Angelina Jolie nem normális
2010. április 08. 15:05
|
alyhalliwell17visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 215 Csatolások: 63 Azonosító: 123399 offline
|
hat szerintem is nem normalis egy no szemely
2010. április 08. 15:16
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Én is ezt kérdezném, hogy beengedik a testőrt a szobába, vagy mi? Mit ki nem találnak, vannak ám elméleteik az embereknek...
2010. április 17. 22:12
|
|
sexygirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 25 Csatolások: 7 Azonosító: 123770 offline
|
szerintem nem igaz angie haitin is rengeteget segit.. és ha csak a média érdekelné nem csinálná ezt már évek óta....az meg tök más dolog h lenyúlta jennyfer aniston kezéről bradet ez tényleg nem volt szép ...és annyi pletyka van..ki tudja mi az igazság...
2010. április 18. 11:03
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
szerintetek miért nem említettek most sem teljes nevet, vagy miért írják úgy mindig, hogy: a sztár barátai, ismerősei... mert ők maguk gyártják a sztorikat.. valamivel el kell adni a lapokat. angie összes interjújában kedves, és közvetlen volt. Sokat segít a rászorúloknak, és a gyermekeit igen is szereti. Ha tehetné örökbe fogadná az összes árvát ((;
A topikcím tényleg nem valami kedves ĐĐ
Egyébként ki az aki nem kiabál néha akár a férjével, akár a gyermekeivel. Amit Angieről is kitalálnak (könyvek, újságok) nem csoda hogy néha kiborul. Ha az én férjem lenne Brad, én is féltékeny lennék rá.
De azért ezt nem hiszem el. Amig a rivalda fényben élsz, nem könnyű az életed. Dehát ők választják ezt az életmódot...
A topikcím tényleg nem valami kedves ĐĐ
Egyébként ki az aki nem kiabál néha akár a férjével, akár a gyermekeivel. Amit Angieről is kitalálnak (könyvek, újságok) nem csoda hogy néha kiborul. Ha az én férjem lenne Brad, én is féltékeny lennék rá.
2010. április 24. 13:18
Egyetértek cocoselly-vel és Lucy-channel is, és ezt én se hiszem el...
2010. október 22. 12:37
szerintem a fickó csak több pénzt akart és nem kapta meg
2010. október 23. 13:15
|
|
Marcsycicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 344 Csatolások: 5 Azonosító: 132585 offline
|
ez valami tévedés nem ilyen Jolie
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: