BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT LEE TAE YONG
Boldog születésnapot a sztároknak!
2019. július 01. 14:49
Boldog születésnapot szeretnék kivánni a biasomnak az NCT-ből, aki (szerintem) a legjobb és legtehetségesebb és legaranyosabb és leg...na jó, a kedvencem az NCT U-ból.
2019. július 01. 20:58
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Nagyon-nagyon-nagyon boldog születésnapot a Forma-1 Mosolyának; az egyik legédesebb embernek, akit csak a Föld magán hordozhat. Boldog harmincat Daniel Ricciardo, you deserve the best.

2019. július 02. 12:18
A mai egy különleges nap számomra és a rajongók számára, ugyanis 29 évvel ezelőtt megszületett egy angyal, aki nem más, mint Margot Robbie. El sem hiszem, hogy már 29 éves... 21-22-nek néz ki szerintem, de komolyan. 2016-ban ismertem meg ezt az angyalt, a The Wolf of Wall Streetnek köszönhetően, azonban akkor még nem mertem megnézni a filmet, csak később kerítettem rá sort, de egyszerűen imádtam. Margot tökéletesen alakította Naomi Lapaglia-t. De visszatérve a megismeréséhez; 2017-ben pedig ismét hallottam a nevét a Suicide Squad kapcsán. Mivel már akkorra láttam két DC-filmet, megnéztem a SS-ot is, ami az egyik legnagyobb kedvenc filmemmé vált. Imádtam mindent benne és természetesen Harley Quinn volt a kedvencem. Egy nagyon badass és magabiztos karakterről van szó, aki számomra több is, mint karakter. Ezután muszáj volt utána néznem a castnak, ahol Margot nevét is megpillantottam. Láttam, hogy több közelgő filmje van, amiket már nagyon vártam. 2018 elején már hihetetlenül vártam az I, Tonyát, hiszen Margot akkora már nagy kedvencem volt. A film hatalmas kedvencem lett, Margot alakítása tökéletes volt és elképesztően büszke vagyok rá, hogy Oscar-jelölést is kapott érte. Biztos vagyok benne, hogy egyszer ezt majd díjra sikerül váltania, hiszen egy elképesztően tehetséges nő. Nagyon örülök, hogy sok új filmje van, olyan büszke vagyok rá, hogy 29 évesen ennyi mindent elért. Remélem a mai lesz élete legcsodálatosabb napja és megkapja a világ összes boldogságát, mert ha valaki, akkor Margot igazán megérdemli. Azt is remélem, hogy soha senki kedvéért nem fog megváltozni, mindig az az aranyos, humoros, mosolygós lány marad, akit a gifeken is láthatunk. NAGYON-NAGYON BOLDOG 29. SZÜLETÉSNAPOT MARGOT ELISE ROBBIE!

1 felhasználónak tetszik:
Loryenna
2019. július 05. 16:15
|
|
allisonhale.queen of ravka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2695 Csatolások: 20700 Azonosító: 267416 offline
|
A LEGESLEGBOLDOGABB SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOM AZ IMÁDNIVALÓ CARLOS FERRO-NAK!

2019. július 07. 14:33
|
|
yuseongkliséhegy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.06.02. Hozzászólás: 3826 Csatolások: 6013 Azonosító: 272243 offline
|
legboldogabb születésnapot Ringo Starr-nak! ♥

Desert of Blood
2019. július 10. 18:46
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4450 Csatolások: 137778 Azonosító: 155975 offline
|
Boldogságos 26. születésnapot az egyik leginspirálóbb személynek az életemben, Perrie Louise Edwardsnak!
love you to the moon and back pez
Alenna
2019. augusztus 07. 12:26
Nagyon boldog születésnapot szeretnék kivánni az egyik kedvenc énekesemnek, Shawn Mendesnek.
[img]https://www.google.com/search?q=shawn+mendes&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiP4YHcxfDjAhWEpIsKHUWLA40Q_AUIECgB&biw=1024&bih=654#imgrc=wMCeNWfNrwiXMM:[/img]
2019. augusztus 13. 12:37
|
|
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline
|
Boldog szülinapot Ian Haugland!
Desert of Blood
2019. augusztus 30. 20:29
|
|
allisonhale.queen of ravka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2695 Csatolások: 20700 Azonosító: 267416 offline
|
A legeslegboldogabb születésnapot kívánom az egyik legtehetségesebb és legszebb színésznőnek a világon!
HAPPY BIRTHDAY GERALDINE GALVÁN!

HAPPY BIRTHDAY GERALDINE GALVÁN!

2019. augusztus 31. 20:34
Dél-koreában már Szeptember 1.van
Boldog szülinapot kívánok az egyik legfontosabb személynek az életemben vagy is Jungkook-nak. Ez az ember az életem értelme annyira hálás vagyok,hogy ez a csoda ittvan nekünk armyk-nak. Remélem csodás napja lesz és legyen nagyon boldog minden egyes nap. Jaj Kookie bár tudnád milyen sokat jelentesz nekem. De itt leírtam most amit a mai vagy is itt holnapi nappal érzek.Még ezerszer boldog születésnapot az én Jungkookm-nak
/lehet érzelgős lett és össze vissza írtam de tényleg ha róla van szó egyszerűn nagyon nehéz szavakat találni/
Boldog szülinapot kívánok az egyik legfontosabb személynek az életemben vagy is Jungkook-nak. Ez az ember az életem értelme annyira hálás vagyok,hogy ez a csoda ittvan nekünk armyk-nak. Remélem csodás napja lesz és legyen nagyon boldog minden egyes nap. Jaj Kookie bár tudnád milyen sokat jelentesz nekem. De itt leírtam most amit a mai vagy is itt holnapi nappal érzek.Még ezerszer boldog születésnapot az én Jungkookm-nak
/lehet érzelgős lett és össze vissza írtam de tényleg ha róla van szó egyszerűn nagyon nehéz szavakat találni/
rubyjane.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.