A világsztár Kylie Minogue húga a terhessége alatt kivirult. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a WHO magazin fotósorozata, ahol Dannii egy pillanbó bőrébe bújt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dannii Minogue várandósan is csodás
2010. április 08. 15:38
Én azért elég gázosnak tartom, hogy a mai sztárok már a terhességüket is pénzcsinálásra használják. És ez alól az én kedvencem sem kivétel.
2010. április 08. 15:55
Ezt én sem értem,hogy miért lesz ekkora hír egy terhességből...meg hogy miért ebből szerzik a pénzt...én úgygondolom hogy ezt nem kell szétkürtölni mindenképp.
2010. április 08. 16:02
Idézet (WhiteAngel @ 2010.04.08. 15:55)
Ezt én sem értem,hogy miért lesz ekkora hír egy terhességből...meg hogy miért ebből szerzik a pénzt...én úgygondolom hogy ezt nem kell szétkürtölni mindenképp.
És az a legrosszabb, hogy egyesek még üzleti titokként is kezelik a terhességüket egészen addig, amíg már nem tudják letagadni és ügyes ruhákkal álcázni, de csak azért, mert X magazin exkluzív szerződést kötött velük, hogy elsőként publikálhasson róluk terhesfotókat, ill. közölhesse a nagy hírt. Thalía pl. csak akkor hozta nyilvánosságra a terhességét, amikor már a 6. hónapban volt, hogy az HOLA! magazin kiadhassa róla az exkluzív képeket... szóval ehhez no comment.
2010. április 09. 18:14
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
nagyon jó ez a kép, remélem egészséges babája lesz
2010. április 10. 12:47
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (Dóiika @ 2010.04.09. 18:18)
Elég fura hogy a tesója helyett hordja babát :/
Elég fura, hogy minden hülyeségnek bedőlsz.
Egyébként a 3-4. hónapig szokás takargatni magukat, ugyanis addig sokkal kockázatosabb a terhesség. Nem olyan jó érzés ám 14. héten elvetélni, az meg még rosszabb, ha előtte mindenkinek elújságoltad a nagy hírt és kérdezgetnek, jó kívánságokat küldenek stb. Nem kell feltétlenül állandóan materialistának lenni.
Abban meg, hogy készített egy fotósorozatot nem sok pénz van, gyanítom akkor is felkérték volna, ha nem lenne terhes, ugyanis zsűri Idolban, amit reklámozni kell.
1 felhasználónak tetszik:
Christo
2010. november 10. 15:10
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (nozso13 @ 2010.04.10. 12:47)
Elég fura, hogy minden hülyeségnek bedőlsz.
Egyébként a 3-4. hónapig szokás takargatni magukat, ugyanis addig sokkal kockázatosabb a terhesség. Nem olyan jó érzés ám 14. héten elvetélni, az meg még rosszabb, ha előtte mindenkinek elújságoltad a nagy hírt és kérdezgetnek, jó kívánságokat küldenek stb. Nem kell feltétlenül állandóan materialistának lenni.
Abban meg, hogy készített egy fotósorozatot nem sok pénz van, gyanítom akkor is felkérték volna, ha nem lenne terhes, ugyanis zsűri Idolban, amit reklámozni kell.
Az X Factorban zsűri
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.