Jennifer Lopez 2008-ban állt utoljára mikrofon mögé, de úgy tűnik, 2 év alatt az énekhangja már nem a régi!
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lopez nem tud énekelni
2010. április 06. 17:11
én nekem nagyon nem jön be . Én mást stílust szeretek.
2010. április 06. 17:11
Hát tényleg romlott a hangja,ezt el kell sajnos ismerjem...De azért egyáltalán nem rossz még annyira...tanár egy énektanár vagy egy kis gyakorlás segít...
2010. április 06. 17:31
|
.Fan.ni.^^butterscotch. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 1038 Csatolások: 938 Azonosító: 90885 offline
|
Hát igen... mint sokaknak nekem sem jön be ez a stílus, sőt nem is szeretem JLo-t. Az ő ideje sztem már lejárt. Ez csak Madonnának áll jól...
2010. április 06. 17:37
|
|
cutefannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 276 Csatolások: 60 Azonosító: 123225 offline
|
szép a hangja, de nem tehet arról, hogy más énekesnőkről nem szivárogtak ki ilyen felvételek - pedig róluk is biztos van, csak egy kicsit átformázzák a hangjukat és máris milyen gyönyörűen kitudja énekelni a magas hangokat?
2010. április 06. 17:53
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet (prézli @ 2010.04.06. 17:07)
Jennifer Lopez 2008-ban állt utoljára mikrofon mögé, de úgy tűnik, 2 év alatt az énekhangja már nem a régi!
Már bocs, de ez a cikk egy marhaság. Egy próbáról szivárogtatták ki a felvételt, végig nevetgél. Nem hiszem, hogy lenne olyan énekes/énekesnő, aki minden alkalommal, mikor kinyitja a száját tökéletesen énekelne. Inkább a végleges produkcióra lennék kíváncsi, abba nem hiszem, hogy bele lehetne kötni. Az más kérdés, hogy valakinek bejön-e a stílusa vagy sem.
2010. április 06. 19:02
|
|
ultimateladygvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.25. Hozzászólás: 187 Csatolások: 652 Azonosító: 121168 offline
|
ez hülyeség... a végén jól énekel
bele kell jönni. nem megy az hipp hopp..
2010. április 06. 19:21
Most attól, hogy elneveti szegény, nem jelenti azt hogy rossz a hangja.
2010. április 06. 20:24
Necrosszal egyetértek. Egy énekesnek/zenésznek rengeteget kell gyakorolnia, és szinte folyamatosan, hogy bármikor tudjon jól énekelni. Csak példaképpen, Thalía hat hónapon keresztül járt énektanárhoz és egyfolytában gyakorolt a tavalyi akusztikus albumának felvételét megelőzően, arra a "mindössze" bő egy órás oncertre. Pedig pontosan 30 éve énekel. Alapvetően az a probléma a popénekeseknél, hogy a "komolyzenészekkel" ellentétben nem gyakorolnak folyamatosan, hanem évente/kétévente beülnek a stúdióba pár napra, és ott részekből felveszik az albumot, de hosszas gyakorlás nélkül élőben nem tudnak énekelni, ami érthető is. Míg egy "komolyzenész" napi több órát gyakorol, minden nap.
2010. április 06. 20:25
|
|
Borbély MirandaWalking Dead is my drug™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 3724 Csatolások: 403 Azonosító: 123509 offline
|
Durva!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. április 06. 20:26
|
|
Borbély MirandaWalking Dead is my drug™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 3724 Csatolások: 403 Azonosító: 123509 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.04.06. 20:24)
Necrosszal egyetértek. Egy énekesnek/zenésznek rengeteget kell gyakorolnia, és szinte folyamatosan, hogy bármikor tudjon jól énekelni. Csak példaképpen, Thalía hat hónapon keresztül járt énektanárhoz és egyfolytában gyakorolt a tavalyi akusztikus albumának felvételét megelőzően, arra a "mindössze" bő egy órás oncertre. Pedig pontosan 30 éve énekel. Alapvetően az a probléma a popénekeseknél, hogy a "komolyzenészekkel" ellentétben nem gyakorolnak folyamatosan, hanem évente/kétévente beülnek a stúdióba pár napra, és ott részekből felveszik az albumot, de hosszas gyakorlás nélkül élőben nem tudnak énekelni, ami érthető is. Míg egy "komolyzenész" napi több órát gyakorol, minden nap.
Igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. április 06. 20:30
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
szerintem annyira nem rossz a hangja, egyáltalán nem kopott meg... amit ezen a felvételen hallani lehet, azokból is soknak örülnék
mármint gyönyörű hangja van, na
2010. április 06. 22:39
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Nekem mondjuk nem kedvenc énekesnőm, de azért szeretem néhány számát.
2010. április 06. 22:55
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.04.06. 20:24)
Igen, ez így van!
Ez is egy szakma ezt is tanulni/gyakorolni kell. Akkor jó az előadó, ha könnyedén tud énekelni nehéz dallamokat is - sok munka kell hozzá. Ilyenkor viszont egy kívülálló azt hiszi, hogy könnyű az éneklés, pedig nem az! (mármint a tényleg színvonalas éneklés
Michael Jackson amióta az eszét tudta, énekelt. 45 éven keresztül. Élt-halt a zenéért, sokszor utcán, boltokban, szóval a hétköznapokon is dudorászott.
Mégis rengeteget gyakorolt, énektanárokkal - pedig nem sok újat lehetett neki mutatni.
Énektanár a telefonvonal túlsó végén:
http://www.youtube.com/watch?v=BAYBtgcdLdY
A This Is It-re is eszméletlen sokat készült...
2010. április 06. 23:01
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Egy baki nem baki, de még kettő sem, énekel ő szépen élőben is. Ellenben a Britney félékkel akikből csak úgy lehet jó hangzást kicsikarni, ha 16 keverőpulton nyomják át a hangját.
Láttam egy vágatlan Kiss unplugged koncertet, az egyik legnagyobb slágerüket 4x kezdték újra (élőben, közönség elött), mert összekeverték a versszakokat, elszakadt a húr vagy csak megcsuklott az énekes hangja, közel 40 éve zenélnek és játszák ezeket a számokat, még sem mondanám, hogy nem tudnak énekelni vagy zenélni vagy hogy elfüstölög a tehetségük, sőt, egyre jobbak. Jót mulattak ők is meg a közönség is a bakikon, aztán eljátszották úgy, hogy most is libabőrös leszek ha rágondolok milyen jó volt.
Amúgy, ha egy színész elront egy jelenetet, akkor már nem is színész és elvesztette a tehetségét?
Agyam eldobom az ilyen hírektől amik tényként próbálnak közölni valamit aminek semmi valóságalapja sincs.
Majd én is összeollózok a dvdk bakiparádéiból jeleneteket, hogy az illető nem jó színész és nem tud játszani...
Amúgy JLo-t csípom, de inkább a filmjeit mint a zenéjét.
Láttam egy vágatlan Kiss unplugged koncertet, az egyik legnagyobb slágerüket 4x kezdték újra (élőben, közönség elött), mert összekeverték a versszakokat, elszakadt a húr vagy csak megcsuklott az énekes hangja, közel 40 éve zenélnek és játszák ezeket a számokat, még sem mondanám, hogy nem tudnak énekelni vagy zenélni vagy hogy elfüstölög a tehetségük, sőt, egyre jobbak. Jót mulattak ők is meg a közönség is a bakikon, aztán eljátszották úgy, hogy most is libabőrös leszek ha rágondolok milyen jó volt.
Amúgy, ha egy színész elront egy jelenetet, akkor már nem is színész és elvesztette a tehetségét?
Agyam eldobom az ilyen hírektől amik tényként próbálnak közölni valamit aminek semmi valóságalapja sincs.
Majd én is összeollózok a dvdk bakiparádéiból jeleneteket, hogy az illető nem jó színész és nem tud játszani...
Amúgy JLo-t csípom, de inkább a filmjeit mint a zenéjét.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: