Drága Hobi, drága, egyetlen Hobi. Hát kinek van ma születésnapja? A Föld bolygó egyik legcsodálatosabb emberének, bizony, Neked. Annyiszor megfogadtam, hogy többször nem fogok ilyen hosszú születésnapi köszöntéseket írni, aztán mindig belebukom. Nem bírom ki. Egy kérdéssel kezdeném: láttatok már csodálatosabb embert, mint Ő? Valakit, aki ilyen őszintén és szeretetteljesen tud nézni mindenkire ennyi sérelem után, amennyit neki el kellett szenvednie, és kell is, mind a mai napig? Annyit bántják Őt, annyi igazságtalan bántás és sértés éri, és mégis kitart. Hogy csúnya lenne? Ugyan. Nem tudnék még egy embert mondani, akinek olyan csodálatosan ragyogó mosolya van, mint neki. Hogy tehetségtelen? Ezt a kijelentést meg sem hallom soha. Nem csupán a rap-zsenijéről szeretnék beszélni, bár arról is tudnék sokat. Amit én kiemelnék, az a tánctudása. Hát most komolyan. Úgy vált ilyen táncossá, ilyen fantasztikus mozgású zsenivé, hogy anyukáján kívül nem sokan támogatták. Annyit küzdött ezért az álmáért, amit aztán el is ért. Elég nézni a mozgását, hogy lássuk: nem napi 5 perc gyakorlással lett ilyen. Egy őszinte, egy hihetetlenül tehetséges, elsöprően csodálatos emberről beszélünk, aki semmi rosszat nem érdemelne, csak jót és csakis azt. Kérlek, ma, legalább ma ne piszkálja senki! Ma ne jöjjenek elő a J-Horse memek, ma senki ne mocskolja, ha már alapszinten annyian nem tudják betartani...
Annyi mindent tanultam ettől az embertől. Alázatot, kitartást, őszinte mosolyt. Erőssé tett és megfontoltabbá, továbbá rengeteg boldog pillanatot kaptam tőle. Elképesztően, és még annál is büszkébb vagyok Rád, és mindent köszönök Neked! Kérlek, legyél mindig ilyen ragyogó szeretetgombóc, mint most. Egyél ma is, és mindig rendesen, ne akarj fogyni. Találkozz a barátaiddal, a családoddal, egyél ma sok sütit és pihend ki magad rendesen! Aludj sokat, mosolyogj rengeteget és ünnepelj teljes nyugalommal és önfeledtséggel a többiekkel. Adj át továbbra is ennyi pozitív életérzést, mint eddig, és sose felejtsd el, mennyire nagyon szeretlek, illetve szeretünk Téged! Vigyázz magadra! Szeretlek.

Jung Hoseok a little ball of sunshine. You are my hope, J-Hope. Hihetetlenül szeretlek, és kérlek, ne haragudj, hogy csak ilyen összecsapott szöveggel tudlak felköszönteni. Hálás vagyok érted, Hobi.