Starity

Mit álmodtál?

43 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 10. 19:25 #221
Lisa Veronicas
Lisa Veronicas
tjlc

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2705
Csatolások: 448
Azonosító: 130604
Idézet (Lisa Veronicas @ 2011.07.08. 12:17)
fúú ez nagyon érdekes,jó és bizarr volt  rohog.gif 
kettőt is álmodtam ..
1. hát az volt,hogy tetszettem Adam Hicks-nek ez már ... _nevet.gif (annyiranemvagyokodaérte,denemtomveleálmodtam) és hát nem is tudodm már de jártunk vagy mi és a végét meg vagy nem álmodtam meg de jó lett volna gondolom wub2.gif 

szerk.:
folytatódik !!! rohog.gif igen most már Adam "rémisztget"... hát most az volt,hogy a lakásában voltam pizsiben rohog.gif és az anyja is hazajött és beszélgettünk (de tök kedves volt) laugh.gif na 3. rész is Adam-mel _nevet.gif és ja ma meg ment a Limonade úgyhogy ... wub.gif
2011. július 11. 13:54 #222
- törölt felhasználó -    
Leonardo da Vinci, az AC 2-ből odakerült hozzánk. Ugyanúgy nézett ki, mint a játékban, 23 évesen. A 15. századból érkezett, ezért enyhén félénk, kisfiús volt, folyton fogta a kezem, ölelgetett, és nyomtuk a szájra puszit, mivel nála ez tök természetes volt. Kíváncsi volt mindenre, én pedig mindent megmutattam neki és figyeltem, ahogy dolgozik wub.gif wub.gif áá, életem egyik legszebb álma. Napok óta erre vágyom XD
2011. július 11. 14:32 #223
- törölt felhasználó -    
Azt hogy Blake Michael ott volt a suliban,mert sztárok voltak ott(a nagyját nem ismertem),és egyszer mikor leült,hívtam h jöjjön velem sétálni.Aztán sétáltunk együtt,jó sokat beszélgettünk,nagyon megkedveltünk egymást!Meglátszik h a Limonádéból hallgattam dalt!
De hát nem tehetek róla h vele álmodtam,olyan cukii!
2011. július 11. 17:25 #224
- törölt felhasználó -    
Elég hosszút álmodtam..

Éppen a szobámban zenét hallgattam amikor bejött az apukám és mondta hogy megyünk nyaralni Los Angelesbe w00t.gif ami elég fura volt mert nem is oda megyünk nyaralni de ez most tök mindegy...
szóval kimentünk az utcára és be szálltunk a kocsiba közben a rádióban valami szám ment amit akkor tudtam hogy mi de most már nem tudom mellow.gif elindultunk,viszonylag elég gyorsan oda értünk és anyum és a tesóm ott vártak valami meseszép szálloda előtt az összes cuccunkkal én meg ki szálltam a kocsiból és kérdeztem hogy:Úristen itt fogunk lakni 3 hétig??(fogalmam sincs honnan tudtam hogy 3 hétig maradunk rohog.gif )be mentünk a szállodába lepakoltunk aztán a tesóm mondta hogy felhívja a barátnőjét én meg gondoltam kimegyek császkálni a városban,láttam Jennifer Lopezt _nevet.gif tényleg de elmentem mellette mert nem akartam idegesíteni rohog.gif aztán láttam egy nagyon nagyon nagyon nagyon helyes srácot wub.gif egy padon ült és gitározott,oda adtam neki az összes pénzem _nevet.gif aztán hazamentem anyáék meg lecsesztek hogy oda adtam az összes pénzem annak a fiúnak.

Aztán felébredtem mert iszonyat melegem volt rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: rachella, Boglár, Bátor Ventillátor
2011. július 11. 17:43 #225
olsenfan..
olsenfan..
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
Én múltkor olyat álmodtam, hogy egy ilyen vetélkedőn voltam ahol ha nem tudsz választ adni a kérdésre rádraknak egy mérgespókot... blink.gif omg.gif

De én az összesre tudtam a választ! pardon.gif
5 felhasználónak tetszik: cukorbogyo, thunderbird, Boglár, Eszter655, Bátor Ventillátor
2011. július 11. 18:05 #226
- törölt felhasználó -    
Én most éjjel álmodtam azt, hogy a párom elutazott 2 hétre és én ennek nagyon örültem, mert addig is együtt lehettem a másik sráccal akibe nagyon szerelmes voltam (de fogalmam nincs ki az a srác). de mire eljött volna a mi időnk biggrin.gif addigra felébredtem, mert begörcsölt a vádlim dry.gif
3 felhasználónak tetszik: thunderbird, Riley13, Bátor Ventillátor
2011. július 11. 20:08 #227
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Az utolsó álom amire emlékszem az kb 1-2 hete volt, de szörnyű volt. Azt álmodtam hogy a legmagasabb szintű Metin2-ős karakterem vagyok, és éppen vadászok amikor a semmiből odajött egy halom fehér tigris, és egy tucat fehér eskü parancsnok és akárhányszor felálltam (mert új életet kaptam)megöltek. Napokig nem bírtam rendesen aludni, mert állandóan ezt álmodtam blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2011. július 12. 12:37 #228
Dóríthá
Dóríthá
Hozzászólás: 734
Csatolások: 22
Azonosító: 130234
mostanában néztem meg a Túlvilág szülöttét, amiben van egy kisgyerek. rondára van elmaszkírozva, és mikor megláttam a képernyőmön majdnem hátraestem a székkel. szóval a tükörben lévő kölök kísért egyre többször. kellemes.
2011. július 12. 16:51 #229
ciccmicc44
ciccmicc44
lucid dream(er).

Státuszthere is no Hell. do whatever you want
Hozzászólás: 3552
Csatolások: 162
Azonosító: 144878
Én ezt álmodtam, hogy az egyik ismerősöm háza mögött vagyok, és valamit keresek, de aztán hirtelen a vasúti síneknél lettem, és körülöttem emberek voltak. És akkor jött az ismerősöm, és kocsival visszavitt a házához. Ott a kocsiban maradtunk és a telefonomon nézegette a képeket. Ennyi.
2 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Bátor Ventillátor
2011. július 12. 20:29 #230
- törölt felhasználó -    
álmodtam hogy évzáró volt és amikor vége lett a utólso mondatnak akkor bementem leültünkamikor kimentem a bizonyitványomért bejöt nina dobrev és azt mondta .. angolul hogy Szabina congratulations on your student card és

nina dobrev-mondta angulul hogy átjöhetsz vámpirnak

mondtam oké biggrin.gif
2011. július 12. 20:31 #231
- törölt felhasználó -    
Sajnos Grace Park benne volt az álmomban,de az iylen üldözős volt.
2011. július 18. 00:58 #232
- törölt felhasználó -    
Azt, hogy egy új házba költöztünk amit nagyon utáltam, és vettünk egy szurikátát rofl.gif
2 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Bátor Ventillátor
2011. július 19. 22:37 #233
tengericsillag
tengericsillag
Comme ci, comme ça
Hozzászólás: 1187
Csatolások: 4569
Azonosító: 139069
Azt álmodtam, hogy van egy ikertesóm. De valami borzasztó volt. blink.gif
2011. július 20. 13:32 #234
June15
June15

Státusz<3 KANYE WEST <3
Hozzászólás: 612
Csatolások: 31
Azonosító: 141963
Én megálmodtam a saját halálom . ohmy.gif Az álmom szerint ,így fogok meghalni :
Bíróságon ülök ,apa miatt. laugh.gif Minden csillog ,és nagyon tágas a terem . Erre azt álmodtam álmomban ,hogy megálmodtam (értitek ? _nevet.gif ),hogy hogyan tudom kiszabadítani aput. Erre felkeltem nővérem mellől ,hogy és el csitítottam ,hogy csak figyeljen milyen profi vagyok . laugh.gif Neki álltam kisétáltam az ajtón erre vagy 20 rendőr egyszerre rám lőtt ,egy csomót ki tudtam kerülni ,örültem is a fejemnek rohog.gif ,aztán egyszer csak vagy 30 golyó belém talált ,kb . szépen kifejezve rongyossá lőtték a lapockámat. blink.gif Aztán valahogy egy hosszú utca közeperé kerültem holtan ,és a tűzoltó kocsi mellett állt anya és csak nézett ,erre neki állt a kocsi tök keményen rám nyomatni vízsugarat ,és a vérembe fürdött az egész utca . ohmy.gif Aztán egyszerre csak megálmodtam a temetésemet is . És ami rémisztő volt az egészben ,hogy minden részlet annyira pontos ,volt ,hogy az nem igaz . ohmy.gif Szóval egy szimpla kő sírom van ,a kápolnával szimmetrikusan baloldalt egy dombon egy nyírfa alatt.
Ott volt minden család tagom ,de senki nem sírt ,meg semmi nővérem is csak azt mondta álmomban ,hogy"én megmondtam " .
Szóval senkinek nem hiányoztam . sad.gif reklamalo.gif
Aztán a végén újra éledtem és hálát adtam az Istennek ,hogy nem haltam meg . rolleyes.gif
Azért remélem nem így fogom végezni ,és legalább 1 ember sírni fog értem . _nevet.gif _nevet.gif <- ezt már kicsit régebben álmodtam ,de gondoltam megosztom ,mert szerintem érdekes. rolleyes.gif

Este Daniel Radcliffel álmodtam ,olyan jó volt ... tongue.gif ,az volt ,hogy egy medence mellett feküdtem a napágyon ,és Ő hozta ki a koktélomat ,és megcsókolta a nyakamat . blush.gif tongue.gif wub.gif Annyira jó volt ,de persze ,hogy a kis mocsok telefon felébresztett !! mad.gif mad.gif reklamalo.gif _nevet.gif _nevet.gif
2011. július 21. 11:43 #235
- törölt felhasználó -    
a suli aulájában indiántáncot jártam néhány osztálytársammal és a kémia tanárommal. rohog.gif blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Brigi77-TWILIGHT FUN, Bátor Ventillátor
2011. július 21. 13:40 #236
starxxx
starxxx
live your life•

StátuszFriendship is the most beautiful gift above all life's treasures…"
Hozzászólás: 1453
Csatolások: 12
Azonosító: 152674
Azt hogy találkoztam Demi Lovatoval elkezdtem valamit motyogni neki angolul és szegény alig értett valamit belőle rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: reni1999, DreamerGirl, Bátor Ventillátor
2011. július 21. 15:36 #237
reni1999
reni1999
Hozzászólás: 501
Csatolások: 135
Azonosító: 123838
Azt hogy Ian - nel járok .. de jó is volt .. bár a valoság lenne .. thumbsup.gif
2011. július 21. 15:37 #238
- törölt felhasználó -    
Amit általában
Ezt most mondjam meg nektek délután háromnegyed négykor, hogy mit álmodtam reggel hétkor?
Nem fog menni
2011. július 21. 16:00 #239
- törölt felhasználó -    
Azt, hogy Alex Band volt a férjem, és elmentünk Tokajba bort kóstolni. _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: nicol bellox, Bátor Ventillátor
2011. július 22. 12:27 #240
- törölt felhasználó -    
Ma Brian Molkóval álmodtam. Nem tudom, mit, de egy kórházban volt, és én vittem haza, mert megsérült. wub.gif
43 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!