Boldog születésnapot a sztároknak!
2012. április 03. 10:35
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Ma van a legnagyobb ünnepnapom,ugyanis drága Cobie Smuldersemnek ma van a születésnapja!
Annyi támaszt nyújt nekem,hogy van,és hogy eszméletlen jó színésznő,valamint a sok hasonlóság van közöttünk.
Még egyszer nagyon 30. boldog születésnapot neki!
Még egyszer nagyon 30. boldog születésnapot neki!
2012. április 03. 14:52
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Boldog szülinapot Amanda Bynes!
2012. április 04. 16:50
Nagyon sok boldog születésnapot kedvenc szuperhősömnek, és egyik etalonomnak: Robert Downey Jr.-nak!!
2012. április 04. 19:54
Boldog születésnapot egyik hatalmas kedvencemnek Robert Downey Jr-nak!
2012. április 04. 22:04
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Igaz, hogy nem nagyon ismerem, de boldog születésnapot Cho Jun Young-nak.
2012. április 05. 12:07
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Boldog szüli napot minden kedvenc sztáromnak
2012. április 05. 14:10
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Sok boldog szülinapot Hayley Atwell színésznőnek, aki többek között a Katedrális című sorozatban, a Kasszandra álmában, az Utolsó látogatás és a Hercegnő című filmekben nyújtott fantasztikus alakításával belopta magát a szívembe! Remélem, hogy még rengeteg csodálatos alkotásra számíthatunk tőle!
Továbbá, most egy kicsit szabályt szegek, de tegnap elfelejtettem ide írni.
Az egyik legeslegnagyobb, örök kedvencem, Heath Ledger tegnap ünnepelte volna 33. születésnapját. Egy zseniális színész, örökké vidám srác, akit szerintem joggal nevezhetek generációja legjobbjának! Sajnálom, hogy már soha többé nem születhetnek újabb filmjei, be kell érjem a "régiekkel". Szóval neki is, a mennyországba: Boldog születésnapot!
Továbbá, most egy kicsit szabályt szegek, de tegnap elfelejtettem ide írni.
Az egyik legeslegnagyobb, örök kedvencem, Heath Ledger tegnap ünnepelte volna 33. születésnapját. Egy zseniális színész, örökké vidám srác, akit szerintem joggal nevezhetek generációja legjobbjának! Sajnálom, hogy már soha többé nem születhetnek újabb filmjei, be kell érjem a "régiekkel". Szóval neki is, a mennyországba: Boldog születésnapot!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: