Az énekesnő - aki múlt hónapban azt állította, hogy melegnek lenni nem választás - küzd szexualitásával, mert aggódik katolikus szülei véleménye miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga fél a családjától
2010. április 08. 02:25
Idézet
Márciusban a 24 éves sztár állította, hogy a homoszexuális nők és férfiak így születtek.
Ebben téved.
2010. április 08. 09:00
Mivel a meleg rajongói juttatták oda, ahol most van, nem csoda, hogy "üzen" nekik, mindegy hogy hogyan.
2010. április 08. 09:01
Szerintem emiatt nem kell kitagadniuk...Ha ilyen,akkor ilyen.Egy szülőnek el kell fogadnia a gyereke döntését,én erre ezt tudom mondani.
2010. április 08. 14:46
|
alyhalliwell17visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 215 Csatolások: 63 Azonosító: 123399 offline
|
ki milyen akar lenni olyan lesz
2010. április 08. 15:02
Bár nem vagyok orvos, sem pszichológus, de én sem hiszem, hogy a szexualitási zavar veleszületett dolog. Szerintem ez utólagosan alakul ki az emberekben, az őt ért hatások miatt. Érdekes, vajon az állatok között miért nincsen homoszexuális? A nemek közötti különbségek (azaz a nemek létezése) pontosan a fajfenntartást és a szaporodást szolgálják, következésképpen elvileg mindenki heteroszexuálisnak születik, már ha lehet ezt így mondani.
Amúgy lehet, hogy én vagyok régimódi, de soha nem értettem, hogy az énekesnők rajongóinak a többségét miért pont a homokosok teszik ki. Számomra az lenne a természetes, hogy egy csinos nő iránt — és azért általában a női sztárok többsége bombázó (vagy legalábbis megcsinálja magát annak) — leginkább a (heteroszexuális) férfiak vonzódnak. Én nagyon meglepődtem, amikor Thalía esetében is kiderült, hogy a latin-amerikai rajongóinak 99%-a meleg (akikkel természetesen nincs semmi bajom, egészen addig, amíg nálam nem próbálkoznak). Ha pedig kizárólag szakmailag nézzük, akkor véleményem szerint a szexualitásnak semmi köze ahhoz, hogy kinek milyen stílusú zene tetszik. (Azon kívül pedig a szexualitás — úgy gondolom — mindenkinek a hálószobájára tartozik, nem pedig a nagy nyilvánosságra.)
Amúgy lehet, hogy én vagyok régimódi, de soha nem értettem, hogy az énekesnők rajongóinak a többségét miért pont a homokosok teszik ki. Számomra az lenne a természetes, hogy egy csinos nő iránt — és azért általában a női sztárok többsége bombázó (vagy legalábbis megcsinálja magát annak) — leginkább a (heteroszexuális) férfiak vonzódnak. Én nagyon meglepődtem, amikor Thalía esetében is kiderült, hogy a latin-amerikai rajongóinak 99%-a meleg (akikkel természetesen nincs semmi bajom, egészen addig, amíg nálam nem próbálkoznak). Ha pedig kizárólag szakmailag nézzük, akkor véleményem szerint a szexualitásnak semmi köze ahhoz, hogy kinek milyen stílusú zene tetszik. (Azon kívül pedig a szexualitás — úgy gondolom — mindenkinek a hálószobájára tartozik, nem pedig a nagy nyilvánosságra.)
2010. április 08. 15:04
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.04.08. 15:02)
Bár nem vagyok orvos, sem pszichológus, de én sem hiszem, hogy a szexualitási zavar veleszületett dolog. Szerintem ez utólagosan alakul ki az emberekben, az őt ért hatások miatt.
Totálisan egyetértek, és én is mindig ezt mondom.
2010. április 08. 15:48
|
nicybabyyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.06. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 89365 offline
|
El Mexicano: Egyetértek, kivéve a végével. mármint, oké, tényleg nem tartozik igazából a világra az, hogy hetero vagy homokos egy híresség(vagy bárki más.), de szerintem az egész csak a felhajtás miatt van. Szerintem az olyan híreknek, amiben bevallják a sztárok, hogy melegek, csak az a lényege, hogy figyeljenek rá.
Egyébként, én nem értem, hogy miért olyan elutasító néhány szülő, ha a gyereke bevallja, hogy a saját neméhez vonzódik. Miért utálja meg ilyenkor sok szülő a gyerekét? Miért csalódnak bennük? Hiszen, senki sem mondta, hogy hetero lesz, semmilyen garancia nem volt rá... És amúgy is, a középkorban meg azelőtt is teljesen elfogadott volt, hogy az emberek egy része homoszexuális. Nem csináltak belőle nagy ügyet...
Egyébként, én nem értem, hogy miért olyan elutasító néhány szülő, ha a gyereke bevallja, hogy a saját neméhez vonzódik. Miért utálja meg ilyenkor sok szülő a gyerekét? Miért csalódnak bennük? Hiszen, senki sem mondta, hogy hetero lesz, semmilyen garancia nem volt rá... És amúgy is, a középkorban meg azelőtt is teljesen elfogadott volt, hogy az emberek egy része homoszexuális. Nem csináltak belőle nagy ügyet...
2010. április 08. 15:55
Idézet (nicybabyy @ 2010.04.08. 15:48)
Szerintem, ha majd szülő leszel, megérted.
2010. április 08. 17:38
|
|
szmötyikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 264 Csatolások: 16 Azonosító: 123360 offline
|
sztem azért mert ő ilyen nem kell elítélnni.. am meg nem tehet róla... h ha így "született" a családjának el kell fogadnia,bár mennyire is nem akarják...attól még ős ish ugyanolyan ember....=)
2010. április 08. 17:45
Thalía esetében is kiderült, hogy a latin-amerikai rajongóinak 99%-a meleg
ezt nem gondoltam volna soha!!
Amúgy lehet, hogy én vagyok régimódi, de soha nem értettem, hogy az énekesnők rajongóinak a többségét miért pont a homokosok teszik ki. Számomra az lenne a természetes, hogy egy csinos nő iránt — és azért általában a női sztárok többsége bombázó (vagy legalábbis megcsinálja magát annak) — leginkább a (heteroszexuális) férfiak vonzódnak.
Nem vagy régimódi, én 22 évesen szintén így gondolom.
2010. április 09. 18:07
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
szerintem pont hogy ez az egész a médiának lett kitalálva...
2010. április 10. 21:00
en nagy rajongoja vagyok es sztem nincs amitol fejen
2010. április 15. 17:53
|
|
Maria8922új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.14. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 125063 offline
|
Jah, a sok leszbikus videoklipptől meg filmektől...
Mert "olyan szexi nőkkel smárolni"... Fúúj:D De aki tényleg szexinek tartja nő léttére (mert természetesen a férfiaknak tetszik:D), azzal tényleg baj van, "úgy született":D
2010. április 16. 13:43
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Ajj, hát ez az: nehogy már féljen a szüleitől...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: