Huh, ez a nap is eljött. Egy csodálatos nap, április 30-a. Ezen a napon, 33 éve megszületett egy földre szállt angyal, egy igazi istennő, aki az életben is egy hihetetlenül aranyos nő. Nem is tudom mivel kezdjem, mert nem tudok olyan sorokat írni, amelyek méltóak lennének hozzá. Azzal, hogy 1985. április 30-án megszületett
Gal Gadot, egy világot tett jobbá. Az emberiség nagyon sokat köszönhet neki. A Halálos iramban-filmek óta ismerem, már akkor szimpatizáltam vele, de mégis csak a Wonder Woman után imádtam meg ennyire. Vagyis nem ennyire, mert az imádatom a kedvenceim, köztük Gal iránt is napról-napra egyre csak nő. Wonder Womanként rengeteg ember véleményét formálta át. A film hatalmas siker lett, amit teljes mértékben megértek. Az örök kedvencem, szerintem jobb filmet nem is csinálhattak volna. De Gal alakítása... egyszerűen lenyűgözött. Úgy megimádtam, hogy a mai napig az összes filmjét megnéztem, amit lehetett. Az összesben ő volt a kedvencem. Számomra az általa játszottak többek, mint karakterek. Megmutatta a karrierje során, hogy egy nagyon tehetséges színésznő. Emellett a szíve hatalmas és nagyon gyönyörű. Ha megnézem a kiskori fotóktól kezdve a pár napos fotókig, olyan jó érzés látni, ahogy felnőtt.. Hogy, már 33 éves lett ma? Hihetetlen, mivel szerintem nem néz ki többnek 25-nél. Már harmadszorra esek bele abba a hibába, hogy a felköszöntést véleménnyé teszem, de az egészből annyi a lényeg, hogy nagyon imádlak, Gal, mindig is a
*holtversenyben* legnagyobb példaképem leszel! Azt kívánom, hogy ez legyen a legboldogabb napod.
A LEGESLEGESLEGBOLDOGABB SZÜLETÉSNAPOT GAL GADOT!