Starity

Mit álmodtál?

43 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 15. 12:04 #261
ciccmicc44
ciccmicc44
lucid dream(er).

Státuszthere is no Hell. do whatever you want
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3552
Csatolások: 162
Azonosító: 144878
Hát...elmesélem amire emlékszem, de nem lesz sok xD
Tehát, vonatsínek mellett volt egy nagy faház, és egy karám, ahol volt egy hatalmas fekete ló. Én valahogy felmásztam a lóra, és körbelovagoltam vele a karámban. Aztán át akartam ugratni a kerítést, de előtte rövidebbre akartam húzni a kengyelt(az más, hogy a lóra csak úgy rátermett a nyereg), de nagyon sokáig babráltam a kengyellel, és felébredtem. rohog.gif
Elég hülye álom, de én már csak ilyeneket álmodok
2011. augusztus 18. 17:29 #262
Catherine
Catherine
boobtana

StátuszCas, buddy, I need you.
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 30
Azonosító: 137378
Ember így utólag behalok a röhögéstől de ma reggel még ijesztő volt xD
Szóval úgy kezdődött, hogy valami fura helyen voltunk, ahol az égen nagyon-nagyon fekete felhők gyűltek össze és be is vörösödött az ég. A felhőkben meg voltak ilyen lyukak, amikből valami vörös látszott ki, mintha tűz lenne benne. Ez engem valamiért nagyon megijesztett. fear.gif xD És ha ez nem lenne elég, a felhőből egy fura energia érkezett, amitől az arra allergiásak összezsugorodtak. blink.gif
És miközben anyával otthon néztük a Zorrot a tévében, éppen reklám volt és ő kiment a konyhába elszívni egy cigit. Én is utána mentem mert szomjas voltam és akkor megláttam őt egy zacskó Mozart-csoki között összezsugorodva. blink.gif xD
Ezután visszavittem őt a nappaliba és hirtelen visszaváltozott, majd megint kimentem a konyhába. Éppen este 10-et mutatott az óra és ott akkor ennek valamiért nagy jelentőséget tulajdonítottam. Kinézem az ablakon és azt láttam, hogy versenyrepülőkkel szállítják el a kisebb felhőket... Ezt már akkor is viccesnek találtam.
Szóval ez volt az én kicsit sem normális álmom. _nevet.gif rohog.gif nevet2.gif
1 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya
2011. augusztus 18. 19:28 #263
anna21
anna21
blackbird
Hozzászólás: 3766
Csatolások: 81
Azonosító: 142236
Elég gyerekes volt:
Egy fa hajón álltam Bettivel.Várakoztunk egy-két napot, mire valami hangot hallok, és kiront valami idióta pasi.Egyre többen jöttek.Szembe velünk volt egy ajtó, kiront Paul Wesley.Elkezdek táncolni, erre kijön egy lány és spanyolul dumál.Belevágom a vízbe, Paul pedig vissza megy az ajtón, mint ha az egész újra játszódna.Aztán, mondtam, hogy álmos vagyok, és tejbegrízt ettem. rohog.gif
2011. augusztus 19. 17:36 #264
- törölt felhasználó -    
én azt álmodtam utoljára h telón facebookoztam xDD..
2011. augusztus 27. 11:53 #265
cukorbogyo
cukorbogyo
vampire heart

Státuszamikor nem tudod mit érzel ✓
Hozzászólás: 7692
Csatolások: 953
Azonosító: 143757
Elég furi volt de nagyon jó biggrin.gif biggrin.gif
Annussal egy szikla tetején álltunk, Ausztriában. rohog.gif Legugrottunk a tengerbe és leúsztunk az aljára, aztán az alján Hawaiin találtuk magunkat ahol ott volt, Pöx és Alex. Ott minden jó volt amíg meg nem jelent az osztálytársam egy könyvel. rohog.gif Nem tudtuk milyen könyv volt az, az osztálytársam letette az asztalra. Aztán valami pandamaci aminek zöld volt a szeme és a foltja el akarta venni a könyvet, jólvan elvette és elvitte. A többire nem emlékszem de nagyon jó volt rohog.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: anna21
2011. augusztus 27. 14:44 #266
x-Hera-x
x-Hera-x
visszatérő vendég

Státusztheenchoice awards-on Robert Downey Jr.-ra szavazzatok ha tudtok♥mertmegérdemli
Hozzászólás: 362
Csatolások: 5
Azonosító: 154015
én most 1 rémálomszerűt írok anyira nem volt ilyesztő de nem volt jó 1átalán sad.gif othon voltunk ültönk tévéztünk tesómmal nagyon sötét volt kint és akor én szó nélkül nem tudtam megálni de lassan elindultam a szobám felé ami akor 1 folyosó végén volt ahol sötét volt és amikor odaértem nem tudom mért rátettem a fülem az ajtóra h halgatózzak és akkor 1 sikoly meg 1 ördögi kacajt hallottam és akor már meg tudtam mozdulni és rohantam kifelé de lelasultam és felriadtam blink.gif elég hülyeség de ez volt blush.gif aztán nagyon jót álmodtam tegnap de azt nem mondom met nem teljesül tongue.gif
2011. augusztus 27. 14:53 #267
- törölt felhasználó -    
Szörnyű egy álmom volt!
Kígyókról álmodtam.(És én nagyon félek tőlük!!!)
Az álmomban én egy kígyóidomár voltam,és volt egy kígyó faj,akik ha megmarnak egy embert az nem hal meg hanem áramütés éri. És engem megmart!
És most hajnal óta fenn vagyok,mert nem mertem visszaaludni. mad.gif
2011. augusztus 27. 15:00 #268
London Tipton
London Tipton
visszatérő vendég

StátuszSoha nem halasztom holnapra, amit holnaputánra is halaszthatok.
Hozzászólás: 476
Csatolások: 1
Azonosító: 156425
ha jobban belegondolok sztárok voltak benne smileeee.gif
2011. augusztus 28. 13:01 #269
Small Selena .
Small Selena .
ℒℴνℯ♥ ™
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 39
Azonosító: 159323
Hát elégé durva volt de nem volt semmilyen valóságos alapja az elsö nap volt a suliba és a legjobb barátnőmnek a lábának csak a felső része volt meg és sírva jött be nagyon ki voltam akadva megsírtam is :/.
2011. augusztus 28. 13:52 #270
cukorbogyo
cukorbogyo
vampire heart

Státuszamikor nem tudod mit érzel ✓
Hozzászólás: 7692
Csatolások: 953
Azonosító: 143757
Azt álmodtam hogy:
Egy kis kutyát találtam nagyon édes, aranyos volt. Tudott beszélni rohog.gif Egyszer csak levált a bőre és tiszta vér volt meg minden, csak én voltam itthon egyedül. Beültem a kocsiba hogy elvigyem a kutyust. Minden tiszta vér volt, és hát én nem tudtam vezetni. Mindennek neki mentem össze vissza volt karcolva a kocsi. És tartott az út és egy szakadék ott leestem. És fel is ébredtem, mert én olyan vagyok ha meghalok az álmomban vagy lezuhanok felébredek. Na de itt nincs vége. Vissza aludtam és folytatódott az álom.
A kutya azt mondta hogy:
- Segíts nekem! Ments meg!
Aztán valahogy ott voltunk az állatorvosnál de az orvosnak a feje fele volt meg unsure.gif blink.gif Nagyon megijedtem. A kutyus meghalt cry.gif Én meg felébrettem hajnal 4-kor. Aztán vissza aludtam és nem is tudom mit álmodtam.
1 felhasználónak tetszik: anna21
2011. augusztus 30. 09:14 #271
Anna_Toth
Anna_Toth
calderic

Státuszda on ne može biti istina, ali to može biti vrlo
Hozzászólás: 1543
Csatolások: 308
Azonosító: 137063
Én egyszer azt hogy találkoztam Rebecca Blackel és Justin Bieberrel és ök egy pár voltak és éppen csokólóztak amikor arra jött MM és az MM féltékeny lett Rebeccára hogy ő smárolhat Justinnal és akkor Justin odament MM-HEZ és lesmárolta.Én meg csak álltam és szakadtam _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Stellena
2011. augusztus 30. 09:18 #272
Anna_Toth
Anna_Toth
calderic

Státuszda on ne može biti istina, ali to može biti vrlo
Hozzászólás: 1543
Csatolások: 308
Azonosító: 137063
Idézet (Stellena @ 2011.08.30. 09:15)
Biztos jó álom volt thumbsup.gif  rohog.gif

Igen az volt szakadtam még reggel is rohog.gif
2011. augusztus 30. 09:24 #273
- törölt felhasználó -    
Talán használni kéne a keresőt, mielőtt témát indítasz. rolleyes.gif Van már ilyen topik.
2011. augusztus 30. 13:29 #274
Dominica J
Dominica J
Inovel

Státusz
Hozzászólás: 3348
Csatolások: 480
Azonosító: 156416
Általába nem álmodok semmit,de múltkor Johnny-val is álmodtam wub.gif blush.gif rohog.gif

Meghogy egy magyar színész eljöt az iskolába:xD 110.gif
2011. augusztus 30. 16:38 #275
- törölt felhasználó -    
Idézet (Anna_Toth @ 2011.08.30. 09:14)
Én egyszer azt hogy találkoztam Rebecca Blackel és Justin Bieberrel és ök egy pár voltak és éppen csokólóztak amikor arra jött MM és az MM féltékeny lett Rebeccára hogy ő smárolhat Justinnal és akkor Justin odament MM-HEZ és lesmárolta.Én meg csak álltam és szakadtam _nevet.gif

nekem miért nincsenek ilyen álmaim?
2011. október 04. 20:39 #276
- törölt felhasználó -    
Még régebben azt álmodtam, hogy az emberek a Duna mélyén élnek városokban, és kopoltyúnk van, valakinek uszonya.. _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: rachella, ApusztákBoszorkánya
2011. október 04. 21:00 #277
- törölt felhasználó -    
Mikor azt álmodtam,hogy én vagyok barbie baba. o.O
1 felhasználónak tetszik: Tira_Hopskhin
2011. október 04. 22:04 #278
Cecília13
Cecília13
új tag
Hozzászólás: 10
Csatolások: 0
Azonosító: 161386
Én nagyon nagy csokifüggő vagyok!
Azt álmodtam, h egyedül ülök egy üres szobában, mikor belép Takács Nikolas. wub.gif Én meg üvöltözök neki, h ,,te meg mit keresel itt?" aztán azt mondta, h: -Már meg sem látogathatom a húgomat? - Én meg erre teljesen kiakadtam, és megkérdeztem h: -mióta vagyunk tesók? erre ő: -jajj csak vicceltem édesem! na, nézd meg mit hoztam a szülinapodra! - erre elővett bazi nagy dobozt a háta mögül, ami tele volt csokival, és az alja szépen meg volt rakva rágóval.

Másnap, amikor a szülinapom volt,(az igazi!) azt álmodtam, h megettem az összes csokit.
2011. október 04. 22:06 #279
LoveLife
LoveLife
visszatérő vendég

StátuszLoveLife még nem állította be a státuszát
Hozzászólás: 151
Csatolások: 0
Azonosító: 161122
még régen mamánál aludtam.. és azt álmodtam hogy mama keresi a távirányítót, és 2-3 óra hosszáig kerestük és kiderült, hogy ott volt a szemünk előtt az asztalon! Ilyet álmodni is csak én tudok! xD
1 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya
2011. október 05. 22:06 #280
Szecsó
Szecsó
visszatérő vendég

StátuszNon Timebo Mala.
Hozzászólás: 293
Csatolások: 827
Azonosító: 155344
Ezt ma álmodtam:
Én és a bnőm átsétáltunk a hídon és lenéztünk hogy milyen a gyöngyös és ott volt 2 holttest a vízben meg aki el akarta tüntetni, azt a bnőm ott ragdt észre vett minket az a pasas azt elkezdtett felénk rohhanién gyors elmentem onnande a bnőm ott maradtazt soha nem találkoztunk, és ez után hirtelen a szobámba voltam. nagyon duurva volt ez az álom és hülységis.
1 felhasználónak tetszik: rachella
43 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!