Én megálmodtam a saját halálom .

Az álmom szerint ,így fogok meghalni :
Bíróságon ülök ,apa miatt.

Minden csillog ,és nagyon tágas a terem . Erre azt álmodtam álmomban ,hogy megálmodtam (értitek ?

),hogy hogyan tudom kiszabadítani aput. Erre felkeltem nővérem mellől ,hogy és el csitítottam ,hogy csak figyeljen milyen profi vagyok .

Neki álltam kisétáltam az ajtón erre vagy 20 rendőr egyszerre rám lőtt ,egy csomót ki tudtam kerülni ,örültem is a fejemnek

,aztán egyszer csak vagy 30 golyó belém talált ,kb . szépen kifejezve rongyossá lőtték a lapockámat.

Aztán valahogy egy hosszú utca közeperé kerültem holtan ,és a tűzoltó kocsi mellett állt anya és csak nézett ,erre neki állt a kocsi tök keményen rám nyomatni vízsugarat ,és a vérembe fürdött az egész utca .

Aztán egyszerre csak megálmodtam a temetésemet is . És ami rémisztő volt az egészben ,hogy minden részlet annyira pontos ,volt ,hogy az nem igaz .

Szóval egy szimpla kő sírom van ,a kápolnával szimmetrikusan baloldalt egy dombon egy nyírfa alatt.
Ott volt minden család tagom ,de senki nem sírt ,meg semmi nővérem is csak azt mondta álmomban ,hogy"én megmondtam " .
Szóval senkinek nem hiányoztam .
Aztán a végén újra éledtem és hálát adtam az Istennek ,hogy nem haltam meg .
Azért remélem nem így fogom végezni ,és legalább 1 ember sírni fog értem .

<- ezt már kicsit régebben álmodtam ,de gondoltam megosztom ,mert szerintem érdekes.
Este Daniel Radcliffel álmodtam ,olyan jó volt ...

,az volt ,hogy egy medence mellett feküdtem a napágyon ,és Ő hozta ki a koktélomat ,és megcsókolta a nyakamat .

Annyira jó volt ,de persze ,hogy a kis mocsok telefon felébresztett !!