Hát végre ez a nap is elérkezett. Egy nagyon különleges nap a mai, július 2. Áldom 1990. július 2-t, amiért napvilágot látott aznap az egyik legtehetségesebb, legaranyosabb és leggyönyörűbb nő, akiről hallottam, egy valódi angyal. 28 évvel ezelőtt történt ez, istenem, el sem tudom hinni, hogy
Margot Elise Robbie ma tölti be a 28. életévét?! Körülbelül 21-22 évesnek nézném, ha nem tudnám mikor született, tényleg. Olyan jó érzés visszanézni a régebbi képeit és aztán az egyre újabbakat, ilyen gyorsan érett nővé cseperedett a kis aranyos lány. Mennyi mindent elért már az életében, amiért hihetetlenül büszke vagyok rá. Oscar-jelölés, világhírnév és még sorolhatnám. A Wall Street farkasával ismertem meg, majd láttam az Öngyilkos osztagban, az Én, Tonyában, a Focusban és a Terminalban. Lenyűgöz a tehetsége, az állandó mosolygása, viccelődése pedig jobbá teszi a napjaimat. Köszönök mindent neked, Margot Elise Robbie, mindig is imádni foglak, példaképként tekintek rád. Kívánom, hogy legyen ez az egyik legjobb nap az életedben, töltsd a családoddal és a barátaiddal és mosolyogj sokat, mert ezzel boldoggá teszed a rajongókat.
A LEGBOLDOGABB SZÜLETÉSNAPOT MARGOT!