak a nevét nem tudom. Aztán bementünk egy szobába tovább készülődni, és a nagynéném késett, így a süteményeket nekem kellett megcsinálni. Majd kijelentettem egy fiú ismerősömnek, hogy még jó, hogy én nem ilyen fiatalon házasodok meg. (Az álmomban az öcsém és a menyasszony ugyanannyi éves volt, mint a valóságban.)
1 felhasználónak tetszik: anna21
2011. október 15. 20:17 #308
Szecsó
Szecsó
visszatérő vendég

StátuszNon Timebo Mala.
Hozzászólás: 293
Csatolások: 827
Azonosító: 155344
Hát én ma azt álmodtam, hogy egy ruha és cipő üzletben voltam a bnőmmel és anyámék kint a kocsiba vártak.
De megláttam egy converse cipőt és nagyon megtetszett.
Narancssárga volt, rojtozott, gumis, magasszárú.
És az eladó olcsóbban el akarta adni nekem és amikor meg akartam venni azt mondta: hogy már kifizették a szüleim.
Nagyon örültem neki.biggrin.gif
Aztán mikor felébrettem, elmondtam anyumnak, és ő csak ennyit válaszolt: Hát ez csak álom volt.XD
De nekem tetszett ez az álom.smileeee.gif
2011. október 16. 16:56 #309
Zsife
Zsife
_nightmare_

StátuszI created the sound of madness.........
Hozzászólás: 1757
Csatolások: 495
Azonosító: 131623
Nekem nagyon kacifántos álmom volt este laugh.gif
Először is egy faluban éltem ami a tenger mellet volt és kb a kr u.-i 5 században voltunk . Én voltam a törzsfőnök lánya és szerelmes lettem az egyik falubelibe(aki az osztálytársam , de a valóságban nem tetszik csak lehet vele jókat hülyülni ) és ő is viszont szeretett És a lényeg,hogy az apám a törzsfőnök(aki úgy nézett ki mint a tesitanár) mérges lett és egy vassal beleégette a jobb vállamba a 69-es számot . Végül kézen fogva sétáltam a fiúval a parton és egyszer csak arra eszméltem,hogy a TV előtt fekszem a 21. században vagyok és egy műsor megy a fókákról a Tv-ben ami az erőd közelében van(amiben azelőtt a falu volt). Utána Szandi felhívott telefonon,hogy mennyek be a plázába mert látott egy jó cipőt és meg akarja venni én odarohantam Fel mentünk a bowling pályára ami átalakult vízi csúszdává lecsúsztunk mert egy kisfiú után mentünk és ott volt a csúszda alján a srác akivel az előbb összejöttem és ő megölelt és a karomon ott volt beleégve a szám .Már besötétedett lementünk a parkolóba és azt mondák ,hogy nekem és Máténak(másik osztálytárs) el kell vinni pár TV alkatrészt egy bevásárlókosárban Máté elől ment és lehagyott én meg éjszaka tologattama bevásárló kocsit a tv alkatrészekkel az erdőben és mire világosodott beértem egy városba ahol a buszmegállóban 2 boszorkány ült és megijedtem mert volt egy zebra amin át kellet mennem és féltem,hogy a banyák miatt elütnek a kocsik ezért nem néztem a szemükbe Miközben mentem át a zebrán megálltak a kocsik és egy biciklis folyton oldalra dőlt végül sikeresen átértem és csörgött a telefonom , mert a srác(aki az álmomban a barátom volt) hívott,hogy jól vagyok-e
aztán felkeltem smileeee.gif
Nah ezt az álmot meg tudná valaki fejteni nekem ? Jó lenne tudni mit jelent ha ilyen hülyeséget álmodik az ember
1 felhasználónak tetszik: rachella
2011. október 17. 20:10 #310
SokSzínű.
SokSzínű.
vampire ♥

Státusz♥ Instagramm: juhaszviki follow me:!:)
Hozzászólás: 1954
Csatolások: 2152
Azonosító: 162057
Én azt hogy ott vagyok az X-faktorban mint zsüri laugh.gif laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Christinna
2011. október 19. 17:26 #311
zsuzsye
zsuzsye
visszatérő vendég
Hozzászólás: 401
Csatolások: 72
Azonosító: 36969
Azt álmodtam hogy elmentünk családdal strandra és ott épp sétálok és jön Alex O'Loughlin és a Hawaii Five 0-os csapata (Danny és Chin) És én annyira megörültem neki hogy odamentem hozzá beszélgetni, de valahogy nem úgy nézett ki Alex mint ahogy valójában, de tökre lázba jöttem hogy itt van a kedvencem és mondtam neki hogy ő a kedvencem a Holdfény óta biggrin.gif meg valahogy oda keveredett az egyik barátnőm és megkérdeztem tőle hogy van angolul hogy a tv-ben magasabbnak néztél ki rohog.gif (mert az álmomban egy sokkal alacsonyabb csávó volt
2011. október 19. 17:30 #312
LenaLia21
LenaLia21
visszatérő vendég

Státusz♥Stell, énis ♥SZERETLEK♥..csak úgy..♥Ritaa töri órán...♥:D♥
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 121
Csatolások: 38
Azonosító: 158991
ma még semmit:D ink. tegnap:D amúgy nemtudom, általában nem szoktam álmodni mostanába.. ohmy.gif vagy ha igen reggelre már elfelejtem:D
1 felhasználónak tetszik: zsanata
2011. október 19. 17:33 #313
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ariana @ 2011.07.18. 00:58)
Azt, hogy egy új házba költöztünk amit nagyon utáltam, és vettünk egy szurikátát rofl.gif

Tényleg álmodtam ezt valaha? _nevet.gif
2011. október 19. 17:35 #314
- törölt felhasználó -    
Semmit, ma még semmit biggrin.gif Tegnap se semmit biggrin.gif
2011. október 19. 17:42 #315
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7036
Csatolások: 1416
Azonosító: 147096
Én egyszer azt álmodtan hogy futottam és leestem a lépcsőn.. és felsegített egy kutya mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Ariana, ApusztákBoszorkánya
2011. október 19. 17:43 #316
patrícia4
patrícia4

StátuszPatrícia még nem állította be a státuszát
Hozzászólás: 7621
Csatolások: 1240
Azonosító: 126309
Nagyon rosszat és mikor felkeltem könnyes volt a szemem blush.gif
Azt hogy anyukám meghalt cry.gif cray.gif
Mikor vége lett az álomnak és felkeltem azonnal oda mentem anyumhoz és megöleltem meg megpusziltam az arcát és elmondtam neki hogy mindennél jobban szeretem heart.gif
9 felhasználónak tetszik: zsanata, rachella, Corby, Szabina2000, Eszter655, NorPatch, biad92, dóóra, Enaa
2011. október 25. 19:14 #317
zsanata
zsanata
muse.

StátuszAll I want is the taste that your lips allow...
Hozzászólás: 4024
Csatolások: 213
Azonosító: 125662
Hát valami olyasmi volt, hogy egy nagy parkban voltam a barátaimmal, és fel kellett mennem a mászókán, de nagyon meredek volt és nem tudtam kapaszkodni, és mondtam hogy eresszék lejjebb. És akkor egy nő megnyomott valami gombot, és akkor a mászóka elkezdett süllyedni, míg vízszintes nem lett, és én letudtam menni. Aztán mondták a barátaim, hogy milyen béna voltam, és végül felébredtem. biggrin.gif Értelmes. thumbsup.gif
2011. október 25. 19:24 #318
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7036
Csatolások: 1416
Azonosító: 147096
Én nem rég azt álmodtam hogy alszok, és abban az állomban az van hogy sétálok és felém jön Nina Dobrev és köszön. mellow.gif Megyek tovább és utána látom hogy Paul Weasly integet a limoból xdd
2011. október 25. 19:40 #319
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Elég hüle és vicces álmom volt xD A strandon voltam az öcsémmel és a nővéremmel, amikor egyszercsak Öcsém észreveszi,hogy ott a volt barátom, akivel 15 éves koromban jártam fél évet ! Aztán odahívta hozzám, és tök érdekes mert nagyon örültünk egymásnak..! Érdekes volt mert ott volt neki a jelenlegi barátnője is. Aztán Elhívott minket ebédelni, szóval így 5-en elmentünk enni, valami régi, öreges helyre..
Hát kb ennyi volt xD
2011. október 26. 17:05 #320
- törölt felhasználó -    
egy buszon ki kellett vájnom egy kettévágott disznó szívét blink.gif
5 felhasználónak tetszik: Boglár, Corby, thunderbird, CandUs, Eszter655
43 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!