Kinek, mi a legnagyobb félelme?
2010. május 05. 19:27
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
Legnagyobb félelmem? Mivel nem vagyok hívő, nem hiszek istenben sem.Az evolúcióban hiszek,mondhatni egy racionális gondolkodású Darwinista vagyok....De szerintem a legszörnyűbb dolog ami történhet az maga az elmúlás...a halál.Az a tudat, hogy tudom, hogy az életem végeztével is zajlani fog az élet a földön, és én nem lehetek része a csodálatos fejlődéseknek amin keresztül megy majd az emberiség....ez elképesztően elkeserít.Egyetlen vigaszt csak az az ad, hogy mi van ha mondjuk ki tör a 3.Világháború, és jönnek az atomok...akkor meg miért éljünk?? Úgy is mindent elpusztít a nukleáris szennyeződés..de akkor meg minek neveljük a gyermekeinket? stb kérdések merülnek fel bennem....Ezért nem jó erre gondolni, mert ez egy ördögi kör.Szeretek arra gondolni, hogy van reinkarnáció,és egy adott lélekszám akik benépesítik a földet mindig újra élednek..ki bogár lesz a következő életében ki madár, hal,és valaki embernek születik újjá.Aztán ez így megy tovább...Ha így lenne akkor király lenne...Erre gondolok és megnyugszom...és akkor nem félek annyira az elmúlástól...De a halál az a legszarabb...szerintem...
2010. május 05. 19:32
üldözési mánia és a bogarakat meg a hüllőket utálom
2010. május 05. 19:39
|
|
Bárányos lány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.26. Hozzászólás: 596 Csatolások: 873 Azonosító: 37752 offline
|
Igen, én IS parázok a pókoktól, már a kisebb példányoktól is, a nagyoktól rendes sírógörcsöm lesz.
A kígyók/siklók is félelmetesek, és régen a sötétben féltem. De azt már ügyesen leküzdöttem.
Egy pókokkal teli szobánál nincs félelmetesebb!
(vagy csupán egy pók, ami rajtam mászik)
2010. május 05. 20:12
|
|
DinAa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 630 Csatolások: 13 Azonosító: 126246 offline
|
Idézet (Minimanó94 @ 2010.05.05. 19:05)
Hát szerintem biztosan. Mi is fenn voltunk. Nagyon jó volt, tetszett, csak olyan erős volt a szél, hogy mondták is, hogy ne menjünk ki annyira, a korláthoz...
Nos, akkor paráztam be. De nagyon jó volt tiszta szép a kilátás...
hát akkor oda sztem többször ish megyek[nemtudom miért de engem a veszélyes dolgok nagyon vonzanak
2010. május 05. 20:23
|
|
macskusz95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 334 Csatolások: 86 Azonosító: 124293 offline
|
Én a pokoktól félek nagyon!És a haláltól!
2010. május 05. 20:28
|
|
DinAa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 630 Csatolások: 13 Azonosító: 126246 offline
|
Idézet (macskusz95 @ 2010.05.05. 20:23)
Én a pokoktól félek nagyon!És a haláltól!
én mikor kicsi vtam akk nagyon féltem a pókoktól de szerencsére idővel elmúlt és rájöttem hogy milyen aranyosak
am sztem a haláltól nem kell félni, egyszer ugyish mindenki elmegy...
2010. május 05. 21:49
Őszintén, nekem az a legnagyobb félelmem, hogy valahol egyszer csak váratlanul kipurcanok.
Lehet, hogy megalapozatlan baromság, csak mostanában sajnos túl sok rosszat hall az ember.
Mondjuk nem is a haláltól félek, hanem attól, hogy nem vagyok/nincsenek felkészülve rá.
2010. május 06. 10:30
|
|
DinAa |
|
Idézet (Minimanó94 @ 2010.05.05. 19:05)
Hát szerintem biztosan. Mi is fenn voltunk. Nagyon jó volt, tetszett, csak olyan erős volt a szél, hogy mondták is, hogy ne menjünk ki annyira, a korláthoz...
Nos, akkor paráztam be. De nagyon jó volt tiszta szép a kilátás...
am az ofőnk még régebben mesélt vmi pécsi tévétoronyról h oda ish megyünk. ez az lenne?
2010. május 14. 22:26
|
|
macskusz95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 334 Csatolások: 86 Azonosító: 124293 offline
|
ekem ha vkit lveszítek és a pókok de haéáétól is retegek
2010. május 14. 23:26
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Hogy megint egy hülye pletyka miatt (ami ráadásul még nem is igaz) megutál az osztályom... És ilyen már volt...
Na és a bogarak
Rá sem merek nézni egyikre sem mert kiráz a hideg
Na és a bogarak
2010. június 13. 22:38
Idézet (Vivusbaba @ 2010.06.13. 22:36)
klausztrofóbiás vagyok(nem bírom a kicsi,szűk helyeket.
Utálom a békákat,rovarakat,pókokat,csigákat és minden ilyen fura kis bogarat
Utálom a békákat,rovarakat,pókokat,csigákat és minden ilyen fura kis bogarat
Szerintem a klausztrofóbiát akaraterővel le lehet győzni. Én az ilyen dolgokat valahogy csak hisztinek tartom az emberek részéről.
2010. június 13. 22:50
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
Hát én a pókoktól nagyon. Egyszer belementem egy pókhálóba és nagyon sok pici pók mászott rajtam. Azóta van ez így. Akkor kiszaladtam sírva a teraszra és levetkőztem alsóneműig, aztán jó forró vízzel lezuhanyoztam, hagy dögöljenek meg a kis szemetek.
Aztán emellett a bogaraktól én is, a dongóktól főleg, a sötétben is, de csak akkor, ha egyedül vagyok, de leginkább attól, hogy nem sikerül valóra váltani az álmaimat, elérni a céljaimat, és ott fogok ülni 70 évesen ( ha megélem) és azon töprengni, hogy hol rontottam el? Hogy mennyi mindent csinálhattam volna ha...? És hasonló kérdések. Emellett állandóan, ha végig gondolom, hogy valamikor, remélem minél később meg fog halni a mamám, a papám, az anyukám stb. mindig sírva fakadok. Sajna ez van. És olyankor hiába nem akarok erre gondolni, nem tudom abbahagyni és csak pörögnek a gondolatok és pörögnek és pörögnek és pörögnek...
Aztán emellett a bogaraktól én is, a dongóktól főleg, a sötétben is, de csak akkor, ha egyedül vagyok, de leginkább attól, hogy nem sikerül valóra váltani az álmaimat, elérni a céljaimat, és ott fogok ülni 70 évesen ( ha megélem) és azon töprengni, hogy hol rontottam el? Hogy mennyi mindent csinálhattam volna ha...? És hasonló kérdések. Emellett állandóan, ha végig gondolom, hogy valamikor, remélem minél később meg fog halni a mamám, a papám, az anyukám stb. mindig sírva fakadok. Sajna ez van. És olyankor hiába nem akarok erre gondolni, nem tudom abbahagyni és csak pörögnek a gondolatok és pörögnek és pörögnek és pörögnek...
2010. június 23. 12:17
|
|
DinAa |
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.13. 22:38)
Szerintem a klausztrofóbiát akaraterővel le lehet győzni. Én az ilyen dolgokat valahogy csak hisztinek tartom az emberek részéről. 
hát a legtöbb félelmet csak akaraterővel lehet legyőzni
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: