Szegény Pápa...
Az év 100 legkevésbé szexi férfije
2010. április 07. 19:28
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Will I Am(44) és Bear Grylls(42)??? Pedig ők jó pasik! És már nem azért, én nem szeretem Robert Pattinson-t, de azért nem érdemli meg hogy bekerüljön a 100 legkevésbé szexi pasi közé... egyeseknél vannak rosszab híres pasik is!!
2010. április 07. 19:48
A többi pasihoz képes nick és Justin a legjóképűbb pasi...höhö kisfiúúú, bár 1 évvel idősebb nélam deh még kisfiú
Azért rájuk nem mondanám h nem jóképűek...
Nem a leghelyesebbek.. deh a több a listán...huh
Azért rájuk nem mondanám h nem jóképűek...
Nem a leghelyesebbek.. deh a több a listán...huh
2010. április 07. 19:51
Juan Pablo Montoya?
Ő szerintem jó pasi! Mario Lopez? Adam Lambert se csúnya, csak ott gáz a képe. Will I Am is jó pasi. Szóval ezt nem értem...
2010. április 07. 20:13
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Hát, nem nagyon néztem, hogy ki hányadik, viszont itt a három felsorolttal egyet értek (Nick, Rob meg Justin)...bár Nickkel meg Robbal valójában semmi bajom, de semmi szexiset nem látok bennük...Justin meg csak egy kis seggdugasz... XD
2010. április 07. 20:15
|
|
DzsinusHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 118981 offline
|
ízlések és pofonok.Bár én nem igazán értek egyet az egésszel.
Rob Pattison...mmm.emléxem volt,h. őt mondták az év legszexibb pasijának.nos igen,gyorsan változnak a vélemények!
de hát ezvan.ezt kell szeretni
Rob Pattison...mmm.emléxem volt,h. őt mondták az év legszexibb pasijának.nos igen,gyorsan változnak a vélemények!
de hát ezvan.ezt kell szeretni
2010. április 07. 20:31
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
hát ez egy érdekes lista.. azért rob meg nick helye hülyeség szerintem.. a nép véleménye meg ezeknél a listáknál hol van? :/
2010. április 08. 09:10
Ez elég hülye egy lista..Szerintem Justin se néz ki rosszul,Robert se..Lil Wayne valóban nem a leghelyesebb,de őt a dalai miatt szeretem elsősorban...De hogy a pápa is bekerüljön....ez halálix D
2010. április 08. 14:03
Idézet (_ToTo_ @ 2010.04.08. 13:57)
Egy ilyen rangos listáról, hogy maradhat le Győzike és Sebeők? 
...és Benkő "uborkalógató" Dániel??
2010. április 08. 15:36
|
|
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline
|
Ezek hülyék,akik össze állították a listát.Lehet h ők maguk a csúnyák,és másoklat is beskatulyáznak.Főleg,mert mindenkiről aki a listán van,a legcikibb képet rakták be,így érthető is lenne.De Rob????Akkor is...ezek hüüüülyééék,oks nem egy világszép(Kellan a best),de akkor is überszexi,sztem!De basszus még a Pápa is rajta van,hát ez már mekkora!!XDXD
A többi jelölttel meg egyetértek amúgy(talán még Nick Jonas aki nem kellett volna a listára).
A többi jelölttel meg egyetértek amúgy(talán még Nick Jonas aki nem kellett volna a listára).
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: