Mindig hülyeségeket álmodok, de ez az álmom hatalmas baromság volt és szörnyű volt átélni!
Szóval azt álmodtam, hogy reggel felkeltem és a tükröm előtt fésülködtem, mikor észrevettem, hogy van egy 3. szem a homlokomon. Nagyon megijedtem, próbáltam leszedni, de nem jött le. Megkérdeztem a tesómat, hogy: - Tényleg 3 szemem van? És akkor ő mondta, hogy csak kettő. Akkor megnyugodtam, és visszamentem a tükörhöz fésülködni, és tényleg csak kettő szemem volt. Aztán kis idő múlva egyre több szemem lett. Lett a karomon, a lábamon, az arcom tele lett velük, és egyre csak több lett. A családom pedig megijedt, hogy mutáns vagyok, és kidobtak a házból, mert azt mondták, hogy csak 2 szemű emberek lakhatnak ott. Aztán elfutottam, és a semmiből előkerült egy villamos, ami elkezdett üldözni, és már majdnem elütött, mikor felébredtem.
Borzasztó álom volt!
Mit álmodtál?
2011. október 05. 22:26
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2011. október 05. 22:46
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
azt,h forma 1-eztem,nekimentem egy hídnak,és leesett a lábam
persze ez álmodva sokkal nevetségesebb xdd
2011. október 07. 22:55
Egyszer álmodtam olyat hogy anyukámmal az utcán táncolunk meg szaladgálunk hálóingben
2011. október 07. 23:04
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Adndrew Garfielddal és Emma Stone-nal a rendőrök elől menekültünk autóval, Andrew vezetett, én az anyósülésen, és mind a hárman mezítláb voltunk. Sajnos, ennél többre nem emlékszem.
2011. október 08. 13:06
talán az, hogy egy dinoszauruszfej el akart kapni, és test nélkül gurult az úton
2011. október 08. 13:10
talán az,amikor azt álmodtam,hogy Justin Bieber folyton jön utánam,de nem tudtam lerázni
2011. október 08. 20:34
|
|
Long Fartvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 152383 offline
|
azt hogy kiesik az összes fogam egymás után, egyszerre vagy 3 is -.-" de már nem tudom hanyadjára álmodom ezt XD
ApusztákBoszorkánya
2011. október 08. 20:48
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Nagy hülyeséget álmodtam, lehet, hogy túlzásba vittem a South Park nézést lefekvés előtt. xD
Azt álmodtam, hogy a matektanárom ki akarta deríteni, hogy miért van az, hogy Kenny minden részben meghal és mégis él. És azt mondta, ha nem segítek neki kideríteni, akkor megbuktat matekból, úgyhogy segítettem neki. És elmentünk egy erdőbe ásni (ne kérdezd miért, fogalmam sincs, mi köze Kennyhez)aztán az álom végére egyszer csak már nem is a matektanárom volt ott velem, hanem valami nő. És volt ott egy bagoly, ami hangosan énekelt, és a nő ráordított a bagolyra, hogy "Csend már! Így nem tudunk ásni" aztán a bagoly megsértődött, én pedig felébredtem.
Mindig baromságokat álmodok!
Azt álmodtam, hogy a matektanárom ki akarta deríteni, hogy miért van az, hogy Kenny minden részben meghal és mégis él. És azt mondta, ha nem segítek neki kideríteni, akkor megbuktat matekból, úgyhogy segítettem neki. És elmentünk egy erdőbe ásni (ne kérdezd miért, fogalmam sincs, mi köze Kennyhez)aztán az álom végére egyszer csak már nem is a matektanárom volt ott velem, hanem valami nő. És volt ott egy bagoly, ami hangosan énekelt, és a nő ráordított a bagolyra, hogy "Csend már! Így nem tudunk ásni" aztán a bagoly megsértődött, én pedig felébredtem.
Mindig baromságokat álmodok!
2011. október 08. 21:48
én mondjuk mindig hülyeséget álmodok...egyszer azt álmodtam, hogy 2012-ben világvége lett, a tesómnak meg az volt a legnagyobb gondja, hogy összejöjjön egy sráccal, aki igazából nem létezik xD meg csak úgy lett áram mindenhol, ha minden billentyűzeten beírjuk azt, hogy ,,ABC'' XD és akkor amikor volt net, az volt a legnagyobb gondom, hogy megnézzek egy Lady Gagás oldalt + a facebookomat XDD hülye vagyok, nem tagadom XD
ApusztákBoszorkánya
2011. október 08. 21:49
Idézet (dóóra @ 2011.10.08. 21:10)
Én azt hogy összejöttem azzal a sráccal aki tetszik.
:$ 
Legjobb álom.
2011. október 08. 22:03
Általában semmi értelmeset nem álmodom és ez így volt a legutóbb is.
Nem nagyon szeretem az ilyen mangákat meg az animéket erre mit álmodok?
Azt hogy anyám egyik könyves boltból rángat a másikba, hogy már pedig vesz nekem mangát és én elfogom olvasni. Aztán az égiek is velem voltak az álmomban mert egy szál manga könyv se volt egy könyves boltban sem.
Nem nagyon szeretem az ilyen mangákat meg az animéket erre mit álmodok?
Azt hogy anyám egyik könyves boltból rángat a másikba, hogy már pedig vesz nekem mangát és én elfogom olvasni. Aztán az égiek is velem voltak az álmomban mert egy szál manga könyv se volt egy könyves boltban sem.
ApusztákBoszorkánya
2011. október 08. 22:07
Két osztálytársammal (fiúk) ünneplőben egy mezőn sétáltunk; az egyiknek ott volt a családja, az a bárányokat számolta, a másiknak pedig a "barátnője" volt ott, és kijelentette, hogy a "barátjának" jó szájszaga van.
2011. október 09. 08:04
Úhh, ma hihetetlenül durva volt..
Először is, Freeze-zel álmodtam
Valami közös programon vettünk részt (rendezvények voltak), a barátnőjével jött, akivel álldogált a sarkon. Miután az egyik ilyen programmal végeztem, odamentem hozzájuk, de elküldtek, mert veszekedtek. Ekkor átmentem az útra, úgy döntöttem, járok egy kört, de tőlük alig 3-4 méterre észleltem egy betöréses gyilkosságot (a mi lakásunktól két házra). Négy fickó állt a térdre kényszerített ember mellett, fejéhez pisztolyt szegezve. Hátrálni kezdtem, odaszóltam Freeze-éknek, és elhúztuk a csíkot.
Estefelé járt az idő, elbúcsúztunk, és indultam haza, de ahogy a sarokra értem, valami furára lettem figyelmes. Megvilágítottam lámpával a gyilkosság területét. Nem láttam semmit, eloltottam. Biztos voltam benne, hogy mégis, ezért visszakapcsoltam. Egy fej bújt elő egy autó mögül, majd előtápászkodott, jobbján a cimborájával. Körülnéztem. Tőlem kilencven fokra állt a harmadik muksó, és mellettem (a sarki ház tövében) vigyorgott rám a negyedik. Mondtak valamit, miszerint tudják, mit láttam, és nagyon nem lenne jó, ha továbbadnám. Elég lazák voltak, így gondoltam, könnyen veszik, erősködtem, hogy sírig őrzöm a titkukat. Az egyik fegyverrel hadonászott, kivertem a kezéből, és futásnak eredtem. Útközben kibiztosítottam, mivel a filmekben mindig elfelejtik. Nem voltam biztos abban, hogy el tudok jutni a főutcáig, hiszen két sarok, de megpróbáltam. Amint odaértem az egyikhez, kicsit megkönnyebbültem, ugyanis senki nem jött utánam, de a sarkon ott várt az egyik pacák, ugyanis megelőzött a másik oldalról. Próbáltam lelőni, de vaktöltény volt benne. Nem tudtam, fussak-e, vagy felvegyem a harcot; hiába futottam volna, hajnali kettőkor ki a fene járkál az utcákon? Szerencsére a sarki házban (ahol egyébként is mindig ég a villany) fény volt. Dörömböltem az ablakon, kis híján betörtem, üvölteni próbáltam, de a sokktól megdermedtem. Az utolsó pillanatban a nappaliban lévő nő észrevett, a telefonhoz nyúlt és az ajtóhoz sietett. Ekkor már a pacák rám támadt. Próbáltam harcolni ellene, de már túl gyenge voltam. Egyedül az segített, hogy hallottam a kulcscsörgést, és a kapuhoz siettem valahogy. A nő kinyitotta a kaput, míg én a ház mellett álló kocsi körül keringtem, hogy a pacák ne kapjon el. Beszaladtam, és hagytam, hogy a nő németjuhásza nekiessen a férfinak. Szerencsére a rendőrség szinte azonnal ott volt, és elkapták a többieket, de itt még nincs vége.
A nap lezajlása után paranoiás lettem, mindenben gyilkosokat láttam. A négy kismacskám is, ahogy körbevettek, gyanúsak voltak. Teljesen bediliztem. Suliban a tanárok körülzsongtak, mindenki segíteni akart, de csak az ellenséget láttam mindenkiben. Összetörve megöleltem a némettanárom, majd ráeszméltem, hogy vége
Banyek, és annyira hihető volt, még most is a hatása alatt vagyok. Ha tényleg olyan helyen élnék, most rettegnem kellene, mert ilyenek tényleg megtörténhetnek
Először is, Freeze-zel álmodtam
Estefelé járt az idő, elbúcsúztunk, és indultam haza, de ahogy a sarokra értem, valami furára lettem figyelmes. Megvilágítottam lámpával a gyilkosság területét. Nem láttam semmit, eloltottam. Biztos voltam benne, hogy mégis, ezért visszakapcsoltam. Egy fej bújt elő egy autó mögül, majd előtápászkodott, jobbján a cimborájával. Körülnéztem. Tőlem kilencven fokra állt a harmadik muksó, és mellettem (a sarki ház tövében) vigyorgott rám a negyedik. Mondtak valamit, miszerint tudják, mit láttam, és nagyon nem lenne jó, ha továbbadnám. Elég lazák voltak, így gondoltam, könnyen veszik, erősködtem, hogy sírig őrzöm a titkukat. Az egyik fegyverrel hadonászott, kivertem a kezéből, és futásnak eredtem. Útközben kibiztosítottam, mivel a filmekben mindig elfelejtik. Nem voltam biztos abban, hogy el tudok jutni a főutcáig, hiszen két sarok, de megpróbáltam. Amint odaértem az egyikhez, kicsit megkönnyebbültem, ugyanis senki nem jött utánam, de a sarkon ott várt az egyik pacák, ugyanis megelőzött a másik oldalról. Próbáltam lelőni, de vaktöltény volt benne. Nem tudtam, fussak-e, vagy felvegyem a harcot; hiába futottam volna, hajnali kettőkor ki a fene járkál az utcákon? Szerencsére a sarki házban (ahol egyébként is mindig ég a villany) fény volt. Dörömböltem az ablakon, kis híján betörtem, üvölteni próbáltam, de a sokktól megdermedtem. Az utolsó pillanatban a nappaliban lévő nő észrevett, a telefonhoz nyúlt és az ajtóhoz sietett. Ekkor már a pacák rám támadt. Próbáltam harcolni ellene, de már túl gyenge voltam. Egyedül az segített, hogy hallottam a kulcscsörgést, és a kapuhoz siettem valahogy. A nő kinyitotta a kaput, míg én a ház mellett álló kocsi körül keringtem, hogy a pacák ne kapjon el. Beszaladtam, és hagytam, hogy a nő németjuhásza nekiessen a férfinak. Szerencsére a rendőrség szinte azonnal ott volt, és elkapták a többieket, de itt még nincs vége.
A nap lezajlása után paranoiás lettem, mindenben gyilkosokat láttam. A négy kismacskám is, ahogy körbevettek, gyanúsak voltak. Teljesen bediliztem. Suliban a tanárok körülzsongtak, mindenki segíteni akart, de csak az ellenséget láttam mindenkiben. Összetörve megöleltem a némettanárom, majd ráeszméltem, hogy vége
Banyek, és annyira hihető volt, még most is a hatása alatt vagyok. Ha tényleg olyan helyen élnék, most rettegnem kellene, mert ilyenek tényleg megtörténhetnek
2011. október 09. 11:56
Én azt,hogy egy személy aki egy és fél hetet nem volt iskolába,jött suliba és láttam.
És micsoda véletlen,hogy amikor fölkeltem az álmomból és aznap mentünk suliba ő is jött.
Tehát megálmodtam azt,hogy ő jön suliba.
És micsoda véletlen,hogy amikor fölkeltem az álmomból és aznap mentünk suliba ő is jött.
Tehát megálmodtam azt,hogy ő jön suliba.
ApusztákBoszorkánya
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.