Az énekesnő - aki múlt hónapban azt állította, hogy melegnek lenni nem választás - küzd szexualitásával, mert aggódik katolikus szülei véleménye miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga fél a családjától
2010. április 08. 02:25
Idézet
Márciusban a 24 éves sztár állította, hogy a homoszexuális nők és férfiak így születtek.
Ebben téved.
2010. április 08. 09:00
Mivel a meleg rajongói juttatták oda, ahol most van, nem csoda, hogy "üzen" nekik, mindegy hogy hogyan.
2010. április 08. 09:01
Szerintem emiatt nem kell kitagadniuk...Ha ilyen,akkor ilyen.Egy szülőnek el kell fogadnia a gyereke döntését,én erre ezt tudom mondani.
2010. április 08. 14:46
|
alyhalliwell17visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 215 Csatolások: 63 Azonosító: 123399 offline
|
ki milyen akar lenni olyan lesz
2010. április 08. 15:02
Bár nem vagyok orvos, sem pszichológus, de én sem hiszem, hogy a szexualitási zavar veleszületett dolog. Szerintem ez utólagosan alakul ki az emberekben, az őt ért hatások miatt. Érdekes, vajon az állatok között miért nincsen homoszexuális? A nemek közötti különbségek (azaz a nemek létezése) pontosan a fajfenntartást és a szaporodást szolgálják, következésképpen elvileg mindenki heteroszexuálisnak születik, már ha lehet ezt így mondani.
Amúgy lehet, hogy én vagyok régimódi, de soha nem értettem, hogy az énekesnők rajongóinak a többségét miért pont a homokosok teszik ki. Számomra az lenne a természetes, hogy egy csinos nő iránt — és azért általában a női sztárok többsége bombázó (vagy legalábbis megcsinálja magát annak) — leginkább a (heteroszexuális) férfiak vonzódnak. Én nagyon meglepődtem, amikor Thalía esetében is kiderült, hogy a latin-amerikai rajongóinak 99%-a meleg (akikkel természetesen nincs semmi bajom, egészen addig, amíg nálam nem próbálkoznak). Ha pedig kizárólag szakmailag nézzük, akkor véleményem szerint a szexualitásnak semmi köze ahhoz, hogy kinek milyen stílusú zene tetszik. (Azon kívül pedig a szexualitás — úgy gondolom — mindenkinek a hálószobájára tartozik, nem pedig a nagy nyilvánosságra.)
Amúgy lehet, hogy én vagyok régimódi, de soha nem értettem, hogy az énekesnők rajongóinak a többségét miért pont a homokosok teszik ki. Számomra az lenne a természetes, hogy egy csinos nő iránt — és azért általában a női sztárok többsége bombázó (vagy legalábbis megcsinálja magát annak) — leginkább a (heteroszexuális) férfiak vonzódnak. Én nagyon meglepődtem, amikor Thalía esetében is kiderült, hogy a latin-amerikai rajongóinak 99%-a meleg (akikkel természetesen nincs semmi bajom, egészen addig, amíg nálam nem próbálkoznak). Ha pedig kizárólag szakmailag nézzük, akkor véleményem szerint a szexualitásnak semmi köze ahhoz, hogy kinek milyen stílusú zene tetszik. (Azon kívül pedig a szexualitás — úgy gondolom — mindenkinek a hálószobájára tartozik, nem pedig a nagy nyilvánosságra.)
2010. április 08. 15:04
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.04.08. 15:02)
Bár nem vagyok orvos, sem pszichológus, de én sem hiszem, hogy a szexualitási zavar veleszületett dolog. Szerintem ez utólagosan alakul ki az emberekben, az őt ért hatások miatt.
Totálisan egyetértek, és én is mindig ezt mondom.
2010. április 08. 15:48
|
nicybabyyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.06. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 89365 offline
|
El Mexicano: Egyetértek, kivéve a végével. mármint, oké, tényleg nem tartozik igazából a világra az, hogy hetero vagy homokos egy híresség(vagy bárki más.), de szerintem az egész csak a felhajtás miatt van. Szerintem az olyan híreknek, amiben bevallják a sztárok, hogy melegek, csak az a lényege, hogy figyeljenek rá.
Egyébként, én nem értem, hogy miért olyan elutasító néhány szülő, ha a gyereke bevallja, hogy a saját neméhez vonzódik. Miért utálja meg ilyenkor sok szülő a gyerekét? Miért csalódnak bennük? Hiszen, senki sem mondta, hogy hetero lesz, semmilyen garancia nem volt rá... És amúgy is, a középkorban meg azelőtt is teljesen elfogadott volt, hogy az emberek egy része homoszexuális. Nem csináltak belőle nagy ügyet...
Egyébként, én nem értem, hogy miért olyan elutasító néhány szülő, ha a gyereke bevallja, hogy a saját neméhez vonzódik. Miért utálja meg ilyenkor sok szülő a gyerekét? Miért csalódnak bennük? Hiszen, senki sem mondta, hogy hetero lesz, semmilyen garancia nem volt rá... És amúgy is, a középkorban meg azelőtt is teljesen elfogadott volt, hogy az emberek egy része homoszexuális. Nem csináltak belőle nagy ügyet...
2010. április 08. 15:55
Idézet (nicybabyy @ 2010.04.08. 15:48)
Szerintem, ha majd szülő leszel, megérted.
2010. április 08. 17:38
|
|
szmötyikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 264 Csatolások: 16 Azonosító: 123360 offline
|
sztem azért mert ő ilyen nem kell elítélnni.. am meg nem tehet róla... h ha így "született" a családjának el kell fogadnia,bár mennyire is nem akarják...attól még ős ish ugyanolyan ember....=)
2010. április 08. 17:45
Thalía esetében is kiderült, hogy a latin-amerikai rajongóinak 99%-a meleg
ezt nem gondoltam volna soha!!
Amúgy lehet, hogy én vagyok régimódi, de soha nem értettem, hogy az énekesnők rajongóinak a többségét miért pont a homokosok teszik ki. Számomra az lenne a természetes, hogy egy csinos nő iránt — és azért általában a női sztárok többsége bombázó (vagy legalábbis megcsinálja magát annak) — leginkább a (heteroszexuális) férfiak vonzódnak.
Nem vagy régimódi, én 22 évesen szintén így gondolom.
2010. április 09. 18:07
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
szerintem pont hogy ez az egész a médiának lett kitalálva...
2010. április 10. 21:00
en nagy rajongoja vagyok es sztem nincs amitol fejen
2010. április 15. 17:53
|
|
Maria8922új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.14. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 125063 offline
|
Jah, a sok leszbikus videoklipptől meg filmektől...
Mert "olyan szexi nőkkel smárolni"... Fúúj:D De aki tényleg szexinek tartja nő léttére (mert természetesen a férfiaknak tetszik:D), azzal tényleg baj van, "úgy született":D
2010. április 16. 13:43
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Ajj, hát ez az: nehogy már féljen a szüleitől...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: