A mai nap hihetetlenül sokat jelent számomra. Ma egy olyasvalaki ünnepli a születésnapját, aki nélkül élni sem tudnék, aki jobbá teszi a mindennapjaimat, aki mindig képes felvidítani vagy megsiratni. Egy istennőről, a világ egyik, hanem a legcsodásabb teremtményéről van szó, aki nem más, mint Emeraude Toubia. Ez nem egy vélemény, de muszáj lesz leírnom pár sort ide. 2016 nyarán ismertem meg, a TV-m képernyőjén láttam, a TCA közben, amit meg is örökítettem, azonban még akkor nem tudtam, kit is fotózok. Később felismertem a fotóját a Google-ön, és már megtudtam a nevét is, belenéztem a Shadowhuntersbe. Már az első percekben nagyon szimpatikus volt Izzy karaktere, de valamiért abbahagytam a sorozatot, amit sosem bocsájtok meg magamnak. De 2017. januárban két barátnőmnek köszönhetően újrakezdtem és már jobban is értettem az egész sztorit.. teljesen lenyűgözött maga a sorozat, Isabelle egyre inkább a kedvencemmé vált, Emeraude fantasztikus alakításának köszönhetően. Egyszerűen szerintem ő a világ egyik, hanem a legtehetségesebb embere. A videókat, interjúkat, képeket nézve pedig szinte sírva fakadok, annyira imádom őt. Ha meglátom a mosolyát vagy szimplán egy homályos, kicsi képet vagy 1 másodperces videót róla, egy leírhatatlan érzés fog el, természetesen jó értelemben. Ahogy pedig a rajongóival viselkedik... példaértékű. Látszik, hogy hálás nekünk, imád minket és mindig olyan kedves, egyszer sem volt még lekezelő, pedig neki is lehetnek rossz napjai. És ha már itt tartunk, az én rossz napjaimat ő mindig képes szebbé tenni. A megjelenéseivel pedig megváltja a világot. Nagyon hálás vagyok ennek a csodának, drágakőnek mindenért, amit az életben tett. Azt mondják, nincsenek tökéletes, hibátlan emberek, de itt van a megfelelő példa erre a két szóra. Remélem, a mai napja és az egész élete fantasztikusan telik, egészségben is vidámságban. Annak pedig nagyon örülök, hogy egy kiskutyát kap ajándékba Prince-től, imádom a kutyusokat. Ja és azt már majdnem elfelejtettem, hogy nem tudom elhinni, hogy már 30(???) éves lett ma. Én komolyan olyan 23-24-nek néztem. Maradj mindig ilyen vidám, mosolygós, fantasztikus, amilyen most vagy, Emeraude Queen Toubia!!! A világ összes boldogságát és jó dolgát kívánom neked Em, mert ha valaki, te igazán megérdemled ezt. Minden álmod váljon valóra és légy mindig ilyen sikeres. Itt és most megígérem, hogy örökké te leszel az egyik legnagyobb példaképem és örökké imádni foglak, akármilyen döntéseket hozol vagy akárkivé válsz.
A LEHETŐ LEGBOLDOGABB 30. SZÜLETÉSNAPOT EMERAUDE TOUBIA!!