Mit szólsz hozzá, hogy az RTL Klub leveszi műsoráról a Dr. Csontot?
2010. április 06. 21:13
Ez most komoly? Jó,én speciel nem láttam ezt a sorozatot de azt lefogadom hogy a Győzike Shownál 1000-szer jobb...Ki a fenét érdekel hogy az a pasas épp kikkel ordítozik,vagy mit csesz el?Mert szerintem senkit...Elég szánalmas ez az egész...Az Rtl színvonala kb ennek köszönhetően fog romlani...
2010. április 08. 16:35
|
|
kim04visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 372 Csatolások: 60 Azonosító: 67313 offline
|
ez most komoly?
Neeee uhh de
hülye Győzike! Gratulálok az RTL Klubbnak megint megcsinálta! *tapsvihar* Egy normális sorozat helyett berakott egy értelmi színvonal romboló műsort. (bocsánat a Győzike fanoktól)
2010. április 08. 16:42
NE MÁR
HOGY
GYŐZÜKE
LEGYEN BONES HELYETT, MÁR CSAK AZ HIÁNYZIK A MAGYARNAK! BIZTOS AZ "ÉRTELMESEBBIK" FELE VÁLASZTOTTA EZT A VMIT!
2010. április 26. 13:47
|
|
kiscsillag1987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 162 Csatolások: 655 Azonosító: 53276 offline
|
Hát én is fel vagyok háborodva...utálom ezeket az évadmegszakításokat. A Tv2 is csinált egy olyat, hogy a Dr House 5 évadának az ucsó részét, meg a Született feleségek 5 évadának ucsó 2 részét elrakta 3 hónappal későbbre. Bár a Szülifeli nem érdekelt mert már angolul láttam, de akkor is. Most meg a Dr.Csontot is abba hagyják, pedig így is egy csomót kellett várni az "új" évadra (amcsiba már az 5 végén járnak)....hát ez felháborító
2010. május 06. 14:54
Nem sok értelme volt lecserélni Győzikére szerintem.Nagy hülyeséget csináltak ezzel...
2010. május 06. 15:09
Idézet (Alesszia @ 2010.05.06. 14:54)
Nem sok értelme volt lecserélni Győzikére szerintem.Nagy hülyeséget csináltak ezzel...

Azóta is siratom
2010. május 06. 19:16
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Hát elég gáz, hogy Győzike van, Dr. Csont helyett, pedig annyira szerettem.
Uff, Győzike... most hallgathatom, ahogy minden egyes adásban rikácsolnak, hol ezzel hol azzal, hol amazzal.
2010. augusztus 09. 09:43
|
|
Fireprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 177 Csatolások: 14 Azonosító: 129570 offline
|
Kár. Összesen 4 sorozatot nézek, de akkor most már csak 3 marad.
2010. augusztus 09. 09:46
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
hát..szégyeljék magukat
ha már elkezdték vetíteni fejezzék is be..!!!
amúgy én mindig letöltöm..magyar felirattal...
szeptembertől kezdhetem.a 6. évaddal:D
amúgy én mindig letöltöm..magyar felirattal...
szeptembertől kezdhetem.a 6. évaddal:D
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: