Mit álmodtál?
2011. július 01. 17:40
Angelina Jolie-val és Brad Pittel álmodtam, meg a kölykeikkel. Budapestre jöttek, a World War Z forgatása miatt, és valami Grsndb kimondhatatlan hotelben szálltak meg. Lefizettem a portást és vártam őket, majd amikor megjöttek, odamentem Angelinához, hogy én bizony interjút akarok vele készíteni, hogy kiposztoljam Starityn.
2011. július 01. 20:47
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
Idézet (Avril4ever @ 2011.07.01. 20:43)
Borzalmas volt
Utáltam az egészet 
A legutóbbi álmom, amire emlékszem, az nekem is rémálom volt. Szörnyű volt...
2011. július 05. 16:48
Azt, hogy meghalt a tesóm.
Kicsit szomorú volt, de akkor is vicces volt az, ahogy meghalt. Egy koporsóban aludt
, és felrakott belülre a falára egy plakátot, amiből áradt a fagyos levegő, és bekapcsolva hagyta éjszakára véletlenül. Aztán reggelre elfagyott a szeme, és eltűnt, vagy nem tudom.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2011. július 05. 18:47
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Szerintem érthető!
Én tegnap azt álmodtam, hogy az összes starity-s egy buliba volt és a fejünkön volt egy cédula amin a starity-s nevünk volt felírva!
Aztán felkeltem mert pisilnem kellett!
Én tegnap azt álmodtam, hogy az összes starity-s egy buliba volt és a fejünkön volt egy cédula amin a starity-s nevünk volt felírva!
Aztán felkeltem mert pisilnem kellett!
23 felhasználónak tetszik:
MileyCyrus40,
Szabó Regina,
k.timike 22,
DisneyFans,
Twilight6,
DreamerGirl,
juli és ancsi,
cukorbogyo,
rachella,
Boglár,
Évike12,
Ronetta001,
patrícia4,
Adri98,
Zsife,
SokSzínű.,
dóóra,
Eszter655,
Riley13,
cucika,
Dancsyy97,
ApusztákBoszorkánya,
Bátor Ventillátor
2011. július 05. 18:54
|
|
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline
|
háát az én álmaim nemtom milyenek de szinte sose emlékszem mit álmodtam, de a legutolsó álom amire emlékszem is nagyon nagy hülyeség volt, kb egy két hete lehetett:
Ültem a szobámban, és egyszer csak azon kapom magam h egy bizonyos valaki a tanulóasztalomon ül és olvassa a kedvenc könyvemet. Én meglepődtem, hogy mit keres itt, kiderült h a nagyijával a szomszédba költözött xD.
Én kijöttem a szobából gépezni, h megírjam msn-en a barátnőmnek, hogy mi történt, és akk azt létom h msnen a képem arról a bizonyos valakiről van de valami olyan amire nem emlékeztem h kiraktam volna. kijött, és ezt meglátta, nem értette, hogy mi a fene, én meg ugy szégyelltem magam, elbújtam, mire kijöttem rejtekemből, nem találtam ott, és már nem is lakott a szomszédban.
Ültem a szobámban, és egyszer csak azon kapom magam h egy bizonyos valaki a tanulóasztalomon ül és olvassa a kedvenc könyvemet. Én meglepődtem, hogy mit keres itt, kiderült h a nagyijával a szomszédba költözött xD.
Én kijöttem a szobából gépezni, h megírjam msn-en a barátnőmnek, hogy mi történt, és akk azt létom h msnen a képem arról a bizonyos valakiről van de valami olyan amire nem emlékeztem h kiraktam volna. kijött, és ezt meglátta, nem értette, hogy mi a fene, én meg ugy szégyelltem magam, elbújtam, mire kijöttem rejtekemből, nem találtam ott, és már nem is lakott a szomszédban.
2011. július 05. 22:40
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Háááááááááááááááááááááááát
nem is tom valami dereng de már elfelejtettem
nem is tom valami dereng de már elfelejtettem
2011. július 05. 22:41
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
nem tudom, hogy álmodtam-e ma valamit, de sokszor szoktam azt álmodni, hogy bocsánatért könyörög a b.nőm és én megbocsátok neki.. ami nem fog megtörténni, mert ő nem olyan, hogy bocsánatot kérjen valamiért is xD meg egy helyes fiúról is többször szoktam álmodni, de már nem tudom mit csinált >.<
2011. július 05. 22:41
huhh sok mindent, nem is emlékszem mindenre.
Azt hiszem egy réten jártam, ott voltak a barátaim, családtagok és még akiket szeretek.
Jól éreztük magunkat. Majd sötét lett, és mindenki eltűnt.
Hiába kerestem őket, nem voltak sehol sem.
A többire nem emlékszem...
Azt hiszem egy réten jártam, ott voltak a barátaim, családtagok és még akiket szeretek.
A többire nem emlékszem...
2011. július 06. 09:38
A játszótéren megszúrtam egy felnőtt(akit én nem bírok) seggét ceruzával.XD
Aztán üldözött.
És erre felkeltem.
Aztán üldözött.
És erre felkeltem.
Bátor Ventillátor
2011. július 08. 12:17
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
fúú ez nagyon érdekes,jó és bizarr volt
kettőt is álmodtam ..
1. hát az volt,hogy tetszettem Adam Hicks-nek ez már ...
(annyiranemvagyokodaérte,denemtomveleálmodtam) és hát nem is tudodm már de jártunk vagy mi és a végét meg vagy nem álmodtam meg de jó lett volna gondolom
2. a barátnőm kutyáját elvittem sétáltani (egyvanneki)de én hárommal álmodtam
és az volt,hogy őket beletettem egy táskába és hát az eggyik félben volt amikor meg kivettük de ez nagyon durván nézett ki és úúú inkább az első álom
ez mégis mit jelenthet ilyen h*lye álmok ?!
kettőt is álmodtam ..
1. hát az volt,hogy tetszettem Adam Hicks-nek ez már ...
2. a barátnőm kutyáját elvittem sétáltani (egyvanneki)de én hárommal álmodtam
Bátor Ventillátor
2011. július 10. 08:17
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Ma éjjel is rémálmodtam, ám ez nem a szokásos rémálom volt, ugyanis úgy ébredtem fel, hogy: "Jaj neee, máris vége?"
Most nem részletezném, hogy miről szólt, elég hosszú lenne, a lényege az volt, hogy még általános iskolás voltam és az osztállyal valamilyen kiránduláson voltunk, ilyen kisvonattal robogtunk egy fenyőerdő és hóborította hegytetőre. Aztán az osztály egy része elkeveredett és ijesztő/érdekes dolgok történtek... stb.
A lényeg, hogy az álom atmoszférája oltári volt. Ilyen izgi álmom már nagyon rég volt, a korai Stephen King könyvek váltottak ki belőlem utoljára ilyen hangulatot. A sztorija is tök összeszedett és logikus volt egy álomhoz képest. Szóval végül is rémálom volt, de nagyon király!
Ám természetesen máris elkezdtem felejteni, ahogy ez már csak lenni szokott
Most nem részletezném, hogy miről szólt, elég hosszú lenne, a lényege az volt, hogy még általános iskolás voltam és az osztállyal valamilyen kiránduláson voltunk, ilyen kisvonattal robogtunk egy fenyőerdő és hóborította hegytetőre. Aztán az osztály egy része elkeveredett és ijesztő/érdekes dolgok történtek... stb.
A lényeg, hogy az álom atmoszférája oltári volt. Ilyen izgi álmom már nagyon rég volt, a korai Stephen King könyvek váltottak ki belőlem utoljára ilyen hangulatot. A sztorija is tök összeszedett és logikus volt egy álomhoz képest. Szóval végül is rémálom volt, de nagyon király!
2011. július 10. 13:27
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Lol.. Én valami olyat álmodtam ma, hogy randiztam Nate Archibaldal (nat-tel és nem Chace Crawford-dal xD) és ott volt Tyler (TVD) és nem emlékszem mit csináltak, talán Nate volt a ló, Tyler meg a lovas, egy ugrálókötéllel fogta. Szóval olyan, mint amit kiskorunban játszottunk. Gyorsan kezdtek futni és rám néztek, miközben a falat kellet volna figyelni, mert nekimentek >.< Nate meg, ugye ő volt elöl, az egész feje lila foltos lett.. Szóval mintha elütötték volna..
Csak én tudok ilyen hülye, értelmetlen dolgokat álmodni..
Csak én tudok ilyen hülye, értelmetlen dolgokat álmodni..
2011. július 10. 13:33
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
háát. azt inkább most nem mondom el, mert akkor nem válik valóra.
Előző éjjel álmodtam.
A tesómmal sétáltunk egy erdőben, mire besötétedett és piros szemek jelentek meg a fák között. Én futni akartam, de azt mondták hogy ne fussunk mert akkor üldözni fognak... és én valamiért mégis futásnak eredtem, mire ők is. Aztán egy lakótelep kellős közepén egy hatalmas mászókán találtuk magunkat a tesómmal, és hívtuk a német tűzoltókat
a vaddisznók meg ott köröztek a házak körül, követték a szagot, vagy nemtudom.. rossz volt. De eltért a szokásos álmaimtól.
Előző éjjel álmodtam.
A tesómmal sétáltunk egy erdőben, mire besötétedett és piros szemek jelentek meg a fák között. Én futni akartam, de azt mondták hogy ne fussunk mert akkor üldözni fognak... és én valamiért mégis futásnak eredtem, mire ők is. Aztán egy lakótelep kellős közepén egy hatalmas mászókán találtuk magunkat a tesómmal, és hívtuk a német tűzoltókat
Bátor Ventillátor
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.